- 17 Mart 2017
- 27
- 8
- 86
- 37
Mrb muzo dediğiniz nerde bakiyo acaba. Telefondan bakım yapiyormu . Ismi bilmesi çok ilginç yaCanım orda da çalışmış ben gitmedim o zaman yeni baktırdım anda baya iyidi
kimmiş bu nerdeymişMrb muzo dediğiniz nerde bakiyo acaba. Telefondan bakım yapiyormu . Ismi bilmesi çok ilginç ya
Bu topiktekilerin yuzde 60 ina baktirmis biri olarak soyleyecegim "palavra palavra palavra inanmam saanaaaa".Ani biliyorlar birde bir iki birsey onin disinnda fos.
O cikanlarda zaten, 10 cumle soyledilerse, 10 cumleden 1 veya en fazla 2 tanesi cikmistir.bildikleri 1 cumlede, gorduklerinden degil ha, tesadufen ederim tutanlardan.o nedenle Ben baktirmiyorum artik. Hicbir soyledikleri zamani Ve olayi beklemiyorumda.Çok doğru. Aralıktan beri şubat mart nisan mayıs sürekli ileri tarihler vererek boşuna umutlandırdılar. Hangimizinki çıktı?Şurada yazışan 100 kişiysek 3 bilemedin 5 en fazla.
Meri dediğin kadın eskiden Kadıköy nostradamus cafedeydi tek bildiği devamlı eski sevgililere geri dönüyo demek,ne aşk ne iş hiç bi dediğini yaşamadım bi kaç kez gitmişliğim var kendisineMerhaba kızlar,
Cıkmayan fal haberim var:
Kuzey. Muzo. Hande. Neslihan hepsi eski erkek arkadasın donecek barısacaksınız cok ılgınc bı sekılde dedıler. tarıh olarak nisanın ikinci haftasını verdıler. ama kocaman bır FOS!
barışmayı bırak cocuk yenı sevgılı yapmıs ve yaza dogru evlenıyorlarmıs..
ve ben tabiki duramadım ve baska bırıne fal baktırdım adi Meri ataşehir de kalıyor daha önceleri biri baktırdımı bilmiyorum su falına bakıyor. oda yine dönecek dedi agostos dedi ama cidden donmesını ıstemıyorum ben sırf meraktan baktırdım ve yeni tanıştığım biri vr bakalım onu dıyecek mı gorebılecek mı dıye baktırdım. Gecmıste kadın cok ıyıdı bu mayısta yeni cocuk ile bir yeni ilişki başliyacaksın dedi.. ve uzun zaman sonra birinden gerceken hoşlandım bakalım artık hayırlısı..
eskiden Fenerbahce de bakıyormus bilen var mı??
Demet olumsuz mu konuşmuştu, diğerleri olumlu mu konuştu ??Bana Patlayan falcılar çıkmayan falcıları sıralıyorum hazırmısınız kızlarrrr:) veee
Mandal Toprak, Laf Andaç, Başak Sertaç, Profilo Muzo, Tel Zeynep, Tel Nurgül, Damlalar Saadet, Majestik Şengül, Sütlü kahve Neslihan,
şuanki durumu tek doğru yorumlayan yine 7 dk demet oldu malsef ki ben ona sadce anlık durum için giderim ama 6 aylık ön gördüğü süreç dedigi gibi ilerledi valla ben beklemiyordum dedigi gibi olmasını şakınım :) az birazda seymbol toprak yakın seyler söylemişti hakkını yemeyim :)
ama yinede demem o ki fala inanıp umut bağlayıp zamanımızı boşa harcıyoruz ve sonuç hüsran kızlar biz bunu hak etmiyoruz milletin keyfi yerinde biz falcı peşinde o yüzden salın gitsin
Onu bende duydum ünlülere sosyeteye falan bakıyomuş bayaa pahalıdır heraldeSemi Cezayiri diye bir adam duydum. Kum falı bakıyormuş bebekte, baya ünlüymüş bir zamanlar. Bilen baktıran var mi ?
Peki Sen hic tutku Ve kuzeye baktirmismiydin? Onlar nasil yorumlamisti? Senin fal defterin benimkisine gore daha kabarikmis. Birtek demet, toprakBana Patlayan falcılar çıkmayan falcıları sıralıyorum hazırmısınız kızlarrrr:) veee
Mandal Toprak, Laf Andaç, Başak Sertaç, Profilo Muzo, Tel Zeynep, Tel Nurgül, Damlalar Saadet, Majestik Şengül, Sütlü kahve Neslihan,
şuanki durumu tek doğru yorumlayan yine 7 dk demet oldu malsef ki ben ona sadce anlık durum için giderim ama 6 aylık ön gördüğü süreç dedigi gibi ilerledi valla ben beklemiyordum dedigi gibi olmasını şakınım :) az birazda seymbol toprak yakın seyler söylemişti hakkını yemeyim :)
ama yinede demem o ki fala inanıp umut bağlayıp zamanımızı boşa harcıyoruz ve sonuç hüsran kızlar biz bunu hak etmiyoruz milletin keyfi yerinde biz falcı peşinde o yüzden salın gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?