İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar ben gökçeyi aradım. süper karakter analizi yaptı. şu an ki durumumu iyi bir şekilde anlattı tevsiye verdi ben olsam böyle yaparım şöyle yaparım diye. tatli bir enerji aldım ondan uslubu da hoştu. ