İstanbul'da Fal - Falcılar

Peki bişi sorucam. Biz buna bi kere bulasik bi hata ettik. Günahından tam olarak arındıracak bi tövbe bi dua var mı peki
Canım tövbe edebilirsin ve bir daha ne olursa olsun bu konuda nefsini yenersen Allah tövbeni kabul eder inşallah. Ancak tövbeni bozarsan daha çok günaha bulaşmış olursun. Aşk için bildiğim bir zikir var fal baktırdığım bir abla vermişti ''YA HASİB'' diye her gün 720 defa çekiyorum çok iyi geldi bana sende dene istersen.

baktıracağınız insanlara dikkat edin kızlar ben daha önce bakırköy de bir cafede baktırmısdım transdı sanırım.Yuvarlak çizim içine yıldız işareti yapmıştı sonra karalamaya başladı bana ne söyledi ise tam tersi çıktı aylarca ağladım hatta herşeyim ters gitti.Bir zaman sonra aynı kişiye burda başkasının baktırdığını işden kovulmuş sevgilisi terk etmiş hayatım allak bullak oldu demişdi.Aman dikkat edin herkes dolandırıcı ve pis niyetli malesef.Isınamadığınız insana baktırmayın hiç..

Zeynep'le ilgili düşünceler hala olumsuz hiç gelişme çıkan falı yok mu merak ettim baktıranlar durum nedir :))

bende zeynebe baktırcam sağolsun bir arkadaşdan numarayı dahi aldım ama öyle etkilendim ki baktırmak gelmedi içimden 5 sene olmuştur şimdi aklıma geldi bu bakırköy kilisenin arkasında bir cafe vardı ilk falımı orda biraz yaşlı uzun saçlı bir kadına baktırmıştım. Bana söyledikleri çok netti bu çoçukla ayrılcaksın şu tarih de iş bulacaksın şöle böle anlatmaya başladı bende uyuz olmuşdum tabi kaale almadım çok neyse ses kaydına almışım aradan 2 sene geçti ses kaydını buldum ve dinlediğimde şok geçirmişdim. Teyzemin evleneceğine annemin geçireceği rahatsızlıklara işe gireceğim tarihe kadar bilmiş meğer Bu kadını bilen baktıran var ise bana söyler misiniz?Ne ismini hatırlıyorum ne hangi cafede olduğunu..

Bana tutmamıştı cnm

Banada tutmadı tugba

tuğba bana da çıkmadı.

Bana baya önceden verdiği tarih tutmuştu. Geçenlerde tekrar tarih verdi, genel olarak burada ne deniliyor ona bakayım dedim.

bende çıktı... çok net tarih olarakta duygu olarakta

korkuyorum ya bana çıkmasın herjes arasında bitek o sonun yok dedı ben hıcmı yok dıyınce bıryıl yok dedı ama kusa vqdede dedıgı yola gıtnesı çıktı takmalımıyım bılmıyorum kısa vade bana hep cıkıyor zaten

sanırım fallar da en bariz çıkan şey yol:)
1yıl önce gıttıgım murat bana su uzerınde yol demişti çıktı zeynep senınkı yola gıdıyo demişti ama zaten 2gun sora gıtcegını bılıyo rdum doguya gıttı bnm boncuk gözlü gerzekalı sevgılım

kimdi o
bende taksımın dolandırıcı falcılar ındn birine gıtmiştim 2yıl once o yıl kalp agrusı bıle cektım tum işin rast gıtmıştı oyılkı sevdıgım baskasıyla evlenmıstı gormulte bana soy lememişti tekrar gıttıgımdw benı kovmaktan beter etmişti evet fala nadır ama enerjınızj öldürmeyen kişileee gıdun
ben öyle sadece 2kişi gördüm asmin utku ve kuzey

zeynep şu an konusunda nasıl? karşının düşünceleri, tekrar görüşme olacak mı olmayacak mı gibi konular?

hep olumsuza odaklı sanki oda hatta bna vefay gordu karsı tarafın ki biliyorum ağır hastası var Allah korusun yarabbım duymak ne kotı ama

Yok canim ben zeynebe baktircakdim o kadar fazla kotu yorum aldim ki baktirmadim
gercekten dolandirmayan insani sömürmeyen umutlari ile oynamayan birilerini bulmak lazim.. o kadar fazla dolandiricilar var ki insanlar vicdanlarini kaybetmis malesef allahindan bulsunlar

Kime baktırcaz peki kızlar kime gidelim

enerjimizi öldürmeyen kişilere baktıralım bi nevi terapist gıbı gelen ama sonrasında kendı bıldıgımızı yapalımki falcı yuzunden hayatım mahvoldu felan demeyelim... bıyle demesı kolay gıbı gelıyor ama bende çok çektım artık akışa bırakma ya çalışıyorum özlem insanı mahvedıyor tabi

25 yıl sonra yı görenler var tatlicigim tecrübeyle sabit:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…