İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar selam...Lütfen özelden fal bakar mısın diye sormayın herkse bakmam mümkün değil...Tarot veya katina bakabilen varsa karşılıklı fal bakabiliriz.Ben uzun yıllardır tarot bakıyorum ama kendime karşı objektif olamıyorum isteyen varsa mesaj atabilir...

Falcilara inanmayinca dedikleri gerceklesicek galiba,
Cikan fal haberi vereyim, tutku Ve zeynep yeni birisi ile taniscami soylemislerdi.
Zeynep Cok zengin Ve yakisikli , bulundugum cevrede taninmis bir aile demisti. Evet aynen oyle
Tutkuda isminin icinde s ve m harfleri var demisti. Evet oda dogru.
O kadar soylenilenlerin icinden tek birsey cikti en sonunda)) AMA
Falin %10 u diyebilirim. Kalan %90 muallakta. Ben yinede Tamami ile guvenmiyorum hicbirisine

Banada aslında Can'ın ilk baktığında dediği çıkmıştı yine baktırdım bakalıö dedikleri olacak mı ? Hande'yi normalde çok beğenirim bana martta olacak bişe demişti benm için önemli olan ama o çıkmadı diğer bazı dediklerini yaşadım ama

Tugbayabaktırdım cıkmadı tarıhler

Günaydın Kızlar sürekli yorum yazmıyorum ama sizi ilgiyle takip ediyorum.

Cumartesi günü bir arkadaşımın çok beğendiğim diyip beni yönlendirmesi sonucu fal baktırdım.
Kadıköy de Mila Cafe adı Işıl olan biri.. kahve 40 tarot 50 kredi kartıyla öderseniz 5 tl fark alıyorlar.
Size özellikle yazmak istedim, sakın sakın diyorum 40-50 tl götürüp çöpe atmayın az kalsın yolacaktım hatunu..
ben böyle fal bakma görmedim doğum bilgilerini tablete girdi fincana bakmıyor yandan yandan tablete bakıyor ama kahve falı bakıyor hatun.. saçmaladı da saçmaladı..
Kadıköy Mila Cafe Işıl ismini bir daha yazıyorum gitmeyin bu kadar iğrenç fal olamaz..

Kızlar merhaba
Uzun zamandır siteye girememiştim acaba su kendi yerini açan melekler caddesindeki Emre'nin numarasının bana da özelden atabilir misiniz rica etsem

cadde sembol serkan asiri hizli konusuyor hic bursey anlayamiyorsun sadece uc ves dakika bakiyor bende sadece esimin ismindeki uc harfi bilmisti ve gerisi tamami coptu. paraniza yazik

çıkan mı desem çıkmayan mı bilemedim ama handenin aşk ile ilgili konunun %90 oldu olaylar aynen dediği gibi gelişti ama sonuç maalesef hüsran maalesef gene olmadı handenin hakkını yiyemem dediklerinin çoğu oldu ama önemli olan sonuçtu olmadı fal defteri burada kapanır nacizene tavsiyem falları akışına bırakamayacaksanız baktırmayın kendizi yormayın paranız bir kenara bari psikolojinizi bozmayın

Bu zamana kadar en çok memnun kaldığınız kişinin no su nu verebilirmisiniz

cadde sembol serkan asiri hizli konusuyor hic bursey anlayamiyorsun sadece uc ves dakika bakiyor bende sadece esimin ismindeki uc harfi bilmisti ve gerisi tamami coptu. paraniza yazik

hayatım boyunca falı çıkan tek kişi oydu aşk meşk meselelerini bilememişti ama yaşayacağım bir olayı bilmişti.sende çıkmamasına şaşırdım ben dahil yakın arkadaşlarımınki çıkmıştı hatta anlattıklarını yaşadığımda korkup bir daha baktıramadım ona ama bu ara bayağı sallantıda olduğum için yine baktırıcam sanırım :/ yeri tam olarak neredeydi canım ben kırıntının arkasındaki yere gitmiştim yıllar önce

Bu zamana kadar en çok memnun kaldığınız kişinin no su nu verebilirmisiniz
Sana tavsiyem ozelden verilen falci numaralarina itibar etme. Burda ciddi ciddi konusulan yorumu yapilan kisileri deneyebilirsin. AMA kendini Bu fallara gore kosullayip, Bu kisi soyle soyledi , falanca ksiiyede bakmis Ve soyledikleri cikmis diye . Zamanini, parani Ve psikolojini harcarsin. Gecmis Ve anlik analizlerde kuzey Ve tutkuyu tavsiye edebilirim.

Çok teşekkür ederim Sağolun

yani henüz öyle şudur dediğiniz yorumlara bende rastlamadım ....benim baktırdığım biri var isteyeni yönlendiririm ama ben de şöyle beni tanımayan güzel bakan birini arıyorum gittikerlim artık herşeyimi biliyorlar ...

fal bir enerji isi .size cikar bana cikmayabilir ve tersi. ama keske cok iyi olsaydi ve bende o zaman mutlu olsaydim. ben cadde de orhan kuaforun yanindaki sembole gitmistim. orada baktirmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…