BANA DA AYNISINI SÖYLEDİ HİÇ ALAKASI YOKValla kizlar ben zeynebi falci olarak gormuyorum benimkinide iciyo dedi adam ickiyi birakali cok oldu agzina surmuyo biliyorum yani.Yok cok mutsuz yok kafasi kafasinin ustunde yooo gayet mutlu yani spesifik bildigi birsey yok herkese uyar bunlar
Kızlar burada herkes yazınca falı tekrar dinledim.
Zeynep bana da içip icip seni düşünüyor, seni sarhosken aricak 2 3 hafta icinde dedi. Mart sonu baktirdim nisan başında aradı tarih tuttu ama içkili falan değil normal aradı ve zaten sürekli icki içen biri de değil ayda yılda bir içer. Sanirm herkese demis bunu..
Kafam Kafam üzerinde cok sıkıntıliyim vs de dedi onları da herkese demiş sanirim. Bir arkadaş bana asik dedi yazmış, bana da dedi ama çocuk geldiğinde bana aşık olduğunu ve sevdiğini söyledi. Bu anlamda doğru çıktı söylediği sey.
Bu arada zeynep bana yakın zaman da biriyle tanisacagimi söyledi ve oldu biriyle tanistim benden hoşlanan. Bu benimkiyle son olmadığını söyledi (bunu bende hissediyorum)
Aslında baktığımda benimkinin arama tarihi, yeni kişiyle tanışma zamanı v.s
bana dediği şeyler çıkmış sarhoş kısmı dışında ama bunları herkese mi diyor ve tesadüfen tutana mi tutuyor yoksa aramızda farklı şeyler söylediği kişilerde var mi ? Ona gore bilelim. Iyi mi kötü mu kararsız kaldim şimdi.
Yalnız kadın o kadar daraltici konusuyor ki tekrar baktirma düşüncesi bile beni boguyor bu ayrı :)
Senin konunu az cok burda okumustum faldan bagımsız yorum yapıyım sana bnm kardeşimin suan evli oldugu cocugun ailesi asırı kapalıydı ve babası istemedi die ayrıldılar tam 6 ay.. sora cocuk dayanamadı döndü suan evliler ama kardesim cok mutsuz cünkü sevgi var ama anormal aile ve kültür farklılıkları var demem o ki her serde bi hayır var.. saliha kadının güdük kızlarına bırak kardeslerini bencede:)Zeynep, tutku neslihan Ve digerleride oyle, sonucta onlarda insan Ve varliklarla fal bakiyorlar. Gozlerine gorunenlerle bizi yonlendiriyolar. Yani bunlarinda ne kadarinin dogru oladugunu bilmiyoruz.
Daha Cok bizim kafamizdan gecenleri Ve karsi taraftan bekledigimiz gormeyi istedigimiz davranislari goruyolar Ve okuyolar. Ben artik tamami ile emin oldum , Cunku sonucta bizim adimiz ile fal aciliyor Ve bizim dusncelerimiz yonlendiriyor. O nednele Bu daha Cok karsi tarafin degil bizim kendi hislerimiz. Aralarinda nadir tutanlar var o baska tabikide. Yoksa dedigin gibi sabahlara kadar gozyaslari icinde beni dusunen Ve pisman olan insan coktan Benim kapimda olurdu.
Hepimiz icin herseyin hayirlisi olsun
Hahahaha tesekkur ederim canim .Senin konunu az cok burda okumustum faldan bagımsız yorum yapıyım sana bnm kardeşimin suan evli oldugu cocugun ailesi asırı kapalıydı ve babası istemedi die ayrıldılar tam 6 ay.. sora cocuk dayanamadı döndü suan evliler ama kardesim cok mutsuz cünkü sevgi var ama anormal aile ve kültür farklılıkları var demem o ki her serde bi hayır var.. saliha kadının güdük kızlarına bırak kardeslerini bencede:)
Ben hikayeyi anladım bu adam sana döner yani bigün dayanamaz arar öle büyü müyü yapmazlarsa ama dediğim gibi mahfedersin hayatını kardeşim 1 yılda 2 kez bize geldi geri gitti.. bi yerden sora aşk bitio bence.. cocuk esek gibi özlüodur eminim cünkü öle yetişmiş adamlar hayatlarına zor insan alıo.. 6 ay kardeşim evde ne cekti ben bilirim egzama oldu heryeri o yüzden yapma inan sonu öle hayal ettiğin gibi diil..Hahahaha tesekkur ederim canim .
