İstanbul'da Fal - Falcılar

Sevgili arkadaşlar sizlerle acı tecrübemi tekrar paylaşmak isterim getirildiğim oyunu özetleyeyeyim çaresizlik içinde falcı peşinde koşarken burada didem ismine rastladım benim hatam şu ki geçmişte hakkında yazılanları okumadım sonra adım adım dolandırıldım.Fal için birinden özelden numarasını aldım ki o birininde kendisi olduğunu düşünmekteyim sonra eft saati geçmişti olsun ben falı yollarım sen ödemeyi yaparsın önemlideğil dedi böylece güven ortamı yarattı sonrasında o özelden bana telefonunu veren kişi bu DİDEM in okuma yaptığını bu okuma ıle gıdenı yuzde yuz arattıgını bugune kadar sasmadıgını soyledı kedısının bunu yasadıgını her ıstedıgınde dıdemın adamı arattıgını soyledı tabı ben durur muyum hemen atladım fakat kafamda acabalar vardı tek uyanıklık yaptığım nokta şu oldu eft yı yaparken borc olarak ıbaresı koydurdum ki yarın obur gun dava acabıleyım bu bır hafta on gunluk surecte bende ne yazıkkı dıdemı tavsıye ettım benım paramı almadan bana fal baktı dıye buraya yazıp baskalarınında ona para yollamasına sebep oldum kı bu kısılere de fal bakmadıgını ne yazıkkı paralarını aldıgını ogrendım sonra bırgun senı su saatler arası arayacak dıye benı aptal yerıne koyup beklettı tabıkı ne arayan ne soran oldu olur mu ıste bende aptallık ınandım sonuc olarak toplamda 600 lıram gıttı sımdı kendısıne dava acıp alacagım onun bırkac sefer mahkemeye gelmesı bıle bana yeter kendısı aynı haftada numarasını bıle degıstırmıstır.Bılmıyorum kac kısı benım yasadıgımı yasadı kac kısıyı daha bu sekılde dolandırdı ama basına gelmıs olan varsa lıtfen bos bır vaktınızde gıdın savcılıga ornek dılekceyıde ısteyene yollayabılırım acın davanızı o ugrassın para kolay kazanılmıyor arkadaslar.Burada bırbırımıze destek olurken bu şekılde kotu nıyetlı kısılerın temızlenmesı gerektıgını dusunuyorum emınım bu dıdem ne ılk ne son olacaktır ama lutfen benım kadar saf davranmayın umut tacırı olmuş kısulerın tuzagına dusmeyın

zeynebe bende defalarca baktıranlardanım hiç içiyor demedi şimdi hakkını yemeyim düşünüyor diyor evet ama normal düşünüyor ayık kafayla keşke deseydide sarhoşken anlıyor duygularını derdim mantığa bu şekilde bağlardım çünküüü adam bana aşık ama hiçççççç birşey yapmıyor yüzyüzeyken bile kılını bile kıpırdatmıyor sürekli görüyorum konuşma iletişimiz bile sıfır nerdeyse bu nasıl aşk bu ne lahana turşusu! :)
bencede zeynep bizim duyguları bize anlatıyor gibi kızlar o yüzden fala kapılıp umutlarımızı boşa harcamayalım ben bıraktım darısı başınıza :)

Zeynep, tutku neslihan Ve digerleride oyle, sonucta onlarda insan Ve varliklarla fal bakiyorlar. Gozlerine gorunenlerle bizi yonlendiriyolar. Yani bunlarinda ne kadarinin dogru oladugunu bilmiyoruz.
Daha Cok bizim kafamizdan gecenleri Ve karsi taraftan bekledigimiz gormeyi istedigimiz davranislari goruyolar Ve okuyolar. Ben artik tamami ile emin oldum , Cunku sonucta bizim adimiz ile fal aciliyor Ve bizim dusncelerimiz yonlendiriyor. O nednele Bu daha Cok karsi tarafin degil bizim kendi hislerimiz. Aralarinda nadir tutanlar var o baska tabikide. Yoksa dedigin gibi sabahlara kadar gozyaslari icinde beni dusunen Ve pisman olan insan coktan Benim kapimda olurdu.
Hepimiz icin herseyin hayirlisi olsun

Senin konunu az cok burda okumustum faldan bagımsız yorum yapıyım sana bnm kardeşimin suan evli oldugu cocugun ailesi asırı kapalıydı ve babası istemedi die ayrıldılar tam 6 ay.. sora cocuk dayanamadı döndü suan evliler ama kardesim cok mutsuz cünkü sevgi var ama anormal aile ve kültür farklılıkları var demem o ki her serde bi hayır var.. saliha kadının güdük kızlarına bırak kardeslerini bencede:)

