Canım tövbe edebilirsin ve bir daha ne olursa olsun bu konuda nefsini yenersen Allah tövbeni kabul eder inşallah. Ancak tövbeni bozarsan daha çok günaha bulaşmış olursun. Aşk için bildiğim bir zikir var fal baktırdığım bir abla vermişti ''YA HASİB'' diye her gün 720 defa çekiyorum çok iyi geldi bana sende dene istersen.Peki bişi sorucam. Biz buna bi kere bulasik bi hata ettik. Günahından tam olarak arındıracak bi tövbe bi dua var mı peki
Hande kım nerde kaca bakıyor telefonu var mı telefonda bakarmıÇıkan fal haberi çok net hande 3 hafta sonra gidicek o demişti ben inanmamıştım...adam gitti.
hayır hande telefonda bakmıo beşiktaşta cafesi var. 45 tl galiba..Hande kım nerde kaca bakıyor telefonu var mı telefonda bakarmı
Çıkan fal haberi çok net hande 3 hafta sonra gidicek o demişti ben inanmamıştım...adam gitti.
yol :)gidicek derken ayrılık mı yol mu
bende çıktı... çok net tarih olarakta duygu olaraktaZeynep'le ilgili düşünceler hala olumsuz hiç gelişme çıkan falı yok mu merak ettim baktıranlar durum nedir :))
Zeynep çok net tarih vermedi banabende çıktı... çok net tarih olarakta duygu olarakta
Bana tutmamıştı cnm
Banada tutmadı tugba
Pas gecmıyorum o zamandedı. Dedı hatta yer bıle verdı adamın be gıyecegını bıle soyledı aynı gun adamı barda yanında kızlarla dans ederken gormus arkadasım adam benı unutalı cok olmus ne pısmanı ne araması ne sorması
tuğba bana da çıkmadı.
bende zeynebe baktırcam sağolsun bir arkadaşdan numarayı dahi aldım ama öyle etkilendim ki baktırmak gelmedi içimden 5 sene olmuştur şimdi aklıma geldi bu bakırköy kilisenin arkasında bir cafe vardı ilk falımı orda biraz yaşlı uzun saçlı bir kadına baktırmıştım. Bana söyledikleri çok netti bu çoçukla ayrılcaksın şu tarih de iş bulacaksın şöle böle anlatmaya başladı bende uyuz olmuşdum tabi kaale almadım çok neyse ses kaydına almışım aradan 2 sene geçti ses kaydını buldum ve dinlediğimde şok geçirmişdim. Teyzemin evleneceğine annemin geçireceği rahatsızlıklara işe gireceğim tarihe kadar bilmiş meğerBu kadını bilen baktıran var ise bana söyler misiniz?Ne ismini hatırlıyorum ne hangi cafede olduğunu..[/QUt
telefonda bakan zeynebe baktıran varmı? dediklerini yaşadınız mı?
bende çıktı... çok net tarih olarakta duygu olarakta
yol :)
baktıracağınız insanlara dikkat edin kızlar ben daha önce bakırköy de bir cafede baktırmısdım transdı sanırım.Yuvarlak çizim içine yıldız işareti yapmıştı sonra karalamaya başladı bana ne söyledi ise tam tersi çıktı aylarca ağladım hatta herşeyim ters gitti.Bir zaman sonra aynı kişiye burda başkasının baktırdığını işden kovulmuş sevgilisi terk etmiş hayatım allak bullak oldu demişdi.Aman dikkat edin herkes dolandırıcı ve pis niyetli malesef.Isınamadığınız insana baktırmayın hiç..
zeynep şu an konusunda nasıl? karşının düşünceleri, tekrar görüşme olacak mı olmayacak mı gibi konular?
Kime baktırcaz peki kızlar kime gidelim
25 yıl sonra yı görenler var tatlicigim tecrübeyle sabit:)şengül ü niye övmüşler yıllar sonrasını mı bılıyormuş
bir falda 5yık gorulmez dıye bılıyorun vaba muptela murat ılerı yaslarında şu pozisyon da bir işin olucak demişti ileri yaş dedıgıne göre 5 yıl sonra enaz.. ama okadar uzak görülemez ben sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?