Ay bunu nasıl teyit etcez ya edebilen yazsın nolur bu ara fenalardayım tez yazcam zeynep hakkında hahahaIkiside olabilir:) sordugum kisi nin dusuncelerini onun agzindan soyledi ama o kisiyle gorusmedigimiz icin teyid edemiyorum tabi:)
inan bende cok merak ediyorum .. yalniz sizlere bir sey sormak istiyorum ben zeynepe de tutkuya da iki kez baktirdim sanki bana her zaman ilk bakilan fal daha dogruymus gibi geliyor siz ne dusunuyorsunuz .. tutku gene ayni tarihleri soyledi ama ilki cok daha iyiydi bu arada zeynepe gelince bence gercekten karsi tarafin dusuncelerini soyluo benim ile ilgili cok net seyler soyledi . bana sanki resmen kafamdaki kisinin cumlelerini kurdu bana daha once soyledi seylerdi hatta ama en sonunda ben sana asik oldum biliomusun dedi iste o noktada bilemiorum hep kendimi frenledim dedi durdu.. uffff size asigim dedi mi kizlar ?Ay bunu nasıl teyit etcez ya edebilen yazsın nolur bu ara fenalardayım tez yazcam zeynep hakkında hahaha
İşte teyit edemioruz madem böle asıklar neden gelmiolar hepsininmi hayatı sorunlu bnmki net sorunlu sorunlarını biliorum.. sana asığım demedi bana senden hoşlanıo dedi.. teyit edemiorum.. edebilen yani zeynep şöyle dedi cocukta bunu yaptı diyen varsa allah aşkına yazsıninan bende cok merak ediyorum .. yalniz sizlere bir sey sormak istiyorum ben zeynepe de tutkuya da iki kez baktirdim sanki bana her zaman ilk bakilan fal daha dogruymus gibi geliyor siz ne dusunuyorsunuz .. tutku gene ayni tarihleri soyledi ama ilki cok daha iyiydi bu arada zeynepe gelince bence gercekten karsi tarafin dusuncelerini soyluo benim ile ilgili cok net seyler soyledi . bana sanki resmen kafamdaki kisinin cumlelerini kurdu bana daha once soyledi seylerdi hatta ama en sonunda ben sana asik oldum biliomusun dedi iste o noktada bilemiorum hep kendimi frenledim dedi durdu.. uffff size asigim dedi mi kizlar ?
Ben de şimdi baktırdım randevu almıştım dün. Valla sevgilime söyledim sacmasapan seylere inanma yüzde 90ı yalan dedi onun için söyledikleriİşte teyit edemioruz madem böle asıklar neden gelmiolar hepsininmi hayatı sorunlu bnmki net sorunlu sorunlarını biliorum.. sana asığım demedi bana senden hoşlanıo dedi.. teyit edemiorum.. edebilen yani zeynep şöyle dedi cocukta bunu yaptı diyen varsa allah aşkına yazsın
Onunla olup olmayacaklarını söyledi mi yada seninle olacakmıymış yani bırak bu çocuğu fln dedimi hiçZeynep genel anlamda onun düşüncelerinin bir çogunu söyledi bana söyledikleri ve normalde düşünceleri neyse teyit etmiş biri olarak söyleyebilirim. Ancak bana dedi ki yanındaki kızında söylediklerini anlattı (kız benim önceden en samimi arkadaşımdı sonra onunla çıkmaya başladı aldatıldım o yüzden ayrıldık) onu da teyit ettim ne düşündüklerini az çok biliyorum yani o kısmı doğru şuan ondan çok kırılıyor çok mutsuzlar ikisine de bribirlerinden mutluluk yok dedi( adam çok içiyor dedi normalde de çok içiyor dogru) sürekli kavga ediyorlar dedi o da doğru aslında biliyorum. Kadın hiçbirşekilde memnun olmuyor bişeyden dedi. O da doğru.Bu tarz bebim bildiğim onlarn yaşantısına ait birçok şeyi söyledi. Dışarıya dedi mutluluk pozları veriliyor sürekli dedi ben bişey sormadan. O da doğruAncak işte fake hesaptan bakıyorum resimler yanyana dipdibe samimi atıyorlar. Kadının zoruyla diyor zeynep ..... hün verdi ay sonu beni arayacakmış. Hiç sanmıyorum
