Benimkide biter umarım yılan hikayesi gece telefon basımda uyumaktan beyin hastası olcam neyse 10 gün oldu ses yok ii düşünüorum belki ölmüştür:)Evet canim aynen olan ona oldu. Cunku ailesi gercekten sorunlu Ve o sorunlari kaldircak o aileyle mutlu olabilcek birisini bulmasi imkansiz. zaten kendiside diyodu. Bu sorunlara Senin sevgin ve desteginle katlanabiliyrm senden aliyrm butun gucumu. Ve kendisi universite mezunu, kurumsal bir firmada calisiyr. O aile in istedigi bir kizla asla mutlu olamaz. yapamaz.
Sukur ler olsun Benim hayatim gercekten Cok guzel, severek yaptigim bir isim, Cok sevdigim hzuurla yasadigim evim
Ailem var. kimi sevrsem seveyim asla mutlulugma engel olmiycak bir ailem var en azindan
Sen diydn ya hani kafayi yiycem. O zaman Bende icimden diydm hani, Bende yiycem artik diye. Sevdim , sevildim AMA neden Boyle oldu diye diye kafayi yemek uzerydm)) AMA
Bitti artik
m
Kesinlikle verilmiş sadakanız varmış bitane hayatımız var bok edioruz.. bu ay fala verdiğim parayla gene rekordayım gerizekalıyım tatile git dime yok!İş aslında erkekte bitiyor bu tip aileler bağımlı kişilikli insan yetiştiriyor ve erkek aradaki dengeyi kuramıyor artık kendinin bir ailesi olduğunu idrak edemiyor edemeyen erkek arada kalmaya üzülmeye mahkum ve seven kadını üzmeye kurtulduğumuza şükredelim
Benimkide biter umarım yılan hikayesi gece telefon basımda uyumaktan beyin hastası olcam neyse 10 gün oldu ses yok ii düşünüorum belki ölmüştür:)
mkisiİş aslında erkekte bitiyor bu tip aileler bağımlı kişilikli insan yetiştiriyor ve erkek aradaki dengeyi kuramıyor artık kendinin bir ailesi olduğunu idrak edemiyor edemeyen erkek arada kalmaya üzülmeye mahkum ve seven kadını üzmeye kurtulduğumuza şükredelim
Asla verme bende aynı seyi dinliorum bi süre ara verdim baktırmıycam göctüm resmen..sana diorum ama bide yani umrumda diil param gitmiş gitmemiş dinleyip ohh beni seviomus diyip rahatlıorum hahaha tam beyin vucudu terk durumu.. Cıkmasını beklemiorum ben anı bilsin bana ytr gaybı peygamber bilmiomus bu sümüklülermi bilcek.. neyse bi süre buralarda takılcaz bişey olursa yazarım :))Ya harbiden su son 1 haftadir Boyle gulerek Ve Burda yazarak stresim gitti inan. Icimden fal baktirmak geldiginde, hemen buraya bakiyrm patlayan Ve cikmayan fallari okuyrm. Baaak diyrm salaklik etme gidip bir 600 daha verme su kendilerine bile bir yarari olmayan salak falacilara. Sonra silkeleniyom kendime geliyom. Sende aynini yap. Git bir sadaka ver bir fakir karni doyur. En azindan bizim icin dua ederler belki islerimiz yolunda gider.
