İstanbul'da Fal - Falcılar

bir de kızlar sembol kafe bağdat caddesinde levent vardı duruyor mu o? bana 4 yıl önce söyledikleri şimdi oldu. o an ne uydurdu bee demiştim ama çıktı işte bir bir. tuhaf hissediyorum. bana bir de asıl levent lazım. noldu o?

direkt tarihi beklememekten yanayım. bana mayısın son gününe kadar dediği bugün oldu mesela. çok takılmadan biraz daha bekle derim.

arkadaşlar cafe benim kapalı mı ya dün gittim kapalıydı... bugün arıyorum kimse bakmıyor... bilen varsa yada kuzyin numarası varsa özelden atabilir mi biri...
ayrıca dün gökçeye gittim tam bir fiyaskoydu...üstten üstten iki bişey söyledi sen şöyle düşünüyorsun böyle düşünüyorsun hiçbiride doğru değildi...tavsiye etmiyorum açıkçası

canım bias cafe de gökçe hanıma yazdıkların için gitmeyi düşünüyorum mehmete baktırdın mı peki ?

bana mandal topragın söyledikleri çıkmadı ama anda cok iyiydi hiç birsey sormama gerek kalmadan herseyi kendi söyledi 2 kez baktırdım.

gökçeye gitmeye karar veriyorum sonra burada üst üste olumsuz bir kaç yorum geliyor vazgeçiyorum. bir süre sonra bir kaç olumlu yorum geliyor gitmeye karar veriyorum ardından yine olumsuz yorumlar geliyor vazgeçiyorum. çok kararsız kaldım

gökçenin telefon numarası varsa bana yazabilir misiniz? bir de soğanlık emine varsa. lütfen. gökçe önce ücreti aldıktan sonra mı bakıyor?

Arkadaşlar şimdi Bias Cafe Gökçe meşhur oldu sizce nasıl değer mi gitmeye ?

canım bias cafe de gökçe hanıma yazdıkların için gitmeyi düşünüyorum mehmete baktırdın mı peki ?

Gökçe herhalde burda fazla beğenilmiyo ?

ben "GÖKÇE" burda herkese aynı şeyleri söyledi, gitmeyin etmeyin diyorum, siz hala "GÖKÇE" diyorsunuz :)
o zaman ben de kısaca "PES" diyorum :) paranıza yazık yahu

Aynen yaa bende öle oldum yoruma göre kararsız kalıyorum :)

Gokcenın asıstanından randevu alıp kendıne fal baktırma sansımıx oldu buradakı yorumları okumustum ama yınede begenen cok dıyede baktırdık soyle soyleyeyım 4 arkadastık ıkı ayrı gunde baktırdık burada yazılanların aynını soylemıs ucumuzede sen bayanlar tarafından kıskanılıyorsun senı akraban olmayan bır yakının bır okusun ve ıkımızı de temmuzda stıl degıstırceksın bu kılo vermek dolap degıstırmek bıle olabılır demıs 50 lıradan 200 yapar bır garıbana versek belkı hayır duasını alıp sevdıgımıze kavusurduk onun duasının tutması falın tutma ıhtımalınden yuksek

Arkadaşlar kuzeyin numarasını gönderebilcek olan var mı? Bir de onu deneyelim bakalım.

Ben ilk defa baktırdım Gökçe'ye. Telefonda baktı. Çok ahım şahım bir fal değildi ama hiç öyle şeyler de söylemedi. Çok iyi falcı demiyorum yine söylüyorum. Ama bir falcının falının çıkması için umutla bekleyenlerin de umutları tamamen sönmesin diye yazıyorum. Belki birine tutmayan diğerine tutar.

Daha öncede yazmıştım dinlemediniz beni Gökçe tek kelimeyle fiyasko. Herkese aynı şeyleri ayni harfleri söylüyor. O zaman fal 30 liraydi kasadaki beyfendiye"Hayatimda ilk defa verdiğim 30 liraya acıdım deyip çıktım. Ve buna yuzde yuz eminimki gökçenin güzel reklami yapiliyor. Paraniza yazik gökçenin. Hicbir dediği ne gecmisle alakali nede gelecekle alakali tutmadi, çıkmadı. Başka bir deyişle "Boşuna umutlanmayin, ve sitedeki yorumlari okuyup paranizi çö-pe at-ma-yın!" gerisi size kalmiş

ramazandan dolayi kapatmis olabilir.

Bakırköy Cafe Gar Hülya hanım varmış deneyen var mı arkadaslar özellikle tesbih falında iddalıymış bilen duayn var mı :)

ehh ben demiştim :) tıpa tıp aynılarını bana da demişti ve burda baktıran çoğu kişiyede :) neyse geçmiş olsun
al benden de o kadar :))) hatta daha dün akşam yazdıydım ya aynı şeyleri söyledi herkese diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…