- 17 Mart 2017
- 27
- 8
- 86
- 37
Kimya sugezer diye bi kadın vardı bana söyledikleri hepsi olmasada çoğunlukla çıkmıştı ama o randevusuz bakmıyo sanırımKızlar kadikoy de önerebileceğiniz iyi fal bakan falci varmı varsa nerde bakıyor acill lazım
Yani bi bıkmadın devamlı aynı kişilerle ilgili aynı soruları sormaktandurup durup tutku bana öle dedi sana da öle dediyse acaba bana çıkma ihtimali varmı yok zeynep şunu demişti bu oldu kuzey bunu dedi sizede dedimi,ikidebir basit ayrıntılarla karşılaştırmalar yapıp bu üç falcıyı sorup duruyosun,allaşkına bu kadar kuruntulu olmaya gerek yok çıkarsa çıkar çıkmazsada tencit pilavı gibi aynı falcıları sormaya gerek yok,lütfen artık bi unut şu falları akışına bırak biraz da sende rahatla bizde
pythia dedi: ↑
yaaa benden başka Tutku nun harf bildiği kişiler oldu mu nerdesiniz kızlar çok sönük burası yaaaa
Aynen... TUTKU nun dedikleri de olmayacak.Olsaydı şimdiye kadar olurdu...Tek takıntınız fal mı pythia?
Kimsenin sana cephe aldığı seni takip ettiği falan yok,bizde bu başlığı takip ediyoruz ve ister istemez senin sürekli aynı falcılarla ilgili aynı yorumlarına denk geliyoruz çok baydı artık,kim tutku-zeynep-kuzey üçlüsüyle alakalı bişey yazsa hemen yorum yapma ihtiyacı hissediyosun,tamam baktırmış olabilirsin bu kişilere ama bu devamlı buraya aynı şeyleri defalarca sorma hakkı vermez,kuruntulu olma kısmına gelince iyi niyetli yapılmış bi yorumdu onu bile yanlış anlamışsın,tek rahatsızlığım koskaca istanbuldaki falcılar başlığının bu kadar daraltılıp iki üç falcı üstüne döndürülmesi daha fazla uzatmaya gerek yok amacım tartışma çıkarmak değil bu kadar kişi sana kızıyosa demekki seninde bi özeleştiri yapman gerekiyo,benim nacizane düşüncelerim bunlar ister olumsuz algılayıp aynı şekilde devam edersin ister etmezsin sana kalmışYa Allah aşkına ne atar gider yapıyorsub ne demek sende kurtul bizde... cevap vermek zorunda deilsin bütün forum beni takip ediyor sanki ben bunlara baktırdım ki bunları soruyorum belki yeni baktıranlar yeni çıkanlar olmuştur vs. dıye ne dıye bana cephe aldığınızı anlayabilmiş deilin
benim hayatımı fala gore şekillendirdiğim yada kuruntu yaptığım felan yok siz nereden biliyorsunuz ki haksız yere saçna sapan yükleniyorsunuz...
Numarası varsa gönderebilir misin cnm??ARKADASLAR CIKAN FAL HABERI SOKKK SOKK SOKKK YANI.
