Didem para alıyor dolandırıcıDidem'e nasıl ulaşabilirim canım ??
Didem beni dolandırdı ulaşmayın arkadaşlar millet haklıymış ben bana oyle yapmadı sandım fazladan 600 lıranız varsa vereyım maıl adresını cunku numarası ıptalPınar bu dideme nasıl ulaşabiliyoruz?
Eda maşallah gezmediğin falcı kalmamış :) Melekler Kahvesi Emre dikkatimi çekti. 15 gün önce arkadaşım melekler kahvesine gittim Emre diye birine fal baktırdım diye anlattı. Sen ne zaman gittin ve odakulenin orada dediğin yer neresi ? biraz detay verir misin??Falcı analizlerim :)
Kızlar selam;
Son 7 ayda falcı falcı gezen biri olarak, paranızı boş yere kaptırmayın diye deneyimlerimi paylaşayım sizinle. Ben yeterince kaptırdım, umarım işinize yarar. Tabi yazdıklarımı okurken, kişiden kişiye değişebildiğini de dikkate alın lütfen, belki bana kötü bakanlar size iyi bakar bilemem.
- Cafe Laf Fatma Abla: Fatma abla bana nokta atışları yaptı. Geçmişi ve o anı çok iyi okudu. İş konusunda dediklerini bir kaç gün içinde yaşadım. Tabii ki herkes gibi kalpsel konumda söylediği süre henüz dolmadı. Yalnız şöyle bir durum var, taviseym bir defa baktırmanız ya da baya ara vermeniz. Ben iş konusunda söyledikleri hemen çıkınca etkilendiğim için üstüste birkaç defa gittim hep aynı şeyleri söyledi.
- Cafe Laf Canan: Canan'a gidecekseniz aşk meseleleri için gidin derim. Tahmin ettiğim ve Fatma Abla'nın söylemediği önemli bir detayı o söylemişti bana. Benim adamın biriyle görüşüyor olmasından şüpheleniyordum, Canan benim tahmin ettiğim kızı tarif etti ve görüşmüşler ama bitmiş dedi. Sonra öğrendim ki hakikaten görüşmüşler ve bitmiş kısa sürede. Analizleri genel olarak iyi.
- Cafe Laf Andaç: Saatlerce bekeldiğim, sabahtan gidip sıraya girdiğim tek falcı. Beklememe değdi mi? Bana göre değdi. Analizleri çok iyiydi. Yazarak bakması güzeldi, kağıdı bana verdi. Eve gelince okudum, evet yazdıkları yaşadıklarımla ve benim adamla çok yakından örtüşüyor. Malum mevzuda söyledikleri çıktı mı derseniz, henüz söylediği tarihe gelmedim, ama genel olarak beğendim. O kadar çok sahtekarla karşılaştım ki, en azından verdiğim para boşa gitmedi diyebilirim. Söyledikleri tutarlıydı. Çoğu şeyi olduğu gibi okudu. Bakalım şimdi verdiği tarihi bekliyorum. Ama çoğu yerde kendisiyle ilgili 1 defa baktırın, sonrası tutmuyor deniliyor.
- Cafe Laf Çiğdem: Şöyle ki, Cafe Laf da en beğendiğim kişi diyebilirim. Zira söylediği şeyleri en kısa sürede yaşadığım kişi kendisi. Kendinden emin tavrını sevdim. Günü gününü turmuyormuş ama öyle duydum. Ben iyi bir gününe denk geldim sanırım.
*Cafe Lafta ilginç bulduğum şey, bütün falcıları neredeyse birbiriyle aynı şeyleri söyledi. en azından bana öyle denk geldi. Fatma Abla ve Çiğdem denenebilir.
- Mandal Cafe Toprak: Yaşını ve tipini görünce gençliğinden dolayı pek güven vermese de ilk anda, en iyi yorumlayanlardan biriydi diyebilirim. Kısa ve öz bakıyor. Nokta atışları yaptı. Mevcut durumu geçmişi iyi okudu. Geleceği bekleyip göreceğiz, çok yeni baktırdım. Enerjisi çok tatlı. Bildik cümleler kurmuyor.
