- 6 Haziran 2017
- 2
- 2
- 1
- 38
Tarihlere takilmayin. 4 haziran 14 haziran da ola biliri, haziranin 4cu haftasi da. Biz oyle tarihleri aklimizda tutup gunleri saydikca cikmiyor mesala. Nasil soylesem olacak seyler surprise gibi olmali, beklemediyimiz zaman zaten her sey oluyorPatlayan fal haberi vereyim. Tugba 4 hazirandan itibaren olumlu gelismeler olucak demisti. Fali tam 5 Sefer dinledim Ve net bir sekilde 4 haziran diyordu. Malesef ne olumlu nede olumsuz hicbir gelisme yok. AMA allahin 4 hazirani coook tabi, belki 2023 yiliniin 4 hazirani gerceklesicektir o bahsettigi gelisme)
tesbih fali ne ya yeni yeni garip garip seyler turetiyorlar
mehmet'in ilk falı bende çıktı ama ikinci falının tarihleri geçti. cidden güzel bakıyor bence. anda güzelcanım bias cafe de gökçe hanıma yazdıkların için gitmeyi düşünüyorum mehmete baktırdın mı peki ?
tesbih fali ne ya yeni yeni garip garip seyler turetiyorlar
Ben de mehmet ı merak ediyordum Bergüzar Korel gidiyormuş diye duymuştum biri yazmisti burada symbol den oraya geçen Mehmet di mi zaten omehmet'in ilk falı bende çıktı ama ikinci falının tarihleri geçti. cidden güzel bakıyor bence. anda güzel
80 lira cok buyuk para oyle ise hersey isim misim soyluyor olmasi gerekahaha aynen yeni yeni versionlar türüyor ee yıl oldu 2017 :))) ama iddalıymış ve fiyatı 80 tl fiyatıda iddalı :))
Ben de merak ettimBostanci da telve cafe gulsah hanima gitmek istiyorum. benim arkadaslarim ove ove bitiremedi. kahve fali bakiyor 50 lira ve is adamlara kadar geliyormus. 1 kisi cok olumsuz konustu onun icin arada kaldim. Telveyi bilem giden tecrube edinen var mi. deger mi. bana donersrniz cok sevinirim.
Kızlar bu Mehmet kim baktım ama bulamadım eskilere nerde bakıyor bu Mehmet beyBana da atabilirseniz
Ben de mehmet ı merak ediyordum Bergüzar Korel gidiyormuş diye duymuştum biri yazmisti burada symbol den oraya geçen Mehmet di mi zaten o
Cikti mi peki?aslinda kucukyalidaki niyet cafeye tekrar gitmek istiyorum.ama uc ay gecmedikce bakmiyorlar. ve hemen hemen iki ayim daha var cok uzun zaman. ama oradaki rasobey (suya yaktigin kagitlarin kullerini atiyorsun) dilek falimi sordugum yani kagida yazdigim her soruya aynen isimlerle cevap vermisti.de ben bir aptallik yapip sadece 7-8 sorabilirken uc sormustum. baska giden tecrube eden varmi.
Yakinda oda patlar digerleri gibi, o nedenle hic bulasmayalim en iyisi.80 lira cok buyuk para oyle ise hersey isim misim soyluyor olmasi gerek
Soru derken gelecekle ilgili sorulara da mi cevap veriyor merak ettimaslinda kucukyalidaki niyet cafeye tekrar gitmek istiyorum.ama uc ay gecmedikce bakmiyorlar. ve hemen hemen iki ayim daha var cok uzun zaman. ama oradaki rasobey (suya yaktigin kagitlarin kullerini atiyorsun) dilek falimi sordugum yani kagida yazdigim her soruya aynen isimlerle cevap vermisti.de ben bir aptallik yapip sadece 7-8 sorabilirken uc sormustum. baska giden tecrube eden varmi.
Ben yorum yazmıştım ama çok olumsuz konuşmadım sadece yakın tarih olarak işle ilgili sölediği olmadı diğer sölediklerine var dedim gidip deneyebilirsin bence baya da geleni vardıBostanci da telve cafe gulsah hanima gitmek istiyorum. benim arkadaslarim ove ove bitiremedi. kahve fali bakiyor 50 lira ve is adamlara kadar geliyormus. 1 kisi cok olumsuz konustu onun icin arada kaldim. Telveyi bilem giden tecrube edinen var mi. deger mi. bana donersrniz cok sevinirim.
yaklaşık iki hafta önce asmin cafe umuta baktırdım ben. gelecekle ilgili ne söylediğini hatırlamıyorum bile. geçmiş ve anla ilgili söylediği hiçbir şey doğru değildi çünkü. karşımdakinin hayatıyla ilgili herşeyden eminim, ailesini çevresini çocukluğunu tanıdığım adam. ve çok uçuk farklı şeyler söyledi. tabii fal enerji işi diyoruz ama ben bir daha asla baktırmam.Utku ya son günlerde baktıran oldu mu asmine geri dönmüş galiba
yaklaşık iki hafta önce asmin cafe umuta baktırdım ben. gelecekle ilgili ne söylediğini hatırlamıyorum bile. geçmiş ve anla ilgili söylediği hiçbir şey doğru değildi çünkü. karşımdakinin hayatıyla ilgili herşeyden eminim, ailesini çevresini çocukluğunu tanıdığım adam. ve çok uçuk farklı şeyler söyledi. tabii fal enerji işi diyoruz ama ben bir daha asla baktırmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?