Adam içmiomu peki bnmki alkolik mesela esek gibi içioÇıkan fal haberi: HANDE ve KUZEYİN işle alakalı ortak dedikleri çıktı. HANDE direkt iş degisimi olduğunu 5 ay önce söylemişti bana.
KUZEY'de bana ocakta baktığı falda 4lü bir tarihte 4 hafta ya da 4. Ayda iş degiştireceksin ve bu sektörelde bir değişim olacak ama 4 hafta kısa bir zaman olduğu için ben 4. Ay gibi hissediyorum dedi. Pazartesi tamamen farklı bir sektöre başlayacam.
Bu arada ZEYNEP bana da bu adam içiyor, sıkıntılı vs. Gibi burda yazıldığı gibi şeyler söyledi. Sesinden belli 40 demişsin ama kadın kesinlikle 50lerde falan bence bir cümleyi 4 defa tekrar etmiş bende ses kaydını dinledim. Genel olarak çokta kötü diyemem ama herkese aynı konuşmuş canım sıkıldı.
ASMİN CAFE İMAM arkadaşın ısrarıyla baktırdım suda cok iddialıymış falan sinirlerim bozuldu birşey bilemedi. Tavsiye etmiyorum
Bu fal defterini kapatıp tekrardan başlamak sinirimi bozuyor ama eskisi gibi çok baktırmıyorum
Yok canim benimki alkol kullanmaz ozel gunlerde falan ayda yilda bir yaniAdam içmiomu peki bnmki alkolik mesela esek gibi içio
O zmn sallamıs üzücü bosa giden paralar tutturduguna demekki..Yok canim benimki alkol kullanmaz ozel gunlerde falan ayda yilda bir yani
O zmn sallamıs üzücü bosa giden paralar tutturduguna demekki..
Yeni birini cok yakiskli bir çocuk manken gibi falan mi dedi? Bana oyle dedi de :)Malesef canim zeynepin bana gelecekle ilgili soyledigi seyler Benim icinde gerceklesmedi. AMA gecmisi iyi biliyor Fakat an Ve gelecek olarak, bizim karsi taraftan duymak istediklerimizi soyluyor. Ben artik bundan emin oldum. Bana dediki Sen yeni birisiyle Taniscan Cok yakisikli cook zengin. Nisan ortalari gibi. Malesef is toplantilari disinda kimse ile tanismadim. Karsi taraf icin dediki , gzoyaslari icinde seni dusunuyr sabahlara kadar. Yahu adam bir email bile atip nasilim diye bile sormuyor.
AMA hakkini yiyemem. Kuzey bana isle ilgili soyleidkleri cikti. Tutkuda 21 nisanin onemli tarih oldugunu Ve Deniz kenari Seher gidicmi soyledi. Evet bugun o denizkenari sehirde is gorusmesi yaptim bugun. AMA Diger soyledikleri cikmadi.
Yeni birini cok yakiskli bir çocuk manken gibi falan mi dedi? Bana oyle dedi de :)
Aynen canim coook kibar coook yakisikli Ve zengin biri ile tanisicaksin. Coook mutlu olucaksin. Buda cook pisman olucak hiiiic mutlu olamiycak dedi
Aynı cumleyi bana da kurdu. O zaman çoğu kisiye aynı şeyleri söylüyor tutana tutuyor. Bana da tesadüfen tutmus demek ki 2 3 hafta içinde aricak demesi ve aramasi.Aynen canim coook kibar coook yakisikli Ve zengin biri ile tanisicaksin. Coook mutlu olucaksin. Buda cook pisman olucak hiiiic mutlu olamiycak dedi
Ben baktirdigimda 60 tlydi 70 yapmış sonradan.kizlar 70 lira cok cok buyuk para
Sorma yaptik iste bir salaklik. Birdaha asla yapmiycam. Yapmiyorumda zaten.kizlar 70 lira cok cok buyuk para
Bakirkoy Dejavu cafe yigitten bahsediyorsan hiç tavsiye etmem baya kotuydu 2 yıl once baktirmistim.Kızlar yiğit nasıl kaça bakıyor giden varsa yorum yapabilir mi
Evet telefondakini sordum iyi demişlerdi numarasını biliyorsan atarmısınBakirkoy Dejavu cafe yigitten bahsediyorsan hiç tavsiye etmem baya kotuydu 2 yıl once baktirmistim.
Tlfnda bakan yigitse geçen sene baktirdim söylediği bir konu çıktı, bir konu çıkmadı ama bu sene bir kere daha baktirdim soyledigi çıktı zamaniyla.
Güzel enerjisi var bence. Anlık durumları bende bilmişti o yüzden tekrar baktirmistim. Yalnız patlayan fali da cok onun geçmişte arama yapip bakabilirsin yorumlara. O yüzden onu da tavsiye edemiyorum. 50 tl ye bakıyor sanırım degismediyse fiyatı.
Numarayı banada yollarmısınız bulunca sagolunEvet telefondakini sordum iyi demişlerdi numarasını biliyorsan atarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?