Yok donmedı kuzey ve dıger butun falcılar donecek kaderın dedı 7 ay oldu adamın dondugu yada donecegı yok adam hayatına gayet mutlu devam edıyorBna ikiside sevdiğimle ilgili olcak dedi ama çok evre var dedi fakat yeni kişiler gördüler bu yenilere olmaz asla dediler tutku bir ara bununda düşüncen dedi ama kuzey yok çok saçma olmıycak dedi
demekki dürüstler peki noldu döndü mü
sana böyle konuştuğuna göre olmaycaksa bana da olmıycak derdi içim rahatladı iyi
Banada hepsi dönecek dedi kaderiniz bir vs dediler bende de hala bi değişiklik yokYok donmedı kuzey ve dıger butun falcılar donecek kaderın dedı 7 ay oldu adamın dondugu yada donecegı yok adam hayatına gayet mutlu devam edıyor
Demekkı hep aynı hıkaye umut tacırlerı ben artık baktırmıyorum bosuna umut baglayıp onume bakmamı engellıyor fallarBanada hepsi dönecek dedi kaderiniz bir vs dediler bende de hala bi değişiklik yok
Dönecek diyenlere inanmayın arkadaşlar, bana 15 yıldır birilerini döndürüp duruyorlar, kimi sorsam dönüyor...Sizce olacak gibiyse inanabilirsiniz...ama içinizden bir ses bu olmaz diyorsa olmuyor zaten.....Falcılar geleceği net görmedikleri gibi , olumsuz da konuşmazlar....Ama olmaz diyorlarsa zaten olmadığını kendim gördüm, çok sayıda olmaz dedikleri halde olumlu olan vardır, ama olmaz ditorlarsa %99 olmuyor..uzun bir tecrübe ile sabittirBanada hepsi dönecek dedi kaderiniz bir vs dediler bende de hala bi değişiklik yok
Çok az sayıda olmaz dedikleri halde olan vardır demek istedim......onlar da şimdi çıkıp bana olmaz dedi oldu diye çıkmasınlar çünkü çok çok nadir bir kesini oluşturuyorlarDönecek diyenlere inanmayın arkadaşlar, bana 15 yıldır birilerini döndürüp duruyorlar, kimi sorsam dönüyor...Sizce olacak gibiyse inanabilirsiniz...ama içinizden bir ses bu olmaz diyorsa olmuyor zaten.....Falcılar geleceği net görmedikleri gibi , olumsuz da konuşmazlar....Ama olmaz diyorlarsa zaten olmadığını kendim gördüm, çok sayıda olmaz dedikleri halde olumlu olan vardır, ama olmaz ditorlarsa %99 olmuyor..uzun bir tecrübe ile sabittir
Ya içimden bi ses hem olcak diyo hemde boşuna bekleme diyo ama hem çevrem hem baktırdıpım fallar hepsi aynı bi kaç olayda yaşayınca ne bilim hep aklm karışıyoDönecek diyenlere inanmayın arkadaşlar, bana 15 yıldır birilerini döndürüp duruyorlar, kimi sorsam dönüyor...Sizce olacak gibiyse inanabilirsiniz...ama içinizden bir ses bu olmaz diyorsa olmuyor zaten.....Falcılar geleceği net görmedikleri gibi , olumsuz da konuşmazlar....Ama olmaz diyorlarsa zaten olmadığını kendim gördüm, çok sayıda olmaz dedikleri halde olumlu olan vardır, ama olmaz ditorlarsa %99 olmuyor..uzun bir tecrübe ile sabittir
Yok donmedı kuzey ve dıger butun falcılar donecek kaderın dedı 7 ay oldu adamın dondugu yada donecegı yok adam hayatına gayet mutlu devam edıyor
Hepsı donecek dedı kuzey donsede olmaz dedışekerimm sen demin olmayacak dediler demedin mi:=) hemen yargılamayın hayatım neden derseniz kendimden örnek veriyim herkes döncek dıyordu hatta konuşma ları görenler oldu 8ay adam nasılsın bile yazmadı ama 8ay sonra bi döndü 6ay devam ettik birde bu yönden bakın bana kuzeyin iletişim tarihiyle adamın düşünceleri çok net bi şekilde çıktı tutkununda yeni tanışcağım kişiyle ilgili söylediği çıktı yalnız bundanmı bilmiyorum esas adam bir aydır yazmıyor ilişkilerde boyle şeyler olabilir ummadıgıbız anda fal çıkıyor bakakalıyorsunuz
