İstanbul'da Fal - Falcılar

Ne olsun canim halen daha ayni yerde ayni falcilari tartisiyoruz. Yani Senin anliycan cikmaz ayin 15 inde de olsa asla gelmeyecek kisileri bekleyip, paralarimizi savuruyoruz.
Ben didem ve ekibi tarafından kandırıldım herkese ornek olayım dıye yazıp duruyorum fal ugruna hayallerımızle oynanmasın

ben iyice görünmez olduğuma inanmaya başladım. son bir kaç haftadır ne sorsam kaynıyor gidiyor

zeynep diyorum nasıl? hande mi zeynep mi karşı tarafın düşüncelerinde daha iyi? hangisi daha iyi an değerlendirebiliyor?

Valla ben kendi falımın yorumunu yapayım zeynep için hep olumlu adam aşık bana gelecek olacak ama reelde adam gün geçtikçe dahada soğuk cins cins tavırlar sergiliyor birde üstüne he zeynep dışında burada adı geçen falcıların %90 na fal baktırdım onlarda olumlu ama adam olumsuzzzzzzzz rusya gibi soğuk! ve sonunda ben sıkıldım ben yoruldum ben bu aşktanda bu fallardan da vazgeçtim tüm falları ters köşe ettim :) çünkü şöyle bir gerçek varkı bir erkek bi kadını istiyorsa bahane tanımaz bir yolunu bulur gelir -di bunu kabul edip gözümüzü açalım parasını geçtim umut sonunda hayal kırıklığı en kötüsü..

Pardon canim gercekten cook pardon.
En son fal defterlerini zeynep ile kapattim. Hande yi ise hic denemedim. AMA asla denemeyide dusunmuyorum artik. Zeynepe gelicek olursak, bisiyler okuyo Ve soyluyor Fakat gercekten karsi tarafin dusuncelerinimi yoksa bizim karsi taraf icin olan dusuncelerimizimi okuyor bunu henuz cozemedik.ama surekli duycan cumleyi soyliyeyim. Ben artik hayatima dair ne yapabilirimki, Ben artik Cok mutsuzum......hayatima dair hicbirsey bilmiyorum. Inan bana o kadar yil harcadim MBA icin ,o kadar karmasik durumlara sorunlara cozum buldum. AMA kadinin dilini henuz cozemedim,umarim Sen cozersin

ahahhaha ayy hiçgülecegim yoktu çok yaşa Al bendende o kadar ya zeynebin dilini çözen olursa süper olur laf kalabalığıyla o kadar uzun bakacagına 10 dk baksa net seyler söylese çımbızlamasak daha makbule geçecek onu belkide falcıların kreliçesi ilan edecegiz ama ahh ahh yok hayatıma dair ben bu durumda vazgeçtim ben daha ne yapabilirimki :)

evet bence de. ben de artık kendi kendime "artık bazı şeyleri kabul etmem gerektiğini" söylüyorum. Benimle hiç iletişime geçmeyen bir adamın, bana dönmek istediğini, arayacağını düşünmek bence bir hayalden , bir kurgudan başka bir şey değil. Enerji kaybı beklemek. Kızlar, çöyle düşünmek lazım: bu adamın benimle yine ilişki kurmak istediğine dair somut bir veri var mı elimde ? somut bir adım var mı ? Bende, en azından şimdilik, yok. O yüzden fal baktırmayı bırakıyorum ben bugğn itibariyla :) Haa tabii çıkan bir sey olursa size mutlaka yazarım.

Kafam kafam üstündeyi unutma kuzum:) ben zeynebe dun baktirdim en son bizi duyuyor mu hissediyor mu bilmiyorum ama bu kelimeleri bu sefer kullanmadı ...bana baktığı bütün fallarda tutarlılık var bir jac seyi once farkli sonra farklu soylemesi disinda dediği bir kaç şeyide yaşadım ama hala kararsizim zeynep konusun da

Kızlar beykent mi beylikdüzü mü bilmem ama ordaki serpile gittim iğrençti! Herkese tek tek isim veriyor bana kel alaka isimler verdi boğa burcuna bakamıyormuş yanımda oturan fal baktırmaya gelen kişiyle muhabbet ederken kız söyledi. Arkadaşıma hayatını döktü bende boğayım acaba ondan mı giden var mı acayip canımı sıktı bugün nolur cevap yazın

evet katiliorum tutku ikinci falinda resmen patladi... ilkinde soledigi ile ayni tarihi soledi bana ama alakasiz seyler de soyledi kesinlikle tutku ilk fali cok daha ii...

bunu duymak beni rahatlattı hem kuzey ınkıyle paraleldı hem daha tutarliydi iyiki yazdın içim rahatladı

hocalar bile donduremiyorsadece zar zor kazandiginiz paralari sizin cebinizden daha en iyi sekilde nasil cikarabileceklerini dusunuyorlar ve maalesef mislisi ile cikariyorlar

bunu duymak beni rahatlattı hem kuzey ınkıyle paraleldı hem daha tutarliydi iyiki yazdın içim rahatladı
senin de mi oyle oldu direk tutku icin ilk fal dimi .??? eger ikinci fala kaldiysam vay halime olmusum resmen aglayanim yok olurum ..

senin de mi oyle oldu direk tutku icin ilk fal dimi .??? eger ikinci fala kaldiysam vay halime olmusum resmen aglayanim yok olurum ..

evet öyle burayada yazmıştım hatta ama bana ikiside çok zor faldı yani 2yıl düze çıkamıyacağım bir faldı şöyle diyim sonunu güzel bağlıyor ama o son olana kadar çekiyorsun çektiriyor sizede böyle mi dedi

Onunla olup olmayacaklarını söyledi mi yada seninle olacakmıymış yani bırak bu çocuğu fln dedimi hiç

Dönecek sana ızun bir süre görüşeceksiniz çok mutlu olacaksınız ikinizde ama sonunuz yok dedi evlilik gibi bir durum yok gibi konustu

Yaz canim yaz, gercekten haberlerini bekliyoruz. Senin moralini bozmak veya Uzmek gibi olmasin. Kesinlikle olumsuzu ve negatifi istedigim icin degil. AMA cikmiycandan adim gibi eminim. Neredeyse hepimiz hemen hemen her hafta fal baktiriyoruz. Hangimizin falinin en azindan 10 tane falindan 2 si ciktiki???
Ben kalbimden Ve gonlumden Senin icin herseyin en guzelini en iyisini diliyorum, seni en mutlu edecek sey ne ise o olsun diliyrm. Burdaki herkes icinde oyle.
Ben daha oncede yazdim, kuzey Ve tutkunun isle soyledigi 1 -2 seyi yasadim. Onun disinda gerisi hep fos. Ozellikle neslihan, ya kadinin telefondaki tavri Ve soyledikleri bile beni canimsin bezdirdi. Bu kadinin soyledikleri Ciksa ne olur acaba....
hadi kizlar cevap bekliyrm. Allah asking bugune kadar bilmem kac kisiye , bilmem kac fal baktirdinizda ???? Kac tanesi cikti? Boylelikle en azindan bir Sefer daha anlariz gercekten Bu falcilarin aslinda ani bile bilemediklerini.........

Çıkan fal haberi: HANDE ve KUZEYİN işle alakalı ortak dedikleri çıktı. HANDE direkt iş degisimi olduğunu 5 ay önce söylemişti bana.
KUZEY'de bana ocakta baktığı falda 4lü bir tarihte 4 hafta ya da 4. Ayda iş degiştireceksin ve bu sektörelde bir değişim olacak ama 4 hafta kısa bir zaman olduğu için ben 4. Ay gibi hissediyorum dedi. Pazartesi tamamen farklı bir sektöre başlayacam.
Bu arada ZEYNEP bana da bu adam içiyor, sıkıntılı vs. Gibi burda yazıldığı gibi şeyler söyledi. Sesinden belli 40 demişsin ama kadın kesinlikle 50lerde falan bence bir cümleyi 4 defa tekrar etmiş bende ses kaydını dinledim. Genel olarak çokta kötü diyemem ama herkese aynı konuşmuş canım sıkıldı.
ASMİN CAFE İMAM arkadaşın ısrarıyla baktırdım suda cok iddialıymış falan sinirlerim bozuldu birşey bilemedi. Tavsiye etmiyorum
Bu fal defterini kapatıp tekrardan başlamak sinirimi bozuyor ama eskisi gibi çok baktırmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…