İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba kızlar uçurtma cafede nur hanım vardı fal bakan ona ulaşmam lazım numarasını falan bilen varsa mesaj olarak yazabilirmi lütfennnnnn

Tarihlere takilmayin. 4 haziran 14 haziran da ola biliri, haziranin 4cu haftasi da. Biz oyle tarihleri aklimizda tutup gunleri saydikca cikmiyor mesala. Nasil soylesem olacak seyler surprise gibi olmali, beklemediyimiz zaman zaten her sey oluyor

Bana da atabilirseniz
mehmet'in ilk falı bende çıktı ama ikinci falının tarihleri geçti. cidden güzel bakıyor bence. anda güzel
Ben de mehmet ı merak ediyordum Bergüzar Korel gidiyormuş diye duymuştum biri yazmisti burada symbol den oraya geçen Mehmet di mi zaten o

Bostanci da telve cafe gulsah hanima gitmek istiyorum. benim arkadaslarim ove ove bitiremedi. kahve fali bakiyor 50 lira ve is adamlara kadar geliyormus. 1 kisi cok olumsuz konustu onun icin arada kaldim. Telveyi bilem giden tecrube edinen var mi. deger mi. bana donersrniz cok sevinirim.

Be
Ben de merak ettim

aslinda kucukyalidaki niyet cafeye tekrar gitmek istiyorum.ama uc ay gecmedikce bakmiyorlar. ve hemen hemen iki ayim daha var cok uzun zaman. ama oradaki rasobey (suya yaktigin kagitlarin kullerini atiyorsun) dilek falimi sordugum yani kagida yazdigim her soruya aynen isimlerle cevap vermisti.de ben bir aptallik yapip sadece 7-8 sorabilirken uc sormustum. baska giden tecrube eden varmi.

Bana da atabilirseniz

Ben de mehmet ı merak ediyordum Bergüzar Korel gidiyormuş diye duymuştum biri yazmisti burada symbol den oraya geçen Mehmet di mi zaten o
Kızlar bu Mehmet kim baktım ama bulamadım eskilere nerde bakıyor bu Mehmet bey

Cikti mi peki?

Soru derken gelecekle ilgili sorulara da mi cevap veriyor merak ettim

Merhaba yeniden, ya ben bugun ucurtma cafe nerimana gittim. Ani guzel bildi yasadiklarimi filan ama dedigi cikan oldu mu? Yakin zamanda.. tesekkur ederimm

Utku ya son günlerde baktıran oldu mu asmine geri dönmüş galiba

Ben yorum yazmıştım ama çok olumsuz konuşmadım sadece yakın tarih olarak işle ilgili sölediği olmadı diğer sölediklerine var dedim gidip deneyebilirsin bence baya da geleni vardı

Son düzenleme:
Utku ya son günlerde baktıran oldu mu asmine geri dönmüş galiba
yaklaşık iki hafta önce asmin cafe umuta baktırdım ben. gelecekle ilgili ne söylediğini hatırlamıyorum bile. geçmiş ve anla ilgili söylediği hiçbir şey doğru değildi çünkü. karşımdakinin hayatıyla ilgili herşeyden eminim, ailesini çevresini çocukluğunu tanıdığım adam. ve çok uçuk farklı şeyler söyledi. tabii fal enerji işi diyoruz ama ben bir daha asla baktırmam.

umut kim ben utkuyu sordum hani daha önce asminde çalışıyodu ayrılmıştı sonra geri döndü tatlı dilli utkuyu dıyorum umut kim daaa

Zeynebin falıyla ilgili iyi yada kötü gelişme yaşayan varmı yakın zamnda kızlar ?
bana en son baktıgında öyle detaylar söylediki gercekten olan şok oldum (nedir diye sormayın özel ) böyle olunca ümitleniyor insan ama esas konu hakkında mühim bir gelişme yok...
yani ben zeynebi iyimi kötü mü birtürlü anlayamadım hatta artık baktırmıcam die numarasınıda sildim artık ama söylediği detaylar aklımı yine bulandırdı esas konu hakkında beklemey şevk ediyor beni siz ne dersiniz :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…