İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar sizi Astro center wengo hakkinda uyarmak istedim. Biliyrm burasi yeri degil ama, ayni hatayi siz yapmayin.
Ocak ayinda denis era diye birinden bahsettiler , tabi Bende atladim hemen Ve siteden randevu alirken kart bilgilerinizle kayit yapmanizi istiyor. Tabi uyari olarakta, hizmet almadigimiz surece kartimizdan herhangi bir para cekilmiyceni okudum. Bende aptal gibi bankamatik kartimi kullandim. Kartimdan o anda 10 tl cekildigini gordum hemde uye olur olmaz. Tabikide randevu felanda onaylanmadi. Sonra musteri hizmetlerine email attim, aradim Ve Bu 10 tl yi sordum. Bana verilen cevap Bu paranin sistemleri tarafindan degil , bankam tarafindan alindigi ve 3 gun icinde iade edilcE. aradan 3 degil 3 hafta gecti AMA halen daha bir iade yapilmadi. Sonra tekrar irtibata gectim ve parayi asla almadiklarini, kendilerinin cok basarili dunyaca unlu bir site olduklarini, Benim basarisiz banka personelinin hesabimi iyi yonetemedigi ve parayi askida tuttugunu soyleidler. Ve ustune ustluk dedilerki, iftiralarinizi baska yerde atin. Banka dokumanimi gonderdim. AMA onlar bana birtek delil bile sunamadilar acikxasi
Derdim 10 tl degil, umrumda bile degil. Derdim salak yerine konulmak, hizmet almadan herhangi bir para cekimi yapilmiycak deyip, kart bilgilerimi girer girmez Bu parayi cekip, beni salak yerine koyup sonrada iftira atiysnz demeleri
Yani hem zamanimi, hem parami aldilar birde salak yerine koydular. Bilginize

falı beğendinizmi peki?

falı beğendinizmi peki?
Ya ne fali, randevu onayini bile gondermediler, Ve Bu parayi hesaptan cekince zaten hemen uyeligi iptal ettirdim. Randevu bile vermeden, boyle para ceken bir site , fal seansindan Sonra ne kadar cekerdi acaba ?????
Banka hesabimi
Bile degistirdim. Kesinlikle guvenmiyorum Sizde guvenmeseniz iyi edersiniz

Kızlar 8000 sayfa bu falcı muhabbeti konuşulmuş. Gerçekten şu kişiye baktırın bu çok ii diyebileceğiniz kimse yok mu? Zeynebe baktırmak istemiyorum farklı birini denemek istiyorum. İstanbulda olmak zorunda değil bu falcılar. Kuzeyi beğenmedim ama zeynebi beğenmiştim belki üst üste bakınca olmuyo. Tutkuyu herkes beğenmiş sanırım. Bi de Elmas var kıbrıstaydı en son kıbrısın en popüler falcısı hiç baktıran duyan var mı?

şaşırdım açıkçası fal baktırdınız sandım o yüzünden sordum.uyarın için teşekkür ederim

tutkuyu herkes mi begenmiş iyi oku gecmiş yorumları
ayrıca kuzeyde sana aynını sotlemişri buraya nıye yalnıs yazıyorsun Özel mesajla farklı yazıyorsun...

tutkuyu herkes mi begenmiş iyi oku gecmiş yorumları
ayrıca kuzeyde sana aynını sotlemişri buraya nıye yalnıs yazıyorsun Özel mesajla farklı yazıyorsun...
Özel mesajda kuzeyin enerjisini beğendiğimi söylemişimdr ilk baktırdığımda ama sonrasında herkese aynısını söylediğini farkettim ve dediği hiç birşey çıkmadı ve herzaman beğenmediğimi dile getirdim niye ayrı konuşuyum ki benim ne çıkarım var ki

herkesin kendince bu çok iyi diyebileceği kişiler var.
10 kişinin övdüğünü 5 kişi yerebiliyor ya da tam tersi :)

zeynep i hala nasıl nosunu isteyebilirsiniz sasıyorun kızlar su falı telde çok agar gelıyo ınanın ıyılıkten dıyorum
tutkuyudw sasırdım çelişki li fal kadar kotusu olamaz fıyatı da çok pahqlı neden dikkate almıyorsunuz hanımlar

bu iş enerji meselesi biraz da, size tutmayan fal bana tutabilir ya da tam tersi olabilir. denemeden bilemem ve deneyerek de hiçbişey kaybetmem:)

bu iş enerji meselesi biraz da, size tutmayan fal bana tutabilir ya da tam tersi olabilir. denemeden bilemem ve deneyerek de hiçbişey kaybetmem:)

bu tutup tutma meselesı deilki birkere
kadın milleti zaten kendınden baska sınun dusunmez acayip bıseyler adam çelişiyır dıyoruz zeynep ıcınde aynı herkesın modunu durduruyor eneejı meselesı gıbı bı durum yok benım anlamadıgın şey sizlerin bu kadar kendı nızı yıpratma ısteğiniz nedır bukadar Anlamsız manasız merakını nedır meshur bır atasözü var
hersey müstehakk diyeee.....

adam çelişiyosa kime ve neye göre çelişiyo? size göre mi bi başkasına göre mi? her iki durumda da sizin ya da bi başkasının enerjisine göre çelişiyo:) ayrıca pardon da size ne benim merakımdan?! anlamsız ya da diil o beni ilgilendirir sadece! daha da fazla muhattap olamyıcam böyle saçma bişeyi tartışarak! müstehaksa da eger ben deneyip yanılıcam ya da yanılmıycam. size ne bundan?!

Ya sen nasıl bi tipsin sanane kızım sanane delircem ya Allah askına sunun üyeliğini iptal filan etsinler ya herkesin aklı kendine cok varsa sende git kendine kullan burnunu sokma Allah askına kimse tahammül edemio sana!

Sanirim kuzeyde ayni seyleri soyluyor enerjisini cok sevdim ama okudum biraz yorumlari banada sabret gelecek adam seni seviyor bununla evleneceksin gibi seyler dedi pembeci olmayan falci varmi ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…