- 5 Ekim 2016
- 4
- 0
- 1
- 35
Kesinlikle Giris Okan dolandırıcı resmenArkadaşlar bikaç önce bakırköy'de gris medyum okan diye birine gittim hiç memnun kalmadım leş gibi baktı açıkcası sürekli su falına bakıyım 150 tl dedi daha detaylı çıkar dedi sanki tarota bakabildidr dedim içimden tam bi gereksiz. Gittiğim bi kaç falcı var nişantaşı smybol cafe mirza ve yüce'yi önerebilirm. Taksim'de bi melek cafede sevgi hanım var oda iyi yorumluyor bazen sinirli olabiliyor dikkatli olun soru sorarken :) bakırköy'de enfal'e gittim tek tek isim söyledi oda bana iyi baktı ve güzel yorumladı. Yine taksimde kapris cafede tasula var iyi bakıyor isim bile verdi bana ama para tuzağı.. nazar var bilmem ne diyip kursun dökeyim 240 tl ye kısmetin açılsın tıkanıklık var hangi çocukla olacak sana o zamn söyleyim diyip düşürmeye çalıştı ama falımı iyi yorumladı çingene :) tuğçe ışınsuya bile gittim ödevlerim bitince onuda yazcam bakalım şu bi gerçek ofisinde başım döndü çakra denen olayı bizzat yaşadım odada bildiğiniz gözümü kapatamadım açtığımdada baş ağrım vardı ertesi gün gözlerimde ağrı vardı bi gelişme olursa 21 gün içinde onuda sizlerle paylaşacağım
Okan giris dolandırıcı resmenArkadaşlar bikaç önce bakırköy'de gris medyum okan diye birine gittim hiç memnun kalmadım leş gibi baktı açıkcası sürekli su falına bakıyım 150 tl dedi daha detaylı çıkar dedi sanki tarota bakabildidr dedim içimden tam bi gereksiz. Gittiğim bi kaç falcı var nişantaşı smybol cafe mirza ve yüce'yi önerebilirm. Taksim'de bi melek cafede sevgi hanım var oda iyi yorumluyor bazen sinirli olabiliyor dikkatli olun soru sorarken :) bakırköy'de enfal'e gittim tek tek isim söyledi oda bana iyi baktı ve güzel yorumladı. Yine taksimde kapris cafede tasula var iyi bakıyor isim bile verdi bana ama para tuzağı.. nazar var bilmem ne diyip kursun dökeyim 240 tl ye kısmetin açılsın tıkanıklık var hangi çocukla olacak sana o zamn söyleyim diyip düşürmeye çalıştı ama falımı iyi yorumladı çingene :) tuğçe ışınsuya bile gittim ödevlerim bitince onuda yazcam bakalım şu bi gerçek ofisinde başım döndü çakra denen olayı bizzat yaşadım odada bildiğiniz gözümü kapatamadım açtığımdada baş ağrım vardı ertesi gün gözlerimde ağrı vardı bi gelişme olursa 21 gün içinde onuda sizlerle paylaşacağım
Eski Emre cok alcak sesle duyulmayacak derece ve hizli konusuyor. Kumral cocuk olmasi lazim hatirladigim kadariylaMeleklerdeki Emre 5 senedir oradaymış ama. Sanırım 2 ayrı Emre var ortada sizin bahsettiğiniz daha önce Majestic'te de çalışmış galiba öyle okumuştum burada. Sizinki nerede odakule diyorlardı sanki, randevulu mu çalışıyor?
Ben kendi adima konusayim cikmadi. Hatta bugun tum kararliligimi bozup samsundaki medyum arzuyu aradim. Malsef Bende su anki durumu
Bile bilemedi.
Konusma aynen soyle hayatinda kiSo dengesiz karaktersiz birisi. AMA
Sen son noktayi koyucaksin. Yahu hayatimda kimse yok o son noktayi Ben eylulde koydum.
Seni ailesi ile tanistiramamis psikolojik problemleri var. malesef canim
Ailesi ile tanistim biz nisanliydik.
