mercan neredeydi :)
Slm arkadaşlar bende mercan hanıma baktırıyorum. Kaç defa baktırdıysam dediklerini yaşıyorum. Hani sürekli baktırınca muhabbete döner ya durum öyle bir durum da oluşmadı. Karşı tarafın düşüncelerini ve anlık durumları çok iyi analiz ediyor bence. Gelecek ile alakalı dediği durumları ve dikkat edeceğim noktaları söyleyip uyarıyor. Ben memnunum tavsiye ederim
Anda iyi olan benim bildiğm Taksim Damlalar Tuğba varselam.. gökçenin neden bu kadar abartıldığını anlayamadım. zaten bu forumda her dönem biri popüler oluyor.. falı tutan bir kişi çıkıo kazara herkes o falcıya koşuyor. bu forumda adı geçen istinasız herkese gitmiş veya telde baktırmış biri olarak gökçe için çok vasat diyebilirim. söledikleri tutuo olabilir çünkü hiç çok net bir şey sölemiyor . söyledikleri her yere çekilebilir ..bu adamın senin hayatında olacak diyor ? nasıl ne şartlar altında ama söylemiyor.
bu arada allah rızası için soruyorum gelecekten vazgeçtim ama sizce anda en iyi kim ? karşı tarafın düşünceleri için ??
bilmiyorum ben ona daha önce gittim .. memnun kalmamıştımAnda iyi olan benim bildiğm Taksim Damlalar Tuğba var
Bende ilk başlarda sevmiyodum dedikleri çıkmıyo diye düşünüyodum ama bi kaç kere gittim anla ilgili nerdeyse birebir olan şeyleri sölemişti bana . Gelecek iyi değil ama anda iyi bencebilmiyorum ben ona daha önce gittim .. memnun kalmamıştımama demekki sen beğenmişssin .
galiba bana karşı tarafın beyninin içine girip ne düşündüğünü sölicek bir falcıya değil uzaylıya ihtiyacım var :)))
Ayni sekilde banada lutfen ve cok tesekkur ederim...Merhaba
Gerçekten cok kotu durumda olmasaydim bu kadar israrla hemde ramazan gunu iyi bi falci diye burayi mesgul etmezdim.lutfen eğer su fali telefonla bakan biri taniyorsaniz numarasini yollar misiniz. Cok sagolun.
Biz aylardir ariyrz oyle birisini AMA henuz bulamadik umarim siz bulursunuz.Ayni sekilde banada lutfen ve cok tesekkur ederim...
Tugba andada iyi degil bence, sadece karakter analizi dogru. Seni aldatiyo dedi fala baslarken. Sonra soru kisminda beni aldatiyomu diye sordum , hayir etrafinda bir kadin figuru yok dedi. Ayrica Cok kufurlude konusuyor, bana resmen kopegine isaret Eder gibi , gozuyle sandalyeyi gosterdi Ve senden bir bok olmaz dedi. Bu nedir ya ,paramla rezillik resmen. Bende saf gibi bunun yolunu bekledim cafede 1 saat . fali ise tam 5 Sefer dinledikten sonra anladim. Cikicani ise hic dusunmuyorum.Bende ilk başlarda sevmiyodum dedikleri çıkmıyo diye düşünüyodum ama bi kaç kere gittim anla ilgili nerdeyse birebir olan şeyleri sölemişti bana . Gelecek iyi değil ama anda iyi bence
Tugba andada iyi degil bence, sadece karakter analizi dogru. Seni aldatiyo dedi fala baslarken. Sonra soru kisminda beni aldatiyomu diye sordum , hayir etrafinda bir kadin figuru yok dedi. Ayrica Cok kufurlude konusuyor, bana resmen kopegine isaret Eder gibi , gozuyle sandalyeyi gosterdi Ve senden bir bok olmaz dedi. Bu nedir ya ,paramla rezillik resmen. Bende saf gibi bunun yolunu bekledim cafede 1 saat . fali ise tam 5 Sefer dinledikten sonra anladim. Cikicani ise hic dusunmuyorum.
bilmiyorum ben ona daha önce gittim .. memnun kalmamıştımama demekki sen beğenmişssin .
galiba bana karşı tarafın beyninin içine girip ne düşündüğünü sölicek bir falcıya değil uzaylıya ihtiyacım var :)))
Merakla bekliyorum gökçeyle alakalı yorumunuzu ..Kızlar Gökçe'ye fal baktıracağım yorumumu yazarım. Nalan'a baktrdım fena değildi ama 50 TL çok o kadar kısa bakmasına.
Ama çıkar mı çıkmaz mı bakacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?