İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu yazın gecenin bu saati o kadar iyi geldi ki teşekkürler az önce instagram uygulamasını belli bir süreliğine sildim aslında hayatıma böle başlıyorum onu konuşmayarak onu görmeyerek aslında yüreğime yardımcı oluyorum. O kadar güven vermişiz ki benim sevgimle değerli olduğunu görüyorum bakalım hayatında ben olmadığımda hayatındaki düşüşü nasıl olcak değersizliğini nasıl hissedecek herkese iyi geceler

aynen oyle yap.tapmaktan asla da vazgecme aynen tavrini surdurmeye bak. cunku o sizi asla haketmiyor.siz olmadan yasasin bakalim geri gelirsede kapiyi gec kaldin diye suratina kapatin. asil izaman nekadar guclu oldugunu anlayacaksin ve gercekte nekadar aci cektigin belli olacak. o canini futursuzca acitabiliyorsa sende onun ayni sekilde sikinti cekmesine sebep olman gerek ve lutfen geride birak.elbette soylenen sozleri vaatleri sevgiyi vs.hemen unutmak mumkun degil ve adilikleri yuzunden aci cekmemiz digaldir cunku aslinda gidene degil kendimize cok kiziyoruz.nasil kandik inandik guvendik ve simdi ustunede bir guzel kazik yiyoruz. canlari isteyince (ki o da emin olun sizi ozlediginden degil sadece yeni birini tanimak istemedigi icin eski tanidigi alisik oldugu kisiyi aramak birlikte olmak o an daga kolay oldugu icin) ararlar.ustemeyince de aramazlar. yani sizi her turlu kullanip bir guzel ustune bir daha yaniltirlar ve siz yine inanmaya gazir tam bir kazik yersiniz. ne gerek var aramiyormu yapmasi gerekeni yapmiyormu kazik mi atiyor kullaniyormu ve istediginde gel istemediginde ortadan kaybol telefonlari kapa veya basindan sav baganeler sirala yok oyle bur dunya olmamali da. ve emin ol herdaim etrafiniza saglikli ve iyi bakarsaniz secici olursaniz daha iyisi mevcuttur. ustelik erkek olmazsa ne olur ki.illaki olacak. ve inanin evlenmek icin bin takla atiyor millet bosanmak icin milyon takla. ve artik bosanmak anlasmali degilse inanilmaz zor. seni adeta surunduruyor hakimlrt onun icin hersey bisverin ve once kendinizi sevin. aciniza aci katmayin.kanmayin inanmayin hayatiniza guzel bakin. olmuyorsa olmuyirdur ve bunda vardir bir keramet deyin ve kendinize yeni degerler katin ve asla gecmise takili kalmayin. geri gelecekse de hic gelmesin cunku caninuzi bu sekilde yakip giden geri geldiginde siz de bir guzel affederseniz bu aynen bana daha beterini yapabilirsin demek ve emin olun beterini yaparlar sasirip kala kalirsiniz. allah hepinizi korusun ve sadece degerinizi gercekten anlayan erkeklerle karsilastirsin. sizi baslarina tac yapacak ve baba evini on kati aratmayacak erkekler ve kotulerseler asla yanasanasinlar.iyi geceler.

ve unutmayin erkek istemezse asla evlilik olmazmis ve kadin istede ask olurmus istemezse yok. yani onlar istemedigi icin aramiyor sormuyor ilgilenmiyor ve sizde buna karsilik onlari artik istemeyin. dik olun gururlu olun.cignenmis bir sakizi bir daha agiziniza almak nekadar faydali bir dusunun

Ya detaylara girdiğimde mesela aramızda konuşulacak bir mesele için süre vermişti yüzyüze demişti ama o sürede biz o konu hakkında mesajlaştık ve Handenin dediği tutumu sergiledi. en son gittiğimde yaklaşık 3 ay oldu biliyorum sabrın kalmadı ama çok az kaldı bekle 16 gün veriyorum sana dedi demesine de gene gelmedi bu adam ama 14 gün sonrası bir konudan mesajlaştık bitti

dilek bana öyle bir patladı ki üstüne para verse bir daha ona fal baktırmam. ilk gidişimde şokla çıkmıştım ama sonraki gidişimde imkansız şeyler söyledi ve yok abla öyle değil vs dediğimde de yemediğim azar kalmadı.

Mayis ayına kitlendim bekliyorum kızlar,şayet olursa burdan tek tek paylaşacağım.baktırdığım falları,ne whatsap ne facebook nede instagram kullanıyorum ex i unutmak için numaramı bile değiştim gerisini düşünün.artık bitsin istiyorum herşey bir sonuca bağlasın....

Kızlar bu arada fatih taraflarında bir falcı türemiş gönül diye kadın esmermiş,işlem falan yapıyorum ayağı ben arap kökenliyim şeyh kökenliyim ayağı milleti dolandırıyormuş bilginize..

merhaba cindirella, biten bitmistir bence artik bir sonucuda yok bir sonuca da baglanmaz.. tarih kimse veremez. inanmayin boyle seylere. yinede siz bilirsiniz. ve exiniz sizi hic haketmiyor. zaten etseydi sizinle olurdu.

merhaba cindirella, biten bitmistir bence artik bir sonucuda yok bir sonuca da baglanmaz.. tarih kimse veremez. inanmayin boyle seylere. yinede siz bilirsiniz. ve exiniz sizi hic haketmiyor. zaten etseydi sizinle olurdu.
yazdıklarınıza başından sonuna kadar katılıyorum fakat çok entersanki ben genelde yeni biri varmı yokmu diye fal baktırırken israrla bu ex in beni arayacağı bana aşırı özlem duyduğu çıkıyor,kafam karıştı ister istemez ex in beni arama ihtimalini ben vermiyorum yine merak içinde kalıyor insan ben yeni birini istiyorum.

sizin kendisine verdiginiz rahatligi ozluyordur.ama aslen sizi degil.beraber zaman gecirirken o iyi anlari ozluyordur ama yine sizi degil.maalesef aci gercek bu. insanlar iliskilerini bitirince bitirdigi iliskiden daha iyi ve daha mutlu edici birsey bulamiyorsa akli eskiye gider ozler. o iyi mutlu anlari ozler. ve beyin size oyun oynar. cunku elindeki yeni olan kadin kendisine ayni hazzi vermiyordur. vermeyince be oluyor sizinle gecirdigi iyi anlari aklina getirir ve etkekler cok adi. bu iyi anlari tekrar gelmek icin kullanirlar cuku ruhlarini rahatlatmak isterler ve siz kabul ederseniz oh bir guzelde rahatlatirlar. ana o an icin egolari benlikleri vucutlari emin olun tatmin olana kadar ve siz kadin olarak bana dondu dersiniz inanirsiniz ama gercek asla o degil. cunku sizle kendilerini tatmin ettikten sonra yine yenisine veya daha da baskasina ustelik tedavi olmus duzelmis sakinlemis bir sekilde donerker. ah ah kanmayin sonrada yine olan suze olur ve siz yine kandirilmis geride kalirsiniz. sonra bunu anlatana kadar yine aci cekersiniz. hoca falci medyum dolasirsiniz.umit tacirlerine para harcarsiniz ama o pislikler bir guzel hayatlarini yasarlar.benim basima geldi o nedenle biliyorum yaziyorum. siz enerji baglarinizi kesmedikcede onun varligini anlik isteklerini hissedersiniz ama kadin olarak cok saf temiz algilayacak kadar da umitzuce ve olan yine size olur.yapmayin.bosverin. siz kadin olarak cok degerlisiniz ve burakin gidenleri yenisine saglik diyelim ve birakin sizsiz degersizligini dibine kadar yasasin

Verdiğin sosyal msjlar için tsk ederiz ama artık konuya dönebilirmiyiz psikolojik danısmanlık için baska baslık acalım bence.. ayrıca biter gider die bişey yok herkesin durumu farklı yasadıgı farklı saol yorumların için ama bence kafi..

şimdi fallarda cıkanları umutla belmeyeceksek nasılsa çıkmıyor diyeceksek biz neden bu sayfadayız arkadaşlar çekim yasası denen bir şey var bir şeyi elli defa olmayacak derseniz zaten olmaz ki tabi ki sadece fallarla hayatımızı sürdürmüyeceğiz ama olabileceğine de inanıp dua edeceğiz akışına bırakacağız handenin bana söylediklerinin % 80 oldu sadece iş ile ilgili dediği çıkmadı aşk ile ilgili söylediği tam da dediği gibi gidiyor ama istediğim olur ama olmaz olmaması handenin kötü bir falcı olduğunu göstermez ki ya bu zamana kadar bildikleri ne olacak benim tavsiyem sürekli bakmayın ben mesala artık bakmayacağım istediğiniz şeyin olmayacağını değil olacağını düşünün ve akışına bırakın ...

vallahi canım ex ler tekrar geldiğinde ben onlar üzerinde egomu tatmin ediyorum beni bir daha yaralanmalarına müsade etmiyorum..herkes ikinci şansı hakeder gelen değişmişse amenna başımın üstünde yeri var ama değişmemişse kendi bilir kaybım olmaz kaybı olur

Ya b
evet bazı klasik sözleri var hayatıma dair ne yapabilirim gibi:) bana da söyledikleri çıktı açıkçası geçmişte baktırdığımda şuan baktırdığımdada beklemedeyim.

Ba
Aynen canim coook kibar coook yakisikli Ve zengin biri ile tanisicaksin. Coook mutlu olucaksin. Buda cook pisman olucak hiiiic mutlu olamiycak dedi
bana geçmişte baktırdığımda yakışıklı biriyle tanışcn fln dedi o zmn da erkk ark ım vardı ve gerçekte tanıştk sewgili oldk. Ama zaten öle deilmidr ya biriyle olmayınca illaki biriyle tanışıosn

Kızlar merhaba, Eren'e gideceğim meleklere Emre'yi de merak ediyordum aslında ama sanki burada kendi yerini açmış diye okumuştum. Mwlekleri aradım Emre bey 5 yıldır bizimle ayrılmadı dediler. Fikri olan var mı bi de tavsiye eder misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…