İstanbul'da Fal - Falcılar

Benimkide biter umarım yılan hikayesi gece telefon basımda uyumaktan beyin hastası olcam neyse 10 gün oldu ses yok ii düşünüorum belki ölmüştür:)

Kesinlikle verilmiş sadakanız varmış bitane hayatımız var bok edioruz.. bu ay fala verdiğim parayla gene rekordayım gerizekalıyım tatile git dime yok!

Benimkide biter umarım yılan hikayesi gece telefon basımda uyumaktan beyin hastası olcam neyse 10 gün oldu ses yok ii düşünüorum belki ölmüştür:)

Ya harbiden su son 1 haftadir Boyle gulerek Ve Burda yazarak stresim gitti inan. Icimden fal baktirmak geldiginde, hemen buraya bakiyrm patlayan Ve cikmayan fallari okuyrm. Baaak diyrm salaklik etme gidip bir 600 daha verme su kendilerine bile bir yarari olmayan salak falacilara. Sonra silkeleniyom kendime geliyom. Sende aynini yap. Git bir sadaka ver bir fakir karni doyur. En azindan bizim icin dua ederler belki islerimiz yolunda gider.
Ya harbiden ayni seyleri duymaktanda gina geldi artik. Kime baktirdiysam, basladigi ilk cumle su. Cok sevmis ve sevilmissin fakat ucuncu kisiler tarafindan ayrilik yasamissiniz. Bu seni seviyo , Sana donucek. Fakat ailesi Senin mutlulugunu kiskanmis seni istememis. Ya bozuk plak gibi ezberledim. Ayni seyleri dinlemek icin gidip bir 70 tl daha verilirmi artik verilmez dimi ama )

bizimkisi omur boyu ailesiyle gecircek. Ne zaman hepsini imamin kayigina koyup oteki aleme yolladi. Ancak o zaman evlenip mutlu olabilir. Yoksa imkansiz canim))hic dusunmuyor salak , 80 yasina kadar annesi Ve ablasiyla yasiycani saniyor
mkisi

Asla verme bende aynı seyi dinliorum bi süre ara verdim baktırmıycam göctüm resmen..sana diorum ama bide yani umrumda diil param gitmiş gitmemiş dinleyip ohh beni seviomus diyip rahatlıorum hahaha tam beyin vucudu terk durumu.. Cıkmasını beklemiorum ben anı bilsin bana ytr gaybı peygamber bilmiomus bu sümüklülermi bilcek.. neyse bi süre buralarda takılcaz bişey olursa yazarım :))

Offff yaaaa, hastalikmidir bagimlilikmidir bilemedim gitti. America da is gorusmelerinde en onemli noktalardan biridir. Uyusturucu testinden gecer herkes, herhangi bir madde bagimliligi varmi felan diye. Bunlarda Bu teste gitmeden 10 gun once baslarlardi sirke icmeye icleri temizlensin rapor temiz ciksin. Simdi Ben resmen bunlara dondum, hic durmadan varliklarla fal bakanlara fal baktiryrm Sonra gidip sirkeli suyla dus aliyrmki uzerimdeki agirlik gitsin. Yaaa diyrm gulme dostuna gelir basina. Sise sise sirke tasimaya basladim eve ))
Sen birde cogunlukla zeynpe baktrysn dimi, onun enerjisi daha agir. Ben en fazla 2 Sefer dayanabildim acikcasi. Biraz ara ver canim cidden zeynepin biraktigi agirlik Cok fazla. Yada Benim gibi sirkeleri taskmaya basla eve
Offf

