yok farkinda degilim sizin yazinizim.ve benim etrafimda gidenlerden bir kisi sadece olumsuz konustu diye yaziyorum. benim arkadaslarim bana soylemisti telveyi ve siz tarif edip ben kacirmissam pardon dilerim.Yaaa pardon ikidir telve cafe gülşahla ilgili size olumsuz bi yorum yapmadığımı sölüyorum hala bi kişi olumsuz konuştu diyosunuz galiba okuduğunuzu anlamıyosunuz size yardımcı olmaya çalışıyorum burda bi teşekkür etmek yerine hiç yazmamışım gibi davranıyosunuz pess siz sormaya devam edin belki bulursunuz
hayir zaten hic birsey bilmemistiMerhaba,
Verdiği cevaplar gerceklesti mi peki?
Gokce bana gorede iyi geldi aslinda. Anlik analizlerde tutku Ve kuzeyi severim. Onlarin soyledigi cumlenin aynisini gokcede soyledi. Bana oyle gardrop degisikligi felan demedi . Tam aksine, hislerimin Ve zekamin cok kuvvetli oldugunu soyledi. Bu ozelliklerini Cok iyi kullanirsam marsa cikabilcemi felan ifade etti. Cok gariptirki, cfo muz Buyuk bir is projesi verdi Ve dedimki, Ben bunun altindan tek basima kalkamam. Bana soyledigi cumle soyleydi, Sen Cok zeki Ve pratik bir kizsin, Bu projeyi bitirir rakiplerimizide gerimizde birakirsin. Aynen gokcenin ifade ettigi cumleyi duydum acikcasi. O nedenle kotu diyemem. Fal meselesi tamami ile enerji isiymis demekki.kızlar ben gökçeyi aradım. süper karakter analizi yaptı. şu an ki durumumu iyi bir şekilde anlattı tevsiye verdi ben olsam böyle yaparım şöyle yaparım diye. tatli bir enerji aldım ondan uslubu da hoştu. ben onu bir daha arayabilirim ya da yanına gidebilirim istanbul a gidince. memnun kaldım diyebilirim. sorularımı yanıtladı. ama ben gelecekle ilgili sormadım. şu an ile ilgili sordum. şu kişinin niyeti ne bu kişinin niyeti ne bu benim hakkımda ne düşünür bu ne düşünür diye. bir de karakterini anlattı. tutturdu hep. gelecekle ilgili bu yaz taşınmayı düşünüyordum gökçe de bu yaz taşınacaksın dedi. ama şimdi taşınmaktan vazgeçtimbakalım nasıl olacak.
Merhaba niyet kafeden mi bahsediyorsunuz ?sizin dilekleriniz niyetleriniz veya bilmek istedikleriniz ne ise onlari soyluyor. ama tarih vermiyor. bir is kesin degilse kesindir demiyor.ama bana tum isimlerle ne sorduysam soyledi. denenebilir. zaten uc aydan once de bir daha ayni sahis asla bakmiyor.yani para icin seni bir daha bir daha cagirmiyor. ve anladigim kadari ile ki bir arkadasimda buyu gormus onlari da cozuyor. kursun dokme ve ruya yorumlari ayrica nazar icin de bir uygulamalari var. ama bunlar birer inanc meselesi ve enerji isi. bana iyi geldn size iyi gelmeyebilir.benim inanmadigim birseye siz inanabilirsiniz. veya bana kotu gelen size cok iyi gelebilir. fiyati 50 lira. agustostan itibaren de 70 lira olacakmis ki su falli ve turevlerin hepsi 100-150 arasi.yani yine uygun kalacak. birde bostancida telve cafe var.kahve fali bakiyor 50 luraya gulsah diye bir bayan.ben birde oraya gitmek istiyorum. cok anlattilar iyi diye.bir kisi sadece olumsuz konustu. birde bostancida 100 liraya su fali baktirmisti bir arkadasim.aglayarak cikti hic birsey bilemedi diye ve de ustune dua satmak istemis.ya dua hic para ilesatilir mi.yuh artik bunlar iyice zivanadan cikmislar
çok ilginç aynı olayı bende yaşadım sebaya fal baktırmışım o dediki eski sevgşlin seni arayacak mayıs ayında bi sizin bi karmanız var aynı cümleleri muzo da kurdu bana şok oldum hatta burdan zeynolojiyle paylaşmıştım bu durumu,sonuç olarak ne sebanın nede muzonun dediği gibi oldu mayıs ayında eski sevgilim aramadı fal patladı ,Gokce bana gorede iyi geldi aslinda. Anlik analizlerde tutku Ve kuzeyi severim. Onlarin soyledigi cumlenin aynisini gokcede soyledi. Bana oyle gardrop degisikligi felan demedi . Tam aksine, hislerimin Ve zekamin cok kuvvetli oldugunu soyledi. Bu ozelliklerini Cok iyi kullanirsam marsa cikabilcemi felan ifade etti. Cok gariptirki, cfo muz Buyuk bir is projesi verdi Ve dedimki, Ben bunun altindan tek basima kalkamam. Bana soyledigi cumle soyleydi, Sen Cok zeki Ve pratik bir kizsin, Bu projeyi bitirir rakiplerimizide gerimizde birakirsin. Aynen gokcenin ifade ettigi cumleyi duydum acikcasi. O nedenle kotu diyemem. Fal meselesi tamami ile enerji isiymis demekki.
evet niyet cafeden bahsetmistim. ben arkadaslarim annem giitik. hepimiz memnun kakdik. forumdan bir kisi begenmedi. ve o da cok normal cunku bu bir enerji isidir. herkese hersey uyumayabilir. ben cumartesi gunu kardesimi goturecektim ama bakan 13.30 a kadar evlere ozel bakima gittigi icin yokmus banada sonrasi uyumadigi icin gidemedik.ama gercekten cok ilginc bir deneyim ve yer.Merhaba niyet kafeden mi bahsediyorsunuz ?
