İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar forumda adı geçenlerin yüzde 80 ine baktırmış ve bunun dışında dışarda da şansını denemiş biri olarak net bi şekilde şunu görüyorum bir şey bildikleri yok harcadığımız paraya kaybettiğimiz zamana yazık. Bir iki şey tutturup zaman vermek zor dğl verilen zamanların hiçbiri tutmadı şu anda yüzde yüz nişanlı olmam gerekiyordu :) gerçekten nadiren terapi gibi kullanılabilir buralar. Şu var gerçekten hissiyatı çok kuvvetli insanlar olabilir keşke denk gelseydik birileri bulsaydı ama şu ana kadar olmadı . Nitelikli tavsiyeler olsa ne mutlu ..

Canım açıkcası kendi adıma söyleyeyim takır takır çıkıyor bende tutkunun falları

Tatlım kimin hikayesi bu....bana da biraz uyuyor gibi, son kısım hariç
merhaba benim evlilik oncesi hikayemin yuzde 80 i bu. yani adam beni busanlimdan ayirdi evlenilecek diye parmagima yuzuk takti ailesi ile tanustirdi hep gorusturdu mobilyalar alindi bu arada evlilik icin hazirliklar yapildi sonra birde ogrendim ki daha once bozdugu ve guya buraktigi kadinla da evlilik hazirliklari yapiyormus ben ayrildim rabiiki sonra pesimi birakmadi ve ayrildigini sadece beni istedigini yemin etti bende tam bir geri zekali gibi inandim ve birde ogrendim ki adam evlenmis ve kisir olmasina ragmen ustune 1,5 yil ara ile iki cocuk yapmis ve beni bir gguzel uyutmus...ben on yil kendime raki evkendigim ana kadar gelemedim ce halada cok nadir de olsa aklima gelince bogulacak gibi oluyorum. sinirimden bur an da olsa acinin buyunu hissediyorum. ve o ara birde falci dolastim ve emin olun hepsi donecek ayrilacak sensiz yapamiyor dediler. paramdan umidimden oldum taki esimi taniyana kadar. o nedenle falcilara inanmayin ama eglencesine gidin ve biri sana donmeyecek dersede inanin. cunku o...c....lari sen aci cekerken seni aramazken mutlaka baskasini baskakarini mutlu ediyordur. onun icin giden gitmistir ve zaten geri gekse de gurursuzluk yapmamak gerek.cigenmis denenmis sakiz cunku cok pis olur.zaten bunu yapan donse bile mutlaka tekrar yapar.cunku kaninda vardir...bu aksam bu kuduzu anmak hic hosuma gitmedi . allah onu nasil biliyorsa oyle yapsin...benim hayatimla ruhumla safligimla iyi niyetimle durustlugumle kadinlik gururumla cok pis oynadi...allahta uc mislisini ona versin yoksa bana ne yaptigini anlamayacak... iyi aksamlar

hiç birşey e kızmıyorum şu falcıların umut tacirliği yaptığı kadar,gelmeye ne gelecek diyip seni aylarca yıllarca kapılarında sürüklüyor yaa,sırf cepleri ne 3 ,5 kuruş para girecek diye böyle falcıları allaha havale ediyorum,uyanıyorsun ama iş işten çok geçmiş oluyor...

Bu topiktekilerin yuzde 60 ina baktirmis biri olarak soyleyecegim "palavra palavra palavra inanmam saanaaaa".Ani biliyorlar birde bir iki birsey onin disinnda fos.

aynen öyle valla ama umut işte yapacak bir şey yok ki ...

Hande hiçbirşey bilemiyor. boşuna Hande'ye gitmeyin.
Bende dun gece eski nisnalimla yazistik.malesef Hersey kuzey Ve tutkunun dedigi gibiymis. Yani zeynep , Arzu neslihan yanildi arkadaslar. Anda bile tutturamadilar.
Hayatinda kimse yok,ailesinin israr ettigi seyler var AMA. Baglari kopmus Ve kendi yolunu cizmeye baslamis.gerci barisma felan yok . AMA aynen tutkunun dedigi gibi oldu. Karsina yeni birisi cikicak, o zaman bundan haberler almaaya basliycaksin.

Onlara niye kiziyoruz ki tatlım kendimize kizmamiz lazim kimse bize zorla fal baktirtmiyor biz gidiyoruz çünkü istediğimiz şeyleri duymak hosumuza gidiyor o an icin iyi geliyor onlarda o an icin bize istediğimizi söylüyorlar burada yazılan bütün falcilara gitmiş biri olarak bir iki ufak şey dışında bilen biri çıkmadı artik arada keyfe baktiriyorum ana meselede bu onlarca falcinin dediği çıkmadı aslında beynim biliyordu ama kalbime kabul ettirmek biraz zaman alıyor...

Kizlar biraz fallara ara verin verdikleri tarihleri beklemeyin. Ben artik fal dedterlerini kapattiktan Sonra bisiyler gelismeye basladi. Tamam her soyledikleri olmadi AMA kuzey Ve tutkunun anda soyledikleri ile yakin gelecekte soylediklerinin en azindan %40 oldu. Cok fazla fal baktirmayin, Cok inanip beklemeyin. Olucak seyleride erteliyoruz. Kuzeyin 7 ay once, Ve tutkunun 5 ay once baktigi fallarin bir kisminin gerceklesen kisimlari oldu. Insallah sizinkilerde gerceklesir

Zeynep konuyla ilgili ne diyordu peki canım durumda mi yanıldı düşünceleeer de yaniliyormuymus bu konuda analiz yapabildin mi konuşmanız sırasında

Zeynep konuyla ilgili ne diyordu peki canım durumda mi yanıldı düşünceleeer de yaniliyormuymus bu konuda analiz yapabildin mi konuşmanız sırasında
Zeynep dusuncelerde bir kismi dogru canim. Tamamiyla degil. Ama gecmiste dogru zeynep. Gecmiste yapilanlarda felan.

Basirly denen bir uygulama var kizlar puan toplayip bedavadan baktirabiliyorsunuz buradaki bahsi gecen falcilarin %95 ine baktırmış biri olarak uygulamadakiden bir farkı yok onlarında diyorum fal defterını bende kapattım servet harcamısım denılenlerden cok fazla tutan olmadı olacagı varsa olurmus zaten bosuna vakıt nakıt kaybı

Tutku telefon da bakıyor mu

Ordakilarin da hepsi fos

Erenden bahsedilmiş. Ben ara ara ona giderim çünkü inanılmaz tip ve yer tarif eder. Mesela bana şu güne kadar hiç isim vermedi ama bahsettiği kişiyi öyle bir tarif eder ki hemen anlarsın, çok spesifik şekilde anlatır. Mekan tarifinde de çok iyidir biriyle nerede tanışacağınızı veya iş yerinizi, okulunuzu çok net bir şekilde tarif eder. Staj yapacağım yeri öyle bir tarif etmişti ki staja başladığım ilk gün görünce şok olmuştum.Ama bana verdiği tarihler asla çıkmadı şu güne kadar. Hande için de tavsiyem cafeden çıktıktan sonra falı unutun, kimseye anlatmayın bile. Ne zaman verdiği tarihi, kişiyi veya olayı beklesem olmuyor ama ne zaman imkansız desem ya da unutsam çıkıyor. Tabi bu işler enerji meselesi

Narçil Cafe Zerrin e baktıran varmı kızlar nasıldır sizce ? Bugün baktırdım bölük pörçük gibi bakıyo ama çokta fena değil fakat pek hoşuma gitmeyen bi ayrıntıdan bahsetti ve moralim ister istemez düştü Daha önce gideniniz varsa lütfen yorum yapabilirmisiniz

tekefonla zeynebe baktirdim. hic bir sey bilemedi.isim yok, nokta atisi yok cok yuvarlak laflar. ben evli oldugum halde beni dul soyledi. bir cocugum var iki tane var dedi. calusiyorsun dedi ama ben emekliyim. tahmin ettigi tek sey alt batimla ilgili bir sorunum oldugudur ama kesin ne oldugunu goremedi. 70,- tl degil on lira bile kesinlikle etmiyor. resmen bosuna verilmis bir para. ama inandigim birsey varsa da bu fal kesinlikle bir enerji isi. bana hic birsey bilemedi ama baskasina bilebilir. hatta biliyordur da. ama bende cok fos

B
kesinlikle enerji işi zeynep an da ve gekrcekte iyi bi de söylediklerini başka şeylere de yorumlayabiliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…