Ana konuda gelişme yok...ana konuda çuvalladı...Zeynebin falıyla ilgili iyi yada kötü gelişme yaşayan varmı yakın zamnda kızlar ?
bana en son baktıgında öyle detaylar söylediki gercekten olan şok oldum (nedir diye sormayın özel ) böyle olunca ümitleniyor insan ama esas konu hakkında mühim bir gelişme yok...
yani ben zeynebi iyimi kötü mü birtürlü anlayamadım hatta artık baktırmıcam die numarasınıda sildim artık ama söylediği detaylar aklımı yine bulandırdı esas konu hakkında beklemey şevk ediyor beni siz ne dersiniz :/
aslinda kucukyalidaki niyet cafeye tekrar gitmek istiyorum.ama uc ay gecmedikce bakmiyorlar. ve hemen hemen iki ayim daha var cok uzun zaman. ama oradaki rasobey (suya yaktigin kagitlarin kullerini atiyorsun) dilek falimi sordugum yani kagida yazdigim her soruya aynen isimlerle cevap vermisti.de ben bir aptallik yapip sadece 7-8 sorabilirken uc sormustum. baska giden tecrube eden varmi.
maltepe zeynep mi? ne demişti tarih mi çıkmadı yoksa aksi mi oldu? ay benim için çok önemli bu :/Ana konuda gelişme yok...ana konuda çuvalladı...
Ben ana konuyu bekliyorum tarih yaklaşıyor.. Ama sadece kardeşim ile ilgili dediği çıktı şuana kadar okadar..Zeynebin falıyla ilgili iyi yada kötü gelişme yaşayan varmı yakın zamnda kızlar ?
bana en son baktıgında öyle detaylar söylediki gercekten olan şok oldum (nedir diye sormayın özel ) böyle olunca ümitleniyor insan ama esas konu hakkında mühim bir gelişme yok...
yani ben zeynebi iyimi kötü mü birtürlü anlayamadım hatta artık baktırmıcam die numarasınıda sildim artık ama söylediği detaylar aklımı yine bulandırdı esas konu hakkında beklemey şevk ediyor beni siz ne dersiniz :/
Ana konuda gelişme yok...ana konuda çuvalladı...
Ben ana konuyu bekliyorum tarih yaklaşıyor.. Ama sadece kardeşim ile ilgili dediği çıktı şuana kadar okadar..
Benim için tükendi....ama ayrıntılar süperhmm tamamen mi çuvalladı ihtimallar tükendi mi yani
Aynı kişiden mi bahsediyoruz ona emin olalım ben maltepe zeynepten bahsediyorum. 1 yıldır fln işsiz, haziranın ilk haftası işe başlycak dedi, belli bir süre sonra yurtdışına ggöndercekler dedi. Bu hafta işe başladı cidden ve 6 ay sonra İrlandaya gidicek.kardeşin ile ilgili dediği önemli birseymiydi peki
evet symbol cafede çalışan mehmet:)Bana da atabilirseniz
Ben de mehmet ı merak ediyordum Bergüzar Korel gidiyormuş diye duymuştum biri yazmisti burada symbol den oraya geçen Mehmet di mi zaten o
evet symbol cafede çalışan mehmet:)
Eskiden secret cafedeymis ama hala orda mı bilmiyorumSelam Tutku nerede
sizin dilekleriniz niyetleriniz veya bilmek istedikleriniz ne ise onlari soyluyor. ama tarih vermiyor. bir is kesin degilse kesindir demiyor.ama bana tum isimlerle ne sorduysam soyledi. denenebilir. zaten uc aydan once de bir daha ayni sahis asla bakmiyor.yani para icin seni bir daha bir daha cagirmiyor. ve anladigim kadari ile ki bir arkadasimda buyu gormus onlari da cozuyor. kursun dokme ve ruya yorumlari ayrica nazar icin de bir uygulamalari var. ama bunlar birer inanc meselesi ve enerji isi. bana iyi geldn size iyi gelmeyebilir.benim inanmadigim birseye siz inanabilirsiniz. veya bana kotu gelen size cok iyi gelebilir. fiyati 50 lira. agustostan itibaren de 70 lira olacakmis ki su falli