İstanbul'da Fal - Falcılar

25 yıl sonra yı görenler var tatlicigim tecrübeyle sabit:)

kim o tatlım söylesene ne kendine saklıyon:) ben sahsen her falcının gormeycegunı sanıyorum eger oyleyse atıyorum bna orta yaslarda şu pozisyon dasın dıyen murat haklı cıkmasını ıstemem adam cafede bakıyo... bnm bıldıgum bu kişiler fal bıle bakmıyor anneme bız daha dunyada deılken bıkadın yuzune bakarak anlatmıs 15yıl sonra sını gormus onun gıbılerını dıyorum murat vb. deıldır okişiler oyleyse ben hayatta evlenemem cunku

bir şey soracağım artık yiğit ve andaç'ın adı geçmiyor. formdan mı düştüler yoksa eskisi kadar bakmıyorlar mı? ya da tutarsız oldukları için tercih mi edilmiyorlar

Tatlım o kişiyi tekrar bulabilsem burda isim ne

Tatlım o kişiyi tekrar bulabilsem burda isim ne

kim yazsana yaa olayı anlamaya calısıyor um cafede mıydı yoksa boyle bnm anlattıgım gıbı tanıdıkmıydı nerdw nasul tanıstın 25yıl derken kımın 25yılını bıldı sen sahıt oldunmu soyleyıver işte ya

merhaba :) şubatta çok fal baktırdım malesef.
asmin cafe eray: verdiği tarih martın ortasına denk geliyordu, tarih geçti ama görüştük sevdiğim kişiyle. bende şuanla ilgili birçok şeyi bildi ama tarihi tutmadı. çok negatif olduğu için bir daha gideceğimi sanmıyorum. tamam falcı hep olumlu konuşmamalı ama sırf "olumsuz konuşacağım" diye kendini kasıp karşısındaki kişiyi yıkmamalı. zaten bana "o fala konu olan erkekten hoşlanmadıysam karşımdaki insana biraz daha abartarak söylerim" demişti, güvenim kalmadı. burayı okuyorsa kusura bakmasın:)
symbol cafe hümeyra: orda çalışan kadın öyle övdü ki merak ettim(hata bende) sen hiçbir şey yapma, martta hiçbir şey olmayacak, nisanı bekle dedi sadece. ondan sonrası hep nasihat. sürekli kendi hayatını anlattı durdu. zaten hiçbir dediği çıkmadı. ve bir de bana "moralin çok bozuktu,evlilik görmesem bile seni üzmemek için evlilik var derdim" dedi. düşünün yani.

asmin cafe güneş: net bir tarih vermemişti ama şöyle diyebilirim "4lü bir zaman görüyorum, 4 hafta olabilir. mart ayında görüşebilirsin" demişti. evet, mart ayında görüştük. ona bir soru sordum, sonucu için "evet olacak" dedi ve cidden oldu. belirsizdi çünkü. anda süper diyemem. ama tekrar giderim. öyle muhteşem bir falcı da değil. sempatik, sıcak biri. ortalama işte. mutlaka gidin demem asla :)

kuzey: anda iyiydi. ocak ayında gitmiştim. ocakta bir şey olmayacak, şubatta konuşmalar olacak, martta görüşeceksiniz dedi. ileriye dönük bir tek onu söylemişti zaten. dediği çıktı. tavsiye etsem mi bilmiyorum. kuzey hakkında iyi kötü çok yorum yapılmış ben de arada kaldım. kuzey'e 2016'da symbol cafedeyken baktırdığımda verdiği tarih tutmamıştı mesela. şimdi tuttu.

sütlü kahve neslihan: anı bende çok iyi bilmişti. "buna mesaj atsan cevap vermeyecek ama mart ayı bitmeden görüşeceksin" dedi ve ikisi de oldu. neslihan'a yine giderim.

kuzey inki sana tutmuş işte hayatım... çıkmayan lar olabılır tabı sen tavsiyeni onlara göre yapma boşver:) ayy ne güzel çıkmış bana soyledi gının de çıkmasını beklıyorum ilki cıkmıştı cunku sana cıktıgını soyleyınce sevındım

Bence de haklisin yalniz bazi insanlarin kotu enerjisi olur bakisiyla insan öldurur derler ya burda falcilar o yuzden onemli niyeti onemli.. Malesef benim baktirdigim falci hayatimi mahvetti cunku onun agzindan cikan bu olacak dedigi seylerin tam tersi oldu benim soyledigim sordugum seylerden öte birilerine danisdim cinlerini musallat etmisler size dediler iyice elimi ayagimi cektim pis gozuyle baktiysa demek ki Sonra bir daha gittigim de isten ayrilmisdi enerjisi guzel iyi niyetli insanlara bakmaniz da fayda var

Tatlım parayla bakan biri değildi tesadüf baktı bildi bana ve baktığı uç arkadaşıma da

kuzey'e kötü demeye gönlüm elvermez:) o kişiyle aramdaki durumu net bilmişti. ocakta konuşma yok demişti ama ocakta konuşmuştuk. şubatta konuşacaksınız dedi şubatta konuşmadık neyse ki mart ayı tuttu:)