Ya bana çok alakasız benle ilgili olmayan çevremdeki bi kaç olaydan bahsetti beni etkilemeyen şeler onlar çıktı . Ama asıl konu çıkmadı hatta ne alaka dedim yani benmşle ilgili olan değil çevremdeki olay çıkıyoHande bana göre orta olan bir falcı daha oncede yazmışdım ben ona 2 kere baktırdım ilkinde tespitleri cok iyidi herşeyi nerdeyse bildi dedim tarih verdi verdiği tarih cıkmadı bende o tarihden sonra tekrar gittim acaba ne dicek diye bu seferde kendiyle çelişdi hiçbir şeyi bilemedi çok saçmaladı parama resmen yazık oldu bu yüzden handenin falı bende çıkmıyor ve kendisi cok tutarsız ilk gittinizfe oha diyosunuz ama 2. De hüsran resmen
Banada kendimle ilgili dediği şeyler çıkmadı hande an konusunda iyi gününe göre değişiyor ama sanırım enerjiye görede ama gelecekde kötü malesefYa bana çok alakasız benle ilgili olmayan çevremdeki bi kaç olaydan bahsetti beni etkilemeyen şeler onlar çıktı . Ama asıl konu çıkmadı hatta ne alaka dedim yani benmşle ilgili olan değil çevremdeki olay çıkıyo
İlk baktığı zaman çok çok iyiydi gelecekte baya tutmuştu ama son baktırdıklarım enerji mükemmel ama tarihler olaylar hiç tutmadı. Belkide sarkmalı tarihleri daha zamanıda vardır . Kuzeyinde dediği tarihler tutmadı ama ilk 6 ay sıkıntın olcak sonra karşılığını alcan demişti. Tutkuda haziran ve temmuzla ilgili bişey demişti ama hatırlamıyorum malesefBanada kendimle ilgili dediği şeyler çıkmadı hande an konusunda iyi gününe göre değişiyor ama sanırım enerjiye görede ama gelecekde kötü malesef
Genelde bu cafelerdeki falcıların gelecekle ilgiki soledikleri cıkmıyor zaten ;/ bana hıc cıkan olmadıİlk baktığı zaman çok çok iyiydi gelecekte baya tutmuştu ama son baktırdıklarım enerji mükemmel ama tarihler olaylar hiç tutmadı. Belkide sarkmalı tarihleri daha zamanıda vardır . Kuzeyinde dediği tarihler tutmadı ama ilk 6 ay sıkıntın olcak sonra karşılığını alcan demişti. Tutkuda haziran ve temmuzla ilgili bişey demişti ama hatırlamıyorum malesef
Kızlar yazan olmadı hiç niko diyorum çok olumsuzdu anda da bilemediği oldu ama etkilendim enerjisi boğdu beni. Çıkan var mı niko hakkında ne düşünüyorsunuz?Kızlar nolur bşy diyin illaki birileri gitmiştir moralim bozuk niko nasıldır çok abuk şeyler dedi inanasım yok ama ürktüm
Hepsı donecek dedı kuzey donsede olmaz dedı
Sakın buralara yazma bır dıdem var bu sekılde benı dolandırdı caresızlıgınden fırsat yaratmaya cıkan olabılır ALLAH tan isteYardımınıza ihtiyacım var babama büyü yapmışlar evi terketti bildiğiniz hoca var mı sevabına yardımcı olacak
Niko bana güzel şeyler söylemesine rağmen Benide enerjisi boğmuştu negatif bi yönü söyledikleride çıkmadı cnm o yüzdem sallama boşverKızlar yazan olmadı hiç niko diyorum çok olumsuzdu anda da bilemediği oldu ama etkilendim enerjisi boğdu beni. Çıkan var mı niko hakkında ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?