Ben baktırdım kadıköyde füsun diye bi kadına,bence tamamen sallamasyon baktı bi kitap var ordan senin doğum tarihini alıyo sayıları topluyo falan sonra senin sayfanı açıyo ona göre yorumlar yapıyo,baya evleneceğin tarihi çocuğuna koyucan adı falan verdi sözde,işle ilgili söylediği hiç bişey çıkmadı aşk konusunda da daha vakit var bakalımEbced falı baktıran var mı? Nasıl birşey?
Ücreti ne kadar?Ben baktırdım kadıköyde füsun diye bi kadına,bence tamamen sallamasyon baktı bi kitap var ordan senin doğum tarihini alıyo sayıları topluyo falan sonra senin sayfanı açıyo ona göre yorumlar yapıyo,baya evleneceğin tarihi çocuğuna koyucan adı falan verdi sözde,işle ilgili söylediği hiç bişey çıkmadı aşk konusunda da daha vakit var bakalım
Nerede bu Emre?Evet öyleymiş gittim cidden söylediklerini anlamak için dibine girmek gerekiyor:)
Bağdat caddesi Sembolde Serkan iyi diyolar, var mı giden kızlar??[/QUOTEBen ona birinin hamile olup olmadığını sordum. O ise 'Gebelik falan yok, olsa da yaşamayacak, doğmayacak' dedi. O kadın doğurdu, çocuk şu an 6 aylık ve gayet sağlıklı.Gerçi o dönem bu konuyu sorduğum hiçbir falcı bilemedi ya neyse.
Hande'nin falları çıkmıyor.Bence boşuna gidilmesinKuzeyin bana çıkması imkansız çünkü dediği şeyin olması için benim istemem lazım ben asla istemiyorum. :)
Hande yazın bakmıştı ve çıkmamıştı handenin falı da.
KSentinus cafe cansuya giden varmı
Ne zaman baktırmıştınız ebcede?Ben baktırdım kadıköyde füsun diye bi kadına,bence tamamen sallamasyon baktı bi kitap var ordan senin doğum tarihini alıyo sayıları topluyo falan sonra senin sayfanı açıyo ona göre yorumlar yapıyo,baya evleneceğin tarihi çocuğuna koyucan adı falan verdi sözde,işle ilgili söylediği hiç bişey çıkmadı aşk konusunda da daha vakit var bakalım
Merhaba kizlar. Cikmayan fal haberlerim var. hande ve cansu eski sevgilin ayrilcak dedi ama adamin bugun dugununde gobek atarken videolarini izledim.
Pelin de ilk sozlendiklerinde ayrilcak bunlar dedi. Son gittigimde evlencekler evlendiler mi demisti. Yani sanirim pelin biliyor ama ilk duyunca uzuldugum icin soylemek istemedi. Zaten hep sen onu istemiyorsun ki dedi ki oyle gercekte.
Pelin, cansu, hande ucu de diger eski sevgilim icin de ayrilcak dediler engel var kesinlikle (evet butun eski sevgililerim evleniyor) ama o da dun nisanlandi. Mutlu degil diyorlardi ama gayet mutlu.
Sadece toprak aksini soyledi. Evlencek onunla zaten yoreleri de ayni ki oyle sen baskasiyla taniscaksin fln dedi. Su an cidden bir toprak gercekci geliyor. Is konularinda da hicbirinin dedigi olmadi hala.
Bu arada yeter'e de dusuncelerine baktirmistim o da ayrilcak demisti sana doncek ama dedigim gibi adam nisanlandi.
Ben artik Bu ulkede falci olmayan karar verdim. Edindigim tecrubeler Ve ogrendigim hikayelere dayanarak . Birazda hayal gucumu kullandimmi. Bir yil calisarak aldigimi 1 ay fal bakarak alabilcemden eminim cidden.Hadi gelecegi bilemiyorlar. Artik bundan eminiz. Ya insan su anki durumudami bilemeZ. Hep ayni seyler ama, hayatinda birisi var , sozleniyor ama mutlu degil Sana kesinlikle Geri donucek.