- Cafe Fincan Şenay: Mevcut durumu ve geçmişi kısmen iyi okusa da bana çok salladığı şeyler oldu. Nezaketimi bozmadım, amann canı saolsun dedim kalktım yanından :) Tatlı hatun ama.
- Sütlü Kahve Neslihan: Forumda bir iki kişi çok iddialı şeyler yazmıştı kendisi için, kalktım gittim. Söylediği tarihleri geçtim dedikleri olmadı. Analizleri fena değildi ama ben kendisinden pek elektrik alamadım, sanırım o da benden alamadı. Ya da paraya ihtiyaçları yok cafe olarak, saçma sapan tripleri var. Kahve falı 30 lira ama soru soramazsınız tarot 50 ama soru serbest gibi.
- Cafe 46 Seval: Ablamızın hiçbir tarihi tutmadı ama özgüvenine hayran kaldım doğrusu. O kadar emin ki kendinden, dikkat edin çıkarken direk gelinlik almaya gidebilirsiniz gaza gelip. Kötü diyemem ama bişey bildiğini söylemek paranıza yazık anlamına gelir. Bu arada cafeyi aradığınızda kullandıkları program sayesinde isminizi söylerek açıyorlar, bi şok kendizi orada buluyosunuz. Yemeyin derim. Ben yedim :))
- Almira Enfal: İsim konusunda mükemmel. Kendi isminizi ya da hoşalndığınız beyin ismini bilmiyorsanız gidin :) Tatliş adam ama gelecek sıfır.
-Buraya Dikkat: Bir gün Cafe Fal'a gittim, orada oturan bir kıza boş dururken kime geldiğini sordum. Arkadaşımı getirdim ben baktırmıycam benim bir falcım var, harika bla bla bla diye anlattı da anlattı. Öyle emin ki, tabi ben saf da kendim gibi sanıyorum karşımdakini. Kimmiş dedim Dilek dedi. Beşiktaş ta Papyon Cafe'de. Ben tabi o kadar canım sıkkın ki, kesin tarih veriyor falan dedi ya kız, hemen gaza geldim kalktım ordan attım kendimi Beşiktaş'a. Benim adam ne zaman döncek onu öğrenmem lazım. Kızın da canı yanmış, benim gibi, aklıma en ufak bir şüphe gelmedi.
Ne zaman ki, gittim oturdum Dileğin karşısına o zaman anladım nasıl bir oyuna geldiğimi. Kızın günahını almıyım ama resmen bunu tutmuşlar parayla salmışlar oraya kendi reklamlarını yapsın diye. Dilek salladıkça salladı. verdiği tarihleri bırakın, sakın kimseye anlatma falın çıkmaz dedi. (Yanımda bir arkadaşımla gitmiştim, ona da aynı söylemiş.) Biz tabi anlattık birbirimize nerdeyse aynı herşey. Şu ana kadar gittiğim falcıların çoğu bilemedi belki ama en sinirlendiğim bu Dilek ve tayfası oldu, çünkü bunlar artık işi sahtekarlığa vurmuşlar. Sakın gitmeyin, orası tamamen ticarethane. İnsanları aptal sanıyorlar. Düşündükçe sinirleniyorum hala.
- Nişantaşı Symbol Fulya: Bekletmesi, kısa bakması sizin için sorun değilse eğer en net ve en temiz falı bakan hatundu kendisi. Tuhaf bi havası var, arkadaşımla gittik, ikimizin de esas adamların ne iş yaptığı ne düşündüğü ne olduğu konularında nokta atışları yaptı. Çok bekledik ama gerçekten değdi. Falın 33 lira olması da hoşuma gitti:) Zira diğer saydıklarımın hepsinde 45-50 lira civarı idi.
- Yeşilköy Esra: Arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim an da geçmişte iyi gibiydi. Onda ben biraz kararsız kaldım. Pek elektrik alamadım, sevemedim kendisini ondan olabilir. Cafe de çalışan kadının karşılaması buz gibiydi. ondan da etkilenmiş olabilirim. Ben ona değil de o bana para verecek gibi davrandı. Bir daha gider miyim? Hayır.