Ilk once bunun farkina varamiyosun iste. Herseyi tozpembe gorysn. Fakat isin icine ailesi orf Ve adet girince malesef Cok farkli oluyor. Herkes seninle ayni fikirde Ve diyolarki Sen isvicre Bu adamin ailesi sri lanka)
Herkes verilmis sadakam oldugunu soyluyor. Bende oyle yaptim Ve herseyde bir hayir vardir diyorum.
HahahahahaBen hikayeyi anladım bu adam sana döner yani bigün dayanamaz arar öle büyü müyü yapmazlarsa ama dediğim gibi mahfedersin hayatını kardeşim 1 yılda 2 kez bize geldi geri gitti.. bi yerden sora aşk bitio bence.. cocuk esek gibi özlüodur eminim cünkü öle yetişmiş adamlar hayatlarına zor insan alıo.. 6 ay kardeşim evde ne cekti ben bilirim egzama oldu heryeri o yüzden yapma inan sonu öle hayal ettiğin gibi diil..
aradaBen hikayeyi anladım bu adam sana döner yani bigün dayanamaz arar öle büyü müyü yapmazlarsa ama dediğim gibi mahfedersin hayatını kardeşim 1 yılda 2 kez bize geldi geri gitti.. bi yerden sora aşk bitio bence.. cocuk esek gibi özlüodur eminim cünkü öle yetişmiş adamlar hayatlarına zor insan alıo.. 6 ay kardeşim evde ne cekti ben bilirim egzama oldu heryeri o yüzden yapma inan sonu öle hayal ettiğin gibi diil..
Ben faldan bagımsız konustum bilirler bilmezler bilmem bu hikaye bizim evde yasandı ondan söylüorum.. sorsan en cok onlar dindardır bizi kafir ilan ettiler cocugun teyzesi bnm için g.tü acık dedi düşün:)) ama kendileri kenafir pis kalpliler:) salihaymıs pabucumun salihası büyücüler:)Hahahahaha
Aksam aksam guldurdun beni Sen Cok yasa emi. Zeynep, tutku, kuzey o zaman yabilmiyo desene. Bu adam beni seviyo AMA ikilem yasiyo))
Kiz sabahtan beri kendimi yurtiyom bisey bilmiyola diye
Hikayene çok üzüldüm çok benzerini yaşadım iki ayrı kültür inat ettim kimseyi dinlemedim evlendim sonra rahat vermediler tabikide 10yıl evli kaldım 10yıl boyunca bitmedi yaptıkları sonuçta onlar kazandı ve ben boşandım olan benim 10 yılıma genclıgıme oldu dua et kurtulmuşsun inşallah döner sadece egon tatmin olsun yeter[/QUOTE][, post: 51084480, member: 264566"]Ben hikayeyi anladım bu adam sana döner yani bigün dayanamaz arar öle büyü müyü yapmazlarsa ama dediğim gibi mahfedersin hayatını kardeşim 1 yılda 2 kez bize geldi geri gitti.. bi yerden sora aşk bitio bence.. cocuk esek gibi özlüodur eminim cünkü öle yetişmiş adamlar hayatlarına zor insan alıo.. 6 ay kardeşim evde ne cekti ben bilirim egzama oldu heryeri o yüzden yapma inan sonu öle hayal ettiğin gibi diil..
