Arkadaşlarım geçen baktırmıştı canım tavsiye etmiyorumKizlar gecmis yillarda eylem diye birisinden bahsedilmis. Bayada bir konusulmus. Her ne kadar fallara tovbe desemde, ramazan gelmeden once son bir kez Bana su anki olaylari anlaticak birisine ihtycm var. rica etsem Bu eylemin telefonunu bilen varsa bana gonderebilirmi?
Yada onerebilceniz daha iyi birisi varmi? Yuzyuze bakan istanbulda ?
Ben gitmiştim isim falan veriyor ama o kadar gelecek çıkmıyorMerhaba kizlar,
Atakoy sentinus cafede cansu hanima cok iyi diyorlar giden baktiran var mi nasil acaba kendisi?
Aynen canım baktırma boşuna ona kalsa ben şimdiye ohooooKizlar gecmis yillarda eylem diye birisinden bahsedilmis. Bayada bir konusulmus. Her ne kadar fallara tovbe desemde, ramazan gelmeden once son bir kez Bana su anki olaylari anlaticak birisine ihtycm var. rica etsem Bu eylemin telefonunu bilen varsa bana gonderebilirmi?
Yada onerebilceniz daha iyi birisi varmi? Yuzyuze bakan istanbulda ?
Tesekkur ederim kizlar . Bosu bosuna gitmiym o zaman. Bias cafe gokceden randevu aldim . Yorumlarimi yazarim baktirincaAynen canım baktırma boşuna ona kalsa ben şimdiye ohoooo
canim Ben 2015 yilinda baktirmistim 29 yaşında evleneceksin sen dedi evleneceğim insanda k a n harfi var dedi,şuan 29 yaşındayım hayatımda biri yokMerhaba kizlar,
Atakoy sentinus cafede cansu hanima cok iyi diyorlar giden baktiran var mi nasil acaba kendisi?
taksim de damlalar cafede tuğba iyidir anda, ama gelecek çıkmazkadıköy-taksim gibi yerlerde anda iyi kim var?
taksim de damlalar cafede tuğba iyidir anda, ama gelecek çıkmaz
parmaksiz sedat diye biri varmış onada bi kaç arkadaşım iyi demişti ben denemedim onu henüztuğba dışında? tuğbaya çok gittim artık gidince faldan önce "senin şu iş ne oldu? sevgilin ne yapıyor?" diye muhabbet ediyoruz
Melekler kahvesindeki emre değişti mi öyle bi şeyler yazılmış yeni emreyi öner miyor musunuz
Zeynep depresyona sokuyor berbat bır enerjısı var ve cıkmıyor dedıklerı herkese aynı seyler devamlı aynı cumleler tekrar edıp duruyor bır sure sonra bu fal bıtsın dıye dua edıyorsunuz bence yazık parayaYa da zeynep mi tutku mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?