hikayeleriniz cok uzucu ve sok eici.ama anneler suclu emin olun cunku ogullarini ruhsal kole yetistiriyorlar.istemedikleri olunca da felaket duygu somuru yapiyorlar. baktilar o da sokmuyor bu sefer akla hatale gelmeyecek yollara basvurup sonunda biktirip ya bosatirlar yada mirastan aileden mahrum ederler yada zorlar zorlar biktirip istedikletini yaptirirlar ve olan kadina aynen olur. sonucta adamlar kisiliksiz buyutuldukleri icin sonunda gorundugu gibi olmadigi icin anne aileyi secerler ve kafin ortada burakilir.birden o cok sevilen asik olunan kadin cop haline gelir eziyete katlanmak zorunda kalir ruhsal fiziki siddete maruz kalir hele cocuk varsa vay hallerine onlarin. o temiz kalpleri doldurup nefrete suruklerler cs.vs. ve birden o cok sevilen kadin suclanir orispuya (cok afferdersiniz) doner ve adamda birden buna inanir hake gelip canina bur o kadar okumaya baslar seviyesiz saygisiz terbiyesiz vahsi kuduz kopek galine gelir.canavarlasir ve siz afim adim yok olursunuz maddi manevi.birde suclu hissetmeye baslarsiniz burde baktiniz adam ya sizi bismistir ya nikaha giderken coktan annesinin tutturdugu ile evlenmistir yada parmagina yuzuk takip sizinle nisanlanip o arada anne istemiyor diye baska br iliski baslayip surdurup sizinle tam bur nikah evlenme gazirligi yapip sonradanda ortadan kaybolup birde evlenir baskasi ile ve suz bunlari cok sonra duyarsiniz ustelik sizinle iliskiye devam ederken. falan falan o nedenle erkeklere inanmayin guvenmeyin ve ilk andan itibaren sizin aile tapiniza ters birileri ise bu sevgi anlayisla duzrlir yoluna girer asla asla dusunmeyin.bu ulkede boyle bir iliski yok.boyle bir anlayis sevgi hosgoru yok.uyumuyorsa bagirina tas basip vin. cunku bir insan seni bastan istemiyorsa sonradan da asla gercek manada istiyor hale gelemez.bunu unutmayin. siz siz olun ve erkeklere ve ailesine ozelliklede annesine bastan seviyeli belli bir mesafede davranin ki birsey oldugunda ki illa oluyir hemde neler neler oluyor cokmeyin aci cekmeyin.hastalanmayin. gercekten hak edene ki bu kavun degil ki kicini koklayasin sadece hak ettigi kadarini verin.fazlasini vermeyin ve falci falci dolasmayin.giden gitmistir ve aska bir falci ile geri gelemez.zaten serefsizlik karaktersizlik yapip gittiyse birakin o gitsin geride almayi.yoksa her daim size daha beterini yapabilecegini dusunur ve yapar da. affetmeyin.cunku siz bastan gitme deyip herseyinizi vermissinizdir ve o da herseye ragmen zulum kisiliksizlik yapip sizi cigneyip gitmistir size acimamustir o halde siz niye kendinizi mahvedip sevmeyip birde hasta ediyorsunuz. egzema olmussunuz kalbiniz ruhunuz beyiniz vs. hasta olup kendinize cocuklariniz faydasiz gake gelmeyin. ustelik suzi hic ama hic haketmeyen bir erkek musvvetesi icin sonrada falcilari dolasiyorsunuz geri gelecek mi diye.ve bu falcilar sorunlu oldugunuzu anlayip ona gore siylerler.ustunede milyon yalan atip umit tacirligi yaparlar.gunah size. lutfen kendizi sevin degerli bulun.kendinizi baska turlu rahatlatin.kendinuze egitimle katkida bulunun veya spor ile.erkeklere de bak ben mahv oldun imajini aska gostermeyin.tam tersi onlar olmadanda nekadar dik rahat hayat dolu olabileceginizi gosterin.zayif taraflarinizi gostermeyin ki sizin enerjilerinizi daha da oh oh bak ne hale geldi daha ne hale sokacagiz seklinde cekmesinler.onlari beskemeyin.baglarinizin tumunu koparin ve artik sadece geleceklerinizle cocuklarinizla ve kendilerinizke ilgilenin. gideni devre dusi burakin ki hayatinizi rahatca tekrardan insa edebilin.ve emin olun en guzel yasam erkeksiz yasamdir. cunku sadece aci uzuntu oroblem getiriyorlar ve emin olun en iyisi bile boktandir. yalan siralayan kesindir deyen falcilarda oyledir. iyi aksamlar ve lutfen kendinizi asla birakmayin sevin ve serefsizlik yapan erkeklere artik prim vermeyin.pisman olsa ne fayda.once agizima et sonrada pismanmis gibi gorun. emin olun sirf sizi tekrar kullanabilmek icin veya sizinle olan cinsel uyum icin birlikte olurlar ama evkendigi ve aslinda ondan hic hoslanmadigi halde sadece anasi dedi diye hersey zorla mecburiyet karsisinda problemli yasamaya devam eder ve her kavgalarinda sizi ozledim unutamiyorum sensiz olmaz yalan beyanlarla size geri gelip sadece oiskolojisini duzeltme yapar. bence buna hic gerek yok diz niye bedava onun ruhunu ustelik tekrar tekrar kandirilirken duzeltesiniz. ve emin olun asla bosanmayacaktir asla ailesin usteyip bulup zorla evlendirdigini yani oburunu birakmayacaktir.cunku bu zordur efor ister kavga ister rest cekmeyi gerektirir kisilik uster ve mangal gibi bir yurek ister.inanmayin sakin sakin.birakin gitsin.cehenneme kadar gutsin ve siz satin aldiginiz ozgurlugunun tekrar tadina varin. cignenmis bir sakizi tekrar agizinuza almayin.suze cok cok yazik olur.

