İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar harika yorum yapan nokta atışı yapan iki kişiyi tavsiye ediyorum
facebook üzerinden sayfalarını bulabilirsiniz seda'nın fal dünyası ve medyum muzo ikisi de mükemmel yorum yapıyorlar

Çıkan fal haberi : toprak en son baktırdığımda biri var tekrar atak gelicek dedi ve 6 gün sonra hiç beklemediğim şekilde geldi .
Bu arada Cafe laf : Canan da aynı şeyi söylemişti hatta o kişinin benden yaşça büyük olduğunuda bilmişti
Biz arkadaşlarımla ikisinde aynı gün gittik ikiside aynı şeyleri söyleyip fal baktılar sanki birbirlerini tanıyorlarmış gibi . Canan'a daha önce fal baktıran varmı ? Nasıldır gelecekle ilgili çıkar mı ?

atak gelicek derken felç mi geçirdi

Toprak dediniz de aklıma geldi. Nişanlımla barismadan önce barisacagimi söyledi ama aklının da benden başkasında hiç olmadığını da eklemisti. Oysa ben Kadıköy'de Yazıcıoğlu mu ne bilgisayarcilar pasajinda bi dukkan bulmuştum. Nişanlımın instagram ve facebook şifrelerini kırdirmistim. Ki bu da benim ayrı bi ayibimdir. Her neyse toprakin bana senden başkasında gözü yok dediği dönemlerde kimlerle neler konuşmuştuk hatırlamak bile istemiyorum. Yani baya bu yanilmisti. Barisacagimizi da şansa bildi anlamı çıkar buradan

Sanırım toprakla benim enerjim tuttu çünkü daha öncede birşeyi tutturmuştu fakat küçük birşey diye önemseyip buraya yazmadım enerji meselesi bence

Alexi deneyen oldu mu yorumlar bayagi iyi bakiyorumda yacyeni diye yada iyi varmi tecrube eden

merhaba burdaki herkesin benimle aynı durumda olduğunu bildiğim için sizinle de paylaşmak istedim...inanın çok zor günler geçiriyorum ve beni bilenler bilir bu dönemde herkese fal baktırdım.. dün gece o malum erkeğe bir msj attım eğer cevabı evet olursa bugüne dek son 100 falımın da tamamen yalan olduğu ortaya çıkıcak.. Hep söylüyorum bu fallar olmayacak şeylerin olucağına inanmama sebep oldu... gözlerimin gördüğü kulağımın duyduğu şeylere inanmak yerine ben hep fallara inanmak istedim...lütfen siz benim yaşadığım şeyleri yaşamayın.burda okuduğum her falcıya gittim hep benim için sen çok özelsin sen bölesin sen bilmemnesin dediler inandım...başka kadınları bırakıcak seçilen sen olucaksın bu çizgini bozma dediler... hep lady gibi her şeye evet dedim her şeye okey dedim.. bekledim bekledim ..ama bugün instgramda asla görmeyi ummadığım bir şeyle karşılaştım ..belki bu kadar fallara inanmasaydım bu süreci daha kolay atlatabilirdim...lütfen lütfen LÜTFEN ...hep aklınızın bir köşesinde size söylenenlerin tam tersinin de olabileceğini düşünün...ben hep onun bana söledikleri yerine falcıların sölediklerini dinlemeyi tercih ettim... sakın bunu siz yapmayın...kendinize yapabileceğiniz en kötü şey bu olur....

Ben hep düşünüyorum mesela ama banada evham lı diyolar ben hep olumsuzda olabılır dıye düşünüyorum hayatında kımse yok derler ben var derim gıbı sevıyo derler hissedemiyorum derim) adamada dedım

kızlar forumu takip edip de yazmayanlar varsa, hani öneririm de iyi çıkmazsa mahçup olurum diye düşünen varsa yazabilir mi ya uzun vadeli fala bakacak iyi biri var mı diye ? eşimle ileriye dönük kaygılarım var. şimdilik her şey iyi ama, kafamı karıştıran şeyler var. benim falcılar artık hayatımı ezberlediği için baktırmamın bi anlamı kalmıyor. yeni iyi birileri lazım

çoğu sorum pas geçildi burada, resmen iplenmedim ama bir şey soracağım.
tuğba'nın şu şu tarihler arasında iletişime geçeceksiniz dediği ama tutmadığı çok oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…