Üç ay önce handeye gittiğimde biri onu tavsiye etmişti bende merak edip gittim,işle ilgili sölediği çıkmadı aşkla ilgili henüz tarihlere var bakalım bekliyoruz,kötü değil anı güzel biliyo bayada kalabalıkdı gitmeden arayıp randevu almak gerekiyo aynı güne veriyolar geneldemerhaba arkadaslar, bostancida telve kahve var. orada randevu ile gulsah diye bir bayan 50 tl kahve fali bakiyormus.cok da iyi oldugu soyleniyor. hic giden var mi. niyet cafe de tekrar baktirayim demisti stim ama yc ayim gecmedigi icin baktiramiyorum. telveyi duydum. sizlerden duyan giden varmi. gercekten iyise gideyim diyorum cunku 50 lira bosuna vermek istemiyorum.
Cnm zahmet olmassa bana gönderebilirmisin nosunuhazır gökçe'nin konusu açılmışken ben de yazayım uzun uzun.
2016dan beri fal baktiriyorum bana bu derece tutturan yok.
yıldızname açıyor, o an söylüyor karşı tarafın neler yaptığını, düşüncelerini, hislerini. benim hayatımdaki kişinin bir yere gideceğini söylediğinde adam birkaç gün sonra şehir dışına çıkmış oluyor (abartmıyorum)
hayatında biri var mı yok mu direk söylüyor mesela. başka falcılar gibi sizi kırmamak için yalan söylemiyor, kandırmıyor.
mayıs ayında bu kişiyle ilgili çok sık gelişmeler yaşayacaksın dedi, dedikleri aynen çıktı.
bununla 4 gün içinde tekrar bir şeyler olacak dedi, o gün ve ertesi gün falı çıktı.
tarot kartlarını bitirene kadar fala bakıyor ama asıl alanı yıldızname.
kafede 10 dakika bakabiliyordu, ben o yüzden telefonunu almıştım. telefondan da baktırıyorum. daha rahat ve uzun bakıyor, 20 dakika nerdeyse.
sevdiğim kişinin bana kurduğu cümlenin aynısını falda kurmuştu. ben o yüzden içim rahat bir şekilde öneriyorum çünkü insanları kandırmıyor.
bana harf vermişti, "bu kişinin ilgisini hissedeceksin, sana belli edecek" demişti. o söylediğini de dün yaşadım.
pembe tablo çizmiyor. üzüldüğüm şeyleri de çat çat söylemişti.
ben gökçe'ye 2016 ekim'den beri gidiyorum. hani bazı falcılara çok sık gittiğinizde bir süre sonra size bakamaz ya. gökçe'de öyle bir durum yaşamadım. hala güzel bakıyor.
ünlülere de fal bakıyor, yoğun ama bana en net şekilde tutturan kişi gökçe olduğu için müsait olmasını bekliyorum.
ablamın iş durumunu da bilmişti.
numarası bende de var. isteyene yollarım.
ben de bu forum sayesinde bulmuştum zaten gökçe'yi.
saçma sapan birine fal baktırıp pişman olduğum an gökçe'ye gidiyorum :) tavsiye ederim.
Ben iki kere gittim sadece aklındaki kişinin ismini biliyo o kadar oda a harfi varmı b harfi varmı sana sorarak yani,yeni biriyle tanışcaksın demişti iki falında da öle biriyle tanışmadım aksine eskisiyle görüşmüştüm,60 lira asla etmez zaten ne konuştuğunu bile anlamıyosun
Kisla bugun gene konustuk sordum kuzey olmicak demis suan cok karamsarsin evlenicek diye ama bahar aylarinda tam tersi olucak siz bu cocukla evlilik plani yapacaksiniz demis evet suan oyle evlilik plani yapiyorlar ama kuzey demiski bu cocukla aniden gizli evleniceksiniz. Simdi buda olagan bi durum çünkü aileler istemiyor ama insallah olmaz cunku kizda boyle bisi istemiyor.Kuzey tarih vermismiydi peki? Ben anlamadim kuzeydemi duğun olmayacak dedi. Olacak mi dedi?
Bana numarasini iletirmisinizKizlar güneslide vesilee hanima baktirdim gercekten tum dettaylari bldi 30 tlnin hakkini verdi romanyali kendsi beni ck sasirtan bazi noktalari bile bldi bakalim gelecek ckarsa yazacagim isteyene numarasini veriirm
Rica etsem telefon numarasini gonderir misinizhazır gökçe'nin konusu açılmışken ben de yazayım uzun uzun.
2016dan beri fal baktiriyorum bana bu derece tutturan yok.
yıldızname açıyor, o an söylüyor karşı tarafın neler yaptığını, düşüncelerini, hislerini. benim hayatımdaki kişinin bir yere gideceğini söylediğinde adam birkaç gün sonra şehir dışına çıkmış oluyor (abartmıyorum)
hayatında biri var mı yok mu direk söylüyor mesela. başka falcılar gibi sizi kırmamak için yalan söylemiyor, kandırmıyor.
mayıs ayında bu kişiyle ilgili çok sık gelişmeler yaşayacaksın dedi, dedikleri aynen çıktı.
bununla 4 gün içinde tekrar bir şeyler olacak dedi, o gün ve ertesi gün falı çıktı.
tarot kartlarını bitirene kadar fala bakıyor ama asıl alanı yıldızname.
kafede 10 dakika bakabiliyordu, ben o yüzden telefonunu almıştım. telefondan da baktırıyorum. daha rahat ve uzun bakıyor, 20 dakika nerdeyse.
sevdiğim kişinin bana kurduğu cümlenin aynısını falda kurmuştu. ben o yüzden içim rahat bir şekilde öneriyorum çünkü insanları kandırmıyor.
bana harf vermişti, "bu kişinin ilgisini hissedeceksin, sana belli edecek" demişti. o söylediğini de dün yaşadım.
pembe tablo çizmiyor. üzüldüğüm şeyleri de çat çat söylemişti.
ben gökçe'ye 2016 ekim'den beri gidiyorum. hani bazı falcılara çok sık gittiğinizde bir süre sonra size bakamaz ya. gökçe'de öyle bir durum yaşamadım. hala güzel bakıyor.
ünlülere de fal bakıyor, yoğun ama bana en net şekilde tutturan kişi gökçe olduğu için müsait olmasını bekliyorum.
ablamın iş durumunu da bilmişti.
numarası bende de var. isteyene yollarım.
ben de bu forum sayesinde bulmuştum zaten gökçe'yi.
saçma sapan birine fal baktırıp pişman olduğum an gökçe'ye gidiyorum :) tavsiye ederim.
Slm arkadaşlar bende mercan hanıma baktırıyorum. Kaç defa baktırdıysam dediklerini yaşıyorum. Hani sürekli baktırınca muhabbete döner ya durum öyle bir durum da oluşmadı. Karşı tarafın düşüncelerini ve anlık durumları çok iyi analiz ediyor bence. Gelecek ile alakalı dediği durumları ve dikkat edeceğim noktaları söyleyip uyarıyor. Ben memnunum tavsiye ederim
Telde bakıyor. Bahçelievlerde oturuyormercan neredeydi :)
Ne kadara bakıyor acaba ?Telde bakıyor. Bahçelievlerde oturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?