İstanbul'da Fal - Falcılar

O kadın tam bi ruhhastası merak etme sadece sana değil herkese öle davranıyor,ben ilk gittiğimde tartıştım kalkıp gitmek istedim senin gibi göndermedi,iki saat şöle yap böle yap akıl verip durdu,zaten canım sıkkın gitmişim sorguya çeker gibi neden böle yaptın yok senin hatan fikrini sölüyosun tersliyo falan resmen sözleriyle tahrik ediyo insanı,kesinlikle psikolojik sorunları var ama sorsan bilmem kaç yıldır evliymişde yok adam nasıl idare edilir o çok iyi biliyomuş da biz bilmiyomuşuz,kendini çok akıllı herşeyi çok iyi bildiğini sanıyo ama daha müşteriyle nasıl konuşulur haberi yok,fala gelince hiç bişey bildiği falan yok arkadaşlar,uzun bi aradan sonra ikinci bi şans verip tekrar gittiğimde ilkinde bundan asla bişey olmaz dediği adama ikincide bunla evleniceksin dedi gerisini siz düşünün artık,neyse çok uzattım nasıl dolmuşsam artık

Yardım
Kızlar nikoya gittim kadıköyde son derece olumsuz bi faldı her açıdan.an da bile bilemediği şeyler oldu ama yine de canım sıkıldı. Sizce nasıl çıkıyo mu :s
Kızlar nolur bşy diyin illaki birileri gitmiştir moralim bozuk niko nasıldır çok abuk şeyler dedi inanasım yok ama ürktüm

ayyyy o kadın kadar iticisi yok bende 2 kez gittim ilkinde adamı gömdü söyle kötü böyle karaktersiz diye, ikincide beni gömdü o cok iyiymiş ben onu hak etmiyormuşum o yüzden olmucakmış falan filan psikolojik sorunları var bence kadının fala geleni bi şekilde rencide ediyor :))

Kızlar aranızda kahve falı bakmayı bilen var mı? Isin içine para vs girince ben tedirgin oluyorum bu konularda ama birine de suan baktırmaya çok ihtiyacım var bi yardimci olabilecek var mı?

Yardımınıza ihtiyacım var babama büyü yapmışlar evi terketti bildiğiniz hoca var mı sevabına yardımcı olacak

Bilen varsa özelden ulaşabilir mi bana
Bilmiyorum hic hocaya felan gitmedim, gitmenide tavsiye etmem. Bende buldum kendi odamda Boyle seyler, oncelikle sirkeye isladim sonrada akarsuya attim.
Ve hemen hemen hergun felak Ve bad surelerini okudum.simdi Cok hafifledim diyebilirim. Her hocayim diyene gdipte parani kaptirma zaten

Pardon canim yanlis yazmisim, felak ve nas surelerini okudum. Halen dahada ayetel kursiye devam ediyrm.
Birde bir tanidigimiz, 786 besmeleyi bir bardak suya okuyup icmemi soylemisti . Ondan sonrada bir ferahlama oldu. Birde evinide sirkeli suyla sil. Ozellikle kapi Ve pencereleri. Hocaya gitmeden Bu sekilde yaptik biz. Cok sukur eskisi gibi bogulcak gibi olmuyorum
Umarim bir an once Hersey duzelir

Kızlar Tutku ve Kuzey'in barışmayacaksınız bu çocuk sana dönmeyecek dedikleri var mı aranızda?

Kızlar Tutku ve Kuzey'in barışmayacaksınız bu çocuk sana dönmeyecek dedikleri var mı aranızda?

Bna ikiside sevdiğimle ilgili olcak dedi ama çok evre var dedi fakat yeni kişiler gördüler bu yenilere olmaz asla dediler tutku bir ara bununda düşüncen dedi ama kuzey yok çok saçma olmıycak dedi

Tutku bana donmez donsede olmaz dedı doner ama yıne olmaz olmaz olmaz dedı

demekki dürüstler peki noldu döndü mü
sana böyle konuştuğuna göre olmaycaksa bana da olmıycak derdi içim rahatladı iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…