İstanbul'da Fal - Falcılar

ben dilek'e baktırmıştım. baktırdığım en vasat faldı... yaşamadığım şeyleri yaşamışım gibi anlatıyordu. anda bile berbattı yani. ona kalsa 2016 ekimde evleniyordum kesinlikle gitmeye değmez. paranıza yazık etmeyin.

Ben sana katılmıyorum tatlım Bana yıllar önce bakmıştı dedikleri birbir çıktı tam söylediği gibi bir iş buldum ve dediği tarihlerin çoğu çıktı yaşadım söylediklerini ve şimdiki söylediklerininde çıkacağını düşünüyorum. Seni bilmyorum ama Ben çok memnun kaldım tatlım ve yine gideceğim. Sen kime gidiyorsun tatlım?

Bu kadar basit reklam ömrümde görmedim. Sırf dileğin reklamı icin siteye üye olmussun. Ayrica ben dilekle alakali yorumu yapmistim onceden kesinlikle çok kötü bir falcı. Diktatörce fal bakıyor dediği hicbir tarih çıkmadı verdiğim 40 liraya acımıştım.

Merhaba. Benim falla ilgili fazla tecrübem yok, buradan okuyup Dilek'e gittim 2 defa. Tatlı bir kadın, sevdim ben ama dikkatimi çeken iki falda da çok tarih verdi ve verdiği tarihler birbirinin tamamen aynısıydı. Size de denk geldi mi bu? Örneğin bir düğün tarihi verip atıyorum 1 Eylül deyip sonra ikinci falda da aynı tarihi vermesi olayına rastladınız mı?

Ben sizi anlayamadım. Neden reklam yapayım Ben gittiğim falcımı paylaştım çok memnun kaldım diye ama siz neden böyle çıkıştınız sanki siz başkalarının reklamını yapmak için karalıyorsunuz gibi geldi bana. İnsanları yanlış ve kötü falcılar dan yakınmış hep ve bende inandıgım memnun olduğum dilek ablayı paylaştım arkadaşlarımda çok memnun kaldı ama ben sizi anlayamadım. Siz kimi öneriyorsunuz?

KıZlarr gazi hicran falcı gaz mah oturuyımuş tanıyan varmıı

Kızlar selam
Bir tane çıkan fal haberim var Bakırköy Sertaç ayın 20 sinde görüşmediğim erkek arkadaşımla ilgili bir şey unutacak ve sen sinirleneceksin dedi Allahtan beni duruma hazırladı ama yinede sinirlendim ve biz görüşmüyorduk pazartesi baktırmıştım 1 hafta oldu be yazdı çizdi hafta içi beni Arıcam dedi aramayı unuttu ben dellendim tabi kendi yazıyor falan şaşırdım mayısta başlangıç var dedi ama ben görüşmek istemiyorum ama ilk dediği şey oldu bakalım Mayıs'ta dediği olcak mı bilginize

şu arayacağım deyip aramamaları yok mu??
bu sebepten kavga edip falcı arar oldum

DİDEM mailde bakan nasıl?? Mailinş bılen varmı degermı?? Bırını onerım kızlar

Bide odakulede emre dıye bı cocuk kafe acmış falcıymış adreso bılen cafe adını?

Canım Bakırköyde nerde bakıyo bu Sertaç dediğin kişi

Güzel reklam olmuş yeni cafe ve ardından hemen kadınlar kulubünde sahte profil süpersiniz çok eğlendiriyorsunuz beni:))

Kızlar birde özlem diye biri varmış İzmir'de 300 tl bakıyormuş arkadaşım da fal delisi artık senede sadece 1 kez buna baktırıyormuş bilen duyan varmı randevuları 10 gün sonraya veriyormuş herhalde baya popüler?

bosverin aramasin pasa gonlu bilir.seni aramayani siz niye arayasiniz ki. onlar sizi cantada keklik goruyor gormek istiyor o nedenle arayacagim diyor yani sizi baglayip otturtuyor. sizde inanip oturuyorsunuz ve hayatiniz beklemekle gecmeye basliyor.birde baktiniz yillar gecmis elde yok avucta yok. olan sadece ruhunuza guveninize gencliginize kalbinize inanclariniza olmustur. birakin bu tip erkekleri. inanin birakin.cunku onlar sizi hak etmiyor. hem seni arayacagim diyorum tum hafta sonunu veya haftani hatta aylarini mahvediyor hem ruhunuzdan caliyor kisiliginizle oynuyor guvenizi sarsiyor hem egolarini tatmin ediyor (sonra duyuyorum erkeklerden oh ne guzel hem kendim gezdim hem onu bir guzel bagladim evden cikarmadim beklettim nekadar aptal diye) .kutfen sirf bu yuzden gozlerinizi acin etrafiniza bakin ve girmeye calisin.hayati gorun ve takili kalmayin. cunku emin olun arayacagim deyip aramayan veya isim cikti diye bahane eden birisi sadece baska bir avla ilgileniyordur ve onu kandirmaya ugrasiyordur. seviyorum seni ozluyorum tekrar deneyelimleri gecin bunlarin hepsini. hepsi de yalan cunku arayacagim diyen gercekten arar. seven bin kilometre oteye dahi gelir.sizi bekletmez yalan soylemez sizi hayal kirikligina ugratmaz.guven verir.mangal gibi yuregi olur. .ciddi olan zaten cok konusmaz kendisini devamli ifade egmez sadece yapar. herdaim sadece eylem yapar.kim ne derse desin dusunsun umru olmaz geregini yapar. yani arar sorar sozunde durur. erkeklere lutfen gereginden cok onem vermeyin.sakin bu hataya dusmeyin.goruyorsunuz hep kizlarin ask acisi sikayeti var. ve son olarak izmirde ucyuz lura alam bur falci varmis. cok komik geldi ve kesin sahtekar diye bakiyorum.aman kanmayin derim....

yanlus anlasilmasin ben izmirde o dalciya gitmedim ben bir kere narliderede bir fal/hocaya giitim.suua bakiyor. senolhoca takma ismi şiho.aman sakin gutmeyin. once uc yuz aliyir sonra 700 daha ve kayboluyor hic bir sozunu tutmuyir inanilmaz dolandirici ve ne yapiyorsa fotokopi yapiyor biz sonra acip bakip uyandik. ustelik bukadar sahtekarken tum turkiyeden insanlar gidip geliyor ama ben artik duyuyorum sahtekar diye.ustelik 64 yasinda olmasina ragmen seni begeniyorsa hafif sarkmayi deniyor.bakti olmuyor geri adim atiyor.aman sakin uzak durum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…