İstanbul'da Fal - Falcılar

Ona malesef ben de gitme gafletinde bulunmuştum bir süre önce. Kendisi isim dışında hiç bir şey bilmiyor ve çok bembe bir tablo çiziyor. Bana ve arkadaşlarıma gerçek olamayacak kadar olumlu konuştu geleceğe dair ancak hiç birimize dediği hiç bir şey çıkmadı malesef. Üstelik az para da almıyor o zaman ellişer lira vermiştik biz kendisine, şu anda ücreti nedir bilmiyorum. İsim dışında bildiği bir şey yok Dios Duygu'nun. Onun yüzünden aylarca ümitle bekledim ve sonra çok üzüldüm çıkmadığı için. Çünkü kendisinden çok emin konuşup sizi de inandırıyor çıkacağına. Kesin ve net konuşuyor ama fos yani. Bir de fal bitince yanından ayrılırken sana enerji yollayacağım her şey çok güzel olacak bana düğün davetiyenle geleceksin diyor dalga geçer gibi. Tam bir umut taciri yani tavsiye etmem..

Ben soyliym canim neler cikip cikmadiginida sonrasinda Sen karar ver nasil bir falci zeynep

Baktirdigim tarih 27 Mart 2017
Nisanin ortasinda baska bir kizla yuzuk takiyor. Gectigimiz hafta tanistim birak yuzugu cikmiyor bile
Bunun ailesinde bir cenaze var Cok yakin zamanda, kendi dedem vefat etti
Uzunca bir yola gitmeyi kafana koymussun, Bu yolun sonunda bununla burun buruna geliceksin. Gectigimiz haftasonu gittim, kimse ile burun buruna felan gelmedim
Bukundugun isyerinde Sana yukselmeler var , hayir baska bir isyerine gecme planlari yapiyrm.
Karsina yeni birisi cikicak Ve onunla yuzuk takicaksin. Evet tanistim ama her tanisitiimla yuzuk takma fikrimde yok acikcasi.
Eski nisnalin ailesi ne isterse onlari yapicak, hayatini onlara gore sekillendiricrk. Tam tersi baglari kopmus Ve kendi hayatina ceki duzen veriyor.
Simdi takdiri sana birakiyorum zeynepin fali hakkinda
Ayrica gokceye de baktirdim, oyle isim tarih felan vermiyor ama inan zeynepten daha iyi bakiyor. En azindan ne dedigini anlayabiliysn Ve fiyat olarak ta zeynepin aldigi paranin yarisi.
Tatlım çıkmayan ne? gelecek ana konu mu ? daha ayrıntı yazarsan ....sana özel mesajla da sordum, dönüş olmadı....
yliym

Pardon yanlis yazmisim, gectigimiz hafta konustum bununla, birak yuzuk takmayi, ciktigi birisi bile yok olucakti
yanlis

Yardım
Kızlar nikoya gittim kadıköyde son derece olumsuz bi faldı her açıdan.an da bile bilemediği şeyler oldu ama yine de canım sıkıldı. Sizce nasıl çıkıyo mu :s
Nikonun söylediklerinin hiç biri çıkmıyor boşa moralinizi bozmayın

Ayyy aynen öyle banada aynı cümleyi söyledi düğün davetiyenle geleceksin dedi :)) demekki herkese aynı cümleleri kullanıyor

Feza sultanı duyan giden ve memnun olan var mı ? Acil cevap gelirse Harika olur :)
Ben iki kere gittim sadece aklındaki kişinin ismini biliyo o kadar oda a harfi varmı b harfi varmı sana sorarak yani,yeni biriyle tanışcaksın demişti iki falında da öle biriyle tanışmadım aksine eskisiyle görüşmüştüm,60 lira asla etmez zaten ne konuştuğunu bile anlamıyosun

Patlayan fallar kizlar tugba kuzey toprak zeynep tutku didem denen dolandirici ve daha hatirlamadigim onlarcasi giden paralar az once ogrendim ki benim bana asik geri donecek dedikleri eski nisanlim gecen hafta dunyaevine girmis benim icin fal olayi sonsuza kadar bitmistir.Sadece hulya 8 hafta icinde donerse doner yoksa donmez demisti ama baskasiyla evlenecek dememisti bende donecek diye bekledim durdum falcilara verdigim parayla altin kemer alip yollasam daha iyiydi sanim yururdu

Merhaba arkadaşlar FayDem diye bir cafede kadının birine fal baktirdim bugün daha önce baktiranlar varsa çıkıp çıkmadığını yazabilir mi? Lutfeenn

yaaa benden başka Tutku nun harf bildiği kişiler oldu mu nerdesiniz kızlar çok sönük burası yaaaa
Yani bi bıkmadın devamlı aynı kişilerle ilgili aynı soruları sormaktandurup durup tutku bana öle dedi sana da öle dediyse acaba bana çıkma ihtimali varmı yok zeynep şunu demişti bu oldu kuzey bunu dedi sizede dedimi,ikidebir basit ayrıntılarla karşılaştırmalar yapıp bu üç falcıyı sorup duruyosun,allaşkına bu kadar kuruntulu olmaya gerek yok çıkarsa çıkar çıkmazsada tencit pilavı gibi aynı falcıları sormaya gerek yok,lütfen artık bi unut şu falları akışına bırak biraz da sende rahatla bizde

Mandal Cafe Toprak mı?

pythia dedi:
yaaa benden başka Tutku nun harf bildiği kişiler oldu mu nerdesiniz kızlar çok sönük burası yaaaa

Aynen... TUTKU nun dedikleri de olmayacak.Olsaydı şimdiye kadar olurdu...Tek takıntınız fal mı pythia?

Kızlar kadikoy de önerebileceğiniz iyi fal bakan falci varmı varsa nerde bakıyor acill lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…