İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar Acıbademde bır adam varmıs bırınden duydum cok etkılemıs onu 30 lıraya bakıyormus ama adamı ve dukkanı hatıtlamıyor bılen varmı

Selam yigitin numarasini banada verirmisiniz

Ben de de o oldu bişiyi gördü karşı tarafta ama bende çıktı. Zeynep bişileri görüyo ama karıştırıyo bazen ama ben yinede beğeniyorum zeynebi. Bazen tarihtede yanılabiliyo

karıştırma olayı en kötüsüü Allah korusun yaxo cenaze sevgılımın deil bende çıksa Allah korusun.. hem nasıl bu kadar kötü haberi veren falcı ya iyi iyi diyebiliyorsunuz pembeci olmamak aurı insanı depresyona sokmamak apayrı bence falcı dedığın bunun ayrımı na varmalı şahsiyet sahıbı olmalı çıkar çıkmaz oradını bılemem bıldıgım tek şey onun falındqn sonra kendime psikolog aradıgımdır buraua uyarı olarak soyluyor um oyle hersey soylenmemeli ayıp
Ayrıca senin fiyasko dediğinde bana çıktı mesela bunuda göz ardı edemem sızın anlayamadığınız husus şu kızlar:çıktı çıkmadı meselesinden ziyade falcı ne kadar etik ben bunu sormuştum...
Ayrıca ona gore sevgılım diz çökecekmiş karıştırıyor dediler bunu 2deil nerdeyse 4kişiden duydum ki amannnnn sakın diz çöken ben olmayayım korltum valla

buarada birden fazla kişiye büyü dediğine ben burdam tesafuf ettım psikolojinizi sevıyo sanız birdaha duşunun derim insanlık görevimi yaparım gerisi okuyanlara kalmış.........

Selamlar...Çıkan fal haberi kuzey ve zeynebin dediklerini yaşadım . Kuzey bende cıkıyor genelde yine baktırdım güzel baktı. Zeynep e de tekrar baktırdım ses kaydını tekrar dinliycem. İlk duymadan çok fazla tekrar oldugundan anlasılmıyor ama konusmanın içinden cekmek gerekiyor bazı konusmaları. Bu ayın sonunda vade var yine yazarım

Ayrıntı verirmisin cok özel diilse ne dedi nasıl oldı ve zamanındamı oldu şimdi bana dediği gibi ilerlio ama gene adamın 2 gündür sesi kesildi.. yemin ederim ata sporumuz elalemin cocuklarını beklemek yazık edioruz kendimize

birkere çıkınca yıne çıkıyor deilmi yaa
benim umudum azaldı da

Merhaba Zeynep'in numarasını mesaj atar misiniz ?

Ayrıca ben bişey söylemek istiyorum. Ben en son Handeye gittim. Bana 2 sene önce dediği gibi bu adam kaderin dedi evleneceksin dedi. Adamin ilk kez sevgilisi oldu benden sonra 3 sene peşimdeydi asla bırakmadı vs ama hande dinecek dedi adam daha yeni kızla foto atmış gayet mutlular bana yapmadığı ne varsa kıza yapıyor annesi kızın fotolarına yorum yapıyor ama haziran da donecek dedi. Handeye inanmak istiyorum ama tarihleri çıkıyor mu dedikleri oluyor mu biraz bilgi verseniz

merhaba arkadaslar bana ıyı bır falcı onerırmısn ben adana yasıyorum ama ınternet veya whsatp skype de olur fal baktırmak ıstıorum bana begendınız falcıların numarasını ozelden atarmısınız rıca etsem

Lilyum, toprak sende tarihi mi çıkmadı yoksa öngörüsü mü olmadı? Gitmeyi düşünüyordum ancak senin düşüncen önemli
Merhaba corpus, Toprak'ın dediği şey olmadı canım. Tarihi zaten pek onemsemiyorum, öngörülen tarihin çıkması çok zor bir olasılık bana göre ama olacak dediği olaylar gerçekleşmedi Corpus. Keske olsaydı :)

Merhaba Zeynep'in numarasını mesaj atar misiniz ?

hala akıllanmıyosunuz üstte ben neler yazdım ah kızlar a h sizi anlamk çok zor

ben veriyim çıkmayanı da çok var burdan tespit ettiğim ve özel konuşmalarımdan hande hande dıyorlsr okey ufak tefek çıkıyor ama onunda anda bile tutmadıgı ters çıktıgı çok durumu gordum ayrıva burda koruyucu ları da var bilginize tespiti zor olmadı hihi

evet hande bana da çıkmadı açıkçası.

Cok tesekkurler oraya kadar gitmeme degmez o zmn :)

Hande'nin bana bazi dedikleri cikti ama bazilari da cikmadi. bana hicbir zaman bu kisi senin kaderin, evlilik var vs demedi. Hatta bir arkadasimla gittim, onun uzun sureli iliskisi var bunu bilmesine ragmen ona bile evlilik var demedi. Hande'nin ilk bakista kendiliginde soyledikleri cikiyor genelde. soru sorduysan onlara verdikleri cevap pek cikmiyor. ben kahve baktirdim hep. sen tarot mu kahve mi baktirdin?

Zaten dikkatimi çekti hangi falcıya soru sorsam orada patlıyor oyuzden ben artık soru sormuyorum doğru bir nokta ya değindin hiç sormamak en iyisi.... bide en iyi falcılar bir iki kere çıksa bile birkex çıkmayabiliyor ben şahsen kuzeyin kini yaşadım ama birdaha yaşarmıyım emin deilim ümidim yok hiç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…