Teyit ettiysen süper demekki düşüncede yanılmıo buna sevindim gelecek ne olur bilemeyiz onu cok zorlamamak lazım Allah bilirZeynep genel anlamda onun düşüncelerinin bir çogunu söyledi bana söyledikleri ve normalde düşünceleri neyse teyit etmiş biri olarak söyleyebilirim. Ancak bana dedi ki yanındaki kızında söylediklerini anlattı (kız benim önceden en samimi arkadaşımdı sonra onunla çıkmaya başladı aldatıldım o yüzden ayrıldık) onu da teyit ettim ne düşündüklerini az çok biliyorum yani o kısmı doğru şuan ondan çok kırılıyor çok mutsuzlar ikisine de bribirlerinden mutluluk yok dedi( adam çok içiyor dedi normalde de çok içiyor dogru) sürekli kavga ediyorlar dedi o da doğru aslında biliyorum. Kadın hiçbirşekilde memnun olmuyor bişeyden dedi. O da doğru.Bu tarz bebim bildiğim onlarn yaşantısına ait birçok şeyi söyledi. Dışarıya dedi mutluluk pozları veriliyor sürekli dedi ben bişey sormadan. O da doğruAncak işte fake hesaptan bakıyorum resimler yanyana dipdibe samimi atıyorlar. Kadının zoruyla diyor zeynep ..... hün verdi ay sonu beni arayacakmış. Hiç sanmıyorum
Senden sakladıgı bişey olamaz sevgilinin dime güveniosun yani sakın yanlıs anlama bazen kendimizden sakladıgımız seyler bile oluo..Ben de şimdi baktırdım randevu almıştım dün. Valla sevgilime söyledim sacmasapan seylere inanma yüzde 90ı yalan dedi onun için söyledikleri
Lutfen kimse yanlis anlamasin, sonucta fal Ve enerji isi.herkesinki farkli olabilir.Zeynep genel anlamda onun düşüncelerinin bir çogunu söyledi bana söyledikleri ve normalde düşünceleri neyse teyit etmiş biri olarak söyleyebilirim. Ancak bana dedi ki yanındaki kızında söylediklerini anlattı (kız benim önceden en samimi arkadaşımdı sonra onunla çıkmaya başladı aldatıldım o yüzden ayrıldık) onu da teyit ettim ne düşündüklerini az çok biliyorum yani o kısmı doğru şuan ondan çok kırılıyor çok mutsuzlar ikisine de bribirlerinden mutluluk yok dedi( adam çok içiyor dedi normalde de çok içiyor dogru) sürekli kavga ediyorlar dedi o da doğru aslında biliyorum. Kadın hiçbirşekilde memnun olmuyor bişeyden dedi. O da doğru.Bu tarz bebim bildiğim onlarn yaşantısına ait birçok şeyi söyledi. Dışarıya dedi mutluluk pozları veriliyor sürekli dedi ben bişey sormadan. O da doğruAncak işte fake hesaptan bakıyorum resimler yanyana dipdibe samimi atıyorlar. Kadının zoruyla diyor zeynep ..... hün verdi ay sonu beni arayacakmış. Hiç sanmıyorum
Ailesinin gercekten böle bi tutumu varmı yuh 21. Yy artık aile ne karısır ya hiç anlamıorum insanlar nasıl cocuklarını mutsuz ediolar..Lutfen kimse yanlis anlamasin, sonucta fal Ve enerji isi.herkesinki farkli olabilir.
