İstanbul'da Fal - Falcılar

Parayı verene kadar ulaşabılıyorsun sonra yok oluyor baska kısılerde var benim durumumda kalan sız bılırsınız ama eger baktırmaya kararlıysanız bırkez daha dusunun arkadaslar para kolay kazanılmıyor

Zeynep 18 gün dedi arıycak seni ...bekle dedi Kuzey de yakın söyledi nisan ayının son haftası dedi . İkisinin de tarihleri yakın ama ben sanmıyorum arayacağını. Yine de bir ümit bekliyorum :/

Eda maşallah gezmediğin falcı kalmamış :) Melekler Kahvesi Emre dikkatimi çekti. 15 gün önce arkadaşım melekler kahvesine gittim Emre diye birine fal baktırdım diye anlattı. Sen ne zaman gittin ve odakulenin orada dediğin yer neresi ? biraz detay verir misin??

ya bana bile kesin tarih su arayacak bu olacak dediklerinde asla ne o soyledikleri oldu bede inanin asla ama asla aramadi. o zaman o falcilari ne yapmali...o kadara kadar inanmayin arkadaslar ve zaten hic aramayanin senden cok daha iyi fazla isi vardir ve baskasi iledir. yoksa niye aramasin helede seni dusunuyorsa. kesin tarih falda yalandir bence. ancak su vakte kadar olma ihtimali gucludur veya hayir aramasi cok zor gozukuyor denilse daha inanilir olur. bilemiyorum.fikrim bu

Zeynep 18 gün dedi arıycak seni ...bekle dedi Kuzey de yakın söyledi nisan ayının son haftası dedi . İkisinin de tarihleri yakın ama ben sanmıyorum arayacağını. Yine de bir ümit bekliyorum :/
Zeynep tarih vermeye başlamış bana 3-5-7 gün dedi ama henüz bi şey olmadı 5.gündeyim bi şey olacağınıda beklemiyorum belki bana tutmadı ama falsız hayat çok daha güzel

Handeye defalarca gitmiş ve hakkında yorumlar yapmış biri olarak söyleyeyim. Ayrıldığım erkek arkadaşımı Eylülden beri geri döndürüyor. hala dönen falan yok he ama hakkını yiyemem durumları tespiti, aramızda geçen konuşmaları tahminleri çok iyi. Enerjisini çok seviyorum. Her gittiğimde artık Hande söylediklerin çok tutarlı işle ilgili söylediklerini de yaşıyorum ama bu adam gelmeyecek gelecek diye diye beni bekletme başka birine odaklanayım desem de hayır bu adam senin kaderin sen bundan başkasıyla mutlu olamazsın al bak diye (cidden var olan) birinden bahsedip neden olmayacağını ( bu da çok doğru) birini anlatıp sabret canım gelecek diyor. Özetle Handeyi çok seviyorum. yakın zamanda tekrar da gitmeyi düşünüyorum. Fakat adam dönmedikçe Hande döndürüyor.

falda cikan isimler ve sorduklarimla ilgili isikli hayirli olacak denilen gunler haberi. birkac gundur fal baktirmayi niyetlenmistim. gittigim kursta niyet cafe diye bir yer donuyordu. giden olmus ve niyet fali (kagida yaziyorsun yakiyorsun kulleri suya atiyorsun vs.) baktirdiklarini soylediler. bir kac gundur kivraniyordum ve bugun kurs cikisi kucukyalida kurs arkadaslarimin gittigi o niyet cafeyev gittim. turk telekomun biraz ilerisinde meral kuaforun arkasinda (sol tarafta)kaliyor. fala bir bey bakiyor (dogru hatirliyorsam raşo ismi) ve isimleri tak tak soyleyince sok oldum. ama kagida yazdiklarinin disinda cok fazla birsey soylemiyor .yani kagida ne yazip soruyorsan onlarla ilgili soyluyor. ve cok acemice davrandigim icin 5-6 siru sorabilirken uc soru kisa kisa sordum ve kala kaldim. gercegi pat pat tum isimleri sayinca cok sasirdim. olaylarida sorduklarimi aynen bildi. gidince tekrar geleyim ve daha aciklayici sorular sorayim dedim hayir uc aydan once olmaz dediler. gelirsende cikanlar yalan olur hatta birsey cikmaz dediler. o enerjinin toplanmasi gerekiyormus. yoksa olmuyormus.cok sasirdim. belli bir ucreti yok gonlunden ne kopuyorsa. ama gercekten cok cok ilginc bir yer ve fal oldugu bir gercek. suya atilan kullerden okuyor. bence denenmesi kazim. neyse oradan cikinca burde arka sokakta fal kralice nalancaa diye bir yer gordum su bakiyormus tarot evimis ve de astroloji ile ilgileniyorlarmis. bana disaridan ilginc geldi biraz arastirdim ve orada bir kizilderelinin eskiden su baktigini duydum birde o kralice nalancaa varmis. artik bur tane baktirinca oraya gitmedim ve duyan giden varmi. orayi da denemek isterim.ama kotu ise para vermek istemem. bilginiz varsa yazabilirmusiniz oaylasabilirmisiniz.tesekkur ederim.

Didem beni dolandırdı ulaşmayın arkadaşlar millet haklıymış ben bana oyle yapmadı sandım fazladan 600 lıranız varsa vereyım maıl adresını cunku numarası ıptal
Ayyyy ben çok geriden okuyarak geldim ve o yazdığına istinaden sordum. Sonradan dolandırıldığını okudum sen nasıl 600 tl gönderdin be canım? Çok geçmiş olsun. Bu devirde kimseye güvenmemek gerek işte biz böyle ruh halimiz bozukken ne yaptığımızı bilmiyoruz. Yazık günah o paraya.. Avukat falan yazmışsın. Olay dolandırıcılık tamam da neyin karşılığında para gönderdin diye savunacakmış? Benim bir avukattan duyduğuma göre kumar vb. olaylarda legal bir iş olmadığı için dava açamazsın fal da bir çeşit öyle demişti de...yanlış anlama merak ettiğim için soruyorum. Başımıza gelir mazallah bilgimiz olsun. Tekrardan çok çok geçmiş olsun.

Kızlar merhaba benim dönem dönem fal krizlerim gelir ve buradan çıkmam bir süredir tutuyordum kendimi ve hiç girmemiştim. Yaklaşık bir 50-60 sayfadır okuyorum. Laf cafe Canan, Emre ve Zeynep dikkatimi çeken 3 isim oldu. Telefondan fal baktırmaya pek yanaşmak istemiyorum açıkcası. Canan ve Emre (hangi Emre olduğunu da iyice aydınlatabilirsek iyi olur yani Melekler Kahvesindeki mi yoksa yukarıda bir arkadaş bahsetmiş odakulenin orada diye ??? ) hakkında olumlu/olumsuz bilenler bir bilgilendirme yapabilir mi? Ona göre yarın ona gitmeyi düşünüyorum.

Bu arada Sütlü cafe Neslihanı buradan duyup gitmiştim. Ne ortamdan, ne kadından hiç iyi elektrik alamadım. Cafe üstüme üstüme geldi. ve söyledikleri bence fosstu. Kuzey hakkında daha önce de yazmıştım. Herkese aynı tarz tarih, kelime ve olay kurgusu yarattığını düşünüyorum. Benim falımda anı bile tutturamadı. hı ama çok çok memnun kalanlar da var bu platformda sanırım enerji meselesi...

Canım avukatımla gorustum aklımızda olsun elınıZDe yazısmalarla beraber hesap decontunuda verıyorsunuz ornek davalar oldugu ıcın kolay oluyormus hıcbırsey olmasada 2-3 defa mahkemeye gıder o bıle yeter bana o gun fal bakamaz zarar işte ona nasıl ki benim umutlarımla oynadı o da ugrassın gerı yollayacak goya oyle demıs o yazısmalarda var elımde done cok yanı

oara alip ortadan kaybolmasi cok cok igrenc ugrassin tabiikide.beter olsun bu 100 lira degil ki 600 lira ki 100 lira bile fena olabiliyor.yazik ya.

Para kolay kazanılmıyor boyle bır tezgah kur sen mıletın parasını al dıkkatlı olun arkadaslar dıdeme guvenmeyın

Zeynebe fal baktırdim 2 gun once cok tekrarli cumleleri var anlamak icin kaydı 2 defa dinledim iyi bir kadina benziyor soyledikleri cikarsa yazarim burdan bi arkadasin dedigi gibi once fali dinledim sonra sordum fali bolmeyin sorularinizi sonunda sorun daha faydali olabilir

Yaşlı mı Zeynep hanım ?

Ikiside olabilir:) sordugum kisi nin dusuncelerini onun agzindan soyledi ama o kisiyle gorusmedigimiz icin teyid edemiyorum tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…