bu uzun saçlı sürmeli toprak dimi sen nezaman baktırdın bide sendede tanışcagın dedıgın kişiyle tanıştın mı sonuç dedıgı gıbu olur mu sence
bana nerde tanışcagımı ve neler yapcagını soyledi 1bucuk yıl once cıkan kart degnek şövalye siydi o olumlu dedı ama bu faldan bir yıl sonra tutkuya baktırdım o sen ıstemıycen dedı ve cok tuhaf bı şekilde oda tanıscagımız yeri aynı yer olarak tarif etti.
onun gibi tutku da sen istemiycen dedi sence hangisi çıkar ya of kafam allak bullak oldu da en şaştıgım 1bucuk yıl once bakılan falın çıkması
sanırım tarottaki kişi kartları gercekten hayatımıza giriyor
Evet o toprakben 2010-11 arası baktırıyordum canım sonra cok samimi olduk diye bıraktım ona baktırmayı ama o dönem söylediği birşey söylediği tarihte olmuştu ki benim niyetimde hep o konu hakkındaydı o dönem
pembe pembe bende çıkmamıştıDejavu cafe neşe hanım nasıl kızlar
Tugba var taksımde cafenın adını hatırlamıyorum onu bır deneyın bana az tutturdu ama yakın arkadasıma bu gece arayacak dedıgı eeskı erkek arkadası o gece aradı bana zaten cok tutmaz fallar ucuzduda bır deneyın ıstersenızYa şuan fal baktırmaya ihtiyacım varki ! Taksim Symbol cafe Toprak nasıl sizce yada o civarlarda kime baktırabilirim ?
hangi cafe canım bende gideyim :):)Tugba var taksımde cafenın adını hatırlamıyorum onu bır deneyın bana az tutturdu ama yakın arkadasıma bu gece arayacak dedıgı eeskı erkek arkadası o gece aradı bana zaten cok tutmaz fallar ucuzduda bır deneyın ıstersenız
Tugba var taksımde cafenın adını hatırlamıyorum onu bır deneyın bana az tutturdu ama yakın arkadasıma bu gece arayacak dedıgı eeskı erkek arkadası o gece aradı bana zaten cok tutmaz fallar ucuzduda bır deneyın ıstersenız
Hadi yaaa şaka gibi,bende baktırmıştım ona sen diyince aklıma geldi benimde küpelerime takmıştı çok güzel falan diye iltifat edip durmuştukızlar sembol toprağa ekim 2016da baktırmıştım dediği hiçbirşey çıkmadı zaten adam fala bakmaktan çok bana asıldı çıtır gibisin bırak evliliği hayatını yaşa belindeki gamzeler güzelmiş dedi bilmem ne çıplak mı hayal ediyor karşısındakini anlayamadım sapık gibi geldi bana :) size söylemedi hiç böyle şeyler ??
burda herkes övünce şaşırdım garezi bana mıydı diyeHadi yaaa şaka gibi,bende baktırmıştım ona sen diyince aklıma geldi benimde küpelerime takmıştı çok güzel falan diye iltifat edip durmuştubanada dediği hiç bisey çıkmadı valla
buradan açık açık yazmayayım da bana da bu tarz şeyler söylemiştikızlar sembol toprağa ekim 2016da baktırmıştım dediği hiçbirşey çıkmadı zaten adam fala bakmaktan çok bana asıldı çıtır gibisin bırak evliliği hayatını yaşa belindeki gamzeler güzelmiş dedi bilmem ne çıplak mı hayal ediyor karşısındakini anlayamadım sapık gibi geldi bana :) size söylemedi hiç böyle şeyler ??
tuğbaya bende baktırmıştım anlık tespitleri ii ama gelecekle ilgili dedikleri olmamıştı gerçi taraf baya dengesizdi aslında yine denenebilir. Ben bide Handeyi seviyorum aslında ama en son baktığı falda dedikleri çıkmadıTugba var taksımde cafenın adını hatırlamıyorum onu bır deneyın bana az tutturdu ama yakın arkadasıma bu gece arayacak dedıgı eeskı erkek arkadası o gece aradı bana zaten cok tutmaz fallar ucuzduda bır deneyın ıstersenız
buldum damla turku evınde bakıyor taksımde mutlaka ses kaydı al bıraz degısık konusuyorhangi cafe canım bende gideyim :):)
Kuzey bende ve benim tavsiye ettigim arkadaslarimda başariliydi. Anlik durumda ve gecmiste bana dedikleri cikiyor. Ama tabi enerji meselesi bu fal işleriMerhaba arkadaslar,
Besiktas cafe benim de kuzeye gitmek istiyorum eskidende symbol cafede calisiyormus bileniniz gideniniz var mi nasil kendisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?