İstanbul'da Fal - Falcılar

Baksana istanbul çorba olmuş ben şehirlararsı kimleri duyuyorsam arıyorum mesela adana da bu konuda çok başarılı ordada birkaç kişi var harika

Kesinlikle Giris Okan dolandırıcı resmen

Okan giris dolandırıcı resmen

kızlar merhaba. ben tekrar bias cafe gökçe'ye fal baktırdım. kesinlikle favorilerimden biri, iyice emin oldum. bana reklamcı diyenler olduğu için gökçe'nin falı çıktığında yazamamıştım ama daha fazla haksızlık etmek istemiyorum. şimdi uzun uzun anlatıyorum :)
şubat ayında gittiğimde mart ayında görüşeceğimizi söylemişti. mart ayının sonunda falı çıktı. şubattan önce iki kere daha fal baktırmıştım, o zamanlarda da söylediklerini yaşadım yani görüşme zamanını bilmişti.
bu ayın başında tekrar gitmiştim. karşı tarafın düşüncelerini, kişiliğini zaten çok iyi biliyor. benim durumumu da aynı şekilde. o kişiden adımlar geleceğini ve tekrar görüşeceğimizi söyledi. özel olduğu için detayla anlatamıyorum ama yine söylediklerini yaşadım.
ablamı da götürmüştüm. ablama "sen şubat ayında çoktan iş değişikliğini yapıp yeni bir yerde işe başlayacaksın" demişti. ablam şubat ayının başlarında farklı bir sektörde işe başladı.
kuzey ablama mayıs ayını vermişti ama gökçe şubat ayını vermişti. gökçe'nin falı net olarak çıktı yani. ben kendi adıma konuşursam çok memnunum. zaten bu ay 2 kere gittim. tabii ki merak ettiğim falcılara da gidiyorum ama gökçe favorim. tarot kartları bitene kadar fala bakıyor. falda merak ettiğim her şeyi söylediği için sonunda soracak soru gelmiyor aklıma. zaten çok samimi biri, bazı falcılar gibi soğuk değil. olumlu ve olumsuz her şeyi söylüyor.
bugün baktığı fal da çıkarsa yazacağım mutlaka.

Eski Emre cok alcak sesle duyulmayacak derece ve hizli konusuyor. Kumral cocuk olmasi lazim hatirladigim kadariyla

Bu tarih aşkla mı işlemi ilgiliydi canım tam tsrihinde mi çıktı
çünkü banada ilk falında çok net bir tarih vericem unutma dedi ama ikinci falı bunun tersiydi.. egrr dedıgı tarih çıkarsa ilk falı dogru demektir.
Bu arada epeydir girmedim falım çıktıgı için kızlar kuzey yine nokta stışlı tarih tutturdu bana ama bazı bolumler şuan ertelendi herkesin falı için ertelenme yaşadım buda bende acaba adamda büyümü var sorusunu akla getirdi

Kızlar avcılar dem cafe medyum canan nasıl gideniniz deneyeniniz var mı?

selam, kuzey - tutku ve zeynep nerde fal bakıyo acaba?

Sertaç a bir arkadaşım baktırmış.Belki enerjileri uyuşmadı bilmiyor.Komşu ondan iyi bakardı diyor, genel sözler söylemiş.Hiç memnun kalmadan ödemiş hesabı.

Kızlar sizce melekler kahvesi emre mi yoksa odakulede yeri olan mı ? Gerçi ben melekler kahvesi emreye baktırıp çok memnun kalmamıştım ona fal baktırdığım gün hiç isteyerek baktırmamıştım

kendi kafesini açan Emre'nin yeri ya da telefonunu bilen var mı?

Kızlar La Porte'yi aradım,Ayhan önümüzdeki hafta sadece cuma günü gidecekmiş.Bu hafta salı,cuma ve cumartesi gitmiş.Belli olmuyomuş gidiş günleri. Bu durumda benim bu hafta için yatar gibi görünmekte.
Çok kısa fal bakıyor ve ters bir insan La Porte Ayhan.++konusurken insanı tersliyor.

Sevgılı arkadaslar bagdat cafede laz bır teyze varmıs baktıran varmı guzel bakıyormu bırde kucukyalıda bırı varmıs anadolu yakasında oturup bunları tecrube eden fıkır verebılecek varmı

Emre'ye bende yillaar once cafe majesticteyken baktirmistim. Bencede iyi degil.

Hala Odakule Emre yi soruyorsunuz arkadaşlar.Attığım o sayfalarda Emre den o Emre den bahsediliyor.Okur musunuz lütfen.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/istanbulda-fal-falcilar.335791
/page-7419

Falcılar | Sayfa 5202
19 Ara 2009
Falcılar | Sayfa 7418
19 Ara 2009
Falcılar | Sayfa 4780
EMRE İÇİN BU SAYFALARDAKİ ESKİ YORUMLAR.YENİDEN GÜNDEME GELMİŞ.KİMİNE İYİ KİMİNE KÖTÜ.NUMARASI DEĞİŞTİ Mİ BİLMEM AMA BEN GİTMEYİ DÜŞÜNMEDİĞİM İÇİN İLGİLENMİYORUM.ESKİ YORUMLAR BU SAYFALARDA VAR.OKUYUP KARAR VERMEK GEREKİYOR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…