İstanbul'da Fal - Falcılar

Sızın baktırdıgınıx hangı emre nerede

Keske daha once bunu soyleseydin, cidden Ben bile ondan daha iyi fal bakarim. Bir arkdsm tarot dersleri almistim Ve ogretiyordu kartlarin anlamlarini yerlerine gore.
Malesef kotu bir tecrube oldu Benim icin.
ben de arzunun attığını ikinci baktırışımda anladım:) geç oldu yani biraz..

Çıkan fal haberi.

Laf Cafe Çiğdem bana 2-12 engeç 22 Nisan'da arayacak bu adam seni demişti. 22 Nisan gecesi benim adam beni aradı, ben şok tabi. Olaylar da söylediği yönde ilerliyor. Bilginize.
İşe yarar mı bilmiyorum ama Canan da bana hep 2'li tarih diyodu, o da tutmuş oldu böylelikle. Ama Canan en net ilişki tesbitlerimi yapan hatunlardan biri.
Toprak'ta dönecek 9'lu bi vakit demişti. 9 değil ama 19 gün içinde aradı. Eskiden Melekler'de bakan şimdi kendi yerini açan Emre'de bilmiş oldu böylelikle.
Daha önceki yazımı okuduysanız eğer, gerçekten falcılara araba parası yatırmış biri olarak size diyorum ki. Canan-Çiğdem-Andaç, Emre ve Hande dışında gerçekten falcılara para kaptırmayın arkadaşlar.

Bu arada birini daha denedim onu da söyleyeyim.
Bakırköy Başak Cafe Sertaç. Ona da baktırdığımda 22-23-24 Nİsan'dan birinde görüşceksiniz dedi. 22'sinde görüştük. Onun hisleri de çok kuvvetli bu arada. Deneyin derim. İnşallah hepinizin bekledikleri olur, Allah gönlümüze göre versin ve artık beni durdurun

handeyi ne zaman denedin ? onun dediği çıktımı ?

evet iki ayrı emre var.
ben şu anda meleklerde olan emreye gitmiştim. valla cok kötüydü.
Kadir daha iyi .

Dün Eren için gittik biz, yan masamızdaki kızlar Emre'ye gelmişti devamlı müşterileriymiş. Bütün falcıları denedim burada bi Emre'nin dedikleri çıkıyo dedi. Beni bi cezbetti açıkcası:)

Kendi cafesi olan emre nasıl bulucaz????

Belki enerji meselesi ama melekler kahvesindeki emre baktırdığım en kötü falcıydı

bahsettiğim emre eskiden meleklerin asıl bomba emresiymiş zaten arkadaşlar. o tutup oradan ayrılınca gelenler tanımıyo diye tuttuklarını emre diye işe almış melekler kahvesi. çoğunun gerçek adı emre bile değilmiş. para tuzağı resmen. kanmayın

Meleklerdeki Emre 5 senedir oradaymış ama. Sanırım 2 ayrı Emre var ortada sizin bahsettiğiniz daha önce Majestic'te de çalışmış galiba öyle okumuştum burada. Sizinki nerede odakule diyorlardı sanki, randevulu mu çalışıyor?

Bayanlar istanbul fal konusunda çok karışık sizi buyrun antalyaya götüreyim orda birkaç kişi vardır popüler olan birinin adı seda hatta sedanın fal dünyası diye bir sayfası var telefonla da bakar kendisi fiyatı da çok uygun şaşıracaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…