Sonra devam Sana yeni bir is var AMA agustosta. Ben o yeni is gorusmekerini su anda yapiyrm zaten
Durum analizi bundan ibaret. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Gelecek icinse. Cok egitimli iyi birisi ile haziranda tanisiyorum. Zeynepte beni nisanda tanistirmisti oyle birisi ile AMA malesef olmadi.
Soylesiklerinin %70 ini yasamis birisi olarak favorim kuzey ve tutku
Cunku tutku 21 nisan onemli bir tarih olucak not al demisti Evet oylede oldu......
nim
selam, kuzey - tutku ve zeynep nerde fal bakıyo acaba?Kedinlikle zeynebi bende beğenmedim herkese ayni şeyleri söylemiş zaten. Tutkununda ilk falı Ben de iyiydi hakkını yiyemem. Ama ikincisi çok çelisti. Mi Cafe hande ile beşiktaş cafe benim Kuzey benimde favorilerim. Didemede fal baktiracaktim sitedeki yorumlardan sonra Allah korudu dolandırılacaktım yoksa
Eski Emre cok alcak sesle duyulmayacak derece ve hizli konusuyor. Kumral cocuk olmasi lazim hatirladigim kadariyla
Kuzey hem telefondan bakıyor hemde Beşiktaş Cafe Benim'de bakiyor.selam, kuzey - tutku ve zeynep nerde fal bakıyo acaba?
Çıkan fal haberi.
Laf Cafe Çiğdem bana 2-12 engeç 22 Nisan'da arayacak bu adam seni demişti. 22 Nisan gecesi benim adam beni aradı, ben şok tabi. Olaylar da söylediği yönde ilerliyor. Bilginize.
İşe yarar mı bilmiyorum ama Canan da bana hep 2'li tarih diyodu, o da tutmuş oldu böylelikle. Ama Canan en net ilişki tesbitlerimi yapan hatunlardan biri.
Toprak'ta dönecek 9'lu bi vakit demişti. 9 değil ama 19 gün içinde aradı. Eskiden Melekler'de bakan şimdi kendi yerini açan Emre'de bilmiş oldu böylelikle.
Daha önceki yazımı okuduysanız eğer, gerçekten falcılara araba parası yatırmış biri olarak size diyorum ki. Canan-Çiğdem-Andaç, Emre ve Hande dışında gerçekten falcılara para kaptırmayın arkadaşlar.
Bu arada birini daha denedim onu da söyleyeyim.
Bakırköy Başak Cafe Sertaç. Ona da baktırdığımda 22-23-24 Nİsan'dan birinde görüşceksiniz dedi. 22'sinde görüştük. Onun hisleri de çok kuvvetli bu arada. Deneyin derim. İnşallah hepinizin bekledikleri olur, Allah gönlümüze göre versin ve artık beni durdurun
Bide odakulede emre dıye bı cocuk kafe acmış falcıymış adreso bılen cafe adını?
teşekkür ederim:) peki telefon numaralarını bana özelden atar mısın?Kuzey hem telefondan bakıyor hemde Beşiktaş Cafe Benim'de bakiyor.
Tutku telefondan bakiyor,
Zeynepte telefondan bakıyor
Kendi kafesini açan Emre nerede ?Sızın baktırdıgınıx hangı emre nerede
kendi kafesini açan Emre'nin yeri ya da telefonunu bilen var mı?bahsettiğim emre eskiden meleklerin asıl bomba emresiymiş zaten arkadaşlar. o tutup oradan ayrılınca gelenler tanımıyo diye tuttuklarını emre diye işe almış melekler kahvesi. çoğunun gerçek adı emre bile değilmiş. para tuzağı resmen. kanmayın
Çok kısa fal bakıyor ve ters bir insan La Porte Ayhan.++konusurken insanı tersliyor.Kızlar La Porte'yi aradım,Ayhan önümüzdeki hafta sadece cuma günü gidecekmiş.Bu hafta salı,cuma ve cumartesi gitmiş.Belli olmuyomuş gidiş günleri. Bu durumda benim bu hafta için yatar gibi görünmekte.
Emre'ye bende yillaar once cafe majesticteyken baktirmistim. Bencede iyi degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?