Lütfen çok rica etsem Nil hn adres ve iletişim bilgilerini paylaşırmısınız benimle nedrettezcan70@gmail.comSelamlar bayanlar, uzun süreden beri yazmıyordum.. Bu forumda yazan bir çok falcıyı denedim. Ayrıca arkadaşlarımın tavsiyelerini de tabiki... Ama sonuç Çekmeköy Nil diyorum.. Dediği ne varsa yaşadım... En kısa zamanda randevu alıp gideceğim. Cidden olmaz yok canım dediğim ne varsa yaşadım. Hayatım tamamiyle değişti... Evliliğin bitecek demişti, inanmamıştım. bitti.. İş ile ilgili yeni atılımların olucak demişti, ihtimal bile vermemiştim ama bizzat yaşıyorum. Ve en önemlisi öyle tespitleri oldu ki, ben karşı tarafın ağzından da nil hanımın bizzat söylediklerini duydum. Yani bir tek ona verdiğim paraya acımıyorum. Helal olsun gerçekten beni tek yanıltmayan falcı o oldu... Deneyimlerimi paylaşmak istedim.. Saçma sapan yerlere tonla para akıtıp ayrıca kötü enerjileri yüklemeye gerek yok..
kadıköyde mozaik cafe var, orada baktıran oldu mu hiç?
rica etsem Çekmeköy Nil hn bilgilerini yollarmısınız banada nedrettezcan70@gmail.comRica ederim canım..İnşallah memnun kalırsın..
Lütfen çok rica etsem Nil hn adres ve iletişim bilgilerini paylaşırmısınız benimle nedrettezcan70@gmail.com
Karşı tarafla aynı korkulara ve düşüncelere sahip olabilirmisiniz??zeynebin gelecek söyledikleri tırt anlaşıldı da düşünce aktarımıda öyle gibi gelmeye başladı bana en son baktırdıgımda benim sordugum kişiyle ilgili bi korkum var son zamanlarda yaşanmasından son zamanlarda özellikle korktugum bi durum kuruntu yaptıgım bişey ama onu benim düşümcem olarak degilde karsı tarafın bana düşüncesi olarak söyledi hatları karıstırıyor galıba hoffff
Karşı tarafla aynı korkulara ve düşüncelere sahip olabilirmisiniz??
evet ben gayet memnunum
fal baktırmıyorum neredeyse 4 aydır sayesinde
İlk baktığı zaman çok çok iyiydi gelecekte baya tutmuştu ama son baktırdıklarım enerji mükemmel ama tarihler olaylar hiç tutmadı. Belkide sarkmalı tarihleri daha zamanıda vardır . Kuzeyinde dediği tarihler tutmadı ama ilk 6 ay sıkıntın olcak sonra karşılığını alcan demişti. Tutkuda haziran ve temmuzla ilgili bişey demişti ama hatırlamıyorum malesef
eleneceksin EVLENECEKSİN OLACAKTI :) BEN YAZARKEN DOĞRU YAZMIŞIM..EVET ADAM EVLENDİ BEN ELENDİM.HANDE VE EKİBİ PARA KAZANDI :)Ne Hande ne Kuzey hiçbiri tutmuyor .Boşa kimse umutlanmasın..Fal mı fal işte o kadar.Giden o an için para.Bu kadar basit.Hande kendi ile birinci ve ikinci fal arasında tamamı ile zıt zaten.Bu bir gerçek.Kimse abartmasın.İlk falında nisan ayında bambaşka biri derken ki yok öyle biri çıkmadı.Diğer görüştüğüm adama evlilik var derken, adam başkası ile evlendi.İkinci falımda o adamla eleneceksin demişti.ÇOOOOK KOMİKTİ. :).Bir daha gider ya da önerir miyim?HAYIR ..PARA TUZAĞI.BİR DE HANDE İÇİN RANDEVU ALIRKEN O TELEFONA ÇIKANLARIN HAVASINA NE DEMELİ?LÜX CAFE İŞLETİYORLAR SANIYOR İNSAN :))HER VARLIĞIN BİR YOKLUĞU, HER YOKLUĞUN BİR VARLIĞI VARDIR DEMİŞ ATALARIMIZ.:)..HERKESTEN BÜYÜK YARADAN VAR UNUTMAMAK GEREKLİ..