- Kurtuluş Melahat Teyze: Valla kadın eskiden çok iyi diye gittim ama yaşlılıktan sanırım bir dediği diğerini turmuyor. Hele benden önce bir ablaya bakışını dinledim o an bitmişti benim için ama artık gittim diye kalkıp çıkamadım mecbur baktırdım. Çok kötü diyemem yaşına hürmeten ama sanırım yaşından dolayı 30 saniye önce söylediğini unutup tam tersi bişey söylediği oluyor :) Genel analizleri fena değildi. Cafe deki sahtekarlara para kaptırmaktansa ona gidip eğlenmek tercih edilebilir bence.
- Gazi Mahallesi Hicran şimdi Etiler'de bir cafe açmış. Eskiden 40 lira olan su falı olmuş sana 100 lira. Kimse 100 lira vermiyor diye sanırım yanına alternatif 50 lira kahve falını eklemişler. Kahveden anlamazmış Hicran ben nerden bileyim. 100 vermiyim dedim hadi kahve olsun oturdum baktım hatun baya sallıyor. Emin olmak için bir iki hayatımda hiç olmayan bir adamla ilgili sorular sordum abla aldı yürüdü. Sen dedi ayrılık kararı vericeksin vs vs. İçimden onunla değil ama kendimle kavga ederek çıktım cafeden. Ne işin var 50 lira mı battı! 100 lira vermek isterseniz eğer su falında iyimiş ama hakkını yemiyim, arkadaşlar öyle söyledi.
- Şimdi gelelim en bombastik haberime. Melekler Kahvesinde seneler önce Emre diye biri varmış, Majestik mi ne orada da çalışmış sanırım. Ben tamamen tesadüf onu buldum, ama hiç alakasız bir yerde tanıştım.Neyse gittim bu kendi yerini açmış Odakule civarında. Baya memnun kaldım. Melekler Kahvesi Emre olduğunu baktırdıktan sonra öğrenmeyeydim iyiydi tabi. Zira dinlerken soru bile sormamıştım şimdi biraz pişmanım. SÖylediği birkaç şeyi yaşadım, yeniden bi gidesim var bu ara.
- 3 sene önce falan Mona Lisa Cafe de Güler abla diye biri vardı, bayadır onu arıyordum zira şu ana kadar en çok ondan memnun kalmıştım o dönem. Çok falla alakamın olmadığı o zamanlar laf olsun diye baktırdığım o falda herşeşyi bilmişti. Neyse sonra öğrendim ki cafe kapanmış. Numarasına bi şekilde ulaştım, aradım dışarda buluşup bakıyorum dedi müşterilerime. Altın bulmuş gibi oldum buluşcaktık güya ama açmıyor şimdi telefonumu. İnşallah başına birşey gelmemiştir çünkü ona bir fal daha baktırmam gerek.
- Arkadaşım Avcılar Baraka diye bir yerde Nezahat Abla diye birine gitmiş çok memnun döndü. Ama ben henüz denemedim. Yakın zamanda ona da gitmeyi planlamıyor değilim :))
- Şöyle bir bakınca ben 1 senede baya bir araba parasını falcılara yatırmışım valla, gözüm kör olmasın :) Ha bu arada Hande'ye 2 sene önce baktırmıştım ama hiç fal ihtiyacım olan bir dönem değildi, arkadaşlara takılıp gittim ne dedi hatırlamıyorum bile. Ama buradaki yorumları okuyunca bir gidesim geldi bakalım, gidersem onu da paylaşacağım. Bunun altına sizin de mutlaka git dediğiniz kişiler varsa bekliyorum.
