İstanbul'da Fal - Falcılar

Merakla bekliyorum gökçeyle alakalı yorumunuzu ..
Kızlar Gökçe'ye ben de baktırdım. Öyle çok pozitif konuşmuyor dediği gibi K krisnamurti nin. Tutarlıydı sadece aklıma takılan bir şey oldu. Var olduğunu bildiğim bir ilişki için yok dedi. Kalbinde yok dedi sonra. Bilemedim. Ama sanırım çıkma olabilitesi olanlardan olduğu için baktırılabilir. demiştim canım. Kişinin karakterini bildi. Ben direk hayatımda biri vardı nun için baktıracağım demedim. Genel dedim. Verdiği harfler hayatımdaki kişi değildi. AMa o da öyle olduğunu iddia etmedi zaten. Kalbimde birinin olduğunu ama hayatımda olmadığını bildi. O kişinin hayatında biri var ama yok dedi. Bilemiyorum ki çok da emin konıştu kendinden.

benim diger favori falcim mandal cafe toprak. cok begenmistim
Kesinlikle benimde favorim söylediği birçok şeyi yaşadım hatta en son gittiğimde bir konuyla ilgili annen iletişime geçmiş dedi hayır olamaz annemle konuştum 2 saat önce dedim toprak ben öyle görüyorum dedi faldan sonra annemi aradım gerçekten konuşmuş konuyla ilgili sana söylemeyi unuttum dedi ama tabi fal olayı bence kişiye özgü birşey herkesin falı çıkıcam diye birşey Yok tamamen enerji işi

Merhaba. Toprak telefonda bakıyor mu acaba? Bakıyorsa telefonunu alabilir miyim?

Sanırım bir bana cıkmıyor fallar Gokceye arkadasım baktırdı yanındaydım sahıt oldum herseyı soyledı hatta sesın kısılcak dedı bızde gulduk gayet saglıklıydı ertesı gun kızda ses gıttı ama benım ıcın aynı sey gecerlı degıl yok olmuyor tutmuyor bana artık kendımle ılgılı endıse duymaya basladım neden bana cıkmıyor

Merhaba. Toprak telefonda bakıyor mu acaba? Bakıyorsa telefonunu alabilir miyim?
Ben de öyleyim ya bana daha çıkan yok

Merhaba arkadaslar, gokcenin numarasini bana da atabilcek
Olan var mi? Bir de maltepede zeynep diye biri var baktiram var mi? Bem gittim ovucem kadini ama
Daha cikmadi bekliyorum bide korkuyorum reklam sanilmasin diye

Bayanlar genel bir piyasa arastirmasi sorusu :)) sizce yeter karsi tarafin dusunceleri konusunda guvenilir mi ?.? Gelecek hepsinde fos bari anı bilsin biri ..

Al bendende o kadar bende gıcık oldum ya hayatımda gördüğüm en itici insan diyebilirim alt tarafı falcısın ne bu havan diye kavga edecektim kendimi zor tuttum kim şımartmıs kimin nesini bilmiş de onu böyle de havalara sokmuşlar bilmem cins :))

Kızlar acil önere bileceğiniz biri var mı , iyi bakan ve soru sormadan takır takır anlata bilecek birisi ?

Biz simarttik canim , sadece tugbayi degil Burda adi gecenlerin hepsinin calistigi cafeye gidip , harward profesoru bekler gibi ellerimizde paralarla yollarini bekleyerek biz simarttik acikcasi. Mesela ben, Bu son artik diye yirttim kendimi AMA ilk firsatta yine gittim iste aman buda eksik kalmasin diye)Bu falcilara verdigimiz parayi, ilgiyi Ve zamani iliskimize ayirsaydik belkide bugun hicbirimizde burda olmiycaktik. AMA neyse hersey bizim icin. Yasayacagimiz varmis.

Bayanlar genel bir piyasa arastirmasi sorusu :)) sizce yeter karsi tarafin dusunceleri konusunda guvenilir mi ?.? Gelecek hepsinde fos bari anı bilsin biri ..

yeteri ben burada duyup bir arkadaşımı da alıp gitmiştim sonra buraya da yazmıştım. genel olarak herkese aynı şeyleri söylediğini görmüştüm. bana mesela harf verdi görüştüğün kişide bu harfler var dedi. yok dedim. o zaman yakınında bu harfler olan biri var dedi yok dedim. o zaman biriyle tanışacaksın dedi. gidişata göre her durumu sıralıyor.
ve çoğu kişiye de karşındaki seni sevmiyor, önemsemiyor sadece cinsellik için görüşüyor, seninle beraber olmaz o başkasıyla evlenecek dediğini gördüm ki bunu dediklerinden biri 6 yıllık evliydi memnun kalanı pek görmedim

Bence yeter karşı tarafın düşüncesini genel anlamda iyi biliyor ama normal fal baktığında (kendi geneliniz) daha iyileride var . Fakat bu zamana kadar karşı tarafın düşüncesine baktırdığım ve yanıldığı olmadı patronum ,arkadaşım gibi kişilerde dahil ama dediğim gibi olacak olayları fln eh işte şeklinde biliyor . Bende öyle oldu yada .

Merhaba arkadaslar, gokcenin numarasini bana da atabilcek
Olan var mi? Bir de maltepede zeynep diye biri var baktiram var mi? Bem gittim ovucem kadini ama
Daha cikmadi bekliyorum bide korkuyorum reklam sanilmasin diye
Maltepede oturuyorum hiç duymadım kımdır nerede bakar bıraz bılgı verır mısınız bırde ona gıdeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…