İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu arada kapris yazacagima asmin yazmisim pardon murat var imamın oğluymuş o dogrumu

Adam içmiomu peki bnmki alkolik mesela esek gibi içio

Malesef canim zeynepin bana gelecekle ilgili soyledigi seyler Benim icinde gerceklesmedi. AMA gecmisi iyi biliyor Fakat an Ve gelecek olarak, bizim karsi taraftan duymak istediklerimizi soyluyor. Ben artik bundan emin oldum. Bana dediki Sen yeni birisiyle Taniscan Cok yakisikli cook zengin. Nisan ortalari gibi. Malesef is toplantilari disinda kimse ile tanismadim. Karsi taraf icin dediki , gzoyaslari icinde seni dusunuyr sabahlara kadar. Yahu adam bir email bile atip nasilim diye bile sormuyor.
AMA hakkini yiyemem. Kuzey bana isle ilgili soyleidkleri cikti. Tutkuda 21 nisanin onemli tarih oldugunu Ve Deniz kenari Seher gidicmi soyledi. Evet bugun o denizkenari sehirde is gorusmesi yaptim bugun. AMA Diger soyledikleri cikmadi.
O zmn sallamıs üzücü bosa giden paralar tutturduguna demekki..

Kızlar burada herkes yazınca falı tekrar dinledim.
Zeynep bana da içip icip seni düşünüyor, seni sarhosken aricak 2 3 hafta icinde dedi. Mart sonu baktirdim nisan başında aradı tarih tuttu ama içkili falan değil normal aradı ve zaten sürekli icki içen biri de değil ayda yılda bir içer. Sanirm herkese demis bunu..
Kafam Kafam üzerinde cok sıkıntıliyim vs de dedi onları da herkese demiş sanirim. Bir arkadaş bana asik dedi yazmış, bana da dedi ama çocuk geldiğinde bana aşık olduğunu ve sevdiğini söyledi. Bu anlamda doğru çıktı söylediği sey.
Bu arada zeynep bana yakın zaman da biriyle tanisacagimi söyledi ve oldu biriyle tanistim benden hoşlanan. Bu benimkiyle son olmadığını söyledi (bunu bende hissediyorum)
Aslında baktığımda benimkinin arama tarihi, yeni kişiyle tanışma zamanı v.s
bana dediği şeyler çıkmış sarhoş kısmı dışında ama bunları herkese mi diyor ve tesadüfen tutana mi tutuyor yoksa aramızda farklı şeyler söylediği kişilerde var mi ? Ona gore bilelim. Iyi mi kötü mu kararsız kaldim şimdi.
Yalnız kadın o kadar daraltici konusuyor ki tekrar baktirma düşüncesi bile beni boguyor bu ayrı :)

Yeni birini cok yakiskli bir çocuk manken gibi falan mi dedi? Bana oyle dedi de :)

Aynen canim coook kibar coook yakisikli Ve zengin biri ile tanisicaksin. Coook mutlu olucaksin. Buda cook pisman olucak hiiiic mutlu olamiycak dedi
Aynı cumleyi bana da kurdu. O zaman çoğu kisiye aynı şeyleri söylüyor tutana tutuyor. Bana da tesadüfen tutmus demek ki 2 3 hafta içinde aricak demesi ve aramasi.

kizlar 70 lira cok cok buyuk para
Sorma yaptik iste bir salaklik. Birdaha asla yapmiycam. Yapmiyorumda zaten.
Sadece zeynepe versek 70 tl iyi ya. Kaaaaccc 70 ler verdim bir bilsen. Ilk ayrildigimda kendinden Cok emin konusan cingene kilikli bir kadina verdim 600 tl. Hicbir dedigi olmadi tabikide. Sanki elimdeki pirlanta madenini kaybettimde falci falci gezerek derdime care aradim. Kaybettigim allahin okuzu. Memlekettede ondan bol birsey yok.
Diyrm ya ders alinmis basarisizlik kazanilmis bir basaridir. Artik aldik o derslerimizi

Kızlar yiğit nasıl kaça bakıyor giden varsa yorum yapabilir mi
Bakirkoy Dejavu cafe yigitten bahsediyorsan hiç tavsiye etmem baya kotuydu 2 yıl once baktirmistim.
Tlfnda bakan yigitse geçen sene baktirdim söylediği bir konu çıktı, bir konu çıkmadı ama bu sene bir kere daha baktirdim soyledigi çıktı zamaniyla.
Güzel enerjisi var bence. Anlık durumları bende bilmişti o yüzden tekrar baktirmistim. Yalnız patlayan fali da cok onun geçmişte arama yapip bakabilirsin yorumlara. O yüzden onu da tavsiye edemiyorum. 50 tl ye bakıyor sanırım degismediyse fiyatı.

Evet telefondakini sordum iyi demişlerdi numarasını biliyorsan atarmısın

arkadaslar telefonda sizi gormeden enerjinizi almadan allahin bana gore hic bir kulu fal bakamaz bence bu bir atmasyon ve yalandir kanmayin paralariniza yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…