Aynen enerjisi falan çok iyi gerçekten... ama fal konusunda anlam veremedim asıl konum hiç çıkmadı ama alakasız farklı konular çıktı olsada olur olmasa olur konular.. randevuyuda zaten haziranı bile full kaptmışlar öyle söylüyolar.Ne Hande ne Kuzey hiçbiri tutmuyor .Boşa kimse umutlanmasın..Fal mı fal işte o kadar.Giden o an için para.Bu kadar basit.Hande kendi ile birinci ve ikinci fal arasında tamamı ile zıt zaten.Bu bir gerçek.Kimse abartmasın.İlk falında nisan ayında bambaşka biri derken ki yok öyle biri çıkmadı.Diğer görüştüğüm adama evlilik var derken, adam başkası ile evlendi.İkinci falımda o adamla eleneceksin demişti.ÇOOOOK KOMİKTİ. :).Bir daha gider ya da önerir miyim?HAYIR ..PARA TUZAĞI.BİR DE HANDE İÇİN RANDEVU ALIRKEN O TELEFONA ÇIKANLARIN HAVASINA NE DEMELİ?LÜX CAFE İŞLETİYORLAR SANIYOR İNSAN :))HER VARLIĞIN BİR YOKLUĞU, HER YOKLUĞUN BİR VARLIĞI VARDIR DEMİŞ ATALARIMIZ.:)..HERKESTEN BÜYÜK YARADAN VAR UNUTMAMAK GEREKLİ..
Giden gitmiş geri gelse ne işe yarar:) Ki gelmez erkekler dalgasını geçiyor kadınlarla.Bu kadar basit.Her yer kadın dolu.O olmazsa o olur.hiçççç sanmıyorum çünkü mantıken o korkuya sahip olan bir insan tepkisiz olmaz karsı taraf kılını bile kıpırdatmayan bir insan :)
Evet..Aynen öyle.Tutarsız..Boşa hayal, umut, para...Hande bana göre orta olan bir falcı daha oncede yazmışdım ben ona 2 kere baktırdım ilkinde tespitleri cok iyidi herşeyi nerdeyse bildi dedim tarih verdi verdiği tarih cıkmadı bende o tarihden sonra tekrar gittim acaba ne dicek diye bu seferde kendiyle çelişdi hiçbir şeyi bilemedi çok saçmaladı parama resmen yazık oldu bu yüzden handenin falı bende çıkmıyor ve kendisi cok tutarsız ilk gittinizfe oha diyosunuz ama 2. De hüsran resmen
Baktırdım canım ben de. Hızlı konuşuyor kısa sürüyor ama bakalım ne olacak. Bildiği şeyler var şu an ile ilgili. Bakalım hayırlısı.arkadaşlar geçen gün iş yerinden bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bir fal baktırdım evinde baktı bana ama istek üzerine cafede de bakıyormuş Erenköy de oturuyor adı Nalan benim geçmişimi çok iyi bildi hatta göğsümde dövme olduğunu daha önce sarışın olduğumu (şuan siyahım)sevgilimin bana hitap şeklini hareketlerini hepsini anlattı biraz diğerlerinden pahalı ama ben çok memnun kaldım isteyen olursa numarasını verebilirim özelden
Bugün ordaydım,uzun saçlı adını bilmediğim bi çocuk baktı çok kötüydü gerçekten,bak fincanında kuş var bak bak gördünmü bu sensin şurda bak kalp çıkmış aaa bak şurdada kedi var aynı böyledi diyaloglar hiç abartmıyorum asla gitmeyin derim,verdiğim paraya acıdım resmenbeni de görün arkadaşlar
aranızda kadıköy mozaik cafede baktıran oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?