Yeter cumartesileri çalışıyor mu? pen cafeyi birkaç kez aradım fakat açmadılar..Cikmaz. Yalniz karsi taraf icin dushuncelerini bilmek icin iyidir. Zamaninda bir gun icinde ona 90 liralik fal baktiran biriyim. Kendisini severimde ama kendinize baktirmak icin uzun vadeli gelecek icin hayir
Dogum yapmadan once Gitmiştim Ben en son o zaman yalnız pazartesileri kapalı diye biliyordumYeter cumartesileri çalışıyor mu? pen cafeyi birkaç kez aradım fakat açmadılar..
Fiyatı kaç cnmKadıköy moda da analıkızlı cafeye baktırdım instagram adresleri de var çok şirin bir cafe anne kız işletiyor ve herşeyi bildi anne bakıyor fallara mükemmel ben bayıldım
çok tesadüf oldu dün akşam gezerken gördüm arkadaşımla girdik baktırmak için çok güleryüzlüler enerjisini çok sevdim baktıran var mı başka
tarih verdi bana bekliyorum
Zeynepkarşı tarafın benim hakkımdaki düşüncelerini en net biçimde öğrenmem için kimi tavsiye edersiniz?
Telefonda bakiyorNerede çalışiyor Zeynep?
Üst üste baktırınca öyle oluyor :/zeynebi bende begeniyorum ama bana bu haftayla ilgili söylediği beklediğim bişeyin tam tersi oldu belkide cok üstüte baktırdım ondan bilmiorum ama hüsran oldu zeynep favorimdi :/
Cnm cok özel diilse biraz acarmısın noldu? Bnmde son bi beklediğim olay varda acaba bnm beklentimi düşüncemi onun düşüncesi gibimi söylüo kafam karıstızeynebi bende begeniyorum ama bana bu haftayla ilgili söylediği beklediğim bişeyin tam tersi oldu belkide cok üstüte baktırdım ondan bilmiorum ama hüsran oldu zeynep favorimdi :/
Bu didem nerde oturuyor acaba? Su yamı bakıyor ve fiyatı ne kadar?Merhaba kizlar suan iyi olan kim acil ozelden yazarmisiniz. Son favorim didemdi oda telefonla bakmayi birakinca mailden hoslanmiyorum. Evi de uzak yine onun gibi ozellikle su bakan varmi bilmem gereken iki konu var lutfen en iyi suan kimse tam okuyamadim sayfalari gonderirseniz sevinirim tel de bakan
Didem dolandırıcı kızlar dolandırılmış bırı olarak soyluyorum ıtıbar etmeyın paranızı kaptırmayın 600 lıram gıttıBu didem nerde oturuyor acaba? Su yamı bakıyor ve fiyatı ne kadar?
Çok teşekkur ederım gecmıs yorumlarda da zaten para alıp bırsey yapmadıgı yazıyormus ben okumadım hata ettım ama savcılık kanalı ışe kendısıne ulasıcamay cok fena cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?