İstanbul'da Fal - Falcılar

Üç ay önce handeye gittiğimde biri onu tavsiye etmişti bende merak edip gittim,işle ilgili sölediği çıkmadı aşkla ilgili henüz tarihlere var bakalım bekliyoruz,kötü değil anı güzel biliyo bayada kalabalıkdı gitmeden arayıp randevu almak gerekiyo aynı güne veriyolar genelde

Cnm zahmet olmassa bana gönderebilirmisin nosunu

Teşekkürler :/

Gökçe'ye kac defa baktırdım tek bir kelimesi çıkmadı. Enerjisi güzel ama iyi bir falcı değil bence. Giden arkadaslarımda memnun degil

merhaba arkadaşlar, servet diye bir falcı varmış telefondan bakıyormuş

bakmayı bırakmış artık, numarasını da kimseye vermiyormuş
izmirdeydi sanırım ama emin değilim nerede olduğundan, çok da iyi tutturuyormuş

numarası olan, ona fal baktıran, numarasını verebilecek olan var mı?

Kızlar bu ara deli gibi fal baktırdık
Hatta siz bunu yapmayın 350 tl bir fala bile verdim hatta h_girL beraber şimdi gel gelelim çıkan fallara
Yeni baktırdığım için o pahalı olan anı biliyorlar bakalım yakın tarih verdi o çıkarsa yazcam ama yinede bu kadar para vermenizi tavsiye etmiyorum Gökçe'den bahşedilmiş evet birebir tarihleriyle arkadaşım yaşadı bazen tarihler sarksa da Gökçe'ye düzenli olarak bende baktırıyorum ve dediklerini yaşıyorum. O yüzden Gökçe benim sürekli falcımdır. Onu öneririm direk tlf dan da baktırabilirsiniz uzun bakıyor
Kuzeyde güzel bunun dışında baktırdığım falcılarda var ama çıksın ole yazıcam ama çıkmayan fal Neslihan ilk baktırdığımda çok iyidi sonrasında önermem Esenlerde ayşe onuda beğenmedim.

Kuzey tarih vermismiydi peki? Ben anlamadim kuzeydemi duğun olmayacak dedi. Olacak mi dedi?
Kisla bugun gene konustuk sordum kuzey olmicak demis suan cok karamsarsin evlenicek diye ama bahar aylarinda tam tersi olucak siz bu cocukla evlilik plani yapacaksiniz demis evet suan oyle evlilik plani yapiyorlar ama kuzey demiski bu cocukla aniden gizli evleniceksiniz. Simdi buda olagan bi durum çünkü aileler istemiyor ama insallah olmaz cunku kizda boyle bisi istemiyor.

Haaa evet bide biz artk durumu aştık izmirde 350 tl ye bir kadına baktırdik. Birebir nermin gibi fal baki ayni.cumleler ayni seyler bilmiyorum 350 tl luk degildi. Bana görüntü geliyor dedi aldandık =) ahh angels ahh yani demem o ki biz kafayi kırdık siz kırmayın 350 tl paramiz gitti kizlar =)))

Gökçe ilk konuşulduğu zamanlar gitmiştik ve burada da birkaç kişiye aynı şeyleri söylediği anlaşılmıştı. Yok kız arkadaşların seni çekemiyor, herkese herşeyini anlatma nazar alıyorsun. Sen erkeklerle daha iyi anlaşıyorsun. Kadın akrabalarına dikkat et. Uyku düzenine dikkat et uyku sorunu çekiyorsun. e r harfli biri var senden hoşlanan ama açılamıyor. Bunları 5-6 kişiye söylemişti. Enerji işi dicem ama bilemedim:)

Merhaba memnun kaldiginiz telefonla su fali bakan bir var mi ? Rica etsem telefon numarasini bana yollar misiniz. Herkese tesekkurler

Rica etsem telefon numarasini gonderir misiniz

Slm arkadaşlar bende mercan hanıma baktırıyorum. Kaç defa baktırdıysam dediklerini yaşıyorum. Hani sürekli baktırınca muhabbete döner ya durum öyle bir durum da oluşmadı. Karşı tarafın düşüncelerini ve anlık durumları çok iyi analiz ediyor bence. Gelecek ile alakalı dediği durumları ve dikkat edeceğim noktaları söyleyip uyarıyor. Ben memnunum tavsiye ederim

mercan neredeydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…