Kızlar bşy diyinYardım
Kızlar nikoya gittim kadıköyde son derece olumsuz bi faldı her açıdan.an da bile bilemediği şeyler oldu ama yine de canım sıkıldı. Sizce nasıl çıkıyo mu :s
Kuzey bende fix menu zaten hep çıkıyorda tutkunun çıkmasına şaşırdım agzım açık kaldı...
Bende Kuzeyin bir tane bile dedigi cikmadi )))) 5 ay gecti
O kadın tam bi ruhhastası merak etme sadece sana değil herkese öle davranıyor,ben ilk gittiğimde tartıştım kalkıp gitmek istedim senin gibi göndermedi,iki saat şöle yap böle yap akıl verip durdu,zaten canım sıkkın gitmişim sorguya çeker gibi neden böle yaptın yok senin hatan fikrini sölüyosun tersliyo falan resmen sözleriyle tahrik ediyo insanı,kesinlikle psikolojik sorunları var ama sorsan bilmem kaç yıldır evliymişde yok adam nasıl idare edilir o çok iyi biliyomuş da biz bilmiyomuşuz,kendini çok akıllı herşeyi çok iyi bildiğini sanıyo ama daha müşteriyle nasıl konuşulur haberi yok,fala gelince hiç bişey bildiği falan yok arkadaşlar,uzun bi aradan sonra ikinci bi şans verip tekrar gittiğimde ilkinde bundan asla bişey olmaz dediği adama ikincide bunla evleniceksin dedi gerisini siz düşünün artık,neyse çok uzattım nasıl dolmuşsam artıkbugün cafe bi melek'te sevgi'ye fal baktırdım. faldan çok nasihat veriyor. olumsuz şeyler de söyledi ama bunu fal baktıran kişiyi kırarak yapıyor. bana "aciz" dedi siz düşünün :) kalkmak istedim, dinlemek istemedim. otur dedi ama aynı şeye devam etti. tarot ve kahve bakıyor. asla bir daha gitmem. paramla rezil olmaya niyetim yok. 5-10 dakika fal bakıp 20 dakika nasihat verip kendi hayatını anlatmasını bir daha dinleyemeyeceğim. keşke beni yargılayacağına sadece fal baksaydı. isteyenlere özelden anlatırım, buraya tamamını yazmak istemiyorum. kibar olmak zor değil.
bir falcıdan memnunsanız, sadece ona gitmenizi tavsiye ederim. sürekli başka kişilere gitmek aşırı şekilde kafa karıştırıyor. ben malesef heyecan aradım ama çok pişman oldum.
tamam bir falcı olumsuz şeyleri de söylemeli ama bazıları var ki, "olumsuz konuşayım,çok gerçekçi görüneyim" diye kendini kasıyor. hiçbirinin kalp kırmaya hakkı yok.
Kızlar nolur bşy diyin illaki birileri gitmiştir moralim bozuk niko nasıldır çok abuk şeyler dedi inanasım yok ama ürktümYardım
Kızlar nikoya gittim kadıköyde son derece olumsuz bi faldı her açıdan.an da bile bilemediği şeyler oldu ama yine de canım sıkıldı. Sizce nasıl çıkıyo mu :s
Canım tarih bekleme hiç. Bana verilen tarihlerin hiç biri çıkmadı. Buradaki herkese Aralık'tan beri mart dendi şubat dendi Nisa'n dendi. Ama çıkan çok azOff kızlar mayısın sonuna az kaldı benim fallar patlayacak sanırım ,hiç bir gelişme yok
bugün cafe bi melek'te sevgi'ye fal baktırdım. faldan çok nasihat veriyor. olumsuz şeyler de söyledi ama bunu fal baktıran kişiyi kırarak yapıyor. bana "aciz" dedi siz düşünün :) kalkmak istedim, dinlemek istemedim. otur dedi ama aynı şeye devam etti. tarot ve kahve bakıyor. asla bir daha gitmem. paramla rezil olmaya niyetim yok. 5-10 dakika fal bakıp 20 dakika nasihat verip kendi hayatını anlatmasını bir daha dinleyemeyeceğim. keşke beni yargılayacağına sadece fal baksaydı. isteyenlere özelden anlatırım, buraya tamamını yazmak istemiyorum. kibar olmak zor değil.
bir falcıdan memnunsanız, sadece ona gitmenizi tavsiye ederim. sürekli başka kişilere gitmek aşırı şekilde kafa karıştırıyor. ben malesef heyecan aradım ama çok pişman oldum.
tamam bir falcı olumsuz şeyleri de söylemeli ama bazıları var ki, "olumsuz konuşayım,çok gerçekçi görüneyim" diye kendini kasıyor. hiçbirinin kalp kırmaya hakkı yok.
Off kızlar mayısın sonuna az kaldı benim fallar patlayacak sanırım ,hiç bir gelişme yok
Bilmiyorum hic hocaya felan gitmedim, gitmenide tavsiye etmem. Bende buldum kendi odamda Boyle seyler, oncelikle sirkeye isladim sonrada akarsuya attim.Bilen varsa özelden ulaşabilir mi bana
Pardon canim yanlis yazmisim, felak ve nas surelerini okudum. Halen dahada ayetel kursiye devam ediyrm.Bilmiyorum hic hocaya felan gitmedim, gitmenide tavsiye etmem. Bende buldum kendi odamda Boyle seyler, oncelikle sirkeye isladim sonrada akarsuya attim.
Ve hemen hemen hergun felak Ve bad surelerini okudum.simdi Cok hafifledim diyebilirim. Her hocayim diyene gdipte parani kaptirma zaten
haklısın canım.ay sonunda yazacağım çıkan çıkmayan fal haberlerinigün sayıp, takıntılı halde beklediğin zaman çıkacağı varsa da çıkmıyor. oluruna bırak
canım yardımı yanlış yerde arıyorsun inan sana birini tavsiye ederler dolandırılırsınYardımınıza ihtiyacım var babama büyü yapmışlar evi terketti bildiğiniz hoca var mı sevabına yardımcı olacak
Tutku bana donmez donsede olmaz dedı doner ama yıne olmaz olmaz olmaz dedıKızlar Tutku ve Kuzey'in barışmayacaksınız bu çocuk sana dönmeyecek dedikleri var mı aranızda?
Kızlar Tutku ve Kuzey'in barışmayacaksınız bu çocuk sana dönmeyecek dedikleri var mı aranızda?
Tutku bana donmez donsede olmaz dedı doner ama yıne olmaz olmaz olmaz dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?