Hahahaha tesekkur ederim canim .
Ilk once bunun farkina varamiyosun iste. Herseyi tozpembe gorysn. Fakat isin icine ailesi orf Ve adet girince malesef Cok farkli oluyor. Herkes seninle ayni fikirde Ve diyolarki Sen isvicre Bu adamin ailesi sri lanka)
Herkes verilmis sadakam oldugunu soyluyor. Bende oyle yaptim Ve herseyde bir hayir vardir diyorum.

Ben hikayeyi anladım bu adam sana döner yani bigün dayanamaz arar öle büyü müyü yapmazlarsa ama dediğim gibi mahfedersin hayatını kardeşim 1 yılda 2 kez bize geldi geri gitti.. bi yerden sora aşk bitio bence.. cocuk esek gibi özlüodur eminim cünkü öle yetişmiş adamlar hayatlarına zor insan alıo.. 6 ay kardeşim evde ne cekti ben bilirim egzama oldu heryeri o yüzden yapma inan sonu öle hayal ettiğin gibi diil..

Hahahahaha
Aksam aksam guldurdun beni Sen Cok yasa emi. Zeynep, tutku, kuzey o zaman yabilmiyo desene. Bu adam beni seviyo AMA ikilem yasiyo))
Kiz sabahtan beri kendimi yurtiyom bisey bilmiyola diye

[, post: 51084480, member: 264566"]Ben hikayeyi anladım bu adam sana döner yani bigün dayanamaz arar öle büyü müyü yapmazlarsa ama dediğim gibi mahfedersin hayatını kardeşim 1 yılda 2 kez bize geldi geri gitti.. bi yerden sora aşk bitio bence.. cocuk esek gibi özlüodur eminim cünkü öle yetişmiş adamlar hayatlarına zor insan alıo.. 6 ay kardeşim evde ne cekti ben bilirim egzama oldu heryeri o yüzden yapma inan sonu öle hayal ettiğin gibi diil..[/QUOTE]
Hikayene çok üzüldüm çok benzerini yaşadım iki ayrı kültür inat ettim kimseyi dinlemedim evlendim sonra rahat vermediler tabikide 10yıl evli kaldım 10yıl boyunca bitmedi yaptıkları sonuçta onlar kazandı ve ben boşandım olan benim 10 yılıma genclıgıme oldu dua et kurtulmuşsun inşallah döner sadece egon tatmin olsun yeter

Bu arada kardesine gercekten Cok uzldum. Umarim en kisa zamanda duzelir . Ve esi ile birlikte Cok mutlu olur. Inan butun dualarim icinde olucak bundan Sonra. Bende tum Bu olucaklari gordum zaten Ve yuzugu gonderen ben oldum . O nedenlede zaten gelmesi imkansiz
arada

Hahahahaha
Aksam aksam guldurdun beni Sen Cok yasa emi. Zeynep, tutku, kuzey o zaman yabilmiyo desene. Bu adam beni seviyo AMA ikilem yasiyo))
Kiz sabahtan beri kendimi yurtiyom bisey bilmiyola diye
Ben faldan bagımsız konustum bilirler bilmezler bilmem bu hikaye bizim evde yasandı ondan söylüorum.. sorsan en cok onlar dindardır bizi kafir ilan ettiler cocugun teyzesi bnm için g.tü acık dedi düşün:)) ama kendileri kenafir pis kalpliler:) salihaymıs pabucumun salihası büyücüler:)

Hikayene çok üzüldüm çok benzerini yaşadım iki ayrı kültür inat ettim kimseyi dinlemedim evlendim sonra rahat vermediler tabikide 10yıl evli kaldım 10yıl boyunca bitmedi yaptıkları sonuçta onlar kazandı ve ben boşandım olan benim 10 yılıma genclıgıme oldu dua et kurtulmuşsun inşallah döner sadece egon tatmin olsun yeter[/QUOTE]
Yaa sendemi bu hikayeler cok ya öle düşünme ömrü billah cekmedin şükret.. bnm annemde böle evlenmiş kanser oldu kadın bence aile uyumu cok önemli.. nerden dönersek kar.. şükretcez iyisini istiycez rabbimden..

