Bu kadar basit reklam ömrümde görmedim. Sırf dileğin reklamı icin siteye üye olmussun. Ayrica ben dilekle alakali yorumu yapmistim onceden kesinlikle çok kötü bir falcı. Diktatörce fal bakıyor dediği hicbir tarih çıkmadı verdiğim 40 liraya acımıştım.Merhaba kızlar ne kadar çok şeyer yazmışsınız oku oku bir hal oldum. Söyledikleriniz içinden bir tek taksim kadınlar kahvesinden dilek hanımı biliyorum. Ama uzun zamandır kendisiyle görüşemiyordum yer değiştirmiş. 2 gün önce gittim kendisine beşiktaş ta cafe açmış. Çok otantic cici bir yer olmuş. Bana ve arkadaşlarıma bir fal baktı yine şok oldum. Yılardır gidiyoruz zaten söyledikleri bir bir çıktı. Dilek ablayı tekrar bulduğun için çok mutluyum. Yine öyle tarihler verdiki biliyorum onlarda öncekiler gibi gerçek olacak gittiğim falcılar içinde memnun kaldığım tek kişi bilginiz olsun beşiktaş kızlarr lokali bir Dİlek tut yeni yeri
Tatlım Hicran hanım artık Akmerkez taraflarında bir cafe açmış diye duydum...gazi mahden taşınmışKıZlarr gazi hicran falcı gaz mah oturuyımuş tanıyan varmıı
Hayatimdaki en vasat faldi diyebilirim sakın batırmaKıZlarr gazi hicran falcı gaz mah oturuyımuş tanıyan varmıı
Kızlar selam
Bir tane çıkan fal haberim var Bakırköy Sertaç ayın 20 sinde görüşmediğim erkek arkadaşımla ilgili bir şey unutacak ve sen sinirleneceksin dedi Allahtan beni duruma hazırladı ama yinede sinirlendim ve biz görüşmüyorduk pazartesi baktırmıştım 1 hafta oldu be yazdı çizdi hafta içi beni Arıcam dedi aramayı unuttu ben dellendim tabi kendi yazıyor falan şaşırdım mayısta başlangıç var dedi ama ben görüşmek istemiyorum ama ilk dediği şey oldu bakalım Mayıs'ta dediği olcak mı bilginize
Canım Bakırköyde nerde bakıyo bu Sertaç dediğin kişiKızlar selam
Bir tane çıkan fal haberim var Bakırköy Sertaç ayın 20 sinde görüşmediğim erkek arkadaşımla ilgili bir şey unutacak ve sen sinirleneceksin dedi Allahtan beni duruma hazırladı ama yinede sinirlendim ve biz görüşmüyorduk pazartesi baktırmıştım 1 hafta oldu be yazdı çizdi hafta içi beni Arıcam dedi aramayı unuttu ben dellendim tabi kendi yazıyor falan şaşırdım mayısta başlangıç var dedi ama ben görüşmek istemiyorum ama ilk dediği şey oldu bakalım Mayıs'ta dediği olcak mı bilginize
Güzel reklam olmuş yeni cafe ve ardından hemen kadınlar kulubünde sahte profil süpersiniz çok eğlendiriyorsunuz beni:))Merhaba kızlar ne kadar çok şeyer yazmışsınız oku oku bir hal oldum. Söyledikleriniz içinden bir tek taksim kadınlar kahvesinden dilek hanımı biliyorum. Ama uzun zamandır kendisiyle görüşemiyordum yer değiştirmiş. 2 gün önce gittim kendisine beşiktaş ta cafe açmış. Çok otantic cici bir yer olmuş. Bana ve arkadaşlarıma bir fal baktı yine şok oldum. Yılardır gidiyoruz zaten söyledikleri bir bir çıktı. Dilek ablayı tekrar bulduğun için çok mutluyum. Yine öyle tarihler verdiki biliyorum onlarda öncekiler gibi gerçek olacak gittiğim falcılar içinde memnun kaldığım tek kişi bilginiz olsun beşiktaş kızlarr lokali bir Dİlek tut yeni yeri
Basak cafe dolmuslarin orda mektup sokak mi ne . Ogretmenmis aksam geliormus 5 den sonra aramadan gitmeyin bence bana mrsaj atmayin telefon nosu diye googleden yazinca cikioeCanım Bakırköyde nerde bakıyo bu Sertaç dediğin kişi
Dıdem dolandırıcı arkadaslar para alıp bakmıyor paranızıda gerı yollamıyor bızzat tarafından dolandırıldımDİDEM mailde bakan nasıl?? Mailinş bılen varmı degermı?? Bırını onerım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?