Selam yigitin numarasini banada verirmisinizMerhaba kızlar, uzuuuuun bi aradan sonra selam vermek istedim:) ayrıca gelmişken fal yorumu da yapayım... Yiğit, Didem, Eylem, Burak, Kurtuluş, Şule.... Taksim Bakırköy falcılar.... ve online sitelerde adı iyi diye geçenlerin hepsine baktırdım... Sonuç : koca bi hüsran:) hepsi de anlaşmış gibi senden hoşlanıyor gelecek dedi, ama içlerinden sadece 1 kişi geçmişindeki kişiden dolayı güvensiz o yüzden uzak duruyor dedi o zamanlar kulak ardı etmiştim ne alaka diye ama çok sonra onun söylediğinin doğru olduğunu öğrendim, bu kişi Burak ... Yiğit de çok nokta atışı yapar etkiler ama olumlu kısımlarla fazla gaza getirir sonra benim gibi 1 yıl ha şimdi gelecek diye beklersiniz. Eylem de bitmişti durumu sanırım çok emin değilim o yüzden ona 1 kere daha baktırabilirim. Bu durumu Burak dışında bilen biri var o da falcıların para karşılığı bakmasına gıcık olup telde ücretsiz bakım yapan biri bilmişti... Özetle faldan uzak durunca daha huzur doldum.. Ve gidişat daha iyiye yol aldı... Fal engellemez belki ama geciktirdiği kesin...
bana çıkmadı Toprak.
Ben de de o oldu bişiyi gördü karşı tarafta ama bende çıktı. Zeynep bişileri görüyo ama karıştırıyo bazen ama ben yinede beğeniyorum zeynebi. Bazen tarihtede yanılabiliyo
Selamlar...Çıkan fal haberi kuzey ve zeynebin dediklerini yaşadım . Kuzey bende cıkıyor genelde yine baktırdım güzel baktı. Zeynep e de tekrar baktırdım ses kaydını tekrar dinliycem. İlk duymadan çok fazla tekrar oldugundan anlasılmıyor ama konusmanın içinden cekmek gerekiyor bazı konusmaları. Bu ayın sonunda vade var yine yazarım
arkadaşlar benim falcım burdan istanbula taşınıyormuş... kıbrısta gerçekten süperdir deneyin derim adı sevda...
Selamlar...Çıkan fal haberi kuzey ve zeynebin dediklerini yaşadım . Kuzey bende cıkıyor genelde yine baktırdım güzel baktı. Zeynep e de tekrar baktırdım ses kaydını tekrar dinliycem. İlk duymadan çok fazla tekrar oldugundan anlasılmıyor ama konusmanın içinden cekmek gerekiyor bazı konusmaları. Bu ayın sonunda vade var yine yazarım
Ya zeynebin konuşma tarzı evet o bazı sözleri aynı olabilir ama içeriğin farklı olduğunu düşünüyorum sonuçta herkesin bi konuşma şekli var. Zeynebin ii bi falcı olduğu zamanla anlaşılabilecel bi durum bnce . Bnde ilk başta inanmadım ama zamanla yaşadıkça. Tabi fala da inanıp hayatımızı indekslememek gerek. Benim şu zamana kadar baktırdığım falcılar arasında en beğendiğim zeynep. Kuzey evet enerjisi çok ii ama tamamen fiyasko. Bna erkk arkadaşımdan için olcaksın evlencen kader çizgin var dedi zeynepte yok yok ypk olmuycak boşuna dedi ve zeynebin dediği çıktı .
Merhaba corpus, Toprak'ın dediği şey olmadı canım. Tarihi zaten pek onemsemiyorum, öngörülen tarihin çıkması çok zor bir olasılık bana göre ama olacak dediği olaylar gerçekleşmedi Corpus. Keske olsaydı :)Lilyum, toprak sende tarihi mi çıkmadı yoksa öngörüsü mü olmadı? Gitmeyi düşünüyordum ancak senin düşüncen önemli
Merhaba Zeynep'in numarasını mesaj atar misiniz ?
Ayrıca ben bişey söylemek istiyorum. Ben en son Handeye gittim. Bana 2 sene önce dediği gibi bu adam kaderin dedi evleneceksin dedi. Adamin ilk kez sevgilisi oldu benden sonra 3 sene peşimdeydi asla bırakmadı vs ama hande dinecek dedi adam daha yeni kızla foto atmış gayet mutlular bana yapmadığı ne varsa kıza yapıyor annesi kızın fotolarına yorum yapıyor ama haziran da donecek dedi. Handeye inanmak istiyorum ama tarihleri çıkıyor mu dedikleri oluyor mu biraz bilgi verseniz
evet hande bana da çıkmadı açıkçası.hala akıllanmıyosunuz üstte ben neler yazdım ah kızlar a h sizi anlamk çok zor
ben veriyim çıkmayanı da çok var burdan tespit ettiğim ve özel konuşmalarımdan hande hande dıyorlsr okey ufak tefek çıkıyor ama onunda anda bile tutmadıgı ters çıktıgı çok durumu gordum ayrıva burda koruyucu ları da var bilginize tespiti zor olmadı hihi
Merhaba corpus, Toprak'ın dediği şey olmadı canım. Tarihi zaten pek onemsemiyorum, öngörülen tarihin çıkması çok zor bir olasılık bana göre ama olacak dediği olaylar gerçekleşmedi Corpus. Keske olsaydı :)
Ayrıca ben bişey söylemek istiyorum. Ben en son Handeye gittim. Bana 2 sene önce dediği gibi bu adam kaderin dedi evleneceksin dedi. Adamin ilk kez sevgilisi oldu benden sonra 3 sene peşimdeydi asla bırakmadı vs ama hande dinecek dedi adam daha yeni kızla foto atmış gayet mutlular bana yapmadığı ne varsa kıza yapıyor annesi kızın fotolarına yorum yapıyor ama haziran da donecek dedi. Handeye inanmak istiyorum ama tarihleri çıkıyor mu dedikleri oluyor mu biraz bilgi verseniz
Hande'nin bana bazi dedikleri cikti ama bazilari da cikmadi. bana hicbir zaman bu kisi senin kaderin, evlilik var vs demedi. Hatta bir arkadasimla gittim, onun uzun sureli iliskisi var bunu bilmesine ragmen ona bile evlilik var demedi. Hande'nin ilk bakista kendiliginde soyledikleri cikiyor genelde. soru sorduysan onlara verdikleri cevap pek cikmiyor. ben kahve baktirdim hep. sen tarot mu kahve mi baktirdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?