Hikayene çok üzüldüm çok benzerini yaşadım iki ayrı kültür inat ettim kimseyi dinlemedim evlendim sonra rahat vermediler tabikide 10yıl evli kaldım 10yıl boyunca bitmedi yaptıkları sonuçta onlar kazandı ve ben boşandım olan benim 10 yılıma genclıgıme oldu dua et kurtulmuşsun inşallah döner sadece egon tatmin olsun yeter[/QUOTE][, post: 51084480, member: 264566"]Ben hikayeyi anladım bu adam sana döner yani bigün dayanamaz arar öle büyü müyü yapmazlarsa ama dediğim gibi mahfedersin hayatını kardeşim 1 yılda 2 kez bize geldi geri gitti.. bi yerden sora aşk bitio bence.. cocuk esek gibi özlüodur eminim cünkü öle yetişmiş adamlar hayatlarına zor insan alıo.. 6 ay kardeşim evde ne cekti ben bilirim egzama oldu heryeri o yüzden yapma inan sonu öle hayal ettiğin gibi diil..
Hepimizinde bir hikayesi var degilmi. Malesef, Boyle bir deneyim yasadim. Evet uzulmedim degil Cok uzuldum gercekten cook sevdi beni. Benim icin yapmiyca sey yoktu. Gece Benim iyi oldugumu bilmeden. Sesimi duymadan uyumazdi. Bir rahatsizligim olsa , herseyi didik dıdık eder en dogal ilaclari bilir bana gonderirdi. Hemen hemen her hafta cicek gonderirdi isyerine. Ya daha neler neler. Hayatimda yasadigim en guzel en saf en temiz sevgiydi. Taki yuzukleri takip aile isin icine girene kadar . Iste insan hep kotu seyleri degilde , iyi Ve guzel olanlari aklina getirince Boyle oluyor.
O yüzden adam beni sevmior die kendini kandırıp üzüp soğumaya calısma bence yüzleş sevdik anlasamadık bitti de.. gerceği kabullenmeyince asla bitmio o dava.. benim evde kalma sebebimdir yıllarca süren gılgamış destanı aşklarım! Burdan onlara sesleniorum Allahta cezanızı versin hahahaha
Al bendende o kadar. Ben bugune kadar kimseyi inancindan dolayi, giyiminden, durumundan dolayi veya maddiyatindan dolayi kucumsemedim veya deger vermedim. Herkesi oldugu gibi kabullendim Ve sevdim. AMABen faldan bagımsız konustum bilirler bilmezler bilmem bu hikaye bizim evde yasandı ondan söylüorum.. sorsan en cok onlar dindardır bizi kafir ilan ettiler cocugun teyzesi bnm için g.tü acık dedi düşün:)) ama kendileri kenafir pis kalpliler:) salihaymıs pabucumun salihası büyücüler:)
Valla burda olan cocuga olmus arada kalmış ailesi bitarafta bi tarafta sevdiği kadın.. yazık.. sen gene unutursun biri gelir asık olursun o onların istediği gibi bi tip bulup mutsuz evlilik yapar sora mazi kalbimde bi yaradır yasar.. kız kardesim suan dioki ben mallık yaptım keske 6 diil 16 ay aglasaydım denize girmesi bile yasak ulan sen haşa Allahmısın yasaga bak.. hayırlısı olmus git sadaka ver:)Al bendende o kadar. Ben bugune kadar kimseyi inancindan dolayi, giyiminden, durumundan dolayi veya maddiyatindan dolayi kucumsemedim veya deger vermedim. Herkesi oldugu gibi kabullendim Ve sevdim. AMA
Inanirmisin artik su turbana girmis sahte din tuccarlarindan dolayi butun turbanlilardan nefret eder oldum. Hicbirisine merhaba bile demiyorum. Hepsini genellemek yanlis olur ama, seytanin turbana girmis hali diyorum Ben bunlar icin. Biz nikah tarihi almaya gidiyoruz. Turbanli bir kiz bulmuslar Benim nisanlima gosteriylr ve diyolarki Boyle bir turbanli kiz bulamadjn.bu sadece bir ornegi
mValla burda olan cocuga olmus arada kalmış ailesi bitarafta bi tarafta sevdiği kadın.. yazık.. sen gene unutursun biri gelir asık olursun o onların istediği gibi bi tip bulup mutsuz evlilik yapar sora mazi kalbimde bi yaradır yasar.. kız kardesim suan dioki ben mallık yaptım keske 6 diil 16 ay aglasaydım denize girmesi bile yasak ulan sen haşa Allahmısın yasaga bak.. hayırlısı olmus git sadaka ver:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?