Bnce sen bi daha oku
Bayadır okuorum ne sacma bi kızsın sen anlamadım bi düş insanların yakasından sanane kızım alla alla ya sen kendi hayatına bak cok ii olsa burda 7/24 olmazsın herhalde önce kendin silkelem herseye bi cvp bi baskı bırak küm napıosa yapsın belli yasın küçük azcık bi sus bıktık hepimiz hikayenide anladık baktırdın cıkarsa yaz cıkmazsa yaz sus içimi şişirdin yeminle.. bana cvp yazma sakında ben öle kibar tartısamıorum canımızı sıkmayalım hadi eyw.sen oku cnm ne diye bu kadar kendi kendinizi üzmeye meraklısınız hiç anlamıyorum sizi.. bencillikte var tabi
niye kötüye odaklısınız bukadar silkelenenin bence hayat kısa
Bayadır okuorum ne sacma bi kızsın sen anlamadım bi düş insanların yakasından sanane kızım alla alla ya sen kendi hayatına bak cok ii olsa burda 7/24 olmazsın herhalde önce kendin silkelem herseye bi cvp bi baskı bırak küm napıosa yapsın belli yasın küçük azcık bi sus bıktık hepimiz hikayenide anladık baktırdın cıkarsa yaz cıkmazsa yaz sus içimi şişirdin yeminle.. bana cvp yazma sakında ben öle kibar tartısamıorum canımızı sıkmayalım hadi eyw.
Hahahahaha yemin ediorum cvp verir seni paralar atardım burdada böle beyni yok bi varlıga enerjimi harcıyamıcam.. kıcımla güldüm suan Ne diosun kızım sen ya sen kimsin varotik Git önünden ye afkurma baslatma gururuna gururmus cok gururluysan defol git kendi kendine yasa hepimiz seni dinlioruz kopamıosunuz he cnm he gercekten agzımı bozcam bak.. normal diilmişim haspaya bak lan sen beni ne tanırsın minimilk canımı sıkma benim! Kaybol!neoldu sıkıldın dimi sana-neeeee
normal deilsiniz canım siz kendinize mutsuz eden sacma sapan insanlara fal baktırıyoruz insan lıgınızda yokk sizib adam gibi uyardım ben sen kimsinki beni takip edıyosun normal deilsinizz sizin insanlıgınız ölmüş insan lıgınız benim tavrım benım çemkirmem tamamen uyarma amaclı bunu bile anlamayacak kadar bedbaht olan sizlersiniz benım ne derdim olucak baktır sen desin sana annen ölcek dıye sonra doktor ara bumudur vıcdanınız.... sizin içiniz kararmış kendınızden baskasını dusunmezmısın gelmiş burada bana laf sakıyosun herkes amacından belli olur sen beni susturamazsın canım nekadar bıkarsan bık yazmaya etmeye devam edicem ama ban yıycem ama yeni yeni uyelijler acıcam....
memleketin erkeklerinin neden psikolojisinin morelinin bozuk oldugu ortada şimdi daha iyi anlıyorum sizin gıbı bencil yaratıklar oldugu sureceee
benım verdıgım tepkıyle sızın verdıgınız tepki çok farklı ben gıtmeyın etmeyin üzülürsünüz derken siz bana kişiye saldırıyorsunuz asıl sizin ban lanmanız lazım
hadi bakalım beni alt edemezsiniz sizde olmayan gurur bende var
Elmira nasıl ?Kızlar mercana baktırmak isteyen varsa boşa 150 verir hiç bişey söylemedi sadece öğüt tavsiye yorum tarzında baktı sürekli ayni şeyleri söyleyip zaman geçirdi sorduğum sorulara cevap veremedi elmiranın telefonunu biri bana atabilir mi lütfen??
Nerde bakıyor telefon da mı ? bi de ne kadara bakıyoreski yorumlarda kotu olugu soyleniyor ama bu birazda bir enerji isi bana kotu sana iyi baskasina eh olabiliyor
Öyle birini bulursan bana da söyleKızlar böyle tak tak herşeyi söyleyen mesela sevgilin senin için ne düşünüyor seni aldatıyor mu ne zaman kimle evlenicen böyle herşeyi bilen biri varmı öyle birine ihtiyacım var
Ben yetere ağustosta baktırdım o zaman iş değişikliği aklımda yoktu bana 1 sene içinde iş değişikliği olacak atilla diye biri yardım edecek dedi karşıma çıkan kişinin adı bilal 4 harfi tutuyor. Yeter bakarken bana tarihleri 1 yıl içinde, 2017 2018 yıllarında, 4 yıl içinde gibi geniş aralıklarda söyledi. Benimde tekrar gidesim var şu an fiyatı 40 tl olmuşKızlar çıkan fal haberi : daha öncede yazmıştım taksim pen Cafe yeterin bana enerjisi çok tutuyo özellikle karşıdaki kişinin düşüncesini % 100 söylediği bi çok falı olmuştur bana ama ne yalan söyliyeyim normal fal gibi baktığında olmayan olaylarda oldu fakat genel anlamda çok iyi bulurum yeter ablayı . Bu sefer kuzenim için gitmiştik ayrılalı 1 hafta olmuştu ve bir daha imkansız fln diyodu yeter abla çok kısa bir sürede aricak dedi biz yeter ablanın enerjisini çok sevdiğimiz için memnun ayrıldık ordan fakat faldan bu kadar umutlu değildik ( çünkü kuzenimin erkek arkadaşı burnu düşse almaz yerden ) ama 2 gün sonra çocuk aradı ve yeter Ablanın falda söylediği cümleleri söyledi resmen :) şoktayız . Dediğim gibi enerji işi kuzenime tuttu inşallah banada tutarçıkan fal olunca çok mutlu oluyorum :)
Cikmaz. Yalniz karsi taraf icin dushuncelerini bilmek icin iyidir. Zamaninda bir gun icinde ona 90 liralik fal baktiran biriyim. Kendisini severimde ama kendinize baktirmak icin uzun vadeli gelecek icin hayirBen yetere ağustosta baktırdım o zaman iş değişikliği aklımda yoktu bana 1 sene içinde iş değişikliği olacak atilla diye biri yardım edecek dedi karşıma çıkan kişinin adı bilal 4 harfi tutuyor. Yeter bakarken bana tarihleri 1 yıl içinde, 2017 2018 yıllarında, 4 yıl içinde gibi geniş aralıklarda söyledi. Benimde tekrar gidesim var şu an fiyatı 40 tl olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?