Fallara küçük bir servet harcamış biri olarak kimsenin döndüğü falan yok.Falcılar da sağolsun umut tacirliğinden başka bi şey yapmıyorlar seven insan her ne olursa olsun bir şekilde yolunu bulup sizinle beraber olur zaten.Evet bir insanı kaybetmenin acısı kolay kolay geçmiyor ama falcıların vermiş olduğu umut sizin hem acı çekmenize hemde bu süreci atlatmanızı uzatıyor sonra bir bakmışsınız ki zaman geçip gitmiş ama acı hale yerinde duruyor siz ise umut peşinde koşmaya devam.Giden paranın bir önemi yok ama ya kaybedilen zamanın,yürekte devam eden sızının.En baba aşk acısı 6 ay sürüyor evet ilk başlarda buna ben nasıl dayanacağım diyorsun çok ağır geliyor olabilir kabullenebilmek gerekir bittiğine ve dönmeyeceğine önce umutları bir bir içimizde bitirmeliyiz hatta sevmiyor deyip kendimize bakıp acizliğin bizi nerelere sürekleğini iyi analiz etmemiz gerekiyor.Hiç bir acı sonsuza denk sürmüyor bugün üzüldüğümüz şeyler yarın bizlere komik bile gelebilir ki öyle oluyur.Lütfen bu sıkıntılı zamanlarda kendi içinize konuşun hayatın devam ettiğine inanın güneşe bakın,inanın bir zaman sonra kendinize söylediğiniz herşey düşünceleriniz olmuş ve size acıya karşı bir defans oluşturmuş oluyor artık herşey siZi daha az üzmeye ve yaşanılanın bir anı olarak olması gerekn yerde kalmasını sağlıyor.Çıkan fal haberlerine gelince bence 40 kişiden birini sevgilisi istatiksel olarak döner zaten.Fal için köşede duran paralar için sabah erkenden uyanın fakir semtlerin çocukları için alışveriş yapın onlar sokağa çıkmadan orada olun,bekleyin uyanmalarını onlara yapabileceğiniz küçük bir şeyler umut olacaktır ve bunu asla unutmayacaklardır.Dua edin Allah mutluka daha hayırlısını ve sizi çok daha fazla mutlu edecek birini karşınıza kesinlikle çıkaracaktır.

Günaydın Çıkan fal haberi kızlar kartal tarafında leş gibi bir dükkanda hülya diye birine baktırmıştım 5 ay önce dediği şeyleri yaşamaya başladım çok sallıyor gibi gelmişti ama dedikleri son bir haftada bir bir oluyor oğuz diye biriyle tanışcaksın demıstı gercekten tanıstım bakalım dıger dedıklerı cıkacak mı fakat dukkanı cok pıstı heryer kedı ve kedı tuyu uzerımdekılerı cope atmıstım mıdenız kaldırursa gıdın

ayy kızlar hikaye ler çok uzucu hepsını okudum ve uzuldum bana baktırdıgım fallarda hep bu adam aılesının dedıgını yapıyo onlar ne derse o oluyo adamı kapana kıstırmışlar gıbı yorumlar yapıyorlar ve şimdi korktum ya olursa ama aileler engel olurda emekler çöpe gıderse dıye korktum cunku hıkayelerınız gercekten yaşanıyor ve erkek lere hem çok acıyorum hem kızıyorum umarım benımki lider bır erkek olmayı başarabilir ama şuvarki ne kadar bu tür seyleri duysakta kendımıze mani olamıyoruz kii sevmeye devam edıyoruz

evet o kadini duymustum. Medyum Hulya diye geciyor demi. Hatta aramistim bile Ve dediki telefonda gun icinde bakabilirim Ve fiyati 100 tl felandi. Beende gun icinde musait olmadigim icin aramamistim. Birde guvenmemistim. demekki bazen iyileri cikabiliyormus. Ya cidden bizmi sabredemiyoruz bazen bilmiyorum. Kuzeyinde bana eylulde baktigi falin hepsi tek tek gerceklesti. Ayrildigim nisanlim disinda Ve zamanlarinda sekmeler olarak. Aradan 5 veya 6 ay gecmesi gerekiyor demekki. Biraz sabirla beklemek,
senin adina gercekten mutlu oldum. Umarim bundan Sonrasida istedigin gibi gonlunce ilerler
o