Nekadar dogru aynı olay 2015 te bnm basıma geldi sonra silsike seklinde felaket ler sonra 2016 nın ilk ayları gıttıgım ıkı falcıdan aldıgım agar mı agar enerjı sonrası asmin utku ya gıttım masanın basına oturdum seni olumsuz enerjıyle nasıl tıkamışlat hayatım inanma onlara demişti cidden ben ı kotu enerjılı falcı olayına ınanıyorum onlardan bırı benım yolculuklarımı bılmıştı o tuttı dıye ba a soyledı gıbı dıger seylerınde tutcagunı dısunup zaman zaman korkarım halen daha... adamla her kavgamızda sızın sonunuz yok diyişini hatırlıyorum uzuluyorum ama enerjı pis kötüyse takmamalı sanırım cunku gıdısata etkı edıyor
bana da o ismi lazım olmayan bi falcı bişeyler musallat ettı sanırım benm kalbım agzıma gelıyordu tesadufen tasavvufcu bı ar adasa denk gelıp kurtulmuştum bundan uzun surede fal baktırmamıştım en son asmin utku ya gıtmıştm enerjısı acayıp guzel gelmişti 1yıl gıtmedıö kımseyw sonra kuzey i keşfettim onunda enerjısı tatlı ona gıdıyorum... kesınlıkle iyi enerji

Tatlım parayla bakan biri değildi tesadüf baktı bildi bana ve baktığı uç arkadaşıma da

Hehhh işte bende bunu diyorum bu gibi kişiler çok uzak geleceği biliyor hısdedıyorlsr mesela anneme bakıp benm gelecegı mı goren kadın bunlardan bırıydı herkese bakmıyomuş ve goz erını kapatıp bakıyormuş annemın yuzune bakıp benı anlatmış yıl 2012 şuan 2017deyız ve kadının dedıgı adam la karşılaştım ki o vakit aslaaaaaaa dıyordum ama çıktı:) sanırım ben olumsuz dıyenlere ınat okadının falını baz alacağım... düşün kadın beni görmedi bile... aynı yıl yine parasız bakan genc bi kız (surekli bayılıyor du) bana evlencem kısının meslegını soyledı evet şuanki adamın meslegı ve şehri de tutuyor adam orada görev yapıyor 6yıl gecmiş inanamıyorumm

Hatırlıyorum senlede konuşmuştuk canım ne umutsuz duk dımı bak çıkmış ilk bana çıkmıştı :)
buluşmanın çıkması kadar guzrl bişey yok tarıh bazen sarkıyor bende martta buluşcaktık ama o ertelendi mesela adam buluşma teklif ettı ektı salak şey mesela ama o dıyaloglar gectı bende ikinci yi beklıyorum hadı bakalım cıkanı duymak guzel :)

Arkadaşlar kurtuluş ta nimete fal baktıran var mı ve falı çıkan 100 bakıyormuş

Kızlar bende çıkan fal haberi değil de sürecin Tutku nun anlattığı şekilde gerçekleşiyor olduğu haberi var. Kendisi anlatmıştı şöyle olacak böyle tepki verecek falan diye aynen o şekilde gerçekleşiyor devamı da çıkar inşallah

ama oda hep olumsuzu soyluyor ben psikolojik tedavı gormeye karar verdım onun falı yuzunden

Aralik 13 de baktirdigim ilk faldan beri bendede aynen onun anlattigi sekilde ilerliyor

Aralik 13 de baktirdigim ilk faldan beri bendede aynen onun anlattigi sekilde ilerliyor

o zaman beni agır bır depresyon bekliyor demektır falın içeriği hep buydu sıze cıktıysa banada cıkabılır bence boyle olumsuz her gorulen soylenmemeli

Zeynebe baktırıp beğenenler var mı? Ben ilk baktırdığım da çok inanmamıştım beğenmedim ama sonrasında ii olduğunu anladım. Kadın ne görüosa onu söylüyo . Bazı cümleleri tekrar editor ama olsun. Tarih konusundada net tarih vermesede bi kaç gün değişebiliyo. Bakmaya başlayınca transa giriyo ses tonu değişiyo o yüzden ses kaydı almanızı öneririm

o zaman beni agır bır depresyon bekliyor demektır falın içeriği hep buydu sıze cıktıysa banada cıkabılır bence boyle olumsuz her gorulen soylenmemeli
Aslında kısmen haklısın bazı şeyleri çok olumsuz konuşuyor tutku ama öyle spesifik oluyor ki hiç beklemediğin anda pat diye herkesin olumlu söylediği şeye olumsuz yorum yapıyor bende başta biraz depresifleşmiştüm ama ben de de süreç onun dediği gibi ilerliyor mesela söylediği konuşmalar yaşandı karşı tarafın hayatı söylediği gibi ilerliyor ve o kadar onun falına kaptırdım ki kendimi bunları görünce herkes nişanını bozup sana dönecek derken tutku hep nişanını bozacak görüşeceksin ama ilişki adına be gelecek adına hiç bür şey yok dedi yaşanan süreci ve falı göz öğnüne alınca bende beklemekten vaz geçtim ama bir yandan da umarım bu konuda yanılır diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…