- 17 Aralık 2015
- 398
- 203
- 103
- 35
Kızlar Gökçe'ye ben de baktırdım. Öyle çok pozitif konuşmuyor dediği gibi K krisnamurti nin. Tutarlıydı sadece aklıma takılan bir şey oldu. Var olduğunu bildiğim bir ilişki için yok dedi. Kalbinde yok dedi sonra. Bilemedim. Ama sanırım çıkma olabilitesi olanlardan olduğu için baktırılabilir. demiştim canım. Kişinin karakterini bildi. Ben direk hayatımda biri vardı nun için baktıracağım demedim. Genel dedim. Verdiği harfler hayatımdaki kişi değildi. AMa o da öyle olduğunu iddia etmedi zaten. Kalbimde birinin olduğunu ama hayatımda olmadığını bildi. O kişinin hayatında biri var ama yok dedi. Bilemiyorum ki çok da emin konıştu kendinden.Merakla bekliyorum gökçeyle alakalı yorumunuzu ..
Bana çok olumlu konuşmuştu olmadi adam geri dönecek sen istemeyeceksin dedi nisanlanmis hattabenim diger favori falcim mandal cafe toprak. cok begenmistim
Kesinlikle benimde favorim söylediği birçok şeyi yaşadım hatta en son gittiğimde bir konuyla ilgili annen iletişime geçmiş dedi hayır olamaz annemle konuştum 2 saat önce dedim toprak ben öyle görüyorum dedi faldan sonra annemi aradım gerçekten konuşmuş konuyla ilgili sana söylemeyi unuttum dedi ama tabi fal olayı bence kişiye özgü birşey herkesin falı çıkıcam diye birşey Yok tamamen enerji işibenim diger favori falcim mandal cafe toprak. cok begenmistim
Merhaba. Toprak telefonda bakıyor mu acaba? Bakıyorsa telefonunu alabilir miyim?Kesinlikle benimde favorim söylediği birçok şeyi yaşadım hatta en son gittiğimde bir konuyla ilgili annen iletişime geçmiş dedi hayır olamaz annemle konuştum 2 saat önce dedim toprak ben öyle görüyorum dedi faldan sonra annemi aradım gerçekten konuşmuş konuyla ilgili sana söylemeyi unuttum dedi ama tabi fal olayı bence kişiye özgü birşey herkesin falı çıkıcam diye birşey Yok tamamen enerji işi
Merhaba. Toprak telefonda bakıyor mu acaba? Bakıyorsa telefonunu alabilir miyim?
Ben de öyleyim ya bana daha çıkan yokSanırım bir bana cıkmıyor fallar Gokceye arkadasım baktırdı yanındaydım sahıt oldum herseyı soyledı hatta sesın kısılcak dedı bızde gulduk gayet saglıklıydı ertesı gun kızda ses gıttı ama benım ıcın aynı sey gecerlı degıl yok olmuyor tutmuyor bana artık kendımle ılgılı endıse duymaya basladım neden bana cıkmıyor
Yalnız degılım sevındımBen de öyleyim ya bana daha çıkan yok
Merhaba. Toprak telefonda bakıyor mu acaba? Bakıyorsa telefonunu alabilir miyim?[/QUOTE
Merhaba , İnan'ın bilmiyorum ben hep cafeye gidiyorum o yüzden hiç sormadım da eğer öğrenirsem haberdar ederim sizide :)
Tugba andada iyi degil bence, sadece karakter analizi dogru. Seni aldatiyo dedi fala baslarken. Sonra soru kisminda beni aldatiyomu diye sordum , hayir etrafinda bir kadin figuru yok dedi. Ayrica Cok kufurlude konusuyor, bana resmen kopegine isaret Eder gibi , gozuyle sandalyeyi gosterdi Ve senden bir bok olmaz dedi. Bu nedir ya ,paramla rezillik resmen. Bende saf gibi bunun yolunu bekledim cafede 1 saat . fali ise tam 5 Sefer dinledikten sonra anladim. Cikicani ise hic dusunmuyorum.
Biz simarttik canim , sadece tugbayi degil Burda adi gecenlerin hepsinin calistigi cafeye gidip , harward profesoru bekler gibi ellerimizde paralarla yollarini bekleyerek biz simarttik acikcasi. Mesela ben, Bu son artik diye yirttim kendimi AMA ilk firsatta yine gittim iste aman buda eksik kalmasin diyeAl bendende o kadar bende gıcık oldum ya hayatımda gördüğüm en itici insan diyebilirim alt tarafı falcısın ne bu havan diye kavga edecektim kendimi zor tuttum kim şımartmıs kimin nesini bilmiş de onu böyle de havalara sokmuşlar bilmem cins :))
Bayanlar genel bir piyasa arastirmasi sorusu :)) sizce yeter karsi tarafin dusunceleri konusunda guvenilir mi ?.? Gelecek hepsinde fos bari anı bilsin biri ..
Bence yeter karşı tarafın düşüncesini genel anlamda iyi biliyor ama normal fal baktığında (kendi geneliniz) daha iyileride var . Fakat bu zamana kadar karşı tarafın düşüncesine baktırdığım ve yanıldığı olmadı patronum ,arkadaşım gibi kişilerde dahil ama dediğim gibi olacak olayları fln eh işte şeklinde biliyor . Bende öyle oldu yada .Bayanlar genel bir piyasa arastirmasi sorusu :)) sizce yeter karsi tarafin dusunceleri konusunda guvenilir mi ?.? Gelecek hepsinde fos bari anı bilsin biri ..
Maltepede oturuyorum hiç duymadım kımdır nerede bakar bıraz bılgı verır mısınız bırde ona gıdeyımMerhaba arkadaslar, gokcenin numarasini bana da atabilcek
Olan var mi? Bir de maltepede zeynep diye biri var baktiram var mi? Bem gittim ovucem kadini ama
Daha cikmadi bekliyorum bide korkuyorum reklam sanilmasin diye
Karsi taraf icin evet. Ama diger durumlarda hayirBayanlar genel bir piyasa arastirmasi sorusu :)) sizce yeter karsi tarafin dusunceleri konusunda guvenilir mi ?.? Gelecek hepsinde fos bari anı bilsin biri ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?