- 3 Ocak 2017
- 233
- 264
- 103
Peki Sen hic tutku Ve kuzeye baktirmismiydin? Onlar nasil yorumlamisti? Senin fal defterin benimkisine gore daha kabarikmis. Birtek demet, toprak ve andac Bende eksik kalmis) cokta birsey kaybetmemisim demekki.
Karşı tarafın düşüncelerini daha iyi bilen biri var mı melekler kahvesi eren nasıl
Ayni benim baktirdigim fallar bunlari duymak icin paralari sactim gereksiz yere kimsenin dondugu yok herkes hayatina bakiyorSu saydiklarimizin hepsi karsi tarafin dusunceleri konusundada bos canim. Zaten bize aktardiklari Bu dusunceler olmasa, hicbirimiz sabirla oturup salak salak beklemezdik. Zamanimizida paranizida ziyan etmezdik.
Burda adi gecenlerden hangisine gidersen git Sana soyliyce ne biliymsn. Su anda Cok sorunlari var, seni Cok seviyor Ve Cok ozluyor. Bu kisi Senin kaderindeki kisi. Yaninda birisi var AMA hic mutlu degil. Bekle Sana Geri donucek. Bu cumleleri duymak icin bosu bosuna parani harcama canim. Bende dahil olmak uzere hepimiz zaten Sana bedavayada soyleriz
Demet olumsuz mu konuşmuştu, diğerleri olumlu mu konuştu ??
Su saydiklarimizin hepsi karsi tarafin dusunceleri konusundada bos canim. Zaten bize aktardiklari Bu dusunceler olmasa, hicbirimiz sabirla oturup salak salak beklemezdik. Zamanimizida paranizida ziyan etmezdik.
Burda adi gecenlerden hangisine gidersen git Sana soyliyce ne biliymsn. Su anda Cok sorunlari var, seni Cok seviyor Ve Cok ozluyor. Bu kisi Senin kaderindeki kisi. Yaninda birisi var AMA hic mutlu degil. Bekle Sana Geri donucek. Bu cumleleri duymak icin bosu bosuna parani harcama canim. Bende dahil olmak uzere hepimiz zaten Sana bedavayada soyleriz
Peki Sen hic tutku Ve kuzeye baktirmismiydin? Onlar nasil yorumlamisti? Senin fal defterin benimkisine gore daha kabarikmis. Birtek demet, toprak
Peki Sen hic tutku Ve kuzeye baktirmismiydin? Onlar nasil yorumlamisti? Senin fal defterin benimkisine gore daha kabarikmis. Birtek demet, toprak
Esenler ayşe çok net konuşur aslında.....bana çok olumsuz konuşmuştur hep, hiç arada bırakmadı beni....size olumlu da olabilir mi demişti?? olmayacak bir olay için olabilir de dediyse benim olay için hiiiç ümitlenmeyeyim o zamanBende dahasıda varda onlar ikili konusanlar onları yazmadım daha :))))
örnegin bi melek sevgi, esenler ayse, almira enfal , damlalar tuğba vs vs. bunlarda gri konusanlar olursa bildik olmazsa bildik gibi ortada konusan falcıları hiç saymıyorum çünkü ben adını yazmaya degmez ama dayanamadım yine :))
evet aynen dusuncene katiliyorumAyni benim baktirdigim fallar bunlari duymak icin paralari sactim gereksiz yere kimsenin dondugu yok herkes hayatina bakiyor
Esenler ayşe çok net konuşur aslında.....bana çok olumsuz konuşmuştur hep, hiç arada bırakmadı beni....size olumlu da olabilir mi demişti?? olmayacak bir olay için olabilir de dediyse benim olay için hiiiç ümitlenmeyeyim o zaman
Tatlım kimin hikayesi bukadin ask isterse olur ama erkek aldatmak isterse gercekten aldatir ve erkek isterse evlilik olur ve kadinin onun disinda hic ama hic bir yaptirimi olmaz ve falci istersen olur ancak ve ancak tam bitmemis ama tekrar sicaklik icin ugrasmali olan durumlarda derse kabul edilebilir...bence....ama adam sana boynuz takmis ustune de seni birakmis ve biraktigi halde hala sana umit veriyorsa , birde ustune baskasi ile utanmadan evlendiyse birde cocuk yaptiysa ....sana donecek bekle denilirse veya sen istersen olur kafi denilirse insan cinnet gecirebilir. hem paramdan olursun hem de ruhunu yillarini bosu bosuna kaybedersin ...allah hepimuzi bu tiplerden korusun
Gazı osmanpasa da esın varmıs bılen varmı arkadaslar tecrube eden??Bu arada cikmiyor cikmiyor dedigim tugbanin falindan bir iki sey oldu ben tesadufe bagladim o kadar sey soyledi iki tanede tuttu gibi tugbanin falinin ciktigi kimse varmi ikinciye gitmeye deger mi
Bir mde Zeynep'in yorumunu almanı tavsiye ederim..Kızlar 4-5 gün önce Hande'ye bugün de Tutkuya fal baktırdım. çok önemli bir konuda ikisi de tam ters yorumda bulundu. Lütfen bana Tutkunun falının çıkmadığını söyleyin çünkü istemediğimi duydum ve aşırı demoralize oldum. Enerjım, moralim yerlerde
Sen bunlardan hangilerine baktırdın ve birbirleriyle bağdaşıyorlar mıydı?? Açıkcası ben telefondan baktırmaktan yana değilim ilk kez böyle birşey yaptım ve dünden beri hala normale dönemedim o kadar üzgünüm...Bir mde Zeynep'in yorumunu almanı tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?