AMA ne yazikki hep ayni hikaye, ya sorunlari var , yada hayatinda baskasi var AMA mutlu degil, sevgi bazi yok hep gecmise Ozlem duyuyor. Ya zeynep, tutku , kuzey , adini sayamadigim isimlerin hepside sadece bizim dusuncelerimizi okuyor Ve bizim karsi taraf hakkindaki dusuncelerimizi soyluyor. Eger zitti olsaydi zaten hicbirimiz Burda olmazdik. Sevdigimiz yanimizda olurdu.... hep gelicek hep gelicek. O gelene kadar zaten Benimkisi benden gidicek.
Zeynep banada dediki, seni asla unutamiycak, seni Cok seviyor sabahlar a kadar gozyaslari icinde. Ya oyle olsa beni birsefer olsun aramazmi bu Adam, Sonra dediki ailesinde cenaze var. malesef cenaze Benim ailemde cikti.
Tutkuda ayni seyleri soyluyor, Cok ikilem yasiyor Ve ailesi ile Senin aranda kaliyor. Ya sanki benimle birlikte olunca butun ailesini Ben Denize dokucem. Sanki ortada Kan davasi var)
Ya lutfen Bu saatten Sonra gelmesinde artik zaten. Ailesi ile bir omur boyu mutluluklar dilerim. Hayat cook guzel herseye ragmen yasamaya deger.artik ne fallara bakiyrm nede eski defterleri aciyrm.
Unlu bir amerikan atasozu derki, ders alinmis bir basarisizlik, kazanilmis bir basaridir. Tum derslerimi aldim Ve bunu hayatimda bir basari olarak goruyrm Ve devam ediyrm
peki sana dönüş süreci ile ilgili bir öngörüsü oldumu bana mesala şubatta bir iki defa görüşeceksiniz mart sonu sevgilisinden ayrılcak sonra nisanda siz yakınlaşacaksınız dedi şubat mart hepsi tutu ama şu an yakınmıyız değilmiyiz çözemiyorum şu an ama bana da iş için dediği çıkmadı mesela sana da böyle öngörüleri var mı handeninHandeye defalarca gitmiş ve hakkında yorumlar yapmış biri olarak söyleyeyim. Ayrıldığım erkek arkadaşımı Eylülden beri geri döndürüyor. hala dönen falan yok he ama hakkını yiyemem durumları tespiti, aramızda geçen konuşmaları tahminleri çok iyi. Enerjisini çok seviyorum. Her gittiğimde artık Hande söylediklerin çok tutarlı işle ilgili söylediklerini de yaşıyorum ama bu adam gelmeyecek gelecek diye diye beni bekletme başka birine odaklanayım desem de hayır bu adam senin kaderin sen bundan başkasıyla mutlu olamazsın al bak diye (cidden var olan) birinden bahsedip neden olmayacağını ( bu da çok doğru) birini anlatıp sabret canım gelecek diyor. Özetle Handeyi çok seviyorum. yakın zamanda tekrar da gitmeyi düşünüyorum. Fakat adam dönmedikçe Hande döndürüyor.
peki sana dönüş süreci ile ilgili bir öngörüsü oldumu bana mesala şubatta bir iki defa görüşeceksiniz mart sonu sevgilisinden ayrılcak sonra nisanda siz yakınlaşacaksınız dedi şubat mart hepsi tutu ama şu an yakınmıyız değilmiyiz çözemiyorum şu an ama bana da iş için dediği çıkmadı mesela sana da böyle öngörüleri var mı handenin
Lutfen kimse yanlis anlamasin, sonucta fal Ve enerji isi.herkesinki farkli olabilir.
AMA ne yazikki hep ayni hikaye, ya sorunlari var , yada hayatinda baskasi var AMA mutlu degil, sevgi bazi yok hep gecmise Ozlem duyuyor. Ya zeynep, tutku , kuzey , adini sayamadigim isimlerin hepside sadece bizim dusuncelerimizi okuyor Ve bizim karsi taraf hakkindaki dusuncelerimizi soyluyor. Eger zitti olsaydi zaten hicbirimiz Burda olmazdik. Sevdigimiz yanimizda olurdu.... hep gelicek hep gelicek. O gelene kadar zaten Benimkisi benden gidicek.
