Sızın baktırdıgınıx hangı emre neredeBen şubat ayındaydı sanırım baktırmıştım. O zamandan bu zamana söylediği şeyleri yaşıyorum, işimi şuan var olan durumu, mekan değişikliğini,yatırım vs.ne varsa hepsini ağzımı dahi açmama izin vermeden çat çat söyledi. Yıllardır fal baktırmış ve artık mola vermiş olan biri olarak Emre gerçekten şahane.
evet iki ayrı emre var.Teşekkür ederim. Ortada 2 Emre var sanırım:)
ben de arzunun attığını ikinci baktırışımda anladım:) geç oldu yani biraz..Keske daha once bunu soyleseydin, cidden Ben bile ondan daha iyi fal bakarim. Bir arkdsm tarot dersleri almistim Ve ogretiyordu kartlarin anlamlarini yerlerine gore.
Malesef kotu bir tecrube oldu Benim icin.
handeyi ne zaman denedin ? onun dediği çıktımı ?Çıkan fal haberi.
Laf Cafe Çiğdem bana 2-12 engeç 22 Nisan'da arayacak bu adam seni demişti. 22 Nisan gecesi benim adam beni aradı, ben şok tabi. Olaylar da söylediği yönde ilerliyor. Bilginize.
İşe yarar mı bilmiyorum ama Canan da bana hep 2'li tarih diyodu, o da tutmuş oldu böylelikle. Ama Canan en net ilişki tesbitlerimi yapan hatunlardan biri.
Toprak'ta dönecek 9'lu bi vakit demişti. 9 değil ama 19 gün içinde aradı. Eskiden Melekler'de bakan şimdi kendi yerini açan Emre'de bilmiş oldu böylelikle.
Daha önceki yazımı okuduysanız eğer, gerçekten falcılara araba parası yatırmış biri olarak size diyorum ki. Canan-Çiğdem-Andaç, Emre ve Hande dışında gerçekten falcılara para kaptırmayın arkadaşlar.
Bu arada birini daha denedim onu da söyleyeyim.
Bakırköy Başak Cafe Sertaç. Ona da baktırdığımda 22-23-24 Nİsan'dan birinde görüşceksiniz dedi. 22'sinde görüştük. Onun hisleri de çok kuvvetli bu arada. Deneyin derim. İnşallah hepinizin bekledikleri olur, Allah gönlümüze göre versin ve artık beni durdurun
handeyi ne zaman denedin ? onun dediği çıktımı ?
evet iki ayrı emre var.
ben şu anda meleklerde olan emreye gitmiştim. valla cok kötüydü.
Kadir daha iyi .
Kendi cafesi olan emre nasıl bulucaz????Çıkan fal haberi.
Laf Cafe Çiğdem bana 2-12 engeç 22 Nisan'da arayacak bu adam seni demişti. 22 Nisan gecesi benim adam beni aradı, ben şok tabi. Olaylar da söylediği yönde ilerliyor. Bilginize.
İşe yarar mı bilmiyorum ama Canan da bana hep 2'li tarih diyodu, o da tutmuş oldu böylelikle. Ama Canan en net ilişki tesbitlerimi yapan hatunlardan biri.
Toprak'ta dönecek 9'lu bi vakit demişti. 9 değil ama 19 gün içinde aradı. Eskiden Melekler'de bakan şimdi kendi yerini açan Emre'de bilmiş oldu böylelikle.
Daha önceki yazımı okuduysanız eğer, gerçekten falcılara araba parası yatırmış biri olarak size diyorum ki. Canan-Çiğdem-Andaç, Emre ve Hande dışında gerçekten falcılara para kaptırmayın arkadaşlar.
Bu arada birini daha denedim onu da söyleyeyim.
Bakırköy Başak Cafe Sertaç. Ona da baktırdığımda 22-23-24 Nİsan'dan birinde görüşceksiniz dedi. 22'sinde görüştük. Onun hisleri de çok kuvvetli bu arada. Deneyin derim. İnşallah hepinizin bekledikleri olur, Allah gönlümüze göre versin ve artık beni durdurun
peki bu eski meleklerde olan yenı yerini açan emrenın cafesi nerde telefonu varmı arkadaşımEdaaaaaaaaaaa
bahsettiğim emre eskiden meleklerin asıl bomba emresiymiş zaten arkadaşlar. o tutup oradan ayrılınca gelenler tanımıyo diye tuttuklarını emre diye işe almış melekler kahvesi. çoğunun gerçek adı emre bile değilmiş. para tuzağı resmen. kanmayın
bana da gönderebilir misiniz?attım mesajla sanatalena
Banada yollar mısınpeki bu eski meleklerde olan yenı yerini açan emrenın cafesi nerde telefonu varmı arkadaşımEdaaaaaaaaaaa
emre meleklerde eskiden olan şimdi cafe açan 1bana da gönderebilir misiniz?
Sızın baktırdıgınıx hangı emre nerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?