İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet o toprak ben 2010-11 arası baktırıyordum canım sonra cok samimi olduk diye bıraktım ona baktırmayı ama o dönem söylediği birşey söylediği tarihte olmuştu ki benim niyetimde hep o konu hakkındaydı o dönem

yaaaa çıkıyor yanii demekki konu aşkmıyfı

merhaba kızlar tutkuya sonunda baktırabildim ama tam bir hayalkırıklığı yaşadım. Belki enerjimiz tutmadı bilmiyorum belki ilerisi için söyledikleri çıkar onu da bilemem ama anlık ve geçmişte 10 şey söylediyse 3 ü tuttu. içinde şu harf dediği şeyler tutmadı ayrılık yaşamıssın dedi yaşamadım. şu harf olan dönecek dedi pişmalıkla ayrılan yok ki dönsün bi de içinde o harf olan biri hiç olmadı hayatımda. çok da güzel şeyler söyledi gelecekle ilgili ama anlık bile tutmayınca inanmadım artık. 9 dakika sürdü sadece 70 tl için çok basit ve başarısız bi faldı maalesef. Bilginize.. Yakın zaman için söylediği şeyler var çıkarsa yazarım yine.

Ya şuan fal baktırmaya ihtiyacım varki ! Taksim Symbol cafe Toprak nasıl sizce yada o civarlarda kime baktırabilirim ?

Ya şuan fal baktırmaya ihtiyacım varki ! Taksim Symbol cafe Toprak nasıl sizce yada o civarlarda kime baktırabilirim ?
Tugba var taksımde cafenın adını hatırlamıyorum onu bır deneyın bana az tutturdu ama yakın arkadasıma bu gece arayacak dedıgı eeskı erkek arkadası o gece aradı bana zaten cok tutmaz fallar ucuzduda bır deneyın ıstersenız

kızlar sembol toprağa ekim 2016da baktırmıştım dediği hiçbirşey çıkmadı zaten adam fala bakmaktan çok bana asıldı çıtır gibisin bırak evliliği hayatını yaşa belindeki gamzeler güzelmiş dedi bilmem ne çıplak mı hayal ediyor karşısındakini anlayamadım sapık gibi geldi bana :) size söylemedi hiç böyle şeyler ??

hangi cafe canım bende gideyim :):)

tuğba olumsuzu da söyler mesela, o yönüyle iyidir. ötekiler gibi olumlu olumlu konuşup insanı beklentiye sokmaz.

Hadi yaaa şaka gibi,bende baktırmıştım ona sen diyince aklıma geldi benimde küpelerime takmıştı çok güzel falan diye iltifat edip durmuştubanada dediği hiç bisey çıkmadı valla

Hadi yaaa şaka gibi,bende baktırmıştım ona sen diyince aklıma geldi benimde küpelerime takmıştı çok güzel falan diye iltifat edip durmuştubanada dediği hiç bisey çıkmadı valla
burda herkes övünce şaşırdım garezi bana mıydı diye bence iyice geyiğe vurmuş olayı adamda gram ciddiyet yoktu gidecek olanlar iki kez düşünsün bence paraya yazık

buradan açık açık yazmayayım da bana da bu tarz şeyler söylemişti

Merhaba arkadaslar,
Besiktas cafe benim de kuzeye gitmek istiyorum eskidende symbol cafede calisiyormus bileniniz gideniniz var mi nasil kendisi?

tuğbaya bende baktırmıştım anlık tespitleri ii ama gelecekle ilgili dedikleri olmamıştı gerçi taraf baya dengesizdi aslında yine denenebilir. Ben bide Handeyi seviyorum aslında ama en son baktığı falda dedikleri çıkmadı

Merhaba arkadaslar,
Besiktas cafe benim de kuzeye gitmek istiyorum eskidende symbol cafede calisiyormus bileniniz gideniniz var mi nasil kendisi?
Kuzey bende ve benim tavsiye ettigim arkadaslarimda başariliydi. Anlik durumda ve gecmiste bana dedikleri cikiyor. Ama tabi enerji meselesi bu fal işleri

Ya kızlar kimse beni sallamadı ama yine sormak istiyorum Cafe dios duyguya baktıranınız varmı geçen gün aradım bir hafta önce aramanız lazım dediler ( ama reklam için olabilir diye düşündüm) bi arkadaşım baktırdı şok olarak ayrıldı isim fln vererek bakmış giden fikri olan varmı ?

Kizlar gecmis yillarda eylem diye birisinden bahsedilmis. Bayada bir konusulmus. Her ne kadar fallara tovbe desemde, ramazan gelmeden once son bir kez Bana su anki olaylari anlaticak birisine ihtycm var. rica etsem Bu eylemin telefonunu bilen varsa bana gonderebilirmi?
Yada onerebilceniz daha iyi birisi varmi? Yuzyuze bakan istanbulda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…