Bu soylediginiz kimdir peki? Ne falina bakiyor? Nerededir? Bilgi verebilir misin?sizin dilekleriniz niyetleriniz veya bilmek istedikleriniz ne ise onlari soyluyor. ama tarih vermiyor. bir is kesin degilse kesindir demiyor.ama bana tum isimlerle ne sorduysam soyledi. denenebilir. zaten uc aydan once de bir daha ayni sahis asla bakmiyor.yani para icin seni bir daha bir daha cagirmiyor. ve anladigim kadari ile ki bir arkadasimda buyu gormus onlari da cozuyor. kursun dokme ve ruya yorumlari ayrica nazar icin de bir uygulamalari var. ama bunlar birer inanc meselesi ve enerji isi. bana iyi geldn size iyi gelmeyebilir.benim inanmadigim birseye siz inanabilirsiniz. veya bana kotu gelen size cok iyi gelebilir. fiyati 50 lira. agustostan itibaren de 70 lira olacakmis ki su falli ve turevlerin hepsi 100-150 arasi.yani yine uygun kalacak. birde bostancida telve cafe var.kahve fali bakiyor 50 luraya gulsah diye bir bayan.ben birde oraya gitmek istiyorum. cok anlattilar iyi diye.bir kisi sadece olumsuz konustu. birde bostancida 100 liraya su fali baktirmisti bir arkadasim.aglayarak cikti hic birsey bilemedi diye ve de ustune dua satmak istemis.ya dua hic para ilesatilir mi.yuh artik bunlar iyice zivanadan cikmislar
Ben de gitmeyi düşünüyordum randevu alıp mi gittiniz saat kaça kadar orda oluyor calistigim yer de bostanciya yakıntelve cafeye giitim bu aksam.of bayagi iyidi. gulsahhanim cok kuvvetli hisslere sahip inanilmaz bildi ama gelecek ile ilgili seyleri beklemem gerekecek. biraz vakit var ve ben uzulebilirmisim. buna cok uzuldum ama gercekten de icimdeki ses bana uzulebilecegimi soyluyor.
NİYET KAFE RAŞOBEY BURADA DUYDUKTAN SONRA AKŞAM GİTTİM. HAYATIMDAKİ EN ENTERASAN FALDI. size iki ayrı kağıda merak ettiğin soruları yazdırıyor ama kendisi bunu görmüyor siz yazarken. iki kağıdı da bir metal kutu da yaktırıyor size.. küllerinide kendiniz bir kavanoz suya atıyosuunz ve götürüp adama veriyorsunuz. Sizin hiçbir şey sormanıza gerek yok.. sıra sıra bütün sorularınızın cevabını veriyor.. oraya yazdığım 6 soruya da karışık sıra da cevap verdi.. mesela ev alabilecek miyim diye yazdım (öyle bir niyetim vardı) direk dediki bir evin olacak ama sen almayacaksın evleneceğin adam vasıtasıyla olacak dedi ben şokk
ve enteresan ki para kazanmak gibi bir derdi yok adamın 3 aydan evvel gelme bana dedi.. aldığı para 50 lira
Tarif edilen yere gittim. Hiçkimse Niyet Cafe'yi bilmiyor.Telefonu olan var mı?Neresıydı kacırmısım ben tekrar soylermısınız yerı ısmı
Tarif edilen yere gittim ben çevrede hiçkimse bilmiyor.Telefonu var mı?NİYET KAFE RAŞOBEY BURADA DUYDUKTAN SONRA AKŞAM GİTTİM. HAYATIMDAKİ EN ENTERASAN FALDI. size iki ayrı kağıda merak ettiğin soruları yazdırıyor ama kendisi bunu görmüyor siz yazarken. iki kağıdı da bir metal kutu da yaktırıyor size.. küllerinide kendiniz bir kavanoz suya atıyosuunz ve götürüp adama veriyorsunuz. Sizin hiçbir şey sormanıza gerek yok.. sıra sıra bütün sorularınızın cevabını veriyor.. oraya yazdığım 6 soruya da karışık sıra da cevap verdi.. mesela ev alabilecek miyim diye yazdım (öyle bir niyetim vardı) direk dediki bir evin olacak ama sen almayacaksın evleneceğin adam vasıtasıyla olacak dedi ben şokk
ve enteresan ki para kazanmak gibi bir derdi yok adamın 3 aydan evvel gelme bana dedi.. aldığı para 50 lira
Bana biraz sacma geliyor neden kağıda yazıyoruz madem o kadar iyi biliyor yazmadan bilsin o işte bir oyun ilizyon hilesi var kesinlikle Adanada aynı tarzda bakan bir bayanın el çabukluğuyla kağıtları değiştirip içeriden başka birine sms ile yazdırdıgı oyuna gelmişliğim var zamanında bununda kutuda muhakkak birşey var yoksa madem bilecek soruyu neden yazalım değil mi mantıksız geldi banaTarif edilen yere gittim ben çevrede hiçkimse bilmiyor.Telefonu var mı?
Atış bence.. Yerini bile soylememis.Tarif edilen yere gittim ben çevrede hiçkimse bilmiyor.Telefonu var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?