gökçe besiktasdaki. Kiz arkadasim nisanliydi nisan atıldı cocukla gorusmeye felan devam ettiler neyseee sonra cocuk bunu patbdiye bıraktı gökçe subat ayida nisanlanicak demişti tarihi ile beraber benim arkadas inanmadi daha yenni ayrildik ne nişanı felan diye ve gokcenin dedigi tarihde nisan gerceklesti tabi fal cikinca arkadas surekli ona gitmeye devam etti mayis ayinda bu dugun bozulacak dedi olmicak dedi dugun davetiyeleri vs bile basilmisti düğüne 4 gun kala düğün iptal olmus. Ama şöyle bisi var gokce bu cocuk nisan atsada gorusmeniz hemen yok demisti ama gokcenin dedigi gibi olmadi hemen gorustulwr cocuk yazdi . Suan birlikteler bakalim nolcak. Haa bide bu düğünün olmicagini kuzeyde söyledi. Ama tabi en net çıkan tarihi tarihine gökçe. Ben yeni baktirdim beklemedeyim cikarsa onuda yazcam . Bu arada gokce cafeden ayrıldı galuba bilmiyorum . Isteyen numarasindan ulassin . Darısı bize de insallah
Bende soruyorumda bu kadar yoğun biçimde ve tekrar halinde değil,tabiki sorucaz fikir edinicez ama aylarca üç tane falcının peşine düşüp bıktırana kadar yorum yapmak doğru değil benim anlatmaya çalıştığım bu,madem aynı şeyleri soracaksak özel mesajda atabiliriz yani,neyse gerçekten konunun bi tartışmaya dönüşmesini istemiyorum tekrar sölüyorum kimsenin kalbini kırmak gibi bi amacım yokKarismak gibi olmasinda ben arkadasimizi anliyorum bende kimle gitsem falciya hep sordum cikti mi ciktimi diye insan eger guzel seyler duyduysa ciksin istiyor saglamasini yapmaya calisiyor kalp kirmayalim sorsun isteyen cevap versin belliki hepimiz ayni seyleri yasiyor hissediyoruz birbirimizi en iyi biz anlariz
Cnm banada gönderebilirmisin zahmet olmassa :)Numarası varsa gönderebilir misin cnm??
ARKADASLAR CIKAN FAL HABERI SOKKK SOKK SOKKK YANI.
gökçe besiktasdaki. Kiz arkadasim nisanliydi nisan atıldı cocukla gorusmeye felan devam ettiler neyseee sonra cocuk bunu patbdiye bıraktı gökçe subat ayida nisanlanicak demişti tarihi ile beraber benim arkadas inanmadi daha yenni ayrildik ne nişanı felan diye ve gokcenin dedigi tarihde nisan gerceklesti tabi fal cikinca arkadas surekli ona gitmeye devam etti mayis ayinda bu dugun bozulacak dedi olmicak dedi dugun davetiyeleri vs bile basilmisti düğüne 4 gun kala düğün iptal olmus. Ama şöyle bisi var gokce bu cocuk nisan atsada gorusmeniz hemen yok demisti ama gokcenin dedigi gibi olmadi hemen gorustulwr cocuk yazdi . Suan birlikteler bakalim nolcak. Haa bide bu düğünün olmicagini kuzeyde söyledi. Ama tabi en net çıkan tarihi tarihine gökçe. Ben yeni baktirdim beklemedeyim cikarsa onuda yazcam . Bu arada gokce cafeden ayrıldı galuba bilmiyorum . Isteyen numarasindan ulassin . Darısı bize de insallah
Hangi cafede? Besiktas bias mi?hazır gökçe'nin konusu açılmışken ben de yazayım uzun uzun.
2016dan beri fal baktiriyorum bana bu derece tutturan yok.
yıldızname açıyor, o an söylüyor karşı tarafın neler yaptığını, düşüncelerini, hislerini. benim hayatımdaki kişinin bir yere gideceğini söylediğinde adam birkaç gün sonra şehir dışına çıkmış oluyor (abartmıyorum)
hayatında biri var mı yok mu direk söylüyor mesela. başka falcılar gibi sizi kırmamak için yalan söylemiyor, kandırmıyor.
mayıs ayında bu kişiyle ilgili çok sık gelişmeler yaşayacaksın dedi, dedikleri aynen çıktı.
bununla 4 gün içinde tekrar bir şeyler olacak dedi, o gün ve ertesi gün falı çıktı.
tarot kartlarını bitirene kadar fala bakıyor ama asıl alanı yıldızname.
kafede 10 dakika bakabiliyordu, ben o yüzden telefonunu almıştım. telefondan da baktırıyorum. daha rahat ve uzun bakıyor, 20 dakika nerdeyse.
sevdiğim kişinin bana kurduğu cümlenin aynısını falda kurmuştu. ben o yüzden içim rahat bir şekilde öneriyorum çünkü insanları kandırmıyor.
bana harf vermişti, "bu kişinin ilgisini hissedeceksin, sana belli edecek" demişti. o söylediğini de dün yaşadım.
pembe tablo çizmiyor. üzüldüğüm şeyleri de çat çat söylemişti.
ben gökçe'ye 2016 ekim'den beri gidiyorum. hani bazı falcılara çok sık gittiğinizde bir süre sonra size bakamaz ya. gökçe'de öyle bir durum yaşamadım. hala güzel bakıyor.
