Bence yeter karşı tarafın düşüncesini genel anlamda iyi biliyor ama normal fal baktığında (kendi geneliniz) daha iyileride var . Fakat bu zamana kadar karşı tarafın düşüncesine baktırdığım ve yanıldığı olmadı patronum ,arkadaşım gibi kişilerde dahil ama dediğim gibi olacak olayları fln eh işte şeklinde biliyor . Bende öyle oldu yada .
Karsi taraf icin evet. Ama diger durumlarda hayir
Ben direk whatsapp tan mesaj atmıştım hemen de döndüBir arkadasım gokceyı aramıs randevu ıcın asıstanıma sorayım sıze gerı donsun demıs.yuh artık dedık falcısın sen ne asıstanı..Diyeceğim o ki kızlar burada yazdıkça bunlar bir havalara girdiler.Biz bu hale getırdık ondan bu havalar azarlamalar
Maltepede Cezve cafede bakiyor. 40 tl. Cok ufak bir cafe. Bende birinden duymustum. Ozel mesajda da yazdim. Kadin anda cok iyi. Bir iki sey cikti amaMaltepede oturuyorum hiç duymadım kımdır nerede bakar bıraz bılgı verır mısınız bırde ona gıdeyım
iMaltepede Cezve cafede bakiyor. 40 tl. Cok ufak bir cafe. Bende birinden duymustum. Ozel mesajda da yazdim. Kadin anda cok iyi. Bir iki sey cikti ama
Asil onemli olayi bekliyorum daha zamani gelmedi. Ama annemi ve kardesimi yolladim ayni seyleri soylycek mi diue aynilarini soyledi isikrarli bi sekilde ve teyit icin gonderdigimi filan anlamis soylemis anneme senin kizin gelmia buraya diye
Zeynep hanim canimi
Kim bakan ismi ben konuşmayı kacırdım
Telefonda bakan zeynep mi sizce tutku gökçe kuzey gibi hem telefonda hem kafede bakanlar yüzyüze daha mi iyi fark ediyor miZeynep hanim canim
yok bu telefonda degil cafede bakiyor maltepede cezve cafeTelefonda bakan zeynep mi sizce tutku gökçe kuzey gibi hem telefonda hem kafede bakanlar yüzyüze daha mi iyi fark ediyor mi
çok merak ettim vallaMaltepede Cezve cafede bakiyor. 40 tl. Cok ufak bir cafe. Bende birinden duymustum. Ozel mesajda da yazdim. Kadin anda cok iyi. Bir iki sey cikti ama
Asil onemli olayi bekliyorum daha zamani gelmedi. Ama annemi ve kardesimi yolladim ayni seyleri soylycek mi diue aynilarini soyledi isikrarli bi sekilde ve teyit icin gonderdigimi filan anlamis soylemis anneme senin kizin gelmia buraya diye
hangi gökçe bu acaba? Beşiktaşta vardı bi tane , o mu? Eğer o ise :) hhiiççç baktırma, burda herkese a dan z ye aynı şeyleri söylemişti geçen sene :)Bir arkadasım gokceyı aramıs randevu ıcın asıstanıma sorayım sıze gerı donsun demıs.yuh artık dedık falcısın sen ne asıstanı..Diyeceğim o ki kızlar burada yazdıkça bunlar bir havalara girdiler.Biz bu hale getırdık ondan bu havalar azarlamalar
Ben baktırmadım arkadasım aramıs onada asıstan falan deyınce gulduk bunları havaya bız sokuyoruz ona uzuluyorumhangi gökçe bu acaba? Beşiktaşta vardı bi tane , o mu? Eğer o ise :) hhiiççç baktırma, burda herkese a dan z ye aynı şeyleri söylemişti geçen sene :)
Topragın falı cıkmıs mıydıkızlar şuan mandal cafe topraktayım. ikinci kez baktıracağım. ilk falını beğenmiştim zaten. yorumlarımı yazacağım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?