Hepimizinde bir hikayesi var degilmi. Malesef, Boyle bir deneyim yasadim. Evet uzulmedim degil Cok uzuldum gercekten cook sevdi beni. Benim icin yapmiyca sey yoktu. Gece Benim iyi oldugumu bilmeden. Sesimi duymadan uyumazdi. Bir rahatsizligim olsa , herseyi didik dıdık eder en dogal ilaclari bilir bana gonderirdi. Hemen hemen her hafta cicek gonderirdi isyerine. Ya daha neler neler. Hayatimda yasadigim en guzel en saf en temiz sevgiydi. Taki yuzukleri takip aile isin icine girene kadar . Iste insan hep kotu seyleri degilde , iyi Ve guzel olanlari aklina getirince Boyle oluyor.
Hikayene çok üzüldüm çok benzerini yaşadım iki ayrı kültür inat ettim kimseyi dinlemedim evlendim sonra rahat vermediler tabikide 10yıl evli kaldım 10yıl boyunca bitmedi yaptıkları sonuçta onlar kazandı ve ben boşandım olan benim 10 yılıma genclıgıme oldu dua et kurtulmuşsun inşallah döner sadece egon tatmin olsun yeter[/QUOTE]
epimizi

Al bendende o kadar. Ben bugune kadar kimseyi inancindan dolayi, giyiminden, durumundan dolayi veya maddiyatindan dolayi kucumsemedim veya deger vermedim. Herkesi oldugu gibi kabullendim Ve sevdim. AMA
Inanirmisin artik su turbana girmis sahte din tuccarlarindan dolayi butun turbanlilardan nefret eder oldum. Hicbirisine merhaba bile demiyorum. Hepsini genellemek yanlis olur ama, seytanin turbana girmis hali diyorum Ben bunlar icin. Biz nikah tarihi almaya gidiyoruz. Turbanli bir kiz bulmuslar Benim nisanlima gosteriylr ve diyolarki Boyle bir turbanli kiz bulamadjn.bu sadece bir ornegi

Valla burda olan cocuga olmus arada kalmış ailesi bitarafta bi tarafta sevdiği kadın.. yazık.. sen gene unutursun biri gelir asık olursun o onların istediği gibi bi tip bulup mutsuz evlilik yapar sora mazi kalbimde bi yaradır yasar.. kız kardesim suan dioki ben mallık yaptım keske 6 diil 16 ay aglasaydım denize girmesi bile yasak ulan sen haşa Allahmısın yasaga bak.. hayırlısı olmus git sadaka ver:)

Hepimiz icin herseyin en hayirlisi olsun kizlar. Yarin kandil bosverelim su fallari, falcilari, turbanli yobazlari. Ben simdiden basladim dualarimi okumaya. Hepimiz icin, diliyrmki herseyin AMA herseyin en guzeli en hayirlisi olsun Insallah. Bundan Sonra Burda uzuntulerimizi degilde , mutluluklarimizi paylasalim. Bol bol dua edin. Birde 5 mayis hidirellez, dileklerinizi bir tepsinin uzerindeki una cozum veya yazin. Sonra disari birakin. Sonra o unu bir akarsuya atin Ve su gibi akip dilediginiz her ne varsa yolunu
Bulsun.
Hadi bakalim hepimiz icin herseyin en hayirlisi olsun

Evet canim aynen olan ona oldu. Cunku ailesi gercekten sorunlu Ve o sorunlari kaldircak o aileyle mutlu olabilcek birisini bulmasi imkansiz. zaten kendiside diyodu. Bu sorunlara Senin sevgin ve desteginle katlanabiliyrm senden aliyrm butun gucumu. Ve kendisi universite mezunu, kurumsal bir firmada calisiyr. O aile in istedigi bir kizla asla mutlu olamaz. yapamaz.
Sukur ler olsun Benim hayatim gercekten Cok guzel, severek yaptigim bir isim, Cok sevdigim hzuurla yasadigim evim
Ailem var. kimi sevrsem seveyim asla mutlulugma engel olmiycak bir ailem var en azindan

Sen diydn ya hani kafayi yiycem. O zaman Bende icimden diydm hani, Bende yiycem artik diye. Sevdim , sevildim AMA neden Boyle oldu diye diye kafayi yemek uzerydm)) AMA
Bitti artik

m

İş aslında erkekte bitiyor bu tip aileler bağımlı kişilikli insan yetiştiriyor ve erkek aradaki dengeyi kuramıyor artık kendinin bir ailesi olduğunu idrak edemiyor edemeyen erkek arada kalmaya üzülmeye mahkum ve seven kadını üzmeye kurtulduğumuza şükredelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…