Patlayan fal haberi vereyim. Tugba 4 hazirandan itibaren olumlu gelismeler olucak demisti. Fali tam 5 Sefer dinledim Ve net bir sekilde 4 haziran diyordu. Malesef ne olumlu nede olumsuz hicbir gelisme yok. AMA allahin 4 hazirani coook tabi, belki 2023 yiliniin 4 hazirani gerceklesicektir o bahsettigi gelisme)
telefonda ki zeynep hic birsey bilemedi inanilmaz salladi bence on luralik fal bile degildi irtiba etmeY
yok bu telefonda degil cafede bakiyor maltepede cezve cafe
kızlar symbol cafe mehmet de artık bias cafedeymiş. symbolden ayrıldıktan sonra mehmet'i bulamayanlar varsa diye yazmak istedim.
ben nihale telefonda baktırmıştım. o zaman yeni doğum yaptığı için rahat rahat bakamamıştı. an konusunda iyiydi. gelecek bende çıkmadı ama zaten yüz yüze baktırmadığım için umudum yoktu. bende numarası var, isteyene yollarım. şuan bir cafede çalışıyor mu, bilen var mı?
Ya benim dediğim kişi mi salladı :/ üzüldümm ya ben yüzyüze baktırdım şok olmuştum ne biliyimtelefonda ki zeynep hic birsey bilemedi inanilmaz salladi bence on luralik fal bile degildi irtiba etme
gökçenin telefon numarası varsa bana yazabilir misiniz? bir de soğanlık emine varsa. lütfen. gökçe önce ücreti aldıktan sonra mı bakıyor?
Arkadaşlar şimdi Bias Cafe Gökçe meşhur oldu sizce nasıl değer mi gitmeye ?
canım bias cafe de gökçe hanıma yazdıkların için gitmeyi düşünüyorum mehmete baktırdın mı peki ?
Gökçe herhalde burda fazla beğenilmiyo ?
gökçeye gitmeye karar veriyorum sonra burada üst üste olumsuz bir kaç yorum geliyor vazgeçiyorum. bir süre sonra bir kaç olumlu yorum geliyor gitmeye karar veriyorum ardından yine olumsuz yorumlar geliyor vazgeçiyorum. çok kararsız kaldım
Aynen yaa bende öle oldum yoruma göre kararsız kalıyorum :)gökçeye gitmeye karar veriyorum sonra burada üst üste olumsuz bir kaç yorum geliyor vazgeçiyorum. bir süre sonra bir kaç olumlu yorum geliyor gitmeye karar veriyorum ardından yine olumsuz yorumlar geliyor vazgeçiyorum. çok kararsız kaldım
Aynen yaa bende öle oldum yoruma göre kararsız kalıyorum :)
Ben ilk defa baktırdım Gökçe'ye. Telefonda baktı. Çok ahım şahım bir fal değildi ama hiç öyle şeyler de söylemedi. Çok iyi falcı demiyorum yine söylüyorum. Ama bir falcının falının çıkması için umutla bekleyenlerin de umutları tamamen sönmesin diye yazıyorum. Belki birine tutmayan diğerine tutar.Gokcenın asıstanından randevu alıp kendıne fal baktırma sansımıx oldu buradakı yorumları okumustum ama yınede begenen cok dıyede baktırdık soyle soyleyeyım 4 arkadastık ıkı ayrı gunde baktırdık burada yazılanların aynını soylemıs ucumuzede sen bayanlar tarafından kıskanılıyorsun senı akraban olmayan bır yakının bır okusun ve ıkımızı de temmuzda stıl degıstırceksın bu kılo vermek dolap degıstırmek bıle olabılır demıs 50 lıradan 200 yapar bır garıbana versek belkı hayır duasını alıp sevdıgımıze kavusurduk onun duasının tutması falın tutma ıhtımalınden yuksek
ramazandan dolayi kapatmis olabilir.arkadaşlar cafe benim kapalı mı ya dün gittim kapalıydı... bugün arıyorum kimse bakmıyor... bilen varsa yada kuzyin numarası varsa özelden atabilir mi biri...
ayrıca dün gökçeye gittim tam bir fiyaskoydu...üstten üstten iki bişey söyledi sen şöyle düşünüyorsun böyle düşünüyorsun hiçbiride doğru değildi...tavsiye etmiyorum açıkçası
ehh ben demiştim :) tıpa tıp aynılarını bana da demişti ve burda baktıran çoğu kişiyede :) neyse geçmiş olsunGokcenın asıstanından randevu alıp kendıne fal baktırma sansımıx oldu buradakı yorumları okumustum ama yınede begenen cok dıyede baktırdık soyle soyleyeyım 4 arkadastık ıkı ayrı gunde baktırdık burada yazılanların aynını soylemıs ucumuzede sen bayanlar tarafından kıskanılıyorsun senı akraban olmayan bır yakının bır okusun ve ıkımızı de temmuzda stıl degıstırceksın bu kılo vermek dolap degıstırmek bıle olabılır demıs 50 lıradan 200 yapar bır garıbana versek belkı hayır duasını alıp sevdıgımıze kavusurduk onun duasının tutması falın tutma ıhtımalınden yuksek
al benden de o kadar :))) hatta daha dün akşam yazdıydım ya aynı şeyleri söyledi herkese diye..Daha öncede yazmıştım dinlemediniz beniGökçe tek kelimeyle fiyasko. Herkese aynı şeyleri ayni harfleri söylüyor. O zaman fal 30 liraydi kasadaki beyfendiye"Hayatimda ilk defa verdiğim 30 liraya acıdım deyip çıktım. Ve buna yuzde yuz eminimki gökçenin güzel reklami yapiliyor. Paraniza yazik gökçenin. Hicbir dediği ne gecmisle alakali nede gelecekle alakali tutmadi, çıkmadı. Başka bir deyişle "Boşuna umutlanmayin, ve sitedeki yorumlari okuyup paranizi çö-pe at-ma-yın!" gerisi size kalmiş
tesbih fali ne ya yeni yeni garip garip seyler turetiyorlarBakırköy Cafe Gar Hülya hanım varmış deneyen var mı arkadaslar özellikle tesbih falında iddalıymış bilen duayn var mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?