Çıkan fal haberi
Kızlar bilmiyorum enerjimi başka şey mi tam umudumu kesmişken yine fallarım çıktı umarım sizinkilerde biran önce çıkar
Zeynep ; nişanı bozulacak sana dönecek uzun süre görüşme var ama sonunuz yok demişti
Kuzey ; bu adamla tekrar bir araya geliceksin nişanı bozulacak evlilik görüyorum dedi
Tutku ; nişanı bozulacak bunun , senle konuşmak isteyecek ama yanlış anlama bu asla bir geri dönüş değil bu adamla tekrar birliktelik yok zaten birliktelik istemiyorum arkadaş kalalım gibi bir konuşma yapacak ve sakın buna izin verme demişti
Şuan aslında ücününde ortak söylediği şey oldu sevdiğim adam nişanını bozdu gerisi ne olacak bilmiyorum ama tutku ve ya zeynep haklı çıkacak sanırım konuşuyoruz ama hep araya bir mesafe koyuyor üstelik tutku kuzey ve zeynep üçüde 5. Ayın başına doğru demişti ve dün atmış yüzüğü üçü içinde iyi kötü burada bir sürü yorum yapılıyor ama bence üçüde gayet başarılı gönül rahatlığıyla üçünede baktıra bilirsiniz benim favorim ise zeynep ve tutku kesinlikle hem daha çok ayrıntı veriyorlar hemde daha gerçekciler

tutkunun numarasi varsa yollarmisin tesekkurler

Kızlar mandal toprak nasıl? Geçen baktırdım harfleri doğru biliyor kesinlikle ama çok kısa bakıyor detay yok. Öngörülerini yaşayan var mi?

Hande'ye baktırmak istiyorum çok ama yer bulmak imkansız anca 1 hafta sonraya veriyorlar.

Ben topraktan çok memnunum genelde söylediği şeyleri yaşıyorum

Şu tavrınız çok yanlış benim midem asıl sizin gibi hayvan düşmanlarının pis düşüncelerini kaldırmaz tahsmülüm yok ne güzel kadın hayvansevermiş kedicikler bakılıyor sıcak yuvaları var diye sevineceginize nefret kusuyorsunuz ve kusmuğunuz midemi bulandırıyor !!!!!!!! sizin gibi kalbi pis olacagına....

Sanırım yanlıs anladınız bende evımde 4 tane kedı beslıyorum sokaktada en az 20-30 tane dukkanı gormeden karar vermeyın hayvan beslıyorsanız onları hıjyenık saglıklı bır ortamda bakmak taramak tuylerını kesmek zorundasınız hayvancıklar cojta ıyı kosulllarda degıller dukkandakı tutler oyle ıkı uc gunluk degıller neyse sıze neyı acıklıyorum kı herkes kendı kalbının ekmegını yer ıyı aksamlar

Adres bu sekılde bulmak cok zor tel yada daha net adres yazarsan sevınırım. Bırde fıyat??

Kızlar selam hayırlı kandılerr.. 23 nisan ulusal egemenlık ve cocuk bayramımızdaaa kutlu olsun...
kuzey'e baktırdım 20 gun oldu dedıgı gıbı gıdıyor surec ama telde degıl ben cafeye gıttım telde daha mı ıyı bılgısu olan???
Bırde cansu ya gıttım Atakoyde gıdıpte cıktı dıyen varmı???

Merhaba kızlar ne kadar çok şeyer yazmışsınız oku oku bir hal oldum. Söyledikleriniz içinden bir tek taksim kadınlar kahvesinden dilek hanımı biliyorum. Ama uzun zamandır kendisiyle görüşemiyordum yer değiştirmiş. 2 gün önce gittim kendisine beşiktaş ta cafe açmış. Çok otantic cici bir yer olmuş. Bana ve arkadaşlarıma bir fal baktı yine şok oldum. Yılardır gidiyoruz zaten söyledikleri bir bir çıktı. Dilek ablayı tekrar bulduğun için çok mutluyum. Yine öyle tarihler verdiki biliyorum onlarda öncekiler gibi gerçek olacak gittiğim falcılar içinde memnun kaldığım tek kişi bilginiz olsun beşiktaş kızlarr lokali bir Dİlek tut yeni yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…