İstanbul'da Fal - Falcılar

Lütfen çok rica etsem Nil hn adres ve iletişim bilgilerini paylaşırmısınız benimle nedrettezcan70@gmail.com

Eskiden nisantasi Symbol cafede calisan Ishak'i ariyorum... 2 yil oldu ya.. duyan bilen varsa ulasmama yardimci olsun lutfen

arkadaşlar geçen gün iş yerinden bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bir fal baktırdım evinde baktı bana ama istek üzerine cafede de bakıyormuş Erenköy de oturuyor adı Nalan benim geçmişimi çok iyi bildi hatta göğsümde dövme olduğunu daha önce sarışın olduğumu (şuan siyahım)sevgilimin bana hitap şeklini hareketlerini hepsini anlattı biraz diğerlerinden pahalı ama ben çok memnun kaldım isteyen olursa numarasını verebilirim özelden

zeynebin gelecek söyledikleri tırt anlaşıldı da düşünce aktarımıda öyle gibi gelmeye başladı bana en son baktırdıgımda benim sordugum kişiyle ilgili bi korkum var son zamanlarda yaşanmasından son zamanlarda özellikle korktugum bi durum kuruntu yaptıgım bişey ama onu benim düşümcem olarak degilde karsı tarafın bana düşüncesi olarak söyledi hatları karıstırıyor galıba hoffff

Karşı tarafla aynı korkulara ve düşüncelere sahip olabilirmisiniz??

Ne Hande ne Kuzey hiçbiri tutmuyor .Boşa kimse umutlanmasın..Fal mı fal işte o kadar.Giden o an için para.Bu kadar basit.Hande kendi ile birinci ve ikinci fal arasında tamamı ile zıt zaten.Bu bir gerçek.Kimse abartmasın.İlk falında nisan ayında bambaşka biri derken ki yok öyle biri çıkmadı.Diğer görüştüğüm adama evlilik var derken, adam başkası ile evlendi.İkinci falımda o adamla eleneceksin demişti.ÇOOOOK KOMİKTİ. :).Bir daha gider ya da önerir miyim?HAYIR ..PARA TUZAĞI.BİR DE HANDE İÇİN RANDEVU ALIRKEN O TELEFONA ÇIKANLARIN HAVASINA NE DEMELİ?LÜX CAFE İŞLETİYORLAR SANIYOR İNSAN :))HER VARLIĞIN BİR YOKLUĞU, HER YOKLUĞUN BİR VARLIĞI VARDIR DEMİŞ ATALARIMIZ.:)..HERKESTEN BÜYÜK YARADAN VAR UNUTMAMAK GEREKLİ..

Son düzenleme:
eleneceksin EVLENECEKSİN OLACAKTI :) BEN YAZARKEN DOĞRU YAZMIŞIM..EVET ADAM EVLENDİ BEN ELENDİM.HANDE VE EKİBİ PARA KAZANDI :)

Aynen enerjisi falan çok iyi gerçekten... ama fal konusunda anlam veremedim asıl konum hiç çıkmadı ama alakasız farklı konular çıktı olsada olur olmasa olur konular.. randevuyuda zaten haziranı bile full kaptmışlar öyle söylüyolar.

hiçççç sanmıyorum çünkü mantıken o korkuya sahip olan bir insan tepkisiz olmaz karsı taraf kılını bile kıpırdatmayan bir insan :)
Giden gitmiş geri gelse ne işe yarar:) Ki gelmez erkekler dalgasını geçiyor kadınlarla.Bu kadar basit.Her yer kadın dolu.O olmazsa o olur.

Evet..Aynen öyle.Tutarsız..Boşa hayal, umut, para...

Baktırdım canım ben de. Hızlı konuşuyor kısa sürüyor ama bakalım ne olacak. Bildiği şeyler var şu an ile ilgili. Bakalım hayırlısı.

beni de görün arkadaşlar
aranızda kadıköy mozaik cafede baktıran oldu mu?
Bugün ordaydım,uzun saçlı adını bilmediğim bi çocuk baktı çok kötüydü gerçekten,bak fincanında kuş var bak bak gördünmü bu sensin şurda bak kalp çıkmış aaa bak şurdada kedi var aynı böyledi diyaloglar hiç abartmıyorum asla gitmeyin derim,verdiğim paraya acıdım resmen

Şuan ortak paydada buluştuğumuz en azından gelecek çıkmasa anda durum tespitlerinde iyi dediğimiz ki se yok herhalde krarsızlıktan 2 aydır fal baktıramıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…