İstanbul'da Fal - Falcılar

Karsi taraf icin evet. Ama diger durumlarda hayir

cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim :)) en azindan bunu bilmeye ihtiyacim vardi.

ufff keske ses kaydini silmeseydim her seferinde 100 kere dinleyip kendini kandirma die sinirlenip siliorum sonra.. butun fallardan sonra ayni seyi yapiyorum...

Bir arkadasım gokceyı aramıs randevu ıcın asıstanıma sorayım sıze gerı donsun demıs.yuh artık dedık falcısın sen ne asıstanı..Diyeceğim o ki kızlar burada yazdıkça bunlar bir havalara girdiler.Biz bu hale getırdık ondan bu havalar azarlamalar

Ben direk whatsapp tan mesaj atmıştım hemen de döndü

Maltepede oturuyorum hiç duymadım kımdır nerede bakar bıraz bılgı verır mısınız bırde ona gıdeyım
Maltepede Cezve cafede bakiyor. 40 tl. Cok ufak bir cafe. Bende birinden duymustum. Ozel mesajda da yazdim. Kadin anda cok iyi. Bir iki sey cikti ama
Asil onemli olayi bekliyorum daha zamani gelmedi. Ama annemi ve kardesimi yolladim ayni seyleri soylycek mi diue aynilarini soyledi isikrarli bi sekilde ve teyit icin gonderdigimi filan anlamis soylemis anneme senin kizin gelmia buraya diye

i
Kim bakan ismi ben konuşmayı kacırdım

çok merak ettim valla

hangi gökçe bu acaba? Beşiktaşta vardı bi tane , o mu? Eğer o ise :) hhiiççç baktırma, burda herkese a dan z ye aynı şeyleri söylemişti geçen sene :)

hangi gökçe bu acaba? Beşiktaşta vardı bi tane , o mu? Eğer o ise :) hhiiççç baktırma, burda herkese a dan z ye aynı şeyleri söylemişti geçen sene :)
Ben baktırmadım arkadasım aramıs onada asıstan falan deyınce gulduk bunları havaya bız sokuyoruz ona uzuluyorum

kızlar şuan mandal cafe topraktayım. ikinci kez baktıracağım. ilk falını beğenmiştim zaten. yorumlarımı yazacağım yine

Patlayan fal haberi vereyim. Tugba 4 hazirandan itibaren olumlu gelismeler olucak demisti. Fali tam 5 Sefer dinledim Ve net bir sekilde 4 haziran diyordu. Malesef ne olumlu nede olumsuz hicbir gelisme yok. AMA allahin 4 hazirani coook tabi, belki 2023 yiliniin 4 hazirani gerceklesicektir o bahsettigi gelisme)

Benimkinin zamani yakin insallah cikar da yazarim :/ toprak nasil ya soylediklerinden cikanlar oldu mu?

gökçenin telefon numarası varsa bana yazabilir misiniz? bir de soğanlık emine varsa. lütfen. gökçe önce ücreti aldıktan sonra mı bakıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…