daha önce kadınlar kahvesindeki dilek için bahsedersen eski sevgilimle evlendirdi sürekli ama hiçbirşey olmadı hikaye anlatıyor bir kaşık bal çalıyor gönderiyorum 1 sene gittim hiçbir dediği olmadı boşa para vermeyin benceSelam gızlı gızlı verılen ısımler numaralar gercekten cok buyuk yanılgı olabılır dıkkatlı olun kızlar.
Dılek ablayı bılen bılır kesınlıkle reklam degıl deneyıp gorun derım.30 tl fıyatıyla..Yenı yer acmıslar kızlar lokalı bır dılek tut cafenın ısmı.Besıktasta cok kolay yerde.gıdıp deneyın bızzat
Bana tutku nun numarasini verirmisinizBen bugün Tutkuya baktırdım arkadaşlar..çok doğru tespitleri oldu...telefondan neye baktığını anlayamadım.....kart açıyor gibi..ama kartlardan bukadar şeyi nasıl bildi anlam veremedim doğrusu
katiliyorum ...tarim sene bir yil icinde denilirse kabul veya iki uc vakte kadar da kabul....aynenyaklaşık bir zaman belirtene inanırım ama kesin şu gün vs diyene asla inanmam. bunu fal baktırdığım biri de söylemişti; yaklaşık zaman söylenebilir ama kesin gün/tarih veriyorsa yalandır o diye.
Ben bugün Tutkuya baktırdım arkadaşlar..çok doğru tespitleri oldu...telefondan neye baktığını anlayamadım.....kart açıyor gibi..ama kartlardan bukadar şeyi nasıl bildi anlam veremedim doğrusu
Zeynep iyidirAynı şeyi sizin gibi bende düşünmüştüm ilk baktırdığımda galiba transa felan geçiyor tutku çünkü kartlarla bu kadar nokta atışı ve ayrıntı bilmenin mümkün olduğunu sanmıyorum yeni baktırmışsınız umarım falınız çıkar zeynebi denediniz mi ?
Aynı şeyi sizin gibi bende düşünmüştüm ilk baktırdığımda galiba transa felan geçiyor tutku çünkü kartlarla bu kadar nokta atışı ve ayrıntı bilmenin mümkün olduğunu sanmıyorum yeni baktırmışsınız umarım falınız çıkar zeynebi denediniz mi ?
evet tutkunım ilk falı çok iyiydir ama bazı kısımları aşkta çıktı bana eğitimde iki falında da tam tersini soyledi çıkarsa hangısının dogru oldugunu anlayacağım inşallah
Gerçi 70 lira da çok zeynep kaça bakıyor bi de melekler kahvesi kadiri deneyen var mı
ki 70 ira aliyor...
laf cafeden birine laf baktırdın mı bilgin var mı ?ki 70 ira aliyor...
öğrenebildiyseniz tutukunun no bana da atabilirmisiniz?Kızlar eski mesajları çok okuyamadım ama Tutku telefonda bakıyor, sanırım bana telefonunu gönderebilir misiniz????
Seymbol topragı bende severim cıkan fallarıda olmustur zamanında git gel arkadas olduk artık bu yüzden bende baktırmıyorum arkadasım olan falcıların yorumlarını sevmiyorum objektif olamıyolar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?