Evet 5 aydir ayriyiz zaten kuzey sen neysen o da ayni durumda dedi ben gayet mutsuzum ama adam alemlerde coktan unutmus bulmus birilerini nisanda donecek dedi ama inan nisanda kar yagacak dese daha olasiligi olan birsey olurdu imkansiz yani fal patladi bendeayyyy bu ne ya sabah sabah ne kotu haberlerçok uzuldum herkes birliktelik goruyorum dedı şuan çok uzuldum
pınar peki kuzeye engelle dıkten sonra da baktır dınmı ne dedi
Ne güzel yazmışşın canım ya parmaklarına sağlık bende baktırmak istiyorum ama değişiklik olsun diye iş de ama öyle ciddi paralar verememBundan bes sene once bu topice cok takilirdim. Sorunlu iliskim vardi nolacak nolacak diye diye yedirdim paralari millete. Hepsi donecek yok seviyor seni dedi istisna olanlarda baska sekilde salladi. Sonuc o donmedi evlendi simdi de cocugu var ellerinizden öper. Ha oylerastgele falcilara da gitmedim. Buralari didik edip en meshur en bilinenlerine. Simdi bi daha mi tovbeler olsunnn!! Gelecek olan kismette varsagelir donmeyip elin kocasi olacak adam icin de bu kadar para harcanmaz
Kuzey nerde bakıyor
Didem kim nasil bakiyor bende ona mi baktirsam acaba basarili miMerhaba kizlar suan iyi olan kim acil ozelden yazarmisiniz. Son favorim didemdi oda telefonla bakmayi birakinca mailden hoslanmiyorum. Evi de uzak yine onun gibi ozellikle su bakan varmi bilmem gereken iki konu var lutfen en iyi suan kimse tam okuyamadim sayfalari gonderirseniz sevinirim tel de bakan
Didem kim nasil bakiyor bende ona mi baktirsam acaba basarili mi
Kuzey pembecı mı acaba banada hep olumlu konustu gecmıste cok ıyıydı nokta atısları oldu ama gelecekten pek umudum yokKendime söz vermeme ragmen ben yinede geçtiğimiz hafta 2 kişiyi tekrar fal baktırdım. biri kuzey diğeri neslihan.
Kuzey e göre eski sevgilim 2 hafta içerisinde dönecek.. dönmez mümkünatı yok dedim allah askına dedi bu kaçıncı vedanız orada da haklı binevi ama cidden hiç ümidim yok.
Neslihanada ilk defa baktırdım oda döneceğini söyledi ben hatta dedi suan müzik gibi geliyor kulağına ama cidden dönecek dedi nisan ay ın içinde 3 gün yada 3 hafta dedi daha uzun değil.. Neslihan ın durum analizini beğendim ama çok kısa sürdü kağıda sürekli bişeyler karaladı belliki enerji yi öyle alıyor...
durum bu bakalım nisan da ne olacak gelişme olursa aktarırım olumlu olumsuz :))
(cidden ümidim yok ama)
Dıdeme bır arkadasın onerısı uzerıne yolladım sımdı bu gece sonucu yollayacak bılgı verırım ılk baktırısım olacakDidem e daha önce baktıranlar var mı su falına bakıyormuş var ise deneyimlerini paylaşabilir misiniz?
Kuzey pembecı mı acaba banada hep olumlu konustu gecmıste cok ıyıydı nokta atısları oldu ama gelecekten pek umudum yok
Dıdeme bır arkadasın onerısı uzerıne yolladım sımdı bu gece sonucu yollayacak bılgı verırım ılk baktırısım olacak
Banada dedı etrafı .....kadın dolu ama sana asık dedı senı ozluyor bunu dedıgı gun feyk hesaptan takıpteydım benim feyke yurudu sonra benım oldugumu anladı kendı hesabını komple kapattı yanı adam benden gecelı cok olmus ben hala falcılar yuzunden donecek sanıyorumaslında çokta pembeci değil aksine bana hoşuma gitmeyen şeylerde söyledi.. çocuk başkaları ile de görüsüyor ama gönül ilişkisi değil dedi (uzakta olduğundan dolayı bende her zaman ne yaptığını takip edemiyordum)
Banada dedı etrafı .....kadın dolu ama sana asık dedı senı ozluyor bunu dedıgı gun feyk hesaptan takıpteydım benim feyke yurudu sonra benım oldugumu anladı kendı hesabını komple kapattı yanı adam benden gecelı cok olmus ben hala falcılar yuzunden donecek sanıyorum
İnş çıkar hepımızınkı ne dıyelımhmmm bilmiyorum canım zaten hayırlısını dilemekten başka caremiz yok. arada kendimizi kandırmak içinde fal yönlerini merak ediyoruz işte...
Hande kımdı baktım gecmıse bulamadım besıktasda olan mıydıValla ben Handedende Kuzeydende çok memnunum. Ve hepte memnun kalacam sanırım. Hande icinde pembeci deniliyor kuzey içinde eee o zaman biz hiç kimseye gitmeyelim. Hepimizin bu sitede halen bulunmasinin nedeni bu saate kadar mukemmel bir falcı olmadigi için. Eger mukemmel kusursuz bir falcı olsaydı kimse buraya birşey yazmazdi. Ya da falcı arayişina girmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?