İstanbul'da Fal - Falcılar

bugün gün boyunca bu yazı kafamda döndü durdu. normalde içtiğim sigaranın fazlasını içtim yeminle. aklıma gittiğim falcılar, eski nişanlımı döndürmek için gittiğim hocalar, nişanlımın geri gelmesi, evlenmemiz, her şey geldi. ne kadar güçsüzmüşüm diye düşündüm. kendimden utandım. güçlü kadınlara bir kez daha imrendim. cidden çok yazık ettik kendimize, etmeye de devam ediyoruz

çoğu sorum pas geçildi burada, resmen iplenmedim ama bir şey soracağım.
tuğba'nın şu şu tarihler arasında iletişime geçeceksiniz dediği ama tutmadığı çok oldu mu?
Pas gecmıyorum o zamandedı. Dedı hatta yer bıle verdı adamın be gıyecegını bıle soyledı aynı gun adamı barda yanında kızlarla dans ederken gormus arkadasım adam benı unutalı cok olmus ne pısmanı ne araması ne sorması

Taksin majestikteki şengüle fal baktıran varmı su falı baktırmış arkadasım begenmiş ama sizdende yorum yapabilecek olan varmı :)

majestik teki şengül, meleklerdeki şengül değil di mi? Ona göre gidelim :)

Yok canım değil boşuna gitmeyin,şu an majesticte olan Şengül zaten yıllardır orda çalışıyo nasıl önceden meleklerde çalıştım demiş anlamadım
Bende bulduk mu diye sevindim ya yıllar önce baktırdığım Şengül ahh ahhh ben bıraktığını biliyorum falı

şengül ü niye övmüşler yıllar sonrasını mı bılıyormuş
bir falda 5yık gorulmez dıye bılıyorun vaba muptela murat ılerı yaslarında şu pozisyon da bir işin olucak demişti ileri yaş dedıgıne göre 5 yıl sonra enaz.. ama okadar uzak görülemez ben sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…