Öpenzi :)
-
Zeynep tarih vermeye başlamış bana 3-5-7 gün dedi ama henüz bi şey olmadı 5.gündeyim bi şey olacağınıda beklemiyorum belki bana tutmadı ama falsız hayat çok daha güzelZeynep 18 gün dedi arıycak seni ...bekle dedi Kuzey de yakın söyledi nisan ayının son haftası dedi . İkisinin de tarihleri yakın ama ben sanmıyorum arayacağını. Yine de bir ümit bekliyorum :/
Handeye defalarca gitmiş ve hakkında yorumlar yapmış biri olarak söyleyeyim. Ayrıldığım erkek arkadaşımı Eylülden beri geri döndürüyor. hala dönen falan yok he ama hakkını yiyemem durumları tespiti, aramızda geçen konuşmaları tahminleri çok iyi. Enerjisini çok seviyorum. Her gittiğimde artık Hande söylediklerin çok tutarlı işle ilgili söylediklerini de yaşıyorum ama bu adam gelmeyecek gelecek diye diye beni bekletme başka birine odaklanayım desem de hayır bu adam senin kaderin sen bundan başkasıyla mutlu olamazsın al bak diye (cidden var olan) birinden bahsedip neden olmayacağını ( bu da çok doğru) birini anlatıp sabret canım gelecek diyor. Özetle Handeyi çok seviyorum. yakın zamanda tekrar da gitmeyi düşünüyorum. Fakat adam dönmedikçe Hande döndürüyor.Ayrıca ben bişey söylemek istiyorum. Ben en son Handeye gittim. Bana 2 sene önce dediği gibi bu adam kaderin dedi evleneceksin dedi. Adamin ilk kez sevgilisi oldu benden sonra 3 sene peşimdeydi asla bırakmadı vs ama hande dinecek dedi adam daha yeni kızla foto atmış gayet mutlular bana yapmadığı ne varsa kıza yapıyor annesi kızın fotolarına yorum yapıyor ama haziran da donecek dedi. Handeye inanmak istiyorum ama tarihleri çıkıyor mu dedikleri oluyor mu biraz bilgi verseniz
Ayyyy ben çok geriden okuyarak geldim ve o yazdığına istinaden sordum. Sonradan dolandırıldığını okudumDidem beni dolandırdı ulaşmayın arkadaşlar millet haklıymış ben bana oyle yapmadı sandım fazladan 600 lıranız varsa vereyım maıl adresını cunku numarası ıptal
Canım avukatımla gorustum aklımızda olsun elınıZDe yazısmalarla beraber hesap decontunuda verıyorsunuz ornek davalar oldugu ıcın kolay oluyormus hıcbırsey olmasada 2-3 defa mahkemeye gıder o bıle yeter bana o gun fal bakamaz zarar işte ona nasıl ki benim umutlarımla oynadı o da ugrassın gerı yollayacak goya oyle demıs o yazısmalarda var elımde done cok yanıAyyyy ben çok geriden okuyarak geldim ve o yazdığına istinaden sordum. Sonradan dolandırıldığını okudumsen nasıl 600 tl gönderdin be canım? Çok geçmiş olsun. Bu devirde kimseye güvenmemek gerek işte biz böyle ruh halimiz bozukken ne yaptığımızı bilmiyoruz. Yazık günah o paraya.. Avukat falan yazmışsın. Olay dolandırıcılık tamam da neyin karşılığında para gönderdin diye savunacakmış? Benim bir avukattan duyduğuma göre kumar vb. olaylarda legal bir iş olmadığı için dava açamazsın fal da bir çeşit öyle demişti de...yanlış anlama merak ettiğim için soruyorum. Başımıza gelir mazallah bilgimiz olsun. Tekrardan çok çok geçmiş olsun.
Yaşlı mı Zeynep hanım ?Zeynebe fal baktırdim 2 gun once cok tekrarli cumleleri var anlamak icin kaydı 2 defa dinledim iyi bir kadina benziyor soyledikleri cikarsa yazarim burdan bi arkadasin dedigi gibi once fali dinledim sonra sordum fali bolmeyin sorularinizi sonunda sorun daha faydali olabilir
Anı bildimi sendede yoksa sence senin düşüncelerinimi sölediSesinden anladigim kadariyla 40 li yaslarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?