Zeynep depresyona sokuyor berbat bır enerjısı var ve cıkmıyor dedıklerı herkese aynı seyler devamlı aynı cumleler tekrar edıp duruyor bır sure sonra bu fal bıtsın dıye dua edıyorsunuz bence yazık paraya
Canım iş konusunda süreç dediği gibi başladı ama daha yeni aşk için beklemedeyim. Sonuçlanan bir şey yok amaD Dryperikizi canım sana tam olarak çıkmışmıydı tutku ben onun dediği süreçteyimte sonuçta dediği gibi olmuş muydu?
Canım iş konusunda süreç dediği gibi başladı ama daha yeni aşk için beklemedeyim. Sonuçlanan bir şey yok ama
aynenD Dryperikizi canım sana tam olarak çıkmışmıydı tutku ben onun dediği süreçteyimte sonuçta dediği gibi olmuş muydu?
kızlar symbol cafe mehmet de artık bias cafedeymiş. symbolden ayrıldıktan sonra mehmet'i bulamayanlar varsa diye yazmak istedim.
ben nihale telefonda baktırmıştım. o zaman yeni doğum yaptığı için rahat rahat bakamamıştı. an konusunda iyiydi. gelecek bende çıkmadı ama zaten yüz yüze baktırmadığım için umudum yoktu. bende numarası var, isteyene yollarım. şuan bir cafede çalışıyor mu, bilen var mı?
Bendeki surec aynen tutkunun verdigi detaylarla ilerliyor. Henuz sonuca gelmedim. Zaten sonucta Senin kararina gore sekillenicek demisti. Iki kisi arasinda kalicaksin. Sadece zamanlari biraz sasti. Kuzeye gelince onunda soyledikleri gerceklesiyor . Sadece tarihler biraz sekiyor. Ayrica dun bias cafe gokceyi denedim. Kuzey Ve tutku ile paralel seyler soyledi. Sonucu ise aynen tutkunun dedigi gibi soyledi, sonucu Senin kararin belirliycek. Bana 8 hafta sure verdi Ve Bu 8 hafta sure icinde herseyin duzelicenj soyledi. Tutkuda temmuzdan Sonra hayatimdaki butun sorunlari arkamda birakicami soylemisti.
Bu arada kizlar zeynepin fali tamami ile fos. Bana dediki, 2 hafta icinde ailesinin buldugu kizla yuzuk takicak. Zeynepe fal baktirali 2 ay oldu. Malesef Boyle birsey yok, gectigimiz hafta yazistik. Tam tersi olmus, ailesi ile baglarini kopartmis Ve kendi hayatina ceki duzen veriyms. Dun gokcede aynini soyledi.
aynen
Merhaba acaba bu kuzey hangi cafede bakıyor ?bana kuzey in falı tarihiyle iki kez çıktı o çok ayrıntılı girmez ki bende oyle ıstıyorum zaten sadece buluşma tarihi sarktı ama diğer tarihleri tam umutsuzluğa düşerken çıktı... onun andaki düşünce lerinide çok beğeniyorum ben... bana sececegımı soyledı kuzey tutkuysa banada iki kişi arasında kalacağımı soyledı
sadece kişi ile firma ismini karıştırdı galiba çünkü sen istemıtcen dedi oysa ben istedim merakla sonucu beklıyorum isimlerde karışma oluyor deilmi mesela a harfinde biri diyor lar a harfinde bir iş yerinden biriyle tanışıyorsun gibi olabiliyor fallarda geçen gün biri buna benzer birşey yazmıştı burda onunkide karışmış...
ama çok ilginç konuşma dıyalog dediği şekilde oldu bu karmaşada en net sonucu söylemesine rağmen kuzeye bike gıdesım yok biraz akışa bırakayım dedim...
Kuzey'in bende çıkıyor dedikleri de tutku neden çıkmıyor. Bende mi bi anormallik varbana kuzey in falı tarihiyle iki kez çıktı o çok ayrıntılı girmez ki bende oyle ıstıyorum zaten sadece buluşma tarihi sarktı ama diğer tarihleri tam umutsuzluğa düşerken çıktı... onun andaki düşünce lerinide çok beğeniyorum ben... bana sececegımı soyledı kuzey tutkuysa banada iki kişi arasında kalacağımı soyledı
sadece kişi ile firma ismini karıştırdı galiba çünkü sen istemıtcen dedi oysa ben istedim merakla sonucu beklıyorum isimlerde karışma oluyor deilmi mesela a harfinde biri diyor lar a harfinde bir iş yerinden biriyle tanışıyorsun gibi olabiliyor fallarda geçen gün biri buna benzer birşey yazmıştı burda onunkide karışmış...
ama çok ilginç konuşma dıyalog dediği şekilde oldu bu karmaşada en net sonucu söylemesine rağmen kuzeye bike gıdesım yok biraz akışa bırakayım dedim...
Beşiktaş cafe benim'de çalısiyor kuzeyMerhaba acaba bu kuzey hangi cafede bakıyor ?
Kuzey'in bende çıkıyor dedikleri de tutku neden çıkmıyor. Bende mi bi anormallik varHande ve Kuzey dışında bende pek cikan yok henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?