İstanbul'da Fal - Falcılar

Çok fal bakan biri değilim mesela en son hande ye ocakın 26 sında tarot baktım işsizdim o gün bir iş görüşmesine gitmiştim ben bile olacağına çok emindim o da olacak dedi olmadı yoğunlaşmamı istediğin konu dedi aşk dedim sevdiğim insan beni sevmiyordu ve üstelik bir ilişkisi vardı dediki bu kişi seni beğenmiş ama o zamn ki ruh hali seninle birlikte olmasına engel olmuş mart ayında bir iki defa görüşeceksiniz şimdiki sevgilisinden mart sonunda ayrılacak ve nisan ayı içerisinde siz yakınlaşacaksınız dedi ocak şubat gibi yüzük 2018 sonbaharındada evleneceksiniz dedi ailemle ilgili bir çok nokta atışı vardı o dönem anneanem rahatsızdı ne olacak diye ben sordum 5 haftaya kadar bu da maksimum 2 hafta bile olabilir vefat edecek dedi 4. haftada anneanem vefat etti iş olmadı hala işsizim sevdiğim kişi ile mart ayında bir iki defa görüştük sevdiğim kişi sevgilisinden mart sonunda ayrıldı nisanda yazışıyoruz ama bu yakınlaşmamı bilemiyorum merakla bekliyorum keşke sonu dediği gibi olsa daha önceki yazılarıma bakarsanız kimlere gittiğimi görürsünüz handenin dedikleri çıksa bile artık fal bakmayacağım çünkü şu verilen tarihleri beklemek beni çok yıpratıyor ve galiba ben de falcı ne kadar iyi olursa olsun ikinci falı çıkmıyor sonuç olarak handesi ,neslihanı,cansusu,enfali ,burcusu hepsi işlerini yapıyor kimse onlara bizi zorla götürmüyor keşke hayattan beklentilerimiz olmasada sadece kafa dağıtmaya gitsek ama eğer beklentileriniz var sa ve benim gibi fallara takılıyorsanız gitmeyin akışına bırakmaya çalışın diğer türlü çok yıpranıyor insan...

Evet bende artık kafa dağıtmak için gidiyorum seninde yazdığın gibi en iyi dediğniz e sürekli çıkan falcılar bile bazı yerleri bilemiyorlar bende de umit kalmadı gı için artık baktırmıyorum dedıklerine zaten inanmıyorum sadece çıkınca aaaa helal olsun bildi diyorum morel oluyor durım bu:)
dipnot:bir falcının görse bile vefat söylemesi çok yalnış kesinlikle etik bulmuyorum illaki burayı okuyorlardır duyurulur onlara elini vicdanınıza koyun söylemek zorunda deilsiniz..

hakkını yiyeyemem bana çok bağlımısın diye önce sordu ama benim çok yıkılmayacağımı anlayınca söyledi ..

Aynen ya benimde öyle sordugum sorulara verilen cvplar cıkmıyor sadce falcıının kendisinin yaptıgı yorumlar cıkıyor soru sorunca mecbur görmesede cvp veriyor ya ondan heralde :))

En son su falına majestik şengüle gittim suya çantasından cıkardıgı duayı okudu okudu sonra anne adımın ve kendi ismimim bulundugu kagıdı attı içine baktı ve suyu kapatıyordu ben bakmayım die cokta tonton tatlış iyi bir kadın söyledikleri tutarlıydı bakalım zaman verdi cıkacak mı söyledikleri başka sengüle fal baktıran deneyimi olan var mı :)

hakkını yiyeyemem bana çok bağlımısın diye önce sordu ama benim çok yıkılmayacağımı anlayınca söyledi ..

Yinede ETİK deil... sınaması da hiç hoş deil

Aynen ya benimde öyle sordugum sorulara verilen cvplar cıkmıyor sadce falcıının kendisinin yaptıgı yorumlar cıkıyor soru sorunca mecbur görmesede cvp veriyor ya ondan heralde :))

Aynen özellikle Tutku nun falında dahw öncedende dediğim gibi bunu yaşadım sormadığım bölümler daha iyiydi 5dk ıdı ama iyiydi sorunca cıkkı cıkıyo cıdden birde falcı kendi etik kararlarına göre de cevap verebiliyor....

Kendiliğinden söyledi bunları. 2 sene önce gittiğimde de aynısını demişti. Tarot baktı bana.

Herkese merhaba eski uyeyim sifreyi unutunca tekrar uyelik aldim burayida surekli takip ediyorum tabi bu ara zeynep tutku kuzey konusuluyo sanirim kuzeye baktirmistim tutkuyada burdan bi arkadasim baktirmisti begenmemisti zeynep nsl peki baktiran arkadaslar cikan oldumu yada gidisat onun dedigi gibi giden varmi 70 lira cok para bilgi verirseniz sevinirim emin olamiyorum

hala zeynep dıyosun benım yorumlarımı oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…