ünlülere de fal bakıyor, yoğun ama bana en net şekilde tutturan kişi gökçe olduğu için müsait olmasını bekliyorum.
ablamın iş durumunu da bilmişti.
numarası bende de var. isteyene yollarım.
ben de bu forum sayesinde bulmuştum zaten gökçe'yi.
saçma sapan birine fal baktırıp pişman olduğum an gökçe'ye gidiyorum :) tavsiye ederim.
Karşındaki kişinin hisleri net olarak söyleyebilecek biri lazım bana kızlar...
Şuana kadar 3 falcıya gittim hepsi de ilgisi var diyor ama bana pek inandırıcı gelmiyoorBu öküzün ne hissettiğini çözebilecek bi uzman falcıya ihtiyacım var. Adam bi öle bi böyle ya
Cafe biras Gökçe mihazır gökçe'nin konusu açılmışken ben de yazayım uzun uzun.
yıldızname açıyor, o an söylüyor karşı tarafın neler yaptığını, düşüncelerini, hislerini. benim hayatımdaki kişinin bir yere gideceğini söylediğinde adam birkaç gün sonra şehir dışına çıkmış oluyor (abartmıyorum)
hayatında biri var mı yok mu direk söylüyor mesela. başka falcılar gibi sizi kırmamak için yalan söylemiyor, kandırmıyor.
mayıs ayında bu kişiyle ilgili çok sık gelişmeler yaşayacaksın dedi, dedikleri aynen çıktı.
bununla 4 gün içinde tekrar bir şeyler olacak dedi, o gün ve ertesi gün falı çıktı.
kafede 10 dakika bakabiliyordu, ben o yüzden telefonunu almıştım. telefondan da baktırıyorum. daha rahat ve uzun bakıyor, 20 dakika nerdeyse.
sevdiğim kişinin bana kurduğu cümlenin aynısını falda kurmuştu. ben o yüzden içim rahat bir şekilde öneriyorum çünkü insanları kandırmıyor.
bana harf vermişti, "bu kişinin ilgisini hissedeceksin, sana belli edecek" demişti. o söylediğini de dün yaşadım.
ben gökçe'ye 2016 ekim'den beri gidiyorum. hani bazı falcılara çok sık gittiğinizde bir süre sonra size bakamaz ya. gökçe'de öyle bir durum yaşamadım. hala güzel bakıyor.
ünlülere de fal bakıyor, yoğun ama bana en net şekilde tutturan kişi gökçe olduğu için müsait olmasını bekliyorum.
saçma sapan birine fal baktırıp pişman olduğum an gökçe'ye gidiyorum :) tavsiye ederim.
Canım bana numarasını atar mısınARKADASLAR CIKAN FAL HABERI SOKKK SOKK SOKKK YANI.
hazır gökçe'nin konusu açılmışken ben de yazayım uzun uzun.
ya dimi belkide senden hoşlanmıyor deseler daha çok ikna olucazahahha bu durumu bende yaşadım yaklaşık 20 falcıya gittim hepsi hoşlanıyor dedi ama reelde adamda hiç bir duygu belirtisi yoktu :)) ne ben o aranan falcıyı bulabildim nede biz adamla olabildik bende vazgectim o yüzden akışta kalın fal işte :))
Kuzey tarih vermismiydi peki? Ben anlamadim kuzeydemi duğun olmayacak dedi. Olacak mi dedi?ARKADASLAR CIKAN FAL HABERI SOKKK SOKK SOKKK YANI.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?