Kızlar majesticteki şengül kesinlikle eskiden meleklerde çalışan şengül değil,bugün tesadüf taksimdeydim bizzat gidip baktım,eskiden baktırmış biri olarak kesin bi şekilde o olmadığını söyleyebilirimHangi Şengül canım bu? Birde taksim majesticte mi?
ben baktırmadım ama arkadaşım beğenmemişAlexi deneyen oldu mu yorumlar bayagi iyi bakiyorumda yacyeni diye yada iyi varmi tecrube eden
bugün gün boyunca bu yazı kafamda döndü durdu. normalde içtiğim sigaranın fazlasını içtim yeminle. aklıma gittiğim falcılar, eski nişanlımı döndürmek için gittiğim hocalar, nişanlımın geri gelmesi, evlenmemiz, her şey geldi. ne kadar güçsüzmüşüm diye düşündüm. kendimden utandım. güçlü kadınlara bir kez daha imrendim. cidden çok yazık ettik kendimize, etmeye de devam ediyoruzmerhababurdaki herkesin benimle aynı durumda olduğunu bildiğim için sizinle de paylaşmak istedim...inanın çok zor günler geçiriyorum ve beni bilenler bilir bu dönemde herkese fal baktırdım.. dün gece o malum erkeğe bir msj attım eğer cevabı evet olursa bugüne dek son 100 falımın da tamamen yalan olduğu ortaya çıkıcak.. Hep söylüyorum bu fallar olmayacak şeylerin olucağına inanmama sebep oldu... gözlerimin gördüğü kulağımın duyduğu şeylere inanmak yerine ben hep fallara inanmak istedim...lütfen siz benim yaşadığım şeyleri yaşamayın.burda okuduğum her falcıya gittim hep benim için sen çok özelsin sen bölesin sen bilmemnesin dediler inandım...başka kadınları bırakıcak seçilen sen olucaksın bu çizgini bozma dediler... hep lady gibi her şeye evet dedim her şeye okey dedim.. bekledim bekledim ..ama bugün instgramda asla görmeyi ummadığım bir şeyle karşılaştım ..belki bu kadar fallara inanmasaydım bu süreci daha kolay atlatabilirdim...lütfen lütfen LÜTFEN ...hep aklınızın bir köşesinde size söylenenlerin tam tersinin de olabileceğini düşünün...ben hep onun bana söledikleri yerine falcıların sölediklerini dinlemeyi tercih ettim... sakın bunu siz yapmayın...kendinize yapabileceğiniz en kötü şey bu olur....
Bana tutmamıştı cnmçoğu sorum pas geçildi burada, resmen iplenmedimama bir şey soracağım.
tuğba'nın şu şu tarihler arasında iletişime geçeceksiniz dediği ama tutmadığı çok oldu mu?
Durup durup aklıma geliyorsun honey yapabulcegim birşey varsa çekinmeden soylekötüyüm kötü...
Durup durup aklıma geliyorsun honey yapabulcegim birşey varsa çekinmeden soyle
Cok ısterdım bı ılacı olsa alıp yutsak gecsehadi ya tatlım:) tesekkurler aşka kimse bişey yapamıyor kuzu
Pas gecmıyorum o zamandedı. Dedı hatta yer bıle verdı adamın be gıyecegını bıle soyledı aynı gun adamı barda yanında kızlarla dans ederken gormus arkadasım adam benı unutalı cok olmus ne pısmanı ne araması ne sormasıçoğu sorum pas geçildi burada, resmen iplenmedimama bir şey soracağım.
tuğba'nın şu şu tarihler arasında iletişime geçeceksiniz dediği ama tutmadığı çok oldu mu?
Cok ısterdım bı ılacı olsa alıp yutsak gecse
tuğba bana da çıkmadı.çoğu sorum pas geçildi burada, resmen iplenmedimama bir şey soracağım.
majestik teki şengül, meleklerdeki şengül değil di mi? Ona göre gidelim :)Kızlar majesticteki şengül kesinlikle eskiden meleklerde çalışan şengül değil,bugün tesadüf taksimdeydim bizzat gidip baktım,eskiden baktırmış biri olarak kesin bi şekilde o olmadığını söyleyebilirim
pas geçilmesi doğal cunku fal/falcı dışında her şey konuşuluyor..asıl konu arada kaynıyor maalesef.çoğu sorum pas geçildi burada, resmen iplenmedimama bir şey soracağım.
hümeyranın falı bana çıkmadı. önermem. detaylıca yazıcam zaten:)Kızlar symbol (taksim)Hümeyra nasıl duydunuz mu hiç :)
Yok canım değil boşuna gitmeyin,şu an majesticte olan Şengül zaten yıllardır orda çalışıyo nasıl önceden meleklerde çalıştım demiş anlamadımmajestik teki şengül, meleklerdeki şengül değil di mi? Ona göre gidelim :)
Bende bulduk mu diye sevindim ya yıllar önce baktırdığım Şengül ahh ahhh ben bıraktığını biliyorum falıYok canım değil boşuna gitmeyin,şu an majesticte olan Şengül zaten yıllardır orda çalışıyo nasıl önceden meleklerde çalıştım demiş anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?