İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba ben de bayrağıdır üye olmadan okuyordum forumu da sonunda dayanamadım göķçe nin numarasını da bana da gönderebilir mısınız bir de sezgi nin maili?teşekkürler

Kızlar kendi yerini açan Emre bey'in numarasi olan varsa lütf atabilir mi?? Bu arada ben melekler kahvesindeki Emre'ye gittim, ve gerçekten felaketti.... Hiç bir şeyimi bilemedi geçmişi veya geleceği sıfır bildi

Mercan nerde peki

Kızlar Gökçe'ye fal baktıracağım yorumumu yazarım. Nalan'a baktrdım fena değildi ama 50 TL çok o kadar kısa bakmasına.
Ama çıkar mı çıkmaz mı bakacağız.

Bu arada ayrica ben bugun fal baktiricam.. cok uzun yazmis herkes ama kimleri gercekten tavsiye edersiniz? Bi ara ben Ercana gidiyordum Balatta ama telefonunu degistirdi ve bulamiyorum onu

selam.. gökçenin neden bu kadar abartıldığını anlayamadım. zaten bu forumda her dönem biri popüler oluyor.. falı tutan bir kişi çıkıo kazara herkes o falcıya koşuyor. bu forumda adı geçen istinasız herkese gitmiş veya telde baktırmış biri olarak gökçe için çok vasat diyebilirim. söledikleri tutuo olabilir çünkü hiç çok net bir şey sölemiyor . söyledikleri her yere çekilebilir ..bu adamın senin hayatında olacak diyor ? nasıl ne şartlar altında ama söylemiyor.

bu arada allah rızası için soruyorum gelecekten vazgeçtim ama sizce anda en iyi kim ? karşı tarafın düşünceleri için ??

Anda iyi olan benim bildiğm Taksim Damlalar Tuğba var

Merhaba
Gerçekten cok kotu durumda olmasaydim bu kadar israrla hemde ramazan gunu iyi bi falci diye burayi mesgul etmezdim.lutfen eğer su fali telefonla bakan biri taniyorsaniz numarasini yollar misiniz. Cok sagolun.

Bende ilk başlarda sevmiyodum dedikleri çıkmıyo diye düşünüyodum ama bi kaç kere gittim anla ilgili nerdeyse birebir olan şeyleri sölemişti bana . Gelecek iyi değil ama anda iyi bence

Merhaba
Gerçekten cok kotu durumda olmasaydim bu kadar israrla hemde ramazan gunu iyi bi falci diye burayi mesgul etmezdim.lutfen eğer su fali telefonla bakan biri taniyorsaniz numarasini yollar misiniz. Cok sagolun.
Ayni sekilde banada lutfen ve cok tesekkur ederim...

Ayni sekilde banada lutfen ve cok tesekkur ederim...
Biz aylardir ariyrz oyle birisini AMA henuz bulamadik umarim siz bulursunuz.
Fakat kisi Ve durum analizi istysn kuzey ve gokceyi oneririm. Ikiside besiktasta.
benim durumu en iyi yorumlayanlar.
Asil sahsi fikrimi sorarsan, herseyi oluruna birak Ve hicbirisinede bulasma, Cunku bir Sefer baslarsan arkasi gelmiyor. Sonra her ay maasinin yarisini, bu falcilarin anlattigi hikayeleri dinlemeye harcamissin.

Bende ilk başlarda sevmiyodum dedikleri çıkmıyo diye düşünüyodum ama bi kaç kere gittim anla ilgili nerdeyse birebir olan şeyleri sölemişti bana . Gelecek iyi değil ama anda iyi bence
Tugba andada iyi degil bence, sadece karakter analizi dogru. Seni aldatiyo dedi fala baslarken. Sonra soru kisminda beni aldatiyomu diye sordum , hayir etrafinda bir kadin figuru yok dedi. Ayrica Cok kufurlude konusuyor, bana resmen kopegine isaret Eder gibi , gozuyle sandalyeyi gosterdi Ve senden bir bok olmaz dedi. Bu nedir ya ,paramla rezillik resmen. Bende saf gibi bunun yolunu bekledim cafede 1 saat . fali ise tam 5 Sefer dinledikten sonra anladim. Cikicani ise hic dusunmuyorum.

Evet normalde muhattap olmayacağın insanlarla fal için diyaloğa girmek ve onlarin da kendini yuksekte gormesi benimde sinirimi bozuyor. Tugbanin bana ve bir arkadaşıma dediği hiçbirşey çıkmadı, üstelik geçen sene baktirmistik. Üzerinden çok zaman gecti yani. Kimseye tavsiye etmem.

Kızlar bugün Gökçe'ye baktırdım gerçektende tutarlı bi faldı eski erkek arkadaşımı sordum iletişim olucak fakat bi ilişki görmüyorum bununla dedi hiç pembe tablo çizmedi temmuz da Yen'i biri var dedi işle ilgi gerçektende olmasını beklediğim bazı durumları söyledi umarım öyle de olur bakalım Temmuz'u beklicem genel olarak tatmin ediciydi bilginize .

çıkan fal haberi arkadaşlar!
tuğba bana ilk baktığında çıkmıştı.ikinci de söyledikleri (1-1 buçuk ay önce) çok alakasız ve olma ihtimali yok gibi gelmişti anca ayın 30una kadar demişti. dediği şey tam 30unda oldu. çok mutluyum. şimdi de verdiği ikinci tarihi beklemeye başlayacağım

Kızlar Gökçe'ye ben de baktırdım. Öyle çok pozitif konuşmuyor dediği gibi K krisnamurti nin. Tutarlıydı sadece aklıma takılan bir şey oldu. Var olduğunu bildiğim bir ilişki için yok dedi. Kalbinde yok dedi sonra. Bilemedim. Ama sanırım çıkma olabilitesi olanlardan olduğu için baktırılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…