İstanbul'da Fal - Falcılar

daha önce kadınlar kahvesindeki dilek için bahsedersen eski sevgilimle evlendirdi sürekli ama hiçbirşey olmadı hikaye anlatıyor bir kaşık bal çalıyor gönderiyorum 1 sene gittim hiçbir dediği olmadı boşa para vermeyin bence

yaklaşık bir zaman belirtene inanırım ama kesin şu gün vs diyene asla inanmam. bunu fal baktırdığım biri de söylemişti; yaklaşık zaman söylenebilir ama kesin gün/tarih veriyorsa yalandır o diye.
katiliyorum ...tarim sene bir yil icinde denilirse kabul veya iki uc vakte kadar da kabul....aynen

tarihlerden konuşulmuş benim 2kere tam tarihinde kuzey in dediğini yaşadım 2ye tesadüf dıyemıyoruz
ama buluşma tarihleri yaklaşım olarak bile çıkmadı hiçbir falcıda

bence tesaduftur cunku olum saatimiz belli degilken bunu kimse bilemezken veya hamile kalma dogurma saatimizi de kimse soyleyemezken ....kesin tarih kimse veremez verenlerinde tesaduftur zaten kesin biliyor olsaydilar bulusma tarihlerininde kesin bilirlerdi...birini biliyor birini bilmiyor garip degilmi

Ben bugün Tutkuya baktırdım arkadaşlar..çok doğru tespitleri oldu...telefondan neye baktığını anlayamadım.....kart açıyor gibi..ama kartlardan bukadar şeyi nasıl bildi anlam veremedim doğrusu

Aynı şeyi sizin gibi bende düşünmüştüm ilk baktırdığımda galiba transa felan geçiyor tutku çünkü kartlarla bu kadar nokta atışı ve ayrıntı bilmenin mümkün olduğunu sanmıyorum yeni baktırmışsınız umarım falınız çıkar zeynebi denediniz mi ?

Zeynep iyidir

evet tutkunım ilk falı çok iyiydir ama bazı kısımları aşkta çıktı bana eğitimde iki falında da tam tersini soyledi çıkarsa hangısının dogru oldugunu anlayacağım inşallah

evet tutkunım ilk falı çok iyiydir ama bazı kısımları aşkta çıktı bana eğitimde iki falında da tam tersini soyledi çıkarsa hangısının dogru oldugunu anlayacağım inşallah

Bilmem canım ben öyle bir sorun yaşamadım ama belki enerjisi iyi değildi o an gerçi enerjisi iyi olmadığı zaman söylüyor bir kere öyle erteşeöişti randevumu tutku

Kızlar eski mesajları çok okuyamadım ama Tutku telefonda bakıyor, sanırım bana telefonunu gönderebilir misiniz????

Seymbol topragı bende severim cıkan fallarıda olmustur zamanında git gel arkadas olduk artık bu yüzden bende baktırmıyorum arkadasım olan falcıların yorumlarını sevmiyorum objektif olamıyolar :))

bu uzun saçlı sürmeli toprak dimi sen nezaman baktırdın bide sendede tanışcagın dedıgın kişiyle tanıştın mı sonuç dedıgı gıbu olur mu sence
bana nerde tanışcagımı ve neler yapcagını soyledi 1bucuk yıl once cıkan kart degnek şövalye siydi o olumlu dedı ama bu faldan bir yıl sonra tutkuya baktırdım o sen ıstemıycen dedı ve cok tuhaf bı şekilde oda tanıscagımız yeri aynı yer olarak tarif etti.
onun gibi tutku da sen istemiycen dedi sence hangisi çıkar ya of kafam allak bullak oldu da en şaştıgım 1bucuk yıl once bakılan falın çıkması
sanırım tarottaki kişi kartları gercekten hayatımıza giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…