İstanbul'da Fal - Falcılar

Cikmaz. Yalniz karsi taraf icin dushuncelerini bilmek icin iyidir. Zamaninda bir gun icinde ona 90 liralik fal baktiran biriyim. Kendisini severimde ama kendinize baktirmak icin uzun vadeli gelecek icin hayir
Yeter cumartesileri çalışıyor mu? pen cafeyi birkaç kez aradım fakat açmadılar..

Kadıköy moda da analıkızlı cafeye baktırdım instagram adresleri de var çok şirin bir cafe anne kız işletiyor ve herşeyi bildi anne bakıyor fallara mükemmel ben bayıldım
çok tesadüf oldu dün akşam gezerken gördüm arkadaşımla girdik baktırmak için çok güleryüzlüler enerjisini çok sevdim baktıran var mı başka
tarih verdi bana bekliyorum

anali kizli kafe tam olarak nerede tarif edebilirmisiniz ve randevu sistemleri var mi . herseyi biliyorsa gidelim

Fiyatı kaç cnm

zeynebi bende begeniyorum ama bana bu haftayla ilgili söylediği beklediğim bişeyin tam tersi oldu belkide cok üstüte baktırdım ondan bilmiorum ama hüsran oldu zeynep favorimdi :/

zeynebi bende begeniyorum ama bana bu haftayla ilgili söylediği beklediğim bişeyin tam tersi oldu belkide cok üstüte baktırdım ondan bilmiorum ama hüsran oldu zeynep favorimdi :/
Cnm cok özel diilse biraz acarmısın noldu? Bnmde son bi beklediğim olay varda acaba bnm beklentimi düşüncemi onun düşüncesi gibimi söylüo kafam karıstı

Bu didem nerde oturuyor acaba? Su yamı bakıyor ve fiyatı ne kadar?

dolandirici ise mutlaka ifsa etmek gerek bence kim biliyorsa buraya numarasini vs. evini mevini yazsin da bir daha kimsenin cani yanmasin .ama benim bildigim birsey varsa da ,bu tip insanlar ozelliklede falci haci hoca kilikli insanlar gercekten dolandirici oluyor.ya zaten telefon da inanin allahin hic bir kulu fal su mu bakamaz.ayrica kesin tarih soyleyende bana gore kesin yalan konusuyordur.peygamber soyleyememis soylememui onlar nasil soyleyebilir.tahmini soyler ama kesin bilmek bu iste imkansiz zaten su kadar para ver ben yapayim da bende yalan konusuyor ifadesini uyandiriyor. boyle birsey yok sanirim.zaten benim dort yil once canim 1000 lira verip te tamamen fos ciktiktan sonra felaket yaniyor.ben asla boyle seylere irtiba etmezdim ama basima geldi maalesef. birilerine cok inandim ve kandim. ustune soguk su ic .narliderede (izmir) bir hoca.suya bakan biri. suya bakinca ilk etapta genel hatlari ile dogru soyledi de sonrasi ben kendi aptalligima yanmayim. telefonlari acmamaya basladi cozmek icin yollayacaklarini bir kere benim milyon kere aradiktan sonra (ki inan telefon faturam kabardi) yolladi ve onlarda fotokopi cikti sonra ben herseyden vazgectim ve sadece senin isin olmuyor dedirtmek icin cok aradim ama nafile.ya zaten bastan para heleki 150 ve ustu isteniyorsa uzak durmak gerek. belli bir ucreti varsada ince kusi falci maharetini gosterecek sende az az verirsin. gercek oldugunu gordukcede parani vermeye devam edersin yoksa seanslari kesersin. vehasil aslinda pesinen cok para veya para istiyorum diyenden uzak durmak gerek. eskiden gercekten cok iyi bir falci vardi izmirde ve onun hastalari yurtdisindan bile geliyordu. kor makbule.ben gitmistim. gonlunden ne kopuyorsa atiyordun ve kendi uygun gorurse bakiyordu. istersen sirada on saat beklemis ol.seni begenmiyorsa almiyordu.bu yengemin basina gelmisti.yengem sirayi beklerken hak yeyip yirmi kisi kadar one atlattirmisti kendini.olay disarida olmustu.ve makbule aninda disari cikip sen kul hakki yedin sana bakmayacagim evine don demisti.hepimiz donup kalmistik. ve tum israrlara ragmen yengeme bakmadi. ve ben yilllar sonra kendisini aradim.hemde cok. ancak hayatini kaybetmis. keske yasasada tekrar izmire kor makbuleye gitsek. ve bence fal vs. bir enerji isi ve bana kotu olan sana iyi gelebilir.ayrica herkese hersey cikacak diye birsey de yok.maalesef kesin tarihlerde tutmasi trilyonda bir ihtimaldir. zaten bu dunyada hic birsey bu kadar kesin degilken biz insanoglu niye falcilara bu kadar para verip beklentiye giriyoruz aceba. bence fal bir eglencedir ve arada baktirilabilir. ama cok para harcayip bel baglamak insana umutsuzluk ve aci verir.yazik hepimize.

Gercekten cok guzel anlatmıssınız ınsanın caresızlıgını mutsuzlugunu kullanıyorlar umut tacırı bunlar para alana kadar ulasabılır oldugum dıdem artık mesajıma aramama cevap bıle vermıyor ve numarasını sık sık degıstırıyor aslında ben işin para kısmında değilim zaten onun bu şekilde aldığı para ona yaramayacak buna emınım ama hırs oldu bende acsa telefonumu olmadı basaramadım dese zaten ondan para ısteyecek degıldım ugrasmıs barı derdım ama sımdı enayı gıbı hıssedıyorum.Bırde parayı başka bır adamın hesabına yolluyoruz sımdı o adamda dıdemse dusunsun savcılıga suc duyurusunda bulundum bu sefer sert kayaya carptılar bır daha kımsenın canı yanmasın avukata belkı daha fazla para verdım ama olsun bu artık gurur meselesı oldu

uckagitcilik yapiyorsa szin yptiginiz cok dogrudur ve insallah geregi ne ise yapilir.cunku parayi al kac bir daha cep telefonlarini acma devamli numara degistir boyle birsey yok en azindan ben yapamadim dersin olay biter.ama bunu diyemedigine gore binbesyuz kadin dolandiricinin onde gezeni. giden paralara cok yazik en cok da sizin incitilmis ruhunuza cok yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…