İstanbul'da Fal - Falcılar

Karşı tarafın düşüncelerini daha iyi bilen biri var mı melekler kahvesi eren nasıl

Su saydiklarimizin hepsi karsi tarafin dusunceleri konusundada bos canim. Zaten bize aktardiklari Bu dusunceler olmasa, hicbirimiz sabirla oturup salak salak beklemezdik. Zamanimizida paranizida ziyan etmezdik.
Burda adi gecenlerden hangisine gidersen git Sana soyliyce ne biliymsn. Su anda Cok sorunlari var, seni Cok seviyor Ve Cok ozluyor. Bu kisi Senin kaderindeki kisi. Yaninda birisi var AMA hic mutlu degil. Bekle Sana Geri donucek. Bu cumleleri duymak icin bosu bosuna parani harcama canim. Bende dahil olmak uzere hepimiz zaten Sana bedavayada soyleriz

Ayni benim baktirdigim fallar bunlari duymak icin paralari sactim gereksiz yere kimsenin dondugu yok herkes hayatina bakiyor

aynen katılıyorum boş hepsi boş :)

Peki Sen hic tutku Ve kuzeye baktirmismiydin? Onlar nasil yorumlamisti? Senin fal defterin benimkisine gore daha kabarikmis. Birtek demet, toprak

yok o ikisine baktırmadım aklımdaydı ama zaten benim durum olumsuz sonuclandı zaman yetmedi yani onlara sıra gelene kadar :)

Peki Sen hic tutku Ve kuzeye baktirmismiydin? Onlar nasil yorumlamisti? Senin fal defterin benimkisine gore daha kabarikmis. Birtek demet, toprak

Bende dahasıda varda onlar ikili konusanlar onları yazmadım daha :))))
örnegin bi melek sevgi, esenler ayse, almira enfal , damlalar tuğba vs vs. bunlarda gri konusanlar olursa bildik olmazsa bildik gibi ortada konusan falcıları hiç saymıyorum çünkü ben adını yazmaya degmez ama dayanamadım yine :))

Esenler ayşe çok net konuşur aslında.....bana çok olumsuz konuşmuştur hep, hiç arada bırakmadı beni....size olumlu da olabilir mi demişti?? olmayacak bir olay için olabilir de dediyse benim olay için hiiiç ümitlenmeyeyim o zaman

bu iliski isine gelmedigi icin bitti veya asla geri donmeyecek.zaten sevseydi nisani atmazdi ustune baskasi ile de pat diye evlenmezdi denildiginde de ...fal bakana hakaret edip yok boyle degil aslinda soyle ve sevdigi halde ayrildi vs.vs. diye cikisan bir ton insan taniyorum. ya biz dogrulari duyunca hosumuza gitmiyor ve rahatsiz oluyoruz. hatta onu geri getir surundurelim diyenlerimiz var. yani buyu yap geri gelsin diyoruz ustelik onu sevmedigimiz halde.sadece surundurebilmek icin.gururumuza birakilmak yediremedigimuz icin, artik sevilmedigimizi kabullenmedigiz icin falci bunu yuzune soyledigi halde sen bilemedin ki oyle oldugu halde haykirdigimiz oluyor. ama akil var mantik var. ve sana duygu somurusu yapmayan umut taciri yapmayanlari sevmiyorz. hic hosumuza gitmiyor...ama o hakde dalciya niye gidiyoruz ki....

Bana yuvarlak konustu olumsuzda sanada baglı istersen olur gibi en sinir oldugum falcı yorumu :)

kadin ask isterse olur ama erkek aldatmak isterse gercekten aldatir ve erkek isterse evlilik olur ve kadinin onun disinda hic ama hic bir yaptirimi olmaz ve falci istersen olur ancak ve ancak tam bitmemis ama tekrar sicaklik icin ugrasmali olan durumlarda derse kabul edilebilir...bence....ama adam sana boynuz takmis ustune de seni birakmis ve biraktigi halde hala sana umit veriyorsa , birde ustune baskasi ile utanmadan evlendiyse birde cocuk yaptiysa ....sana donecek bekle denilirse veya sen istersen olur kafi denilirse insan cinnet gecirebilir. hem paramdan olursun hem de ruhunu yillarini bosu bosuna kaybedersin ...allah hepimuzi bu tiplerden korusun

Merhabalar :) Bana taksim de güvenebileceğim bir kaç falcı önerebilir misiniz? Topiğe baktım ama kafam çok karıştı çok yorum var :))
Symbol cafe, melekler kahvesi, kadınlar kahvesi içerisinde kimleri önerebilirsiniz? Teşekkür ederim herkese şimdiden :)

Tatlım kimin hikayesi bu....bana da biraz uyuyor gibi, son kısım hariç

Kızlar 4-5 gün önce Hande'ye bugün de Tutkuya fal baktırdım. çok önemli bir konuda ikisi de tam ters yorumda bulundu. Lütfen bana Tutkunun falının çıkmadığını söyleyin çünkü istemediğimi duydum ve aşırı demoralize oldum. Enerjım, moralim yerlerde

bana verdiği tarihler tutmuştu, iki tane de hiç aklımda olmayan şey söyledi imkan vermedim salladığını ima ettim ama olaylar dediği gibi gelişti. ben tuğbadan memnunum diyebilirim. 100 üzerinden 70 gibi :))

Bir mde Zeynep'in yorumunu almanı tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…