Şuanı mevcut durumu biliyorlar aslında ama karşı tarafın düşüncelerini, hislerini göremiyorlar kesinlikle.Hadi gelecegi bilemiyorlar. Artik bundan eminiz. Ya insan su anki durumudami bilemeZ. Hep ayni seyler ama, hayatinda birisi var , sozleniyor ama mutlu degil Sana kesinlikle Geri donucek.
Ücreti ne kadar?
2-3 ay falan olmuştur,kahveye baktı ama cafenin sahibini önceden de tanıdığım için kitaptanda açıp baya bişeyler sölemişti,kahve 40 lira ebced falı 150 miş bayaaa pahalı yani o kadar vermeye değmezK
Ne zaman baktırmıştınız ebcede?
Bu arada baba vanganın çok mütevazi bir kadın olduğunu okumuştum.....yani meziyet ne kadar fazla ise insanın kendi ile barışık oluşu o kadar fazla ve yaydığı enerji o kadar iyi olur. Kendi içlerindeki mutsuzlukları halledememiş, kompleksleri olan ve bunun verdiği negatif enerjiyi müşterilere yansıtan enerji uzmanı mı olurmuş....sen git negatif enerjini müşterilerin üsütüne boşalt....sen önce bir otur ( neval hanım için söylüyorum) 1 yıl mı 2 yıl mı bilemem bir kendine çalışma yap, ondan sonra karşındakini tedavi edecem diye çok ortayaarkadaşlar daha önce Neval hanıma fal baktıran olmuşmuydu, ben yıllar önce Göztepe Neval'e baktırmıltım, %40 çıkmıştı, fiyatı da tuzluydu, ama yine boşluğumdan olsa gerek çok beğenmediğim halde tekrar baktırmak için kendisini aradım 2 ay önce randevu verdi, ben İstanbulu bir uçtan biruca geçerek randevu saatinde ordaydım, ağbeyi vefat etmiş bakmadı,2 ay kendime gelemem dedi..... bu hafta yine aradığımda grip olmuş güya, gripken enerjisi düşüyormuş, tamam olur dedik, pazartesi ara dedi, benim de çalışma saatlerim çok fazla olduğu için, onu söyl,yorum, yok o saatte size bakamam, bunu söylüyorum olmaz, bir de ters ters konuşuyor, bir de fiyatı 150 tl az da değil, kendini enerji uzmanı olarak tanıtıyor....Tamam hamfendi dedim o olmaz diyorsunuz bu olmaz diyorsunuz konuşurken de ters konuşuyorsunuz deyince beni birdaha arama dedi.....Ya kardeşim dedim kendi içimden sanki baba vanga kendisi, paranla seni rezil ediyor, hizmet verirken seni negatif enerji ile yüklüyor, daha randevu alırken bile...... kadının kendine hayrı yok....ters ters tavırlar, sürekli negatif enerji yayıyor, bu nasıl enerji uzmanıymış, anlayacağınız Bu Neval denen kişliği daha oturmamış, negatif yüklü kadın karşısındakine emirler yağdırarak kendi egosunu besliyor...daha insan olamamış, yani kısacası arkadaşlar enerji , fal filan belli bir yere kadar....kadın daha kendine faydası yok bize nasıl olsun
Ilk ben baktırcam sozzzBen artik Bu ulkede falci olmayan karar verdim. Edindigim tecrubeler Ve ogrendigim hikayelere dayanarak . Birazda hayal gucumu kullandimmi. Bir yil calisarak aldigimi 1 ay fal bakarak alabilcemden eminim cidden.
Fali sadece rahatlamak icin baktirin kizlar, yoksa olan hem cebimize hemde sagligimiza oluyor.
Nerede bu Emre?
Kızlar Damlalar Tuğba ve Melekler kahvesi Can'a fal baktıran var mı fikirleriniz nelerdir ? Lütfen bi bilgi verebilir misiniz. Dün Can'a baktırdım. Hande'ninde ilk baktırdığımda dedikleri çıktı son dedikleride işle ilgili falan çıktı ama aşkla ilgili çıkmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?