ve turevlerin hepsi 100-150 arasi.yani yine uygun kalacak. birde bostancida telve cafe var.kahve fali bakiyor 50 luraya gulsah diye bir bayan.ben birde oraya gitmek istiyorum. cok anlattilar iyi diye.bir kisi sadece olumsuz konustu. birde bostancida 100 liraya su fali baktirmisti bir arkadasim.aglayarak cikti hic birsey bilemedi diye ve de ustune dua satmak istemis.ya dua hic para ilesatilir mi.yuh artik bunlar iyice zivanadan cikmislarSoru derken gelecekle ilgili sorulara da mi cevap veriyor merak ettim
Yaaa pardon ikidir telve cafe gülşahla ilgili size olumsuz bi yorum yapmadığımı sölüyorum hala bi kişi olumsuz konuştu diyosunuz galiba okuduğunuzu anlamıyosunuz size yardımcı olmaya çalışıyorum burda bi teşekkür etmek yerine hiç yazmamışım gibi davranıyosunuz pess siz sormaya devam edin belki bulursunuzsizin dilekleriniz niyetleriniz veya bilmek istedikleriniz ne ise onlari soyluyor. ama tarih vermiyor. bir is kesin degilse kesindir demiyor.ama bana tum isimlerle ne sorduysam soyledi. denenebilir. zaten uc aydan once de bir daha ayni sahis asla bakmiyor.yani para icin seni bir daha bir daha cagirmiyor. ve anladigim kadari ile ki bir arkadasimda buyu gormus onlari da cozuyor. kursun dokme ve ruya yorumlari ayrica nazar icin de bir uygulamalari var. ama bunlar birer inanc meselesi ve enerji isi. bana iyi geldn size iyi gelmeyebilir.benim inanmadigim birseye siz inanabilirsiniz. veya bana kotu gelen size cok iyi gelebilir. fiyati 50 lira. agustostan itibaren de 70 lira olacakmis ki su falli ve turevlerin hepsi 100-150 arasi.yani yine uygun kalacak. birde bostancida telve cafe var.kahve fali bakiyor 50 luraya gulsah diye bir bayan.ben birde oraya gitmek istiyorum. cok anlattilar iyi diye.bir kisi sadece olumsuz konustu. birde bostancida 100 liraya su fali baktirmisti bir arkadasim.aglayarak cikti hic birsey bilemedi diye ve de ustune dua satmak istemis.ya dua hic para ilesatilir mi.yuh artik bunlar iyice zivanadan cikmislar
Neresıydı kacırmısım ben tekrar soylermısınız yerı ısmısizin dilekleriniz niyetleriniz veya bilmek istedikleriniz ne ise onlari soyluyor. ama tarih vermiyor. bir is kesin degilse kesindir demiyor.ama bana tum isimlerle ne sorduysam soyledi. denenebilir. zaten uc aydan once de bir daha ayni sahis asla bakmiyor.yani para icin seni bir daha bir daha cagirmiyor. ve anladigim kadari ile ki bir arkadasimda buyu gormus onlari da cozuyor. kursun dokme ve ruya yorumlari ayrica nazar icin de bir uygulamalari var. ama bunlar birer inanc meselesi ve enerji isi. bana iyi geldn size iyi gelmeyebilir.benim inanmadigim birseye siz inanabilirsiniz. veya bana kotu gelen size cok iyi gelebilir. fiyati 50 lira. agustostan itibaren de 70 lira olacakmis ki su falli ve turevlerin hepsi 100-150 arasi.yani yine uygun kalacak. birde bostancida telve cafe var.kahve fali bakiyor 50 luraya gulsah diye bir bayan.ben birde oraya gitmek istiyorum. cok anlattilar iyi diye.bir kisi sadece olumsuz konustu. birde bostancida 100 liraya su fali baktirmisti bir arkadasim.aglayarak cikti hic birsey bilemedi diye ve de ustune dua satmak istemis.ya dua hic para ilesatilir mi.yuh artik bunlar iyice zivanadan cikmislar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?