İstanbul'da Fal - Falcılar

B

kesinlikle enerji işi zeynep an da ve gekrcekte iyi bi de söylediklerini başka şeylere de yorumlayabiliyo.
bana enerjisi asla tutmadi. zeynep bana inanilmaz kotu bir fal bakti hic birsey bilemedi ama baskasina biliyor olabilir... tek bildigi alt batimda ki neresi oldugunu da soyleyemedi sorunum var oldugudur....

bana enerjisi asla tutmadi. zeynep bana inanilmaz kotu bir fal bakti hic birsey bilemedi ama baskasina biliyor olabilir... tek bildigi alt batimda ki neresi oldugunu da soyleyemedi sorunum var oldugudur....
bana da dedikleri olmadı çok konuşuyor hep aynı şeyleri tekrarlıyor o paraya yazık bence de

beklediğimiz, gün saydığımız zamanlar gerçekleşmediğine katılıyorum. falı biraz kafadan silip, bekleyişte olmamak lazım

Merhaba kızlar...
Uzun zamandır burayı takip ediyorum şifremi unutmuştum buldum sonunda.Şu sıralar fal arayışındaydım.3 hafta önce Hande'ye, bugün de Kuzey'e baktırdım.Hande'nin enerjisini sevdim ilişkimle ilgili nokta atışları yaptı.İşimle ilgili olumlu şeyler söyledi zaman verdi ama daha beklemedeyim olursa yazarım.Ancak Kuzey'i pek beğenmedim çok yüzeysel baktı sanki.Benimle ilgili bazı şeyler söyledi tamam doğruydu geçmişi iyi yorumluyor, ama adında veya soyadında a,e,r,n harfleri olan biri var dedi bende biri tuttu deyince l harfi de var dedi neyse ona çok takılmadım zaten de ben sanırım daha ayrıntılı bakmasını bekliyodum yaklaşık 10-15dk falan baktı.tarihler verdi bakalım eğer dediği gibi yaşarsam buraya yazarım.Hande işimle ilgili olacak dedi ama Kuzey pek olumlu demedi yani olabilir ama istediğin mi bilmiyorum gibi bişey dedi olumsuz galiba neyse benden bu kadar.Belkide Kuzeyden beklentim yüksekti ondan beğenmemiş olabilirim yada enerji meselesi de olabilir dediğim gibi verdiği tarihler var haziran sonunda dedi en yakın tarih olursa yazarım..

iletişim tarihleri çıktı ama buluşma tarihleri patladı bende Nisan bitti
bir kısmı çıksa bir kısmı çıkmıyor
çıkan kısmıyla idare ediyoruz :=)
tutkunun işle ilgili ilk falında dediği birşeyi kısmen yaşadım ama önemli parantez ikinci falında tersini söylemişti ben ilkini yaşadım. birde 2.falında karşılaşacağım bi rinin baş harfini bildi.

Kızlar yokluğumda öyle şeyler yaşadımki geçen sene baktırdıklarımın bir kısmı çıkmaya başladı bunlar sembol toprak asmin utku 2sinin de dediğine benzer tarife uyam kişiyle nihayet tanıştım şoktayım.
bu sene baktırdıklarımından da kuzey ve kısmen de tutku çıktı.
Yalnız önemli bir nokta var tanıştığım kişinin tarifi falcılarda aynı ama sonuçlar 3ününde çok farklı ben de hangisinin dedi sonuç çıkacak merak ediyorum

iletişim tarihleri çıktı ama buluşma tarihleri patladı bende Nisan bitti
bir kısmı çıksa bir kısmı çıkmıyor
çıkan kısmıyla idare ediyoruz :=)
tutkunun işle ilgili ilk falında dediği birşeyi kısmen yaşadım ama önemli parantez ikinci falında tersini söylemişti ben ilkini yaşadım. birde 2.falında karşılaşacağım bi rinin baş harfini bildi.

Kızlar yokluğumda öyle şeyler yaşadımki geçen sene baktırdıklarımın bir kısmı çıkmaya başladı bunlar sembol toprak asmin utku 2sinin de dediğine benzer tarife uyam kişiyle nihayet tanıştım şoktayım.
bu sene baktırdıklarımından da kuzey ve kısmen de tutku çıktı.
Yalnız önemli bir nokta var tanıştığım kişinin tarifi falcılarda aynı ama sonuçlar 3ününde çok farklı ben de hangisinin dedi sonuç çıkacak merak ediyorum

Merhaba hangi falcıdan bahsediyorsunuz tarihler çıktı demişsiniz ?

Seymbol topragı bende severim cıkan fallarıda olmustur zamanında git gel arkadas olduk artık bu yüzden bende baktırmıyorum arkadasım olan falcıların yorumlarını sevmiyorum objektif olamıyolar :))

Selam gızlı gızlı verılen ısımler numaralar gercekten cok buyuk yanılgı olabılır dıkkatlı olun kızlar.
Dılek ablayı bılen bılır kesınlıkle reklam degıl deneyıp gorun derım.30 tl fıyatıyla..Yenı yer acmıslar kızlar lokalı bır dılek tut cafenın ısmı.Besıktasta cok kolay yerde.gıdıp deneyın bızzat

cikan tarihler tesadüftur ben tarih verenlere inanmiyorum hepsi yalan daha olum saatimiz belli degilken kesin tarih vermek e ne oluyor anlamis degilim

cikan tarihler tesadüftur ben tarih verenlere inanmiyorum hepsi yalan daha olum saatimiz belli degilken kesin tarih vermek e ne oluyor anlamis degilim

yaklaşık bir zaman belirtene inanırım ama kesin şu gün vs diyene asla inanmam. bunu fal baktırdığım biri de söylemişti; yaklaşık zaman söylenebilir ama kesin gün/tarih veriyorsa yalandır o diye.

Ben bugün Tutkuya baktırdım arkadaşlar..çok doğru tespitleri oldu...telefondan neye baktığını anlayamadım.....kart açıyor gibi..ama kartlardan bukadar şeyi nasıl bildi anlam veremedim doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…