İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben toprağı pek beğenmedim resim soruyor resmi isimle kaydetmiştim hemen ismi şumu dedi biraz sahte geldi açıkcası yada pembe seyler soylemedı bunun ıcın begenmedım

Merhabalar sadece bu konu icin kaydoldum Ben cuma günü avcılarda nesibe hanıma gittim ama düş cafedeki mi bilmem, çok tatli bir bayandi, cafesini yeni açmış, tarota daha iyi baktigini soyledi, suratiniza bakmayla sizi anliyor, bu isi uzun zamandir yapiyormus ve ilk baslarda hissedip soyleyemiyormus, bir oyle iki boyle, simdi tamamen uzmanlastim dedi. Soylediklerine gelirsek dedigi her sey dogru gecmiste gelecegi bilemem allah bilir tabi. Sevdigim cocugun ismine kadar bildi, babamin yasadiklari olaya kadar, babaannemin olme yilina kadar bildi, ayrica bana reiki denen bir enerji yollama rituelide yapacakmis, yapti galiba Ben cok begendim tutarliydi enerjimuz tuttu Ama her zaman acik olmuyor sanirim cafe, genelde saat 2den sonra acikmis, kadin silivriden geliyormus avcilara 2 yil once avcılarda orta seker fal cefeye gitmistim ve geneldi, cok kotuydu esmer bir bayandi o, nesibe hanim bir harikaydi <3

Tatlım neden bu kadar amatörce reklam yapıyorsunuz. Yani biraz daha profesyonel olunki anlamayalım. Bu nedir ya iyice salak yerine konuluyoruz.

ne olursa olsun enerjinizin tuttu guna baktırın benden tavsıye ben çok pişman oldum baska kişilere baktır dıgıma hep aklıma gelıyor dıger fallar uzuluyorum
konuşmalarımızı tekrar tekrar dınleyınce anladım bana sadece tek falcı tutmuş aj çok pişmanım ya auram çok karıştı ayrılık uzadı halıyle

Son düzenleme:
Deniz çınara baska baktıran oldu mu yardımcı olur musunuz degermı baktırmaya
Ben baktırdım canım ne dersen ona göre yönlendiriyor falı. O öyle bu böyle mi diye soruyor değil deyince o zaman şöyle olacak ya da öyle dersen ever kesin ben de öyle hissediyorum falan diyor. Ona 50₺ vermektense başka biri güvendiğine baktır

Yardımın ıcın tesekkur ederım 60 yapmış bırde

Mrb,Avcılardaki Nesibe'nin cafesi bayağdır açık orda,ben 1 sene kadar baktırdım kendisine ama bahsettiğiniz gibi öyle aman aman herşeyi bilen bir falcı deil,enerjisi iyidir tatlı bir bayandır ama falı için avcılara gitmeye değecek kadar deil,bana anla ilgili söylediği bazı şeyler tuttu ama gelecekle alakalı söylediği bir tane bile bişey çıkmadı

canim sen bana dddikleri cikti demistin ben mi yanlis anladim gecen gun soylemistin

Yonetici mune yasak dedi asla acmayacagim bu büyü hacı hoca olaylarını ama sadece tek bir şey soracağım bilgililer varsa: Bu tarz şeylerle sevgilisini ya da nişanlısını eşini döndürmüş olanlar ileride bi sıkıntı yaşarlar mi? Ağustostan beri eşimle aram çok iyi ağustosta evlenmiştik ama, ileride ters teper ayrılık olur sağlık bozulur diyenler var. Doğruluk payı var mıdır

canim sen bana dddikleri cikti demistin ben mi yanlis anladim gecen gun soylemistin
Yanlış anlamışsın canım ben telefonda fal baktıranlar bölümünde de burada da yönlendirmelere göre hareket ettiğini yazmıştım. Hatta biri teşekkür etti son anda vazgeçtiğini belirtti baktırmaktan. Sana çıkmıştı sanırım sen öyle Demiştin. Belki Onunla karıştırdın

Bu arada kızlar çıkan fal haberi Yok mu? Bende Yok ama size sorayım dedim

bana kuzey biz görüşemıycez beni ekti çok üzgünüm dediğimde ama olcak ya ben hıssedıyorum ama daha reeli sonraki haftalarda dedı cıdden reel deıl sanal da kamerada gorustuk gecen hafta:)
kuzeyın son falı tutkunun ilk falınfa dedıgı gıbı martın sonunda konusma baslatıp yıne ayrıldık yani çıktı şimdi detayı buraya yazamıyorum tabi
edit:önerdiğim tek isim kuzey

Kısasa kısas ilkesi var ama ben duymadm ban yemek ıstemem ama bnm ordan burdan duyduklarımdan büyü yapıp tutan çok bayan tanıdım oylr evlenen çokta mutlular dedıgım gıbı bn destek lrmıyorum cokta korkarım buyuden ama malesef tuttugunu gorunce bazı kimselerde ınanır oldum
zaten sevgılımde buyu oldunu da buyuzden dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…