Ya harbiden ayni seyleri duymaktanda gina geldi artik. Kime baktirdiysam, basladigi ilk cumle su. Cok sevmis ve sevilmissin fakat ucuncu kisiler tarafindan ayrilik yasamissiniz. Bu seni seviyo , Sana donucek. Fakat ailesi Senin mutlulugunu kiskanmis seni istememis. Ya bozuk plak gibi ezberledim. Ayni seyleri dinlemek icin gidip bir 70 tl daha verilirmi artik verilmez dimi ama)
OfffAsla verme bende aynı seyi dinliorum bi süre ara verdim baktırmıycam göctüm resmen..sana diorum ama bide yani umrumda diil param gitmiş gitmemiş dinleyip ohh beni seviomus diyip rahatlıorum hahaha tam beyin vucudu terk durumu.. Cıkmasını beklemiorum ben anı bilsin bana ytr gaybı peygamber bilmiomus bu sümüklülermi bilcek.. neyse bi süre buralarda takılcaz bişey olursa yazarım :))
oGünaydın Çıkan fal haberi kızlar kartal tarafında leş gibi bir dükkanda hülya diye birine baktırmıştım 5 ay önce dediği şeyleri yaşamaya başladım çok sallıyor gibi gelmişti ama dedikleri son bir haftada bir bir oluyor oğuz diye biriyle tanışcaksın demıstı gercekten tanıstım bakalım dıger dedıklerı cıkacak mı fakat dukkanı cok pıstı heryer kedı ve kedı tuyu uzerımdekılerı cope atmıstım mıdenız kaldırursa gıdın
tutkunun numarasi varsa yollarmisin tesekkurlerÇıkan fal haberi
Kızlar bilmiyorum enerjimi başka şey mi tam umudumu kesmişken yine fallarım çıktı umarım sizinkilerde biran önce çıkar
Zeynep ; nişanı bozulacak sana dönecek uzun süre görüşme var ama sonunuz yok demişti
Kuzey ; bu adamla tekrar bir araya geliceksin nişanı bozulacak evlilik görüyorum dedi
Tutku ; nişanı bozulacak bunun , senle konuşmak isteyecek ama yanlış anlama bu asla bir geri dönüş değil bu adamla tekrar birliktelik yok zaten birliktelik istemiyorum arkadaş kalalım gibi bir konuşma yapacak ve sakın buna izin verme demişti
Şuan aslında ücününde ortak söylediği şey oldu sevdiğim adam nişanını bozdu gerisi ne olacak bilmiyorum ama tutku ve ya zeynep haklı çıkacak sanırım konuşuyoruz ama hep araya bir mesafe koyuyor üstelik tutku kuzey ve zeynep üçüde 5. Ayın başına doğru demişti ve dün atmış yüzüğü üçü içinde iyi kötü burada bir sürü yorum yapılıyor ama bence üçüde gayet başarılı gönül rahatlığıyla üçünede baktıra bilirsiniz benim favorim ise zeynep ve tutku kesinlikle hem daha çok ayrıntı veriyorlar hemde daha gerçekciler
Kızlar mandal toprak nasıl? Geçen baktırdım harfleri doğru biliyor kesinlikle ama çok kısa bakıyor detay yok. Öngörülerini yaşayan var mi?
Hande'ye baktırmak istiyorum çok ama yer bulmak imkansız anca 1 hafta sonraya veriyorlar.[/QUO
Şu tavrınız çok yanlış benim midem asıl sizin gibi hayvan düşmanlarının pis düşüncelerini kaldırmaz tahsmülüm yok ne güzel kadın hayvansevermiş kedicikler bakılıyor sıcak yuvaları var diye sevineceginize nefret kusuyorsunuz ve kusmuğunuz midemi bulandırıyor !!!!!!!! sizin gibi kalbi pis olacagına....Günaydın Çıkan fal haberi kızlar kartal tarafında leş gibi bir dükkanda hülya diye birine baktırmıştım 5 ay önce dediği şeyleri yaşamaya başladım çok sallıyor gibi gelmişti ama dedikleri son bir haftada bir bir oluyor oğuz diye biriyle tanışcaksın demıstı gercekten tanıstım bakalım dıger dedıklerı cıkacak mı fakat dukkanı cok pıstı heryer kedı ve kedı tuyu uzerımdekılerı cope atmıstım mıdenız kaldırursa gıdın
Sanırım yanlıs anladınız bende evımde 4 tane kedı beslıyorum sokaktada en az 20-30 tane dukkanı gormeden karar vermeyın hayvan beslıyorsanız onları hıjyenık saglıklı bır ortamda bakmak taramak tuylerını kesmek zorundasınız hayvancıklar cojta ıyı kosulllarda degıller dukkandakı tutler oyle ıkı uc gunluk degıller neyse sıze neyı acıklıyorum kı herkes kendı kalbının ekmegını yer ıyı aksamlarŞu tavrınız çok yanlış benim midem asıl sizin gibi hayvan düşmanlarının pis düşüncelerini kaldırmaz tahsmülüm yok ne güzel kadın hayvansevermiş kedicikler bakılıyor sıcak yuvaları var diye sevineceginize nefret kusuyorsunuz ve kusmuğunuz midemi bulandırıyor !!!!!!!! sizin gibi kalbi pis olacagına....
Adres bu sekılde bulmak cok zorGünaydın Çıkan fal haberi kızlar kartal tarafında leş gibi bir dükkanda hülya diye birine baktırmıştım 5 ay önce dediği şeyleri yaşamaya başladım çok sallıyor gibi gelmişti ama dedikleri son bir haftada bir bir oluyor oğuz diye biriyle tanışcaksın demıstı gercekten tanıstım bakalım dıger dedıklerı cıkacak mı fakat dukkanı cok pıstı heryer kedı ve kedı tuyu uzerımdekılerı cope atmıstım mıdenız kaldırursa gıdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?