Zeynep banada dediki, seni asla unutamiycak, seni Cok seviyor sabahlar a kadar gozyaslari icinde. Ya oyle olsa beni birsefer olsun aramazmi bu Adam, Sonra dediki ailesinde cenaze var. malesef cenaze Benim ailemde cikti.
Tutkuda ayni seyleri soyluyor, Cok ikilem yasiyor Ve ailesi ile Senin aranda kaliyor. Ya sanki benimle birlikte olunca butun ailesini Ben Denize dokucem. Sanki ortada Kan davasi var)
Ya lutfen Bu saatten Sonra gelmesinde artik zaten. Ailesi ile bir omur boyu mutluluklar dilerim. Hayat cook guzel herseye ragmen yasamaya deger.artik ne fallara bakiyrm nede eski defterleri aciyrm.
Unlu bir amerikan atasozu derki, ders alinmis bir basarisizlik, kazanilmis bir basaridir. Tum derslerimi aldim Ve bunu hayatimda bir basari olarak goruyrm Ve devam ediyrm
peki sana dönüş süreci ile ilgili bir öngörüsü oldumu bana mesala şubatta bir iki defa görüşeceksiniz mart sonu sevgilisinden ayrılcak sonra nisanda siz yakınlaşacaksınız dedi şubat mart hepsi tutu ama şu an yakınmıyız değilmiyiz çözemiyorum şu an ama bana da iş için dediği çıkmadı mesela sana da böyle öngörüleri var mı handenin
evet katiliorum tutku ikinci falinda resmen patladi... ilkinde soledigi ile ayni tarihi soledi bana ama alakasiz seyler de soyledi kesinlikle tutku ilk fali cok daha ii...Güzel düşünmüşsün canım ama bazen kesinlikle bariz bölümleri tutuyor hani dıordum ya umudum kalmadı diye tam bunu derken yine tam vaktinde kuzey in bir daha falını yaşadım buyuzden artık uzunn süre baktırmıtcam.. belki imkansız gorunuyor ama bunu yaşadım ve çok duygulandım umudu kesmişken ge geldi zeynep e gelınce hakkında yorumumu zaten yapmıştım öyle hersey pat diye söylenmez.. tutku evet bir arkads daha demiş ilk falı daha iyi diye evet dogru ıkıncı falında ılkınde ne dedıyse tersını soylemişti bana..
şimdi bu kadar şey tutmuşken ve iyi kötü benimle iletişim halindeyken bu kadar beklemişken sence vazmı geceyim zaten ocaktan beri bu ayı bekliyorum şurada 10 gün daha bekleyeceğim sonrası zaten ne yaparsam yapayım akışına bırakmak daha önce de yazdım şimdide yazıyorum artık fal yok handenin dediği çıksa bile yok çünkü beklemek öldürüyor zulum geliyor hele ki benim gibi işin yok sa ama diyorum ya bu kadar sabırdan sonra yapabilecek neyim var ki ???bir de olumsuz düşünürsek olumsuz olur zatenBak bir gelecek kisi daha.tamam canim bekleyelim biraz daha nasil olsa kader cizgiside vardir Bu kisiyle. Bekleyelim bakalim belki cikmaz ayin 15 inde gelir......
gercekten kizlar Ben kendime geldim Sizde gelsin artik. Dunyadaki turu Ve ornegi bitmis tek kisi degil Bu beklediklerimiz. Degmez Bu kadar emege, umide Ve beklemye.
Inanin Cok daha iyileri var Ve birgun karsiniza cikicaktir
slmlar..bi bakayım dedim ne var ne yok? :) nasıl gidiyor kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?