İstanbul'da Fal - Falcılar

sanırım şu anda meleklerde çalışan emre ile daha önce çalışıp da şimdi kendi yerinde bakan emre aynı kişi değil.

sanırım şu anda meleklerde çalışan emre ile daha önce çalışıp da şimdi kendi yerinde bakan emre aynı kişi değil.

Cıkan cıkmayan fal haberi yokmu kızlar hergün birine gidiyoruz nisanı mayısı bekleyen coktu yahu :) kendime sevinemiorum bari sizinki cıksada moral olsa:/

Ben kendi adima konusayim cikmadi. Hatta bugun tum kararliligimi bozup samsundaki medyum arzuyu aradim. Malsef Bende su anki durumu
Bile bilemedi.
Konusma aynen soyle hayatinda kiSo dengesiz karaktersiz birisi. AMA
Sen son noktayi koyucaksin. Yahu hayatimda kimse yok o son noktayi Ben eylulde koydum.
Seni ailesi ile tanistiramamis psikolojik problemleri var. malesef canim
Ailesi ile tanistim biz nisanliydik.
Sonra devam Sana yeni bir is var AMA agustosta. Ben o yeni is gorusmekerini su anda yapiyrm zaten
Durum analizi bundan ibaret. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Gelecek icinse. Cok egitimli iyi birisi ile haziranda tanisiyorum. Zeynepte beni nisanda tanistirmisti oyle birisi ile AMA malesef olmadi.
Soylesiklerinin %70 ini yasamis birisi olarak favorim kuzey ve tutku
Cunku tutku 21 nisan onemli bir tarih olucak not al demisti Evet oylede oldu......
Cıkan cıkmayan fal haberi yokmu kızlar hergün birine gidiyoruz nisanı mayısı bekleyen coktu yahu :) kendime sevinemiorum bari sizinki cıksada moral olsa:/
nim

Kedinlikle zeynebi bende beğenmedim herkese ayni şeyleri söylemiş zaten. Tutkununda ilk falı Ben de iyiydi hakkını yiyemem. Ama ikincisi çok çelisti. Mi Cafe hande ile beşiktaş cafe benim Kuzey benimde favorilerim. Didemede fal baktiracaktim sitedeki yorumlardan sonra Allah korudu dolandırılacaktım yoksa

Handeyi hic denemedim bilmiyorum AMA, bundan Sonra kuzey Ve tutkuda baskasina asla baktirmam acikcasi. Tutku ya Cok araliklarla baktirma canim . Aradan en az 3 ay gecsin. Mesela Ben ilk falima aralikta baktirdim, ikimcisine Mart ta . Cok fazla detay vermedi AMA celismedi acikcasi
Hic suna sahit oldunmu, kuzeyin soyledigi 3 cumlenin aynisini kelimesi kelkmesine tutkuda kurdu bana. Hatta aynisini kuzeyde soylemisti dedigim cumleleri vardi. Sende yasadinmi??
eyi

Yok öyle ayni cumle gibi değilde hande ve kuzeyin dedigi şeylerle paralel şeyler söyled o da.

Kuzey bende patladı ama enerjısını cok sevdım falcılara para verme kız yazık parana dıyen tek falcı o oldu çok para verdıgımı bıldı

Kızlar bugun hicran hanıma gıttım su falı kahvesı kötüymüş, su baktırdım cok tatlo içten bı kadın dedıklerı cıkarsa yazıcam ama degışık bakıyo ve net bakıyı begendım acıkcası...

Dilek Hanım bir seferinde bana 'Bu adam senin kaderin ' dedi sonraki sefer 'Bırak bunu , odun kafalı, zaten sen istemeyeceksin , bırakacaksın' dedi.

Dilek Hanım bir seferinde bana 'Bu adam senin kaderin ' dedi sonraki sefer 'Bırak bunu , odun kafalı, zaten sen istemeyeceksin , bırakacaksın' dedi.
Benim de buna benzer bir durumum oldu. bi kaderimdi bi bu adamdan koca olmaz dedi. Başka birşey daha; falın bi kısmında x tarihte bizi yurtdışına yerleştirdi, evlendirdi. 2-3 cümle sonra o x tarihten sonraki bir tarihte beni istanbulda işe soktu ve tekrar bir düğün tarihi verdi. Ben yakalayıp e hani x tarihinde evleniyorduk dediğimde de azarladı. :)

Kızlar dileğin fallarını not etmişim. Onlara göz attım. İlk falında ben ondan cidden etkilenmiştim sebebi de işe giriş tarihimi ve isimleri cuk bilmişti. Evet bana da 2 falda da bir iki konuda aynı tarihleri vermiş. ama o kadar tutarsızlıklar var ki yukarıda da yazdım mesela... Ondan başka mesela o yurtdışında evleneceğim adamla beni 2018 de evlendiren abla, 2.falda geçtiğimiz şubatta bizi barıştırıp 6 martta evlenme teklifi edip 9 martta aileler karşı karşıya gelecek demiş. :) bu imkansız birşeydi zaten 1.hadi barıştık ne ara tekrar güven kazandı bende de evlenme teklifi etti de kabul edicem?? hadi etti ben de kabul ettim diyelim ailelerin yaşadığı yerlerin arası 1000 km ne ara hazırlık yapıp yola çıkılacak vs vs bunu söylediğimde de ben öyle diyorsam öyle olacak deşeleme herşeyi demişti onu bile yazmışım :) :) ki sonuç bunların hiç biri olmadı. daha yazsam bu tarz çok şey var özetle boşyere paranızı harcamayın derim.

Bir arkadaşım 20 gün bilemedin 1 ay önce Melekler Kahvesinde Emre diye birine fal baktırmış ve şuan söyledikleri çıkıyormuş. İş değişikliği, yeni tanışacağı biri gibi gibi onların hepsi çıkıyor diye anlattı. Yukarıda yazılmış oradan ayrılmış kendine cafe açmış vs. diye bu konuda bilgi verir misiniz? Ne zaman ayrılmış? hangisine gittiniz?

Sen Cok yasa emi, dun benimde arzu ile Boyle bir nuhabbetim oldu.
Bana dediki Sen Bu hayatindaki adama son noktayi koyucan. hayatimda birisi yokkki dedim. yeni birisi cikicak haziranda Ve agustosta yeni bir isle oldugun yerden ayrilcan. Inan bana bir mantik kuramadim arzu dedim. Bu yeni kisi ile haziranda taniscam Sonra bir is bulcam Ve agustosta burdan ayrilcam))
Bana bir bagirdi sen ne kadar kontrolcu birisin , fali bile kontrol etmeye calisysn.
Korktum birdaha soru sormadimda zaten. Ki sorsam ne olacak??? Ya sacmasapan hikayeler duycam yada azar. Yok zaten ozelden verilen tavsiyelerede kesinlikle inanmayin kizlar.burda bircok kisi tarafindan denenmis Ve yorumu yapilmis kisilere baktirin. Yoksa yazik paraniza......

arzu iyi değil,atıyor.

Ben şubat ayındaydı sanırım baktırmıştım. O zamandan bu zamana söylediği şeyleri yaşıyorum, işimi şuan var olan durumu, mekan değişikliğini,yatırım vs.ne varsa hepsini ağzımı dahi açmama izin vermeden çat çat söyledi. Yıllardır fal baktırmış ve artık mola vermiş olan biri olarak Emre gerçekten şahane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…