İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet canım ilk baktırdığımda çok havada kalıyor ama sonra anlıyorsun falı bence gayet başarılı

Evet canım ilk baktırdığımda çok havada kalıyor ama sonra anlıyorsun falı bence gayet başarılı
zEYNEP evet bazı şeyleri görüyor olabilir , kesinlikle kötü değil ama spesifik bir sey soylemiyor ki.. Senin ve karşı tarafın duygularını düşüncelerini söylüyor, iyi güzel de benim onun düşüncelerini teyit etme şansım yok ki, seni özlüyor diyor mesela, bunu bilme şansım yok zaten. Sen onu göreceksin diyor, zamanını , ne şekilde olacağını söylemiyor .

Tek hatırladığım uğursuz ve bedbaht biçimde ' KAFAMIN ÜSTÜNDE KAFA ' gibi bi cümle, sanki fal sonunda toplu intihara sürükleyecek gibi :)

Tek hatırladığım uğursuz ve bedbaht biçimde ' KAFAMIN ÜSTÜNDE KAFA ' gibi bi cümle, sanki fal sonunda toplu intihara sürükleyecek gibi :)
Zeynepe baktirali neredeyse 10 gun oldu. Gecmisi iyi bildi AMA inan 10 gundur yerlerdeyim. O kadar kotu bir ruh haline soktuki. Nerdeyse butun haftasonu aglamakla gecti. Inan ancak bugun kendime gelip toparlamaya basladim. Oda hicdurmadan tefriciye cekiyrm. Kadinin agir bir enerjisi var. kendiside ayni seyi bana soyledi, uzerinde Cok fazla nazar Ve buyu var. Benim uzerme coktu butun agirligi migdem bulandi dedi.

Zeynebi aradim bugun yuzyuze gorusmek istedim telefonla fal bana biraz sacma geldi kabul etmedi tabi ucretini 70 tl cikarmis 60 TL idi 70 tl cikardim dedi kizlar bilginize Elektrik su fazla yakiyor bu fal isinde sanirim zamlandigina göre

Büyü var dedise doğru sölemiş olabilir bnce kendine oku bol bol. Çnkü bn ve bi çok arkadaşm baktrdı birinde büyü yapıldığını bildi meseka hatta hocaya fln inanmam dedi duanı oku fln dedi

Büyü var dedise doğru sölemiş olabilir bnce kendine oku bol bol. Çnkü bn ve bi çok arkadaşm baktrdı birinde büyü yapıldığını bildi meseka hatta hocaya fln inanmam dedi duanı oku fln dedi
Evet bak zeynepin o yonunu cok seviyrm. Sende buyu var su hocaya git felan demiyor. Insanlardan para kopartmaya calismiyor yani. Bazilari Sende buyu var iste surda bildigim birisi var su kadar paraya cozuyolar diye kandirmaya calisylr. Hem kendim hem
Annem okumaya devam ediyrz canim. Bugun biraz daha rahatladim

Kızlar bugün Tutku'ya baktırdım önce çevremdeki birinin baş harfini bildi ben ismi onaylayınca çok olumlu dedi sonra ben onunla bişey olmicak deyince değiştirdi genel olarak bir iki yerde bu tarz şeyler desede falı kötü değildi fakat öyle bişey söylediki benim için çok önemliydi duyunca çok üzüldüm . Aranızda Tutkunun fallarıyla ilgili gelecekle ilgili söylediği şeyleri yaşadım diyen var mı acaba ? Tutku genel olarak tuttururmu sizce

Kizlar siz büyü falan diyorsunuz ama bana telefon da nerden buldunuz beni dedi bir forumdan aldim numaranizi dedim bakin hanfendi büyü falan seyler diyorlar yaziyorlarmis inanmayin buna dedi bana simdi size büyü ile ilgili seyler soylemis kafam karisdi acikcasi ben mi yanlis anladim anlamadim

Kızlar Hande ve Kuzey hakkında ne düşünüyosunuz geçen gün Kuzey'e baktırdım ikinci baktırışım bu Handeye ulaşamıyorum bir türlü

Kuzeye gore bu yaz evlenmem lazim bakalim bekleyip gorucez terkedileli 5 ay oldu adam heryerden engeli koymus numarasina kadar degistirmis ama biz evleniyoruz cok inanmadim
Acikcasii cikarsa bu yorumum yuzunden cok utanacagim

Bundan bes sene once bu topice cok takilirdim. Sorunlu iliskim vardi nolacak nolacak diye diye yedirdim paralari millete. Hepsi donecek yok seviyor seni dedi istisna olanlarda baska sekilde salladi. Sonuc o donmedi evlendi simdi de cocugu var ellerinizden öper. Ha oylerastgele falcilara da gitmedim. Buralari didik edip en meshur en bilinenlerine. Simdi bi daha mi tovbeler olsunnn!! Gelecek olan kismette varsagelir donmeyip elin kocasi olacak adam icin de bu kadar para harcanmaz

yaaaaaaa bu cümleyi bana hiç kurmadı tühh :))) benim falımdaki en sık cümle " hayatıma dair ben daha ne yapabilirimki ne yapabilirimkiii" :))

hepimizin sonu oyle olacak bence. ben de 8 aydır fal baktırıyorum ama hiçbiri su ana dek çıkmadı.

Arkadaşlar bahcelıevler yaylada sevgı hanım vardı ıskambıle bakardı numarasını kaybettım acil bılen varsa yollayabılırmı

Kuzey nerde bakıyor

ayyyy bu ne ya sabah sabah ne kotu haberler çok uzuldum herkes birliktelik goruyorum dedı şuan çok uzuldum
pınar peki kuzeye engelle dıkten sonra da baktır dınmı ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…