bana enerjisi asla tutmadi. zeynep bana inanilmaz kotu bir fal bakti hic birsey bilemedi ama baskasina biliyor olabilir... tek bildigi alt batimda ki neresi oldugunu da soyleyemedi sorunum var oldugudur....B
kesinlikle enerji işi zeynep an da ve gekrcekte iyi bi de söylediklerini başka şeylere de yorumlayabiliyo.
bana da dedikleri olmadı çok konuşuyor hep aynı şeyleri tekrarlıyor o paraya yazık bence debana enerjisi asla tutmadi. zeynep bana inanilmaz kotu bir fal bakti hic birsey bilemedi ama baskasina biliyor olabilir... tek bildigi alt batimda ki neresi oldugunu da soyleyemedi sorunum var oldugudur....
yazik ki ne yazikbana da dedikleri olmadı çok konuşuyor hep aynı şeyleri tekrarlıyor o paraya yazık bence de
Erenden bahsedilmiş. Ben ara ara ona giderim çünkü inanılmaz tip ve yer tarif eder. Mesela bana şu güne kadar hiç isim vermedi ama bahsettiği kişiyi öyle bir tarif eder ki hemen anlarsın, çok spesifik şekilde anlatır. Mekan tarifinde de çok iyidir biriyle nerede tanışacağınızı veya iş yerinizi, okulunuzu çok net bir şekilde tarif eder. Staj yapacağım yeri öyle bir tarif etmişti ki staja başladığım ilk gün görünce şok olmuştum.Ama bana verdiği tarihler asla çıkmadı şu güne kadar. Hande için de tavsiyem cafeden çıktıktan sonra falı unutun, kimseye anlatmayın bile. Ne zaman verdiği tarihi, kişiyi veya olayı beklesem olmuyor ama ne zaman imkansız desem ya da unutsam çıkıyor. Tabi bu işler enerji meselesi
iletişim tarihleri çıktı ama buluşma tarihleri patladı bende Nisan bitti
bir kısmı çıksa bir kısmı çıkmıyor
çıkan kısmıyla idare ediyoruz :=)
tutkunun işle ilgili ilk falında dediği birşeyi kısmen yaşadım ama önemli parantez ikinci falında tersini söylemişti ben ilkini yaşadım. birde 2.falında karşılaşacağım bi rinin baş harfini bildi.
Kızlar yokluğumda öyle şeyler yaşadımki geçen sene baktırdıklarımın bir kısmı çıkmaya başladı bunlar sembol toprak asmin utku 2sinin de dediğine benzer tarife uyam kişiyle nihayet tanıştım şoktayım.
bu sene baktırdıklarımından da kuzey ve kısmen de tutku çıktı.
Yalnız önemli bir nokta var tanıştığım kişinin tarifi falcılarda aynı ama sonuçlar 3ününde çok farklı ben de hangisinin dedi sonuç çıkacak merak ediyorum
Merhaba hangi falcıdan bahsediyorsunuz tarihler çıktı demişsiniz ?
iletişim tarihleri çıktı ama buluşma tarihleri patladı bende Nisan bitti
bir kısmı çıksa bir kısmı çıkmıyor
çıkan kısmıyla idare ediyoruz :=)
tutkunun işle ilgili ilk falında dediği birşeyi kısmen yaşadım ama önemli parantez ikinci falında tersini söylemişti ben ilkini yaşadım. birde 2.falında karşılaşacağım bi rinin baş harfini bildi.
Kızlar yokluğumda öyle şeyler yaşadımki geçen sene baktırdıklarımın bir kısmı çıkmaya başladı bunlar sembol toprak asmin utku 2sinin de dediğine benzer tarife uyam kişiyle nihayet tanıştım şoktayım.
bu sene baktırdıklarımından da kuzey ve kısmen de tutku çıktı.
Yalnız önemli bir nokta var tanıştığım kişinin tarifi falcılarda aynı ama sonuçlar 3ününde çok farklı ben de hangisinin dedi sonuç çıkacak merak ediyorum
telefonda baktırmayın derım.Sallayıp sılkeler.ancak yanyana olursanız enerjı ıle bakabılır.Emre telefondan bakıyor mu acaba
aynen telefonla asla tutmuyor olmuyor cok salliyorlar birde parandan olursun -en son benim basima gelditelefonda baktırmayın derım.Sallayıp sılkeler.ancak yanyana olursanız enerjı ıle bakabılır.
Bay canımarkadaslar telefondan bakan Tutku bu bay mı bayan mı baktıran söyliyebilir mi?
cikan tarihler tesadüftur ben tarih verenlere inanmiyorum hepsi yalan daha olum saatimiz belli degilken kesin tarih vermek e ne oluyor anlamis degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?