Ben didem ve ekibi tarafından kandırıldım herkese ornek olayım dıye yazıp duruyorum fal ugruna hayallerımızle oynanmasınNe olsun canim halen daha ayni yerde ayni falcilari tartisiyoruz. Yani Senin anliycan cikmaz ayin 15 inde de olsa asla gelmeyecek kisileri bekleyip, paralarimizi savuruyoruz.
klasik yani :) hayırlısı olsunNe olsun canim halen daha ayni yerde ayni falcilari tartisiyoruz. Yani Senin anliycan cikmaz ayin 15 inde de olsa asla gelmeyecek kisileri bekleyip, paralarimizi savuruyoruz.
Pardon canim gercekten cook pardon.ben iyice görünmez olduğuma inanmaya başladım. son bir kaç haftadır ne sorsam kaynıyor gidiyor
zeynep diyorum nasıl? hande mi zeynep mi karşı tarafın düşüncelerinde daha iyi? hangisi daha iyi an değerlendirebiliyor?
Pardon canim gercekten cook pardon.
En son fal defterlerini zeynep ile kapattim. Hande yi ise hic denemedim. AMA asla denemeyide dusunmuyorum artik. Zeynepe gelicek olursak, bisiyler okuyo Ve soyluyor Fakat gercekten karsi tarafin dusuncelerinimi yoksa bizim karsi taraf icin olan dusuncelerimizimi okuyor bunu henuz cozemedik.ama surekli duycan cumleyi soyliyeyim. Ben artik hayatima dair ne yapabilirimki, Ben artik Cok mutsuzum......hayatima dair hicbirsey bilmiyorum. Inan bana o kadar yil harcadim MBA icin ,o kadar karmasik durumlara sorunlara cozum buldum. AMA kadinin dilini henuz cozemedim,umarim Sen cozersin
evet bence de. ben de artık kendi kendime "artık bazı şeyleri kabul etmem gerektiğini" söylüyorum. Benimle hiç iletişime geçmeyen bir adamın, bana dönmek istediğini, arayacağını düşünmek bence bir hayalden , bir kurgudan başka bir şey değil. Enerji kaybı beklemek. Kızlar, çöyle düşünmek lazım: bu adamın benimle yine ilişki kurmak istediğine dair somut bir veri var mı elimde ? somut bir adım var mı ? Bende, en azından şimdilik, yok. O yüzden fal baktırmayı bırakıyorum ben bugğn itibariyla :) Haa tabii çıkan bir sey olursa size mutlaka yazarım.Valla ben kendi falımın yorumunu yapayım zeynep için hep olumlu adam aşık bana gelecek olacak ama reelde adam gün geçtikçe dahada soğuk cins cins tavırlar sergiliyor birde üstüne he zeynep dışında burada adı geçen falcıların %90 na fal baktırdım onlarda olumlu ama adam olumsuzzzzzzzz rusya gibi soğuk! ve sonunda ben sıkıldım ben yoruldum ben bu aşktanda bu fallardan da vazgeçtim tüm falları ters köşe ettim :) çünkü şöyle bir gerçek varkı bir erkek bi kadını istiyorsa bahane tanımaz bir yolunu bulur gelir -di bunu kabul edip gözümüzü açalım parasını geçtim umut sonunda hayal kırıklığı en kötüsü..
Kafam kafam üstündeyi unutma kuzum:) ben zeynebe dun baktirdim en son bizi duyuyor mu hissediyor mu bilmiyorum ama bu kelimeleri bu sefer kullanmadı ...bana baktığı bütün fallarda tutarlılık var bir jac seyi once farkli sonra farklu soylemesi disinda dediği bir kaç şeyide yaşadım ama hala kararsizim zeynep konusun daahahhaha ayy hiçgülecegim yoktu çok yaşa Al bendende o kadar ya zeynebin dilini çözen olursa süper olur laf kalabalığıyla o kadar uzun bakacagına 10 dk baksa net seyler söylese çımbızlamasak daha makbule geçecek onu belkide falcıların kreliçesi ilan edecegiz ama ahh ahh yok hayatıma dair ben bu durumda vazgeçtim ben daha ne yapabilirimki :)
evet katiliorum tutku ikinci falinda resmen patladi... ilkinde soledigi ile ayni tarihi soledi bana ama alakasiz seyler de soyledi kesinlikle tutku ilk fali cok daha ii...
senin de mi oyle oldu direk tutku icin ilk fal dimi .??? eger ikinci fala kaldiysam vay halime olmusum resmen aglayanim yok olurum ..bunu duymak beni rahatlattı hem kuzey ınkıyle paraleldı hem daha tutarliydi iyiki yazdın içim rahatladı
senin de mi oyle oldu direk tutku icin ilk fal dimi .??? eger ikinci fala kaldiysam vay halime olmusum resmen aglayanim yok olurum ..
Onunla olup olmayacaklarını söyledi mi yada seninle olacakmıymış yani bırak bu çocuğu fln dedimi hiç
Dönecek sana ızun bir süre görüşeceksiniz çok mutlu olacaksınız ikinizde ama sonunuz yok dedi evlilik gibi bir durum yok gibi konustu
Yaz canim yaz, gercekten haberlerini bekliyoruz. Senin moralini bozmak veya Uzmek gibi olmasin. Kesinlikle olumsuzu ve negatifi istedigim icin degil. AMA cikmiycandan adim gibi eminim. Neredeyse hepimiz hemen hemen her hafta fal baktiriyoruz. Hangimizin falinin en azindan 10 tane falindan 2 si ciktiki???evet bence de. ben de artık kendi kendime "artık bazı şeyleri kabul etmem gerektiğini" söylüyorum. Benimle hiç iletişime geçmeyen bir adamın, bana dönmek istediğini, arayacağını düşünmek bence bir hayalden , bir kurgudan başka bir şey değil. Enerji kaybı beklemek. Kızlar, çöyle düşünmek lazım: bu adamın benimle yine ilişki kurmak istediğine dair somut bir veri var mı elimde ? somut bir adım var mı ? Bende, en azından şimdilik, yok. O yüzden fal baktırmayı bırakıyorum ben bugğn itibariyla :) Haa tabii çıkan bir sey olursa size mutlaka yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?