BNa söyledikleri çıkıyor ama bi baktırdığımda 3-4 günlük süre vermişti şöyle böyle olck ypcak dedi ama 4 gün sonra arayan bn oldm:)))Kızlar zeyneple ilgili olumlu olumsuz gelişme yasayan varmı bana cok yakın tarih verdi 3-4gün ölücem meraktan
Ay benimde bikere öle oldu doğumgünüydü kutlamak zorunda kaldım.. uzun vadeden gectim onda patlıo denedik cok.. ama anda karsıdakinin düşünceleri en azından yakın vade bilmesi cok kritik suan bnm için gene aylarca aramıcaksa valla bu sefer kescem kendimiBNa söyledikleri çıkıyor ama bi baktırdığımda 3-4 günlük süre vermişti şöyle böyle olck ypcak dedi ama 4 gün sonra arayan bn oldm:)))
Ya aslında uzun vadedeki şeyleri de biliyo bana bilmişti bakalım şimdi söylediği uzun vadedeki şeyşer çıkcak mı? Sana uzun vade hiç çıkmadı mı?Ay benimde bikere öle oldu doğumgünüydü kutlamak zorunda kaldım.. uzun vadeden gectim onda patlıo denedik cok.. ama anda karsıdakinin düşünceleri en azından yakın vade bilmesi cok kritik suan bnm için gene aylarca aramıcaksa valla bu sefer kescem kendimi
Bayaaa uzun vadede cıktı zamanı cok gectikten sonra.. suan düşüncelerinde nasıl sence yani bnm tahminlerimimi sölüo yoksa ölemi düşünüo bilmiorum of ya 4 gün içinde bişe olursa yazıcamYa aslında uzun vadedeki şeyleri de biliyo bana bilmişti bakalım şimdi söylediği uzun vadedeki şeyşer çıkcak mı? Sana uzun vade hiç çıkmadı mı?
Ya çıksın da zamanı önemli deil. Ben kesinlikle şuanki düşünce konusunda ii olduğunu düşünüorum çünkü gerçktn karşımdaki kişinin düşüncelerini sölüo. Bn baktırdığım da şuan ki düşüncesi mi yoksa şimdiki mi dedim şimdiki dedi. Zeynebin bazı göremediği şeyler oluyo gördüğünü söylüyor ama. Bi de çok tutarsız olmuyo. Mesela ilk falı geneldi ileriye dönük şimdiki baktırdıkları bi iki aylık süreç bnce. Bi de çok gğzel biyere gitceksiniz beraber yakın zmn da dedi ama o kişi ark ı ile gtti o yere . Ara ara böle küçük yanlış yorumları oluyo bu da normal diyorumBayaaa uzun vadede cıktı zamanı cok gectikten sonra.. suan düşüncelerinde nasıl sence yani bnm tahminlerimimi sölüo yoksa ölemi düşünüo bilmiorum of ya 4 gün içinde bişe olursa yazıcam
biraz açabilir misin mesela erkk ark ın için gelecekte olacaksınız mı diyo yoksa olumsz mu diyoBayaaa uzun vadede cıktı zamanı cok gectikten sonra.. suan düşüncelerinde nasıl sence yani bnm tahminlerimimi sölüo yoksa ölemi düşünüo bilmiorum of ya 4 gün içinde bişe olursa yazıcam
Valla sorunum cok olumlu konusması manyak oldugumu düşünebilirsiniz.. düşünmüo bu ara cnm üzülme dediğide olmustu ama suan bnm için ölüo evlilik düşünüo onun mantıgındada tek evlenilcek kdn benmişim öle dio ama adam beni aramıo.. yani en son 10 gün oldu herhalde bi aradı ama ilanı aşk yok sarıldı filan gene ölüm uykusuna yattı delircem bende arayamıorumSan
biraz açabilir misin mesela erkk ark ın için gelecekte olacaksınız mı diyo yoksa olumsz mu diyo
Bana okul ve aşkla ilgili dediği şeyi yaşamıştım sadece yakın tarihleri bende tutmuyor yani o zaman 10 gün demişti olmamıştı o. Geçen gittiğimdede her an dedi az kalmıştı çünkü gideli 1 ay oldu ama şimdilerde oluyor gibi dediği şey. Ama gelecek zaman yada 1 aydan sonrasını dediği şeyler çıkar ve enerjisi çok ama çok güzel gidersen anlarsın çok pozitif devamlı güler kendinden örnek verir şakalaşır
Net birşey söylemiyo mu yani geleceğiniz ar evlilikgörüyorum gibi . Oyalanma boşuna ne zmn görüyomuş yada. Zeynebi ne kadardır tanıyosun. Ben ilk baktırdığımda eskierkk ark ımdan için olmayacak yok yok demişti olmamıştı mesela.Valla sorunum cok olumlu konusması manyak oldugumu düşünebilirsiniz.. düşünmüo bu ara cnm üzülme dediğide olmustu ama suan bnm için ölüo evlilik düşünüo onun mantıgındada tek evlenilcek kdn benmişim öle dio ama adam beni aramıo.. yani en son 10 gün oldu herhalde bi aradı ama ilanı aşk yok sarıldı filan gene ölüm uykusuna yattı delircem bende arayamıorum
bence arayıp aramamasındansa evlilik var mı olcak mı ona göre net bişe dese ii olurduValla sorunum cok olumlu konusması manyak oldugumu düşünebilirsiniz.. düşünmüo bu ara cnm üzülme dediğide olmustu ama suan bnm için ölüo evlilik düşünüo onun mantıgındada tek evlenilcek kdn benmişim öle dio ama adam beni aramıo.. yani en son 10 gün oldu herhalde bi aradı ama ilanı aşk yok sarıldı filan gene ölüm uykusuna yattı delircem bende arayamıorum
Pınar bu dideme nasıl ulaşabiliyoruz?Gecmıste nerdeydı bılmıyorum bende buradakı yorumlardan buldum maılle yolladı falı ama para konusunda sıkıntı yasamadım o bana guvendı dedıgım gıbı faldan sonra para ona ulastı bakalım cıkacak mı dedıklerı
Evlilik var dioda imkansız aramayan adam evlilik istermi ben gaybı bilmesini beklemiorum anı söylesin yakını desin ytr banaBence
bence arayıp aramamasındansa evlilik var mı olcak mı ona göre net bişe dese ii olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?