İstanbul'da Fal - Falcılar

al bendende okadar hem depresyona sokuyor hem çıkmıyor ona kalsa ayaklarıma kapancaktı ki sevdiğim hiç öyle biri deildir egoistin tekidir atacaksa karaktere göre atsın bari..
ama tutku bana nasıl çıktı hala hayretlerdeyim
devamı nasıl olur onu bilemem ama dediği harftediki kişi dediği konuyla ilgili karşıma geldi... yorum beklıyorum kızlar tutku nun falı çıkan hakkında kaç gündür hiç sesiniz çıkmıyor

Murat övünç diye bir şaklaban var filim fırıldakçı totoş bişey .zamanınıza yazık paranıza umutlarınıza yazık

kızlar bias cafe gökçe benim favorim, buna iyice eminim. 12 mayıs'ta fal baktırdığımda "4 gün içinde sen bu adamla tekrardan görüşeceksin" dedi. o akşam konuştuk, 13 mayısta da görüştük. bana bu derece tutturan hiçbir falcı yok. adamla tartışma yaşasam biliyor, benim düşüncelerimi okuyor. şehir dışına gidecek dedi, adam bugün şehir dışındaydı. adamın bana birkaç ay önce kurduğu cümlenin aynısını fal bakarken söyledi. beşiktaşta taksimde çok kişiye baktırdım ama gökçe benim favorim. saçma sapan tiplere para yedirmeyeceğim artık. enerjisi zaten muhteşem. iyi kötü her şeyi söylüyor. bazı falcılar gibi karşısındaki insanı aşağılamıyor halden anlıyor yani. hatalarımı söylüyor, yol gösteriyor. bu benim için çok önemli. herkese sevgiler...

bugün cafe bi melek'te sevgi'ye fal baktırdım. faldan çok nasihat veriyor. olumsuz şeyler de söyledi ama bunu fal baktıran kişiyi kırarak yapıyor. bana "aciz" dedi siz düşünün :) kalkmak istedim, dinlemek istemedim. otur dedi ama aynı şeye devam etti. tarot ve kahve bakıyor. asla bir daha gitmem. paramla rezil olmaya niyetim yok. 5-10 dakika fal bakıp 20 dakika nasihat verip kendi hayatını anlatmasını bir daha dinleyemeyeceğim. keşke beni yargılayacağına sadece fal baksaydı. isteyenlere özelden anlatırım, buraya tamamını yazmak istemiyorum. kibar olmak zor değil.
bir falcıdan memnunsanız, sadece ona gitmenizi tavsiye ederim. sürekli başka kişilere gitmek aşırı şekilde kafa karıştırıyor. ben malesef heyecan aradım ama çok pişman oldum.
tamam bir falcı olumsuz şeyleri de söylemeli ama bazıları var ki, "olumsuz konuşayım,çok gerçekçi görüneyim" diye kendini kasıyor. hiçbirinin kalp kırmaya hakkı yok.

Toprağı düşünüyodum ama şimdi yorumları okuyunca hevesim kaçtı . Handeden randevu alamıyoruz nerdeyse full dolu önereceğiniz kim vardır ? Taksim Beşiktaş civarında ?

kızlar symbol cafe mehmet de artık bias cafedeymiş. symbolden ayrıldıktan sonra mehmet'i bulamayanlar varsa diye yazmak istedim.
ben nihale telefonda baktırmıştım. o zaman yeni doğum yaptığı için rahat rahat bakamamıştı. an konusunda iyiydi. gelecek bende çıkmadı ama zaten yüz yüze baktırmadığım için umudum yoktu. bende numarası var, isteyene yollarım. şuan bir cafede çalışıyor mu, bilen var mı?

Bendeki surec aynen tutkunun verdigi detaylarla ilerliyor. Henuz sonuca gelmedim. Zaten sonucta Senin kararina gore sekillenicek demisti. Iki kisi arasinda kalicaksin. Sadece zamanlari biraz sasti. Kuzeye gelince onunda soyledikleri gerceklesiyor . Sadece tarihler biraz sekiyor. Ayrica dun bias cafe gokceyi denedim. Kuzey Ve tutku ile paralel seyler soyledi. Sonucu ise aynen tutkunun dedigi gibi soyledi, sonucu Senin kararin belirliycek. Bana 8 hafta sure verdi Ve Bu 8 hafta sure icinde herseyin duzelicenj soyledi. Tutkuda temmuzdan Sonra hayatimdaki butun sorunlari arkamda birakicami soylemisti.
Bu arada kizlar zeynepin fali tamami ile fos. Bana dediki, 2 hafta icinde ailesinin buldugu kizla yuzuk takicak. Zeynepe fal baktirali 2 ay oldu. Malesef Boyle birsey yok, gectigimiz hafta yazistik. Tam tersi olmus, ailesi ile baglarini kopartmis Ve kendi hayatina ceki duzen veriyms. Dun gokcede aynini soyledi.
D Dryperikizi canım sana tam olarak çıkmışmıydı tutku ben onun dediği süreçteyimte sonuçta dediği gibi olmuş muydu?
aynen

Aynı Nihalden bahsediyorsak ve ben yanlış hatırlamıyorsam şu anda beşiktaş symbol'de diye biliyorum

Yardım
Kızlar nikoya gittim kadıköyde son derece olumsuz bi faldı her açıdan.an da bile bilemediği şeyler oldu ama yine de canım sıkıldı. Sizce nasıl çıkıyo mu :s

bana kuzey in falı tarihiyle iki kez çıktı o çok ayrıntılı girmez ki bende oyle ıstıyorum zaten sadece buluşma tarihi sarktı ama diğer tarihleri tam umutsuzluğa düşerken çıktı... onun andaki düşünce lerinide çok beğeniyorum ben... bana sececegımı soyledı kuzey tutkuysa banada iki kişi arasında kalacağımı soyledı
sadece kişi ile firma ismini karıştırdı galiba çünkü sen istemıtcen dedi oysa ben istedim merakla sonucu beklıyorum isimlerde karışma oluyor deilmi mesela a harfinde biri diyor lar a harfinde bir iş yerinden biriyle tanışıyorsun gibi olabiliyor fallarda geçen gün biri buna benzer birşey yazmıştı burda onunkide karışmış...
ama çok ilginç konuşma dıyalog dediği şekilde oldu bu karmaşada en net sonucu söylemesine rağmen kuzeye bike gıdesım yok biraz akışa bırakayım dedim...

Merhaba acaba bu kuzey hangi cafede bakıyor ?

Kuzey'in bende çıkıyor dedikleri de tutku neden çıkmıyor. Bende mi bi anormallik var Hande ve Kuzey dışında bende pek cikan yok henuz

Handenin bende asıl konu ile ilgili dediği şeyler çıkmamıştı. Söylediği diğer şeyler ne alaka benim falımda çıkıyo dediğim şeyler çıktı . Kuzeyinde ilk altı ay cefa sonrası sefa olacak falan dedi ama öle evet çıktı dediğim şeyleri olmadı . Tutkuya baktırdığım falıda hatırlamıyorum. Haziran Temmuz tarihi bi aklımda var ama neyle ilgili onu hatırlamıyorum :s

Kuzey'in bende çıkıyor dedikleri de tutku neden çıkmıyor. Bende mi bi anormallik var Hande ve Kuzey dışında bende pek cikan yok henuz

Kuzey bende fix menu zaten hep çıkıyorda tutkunun çıkmasına şaşırdım agzım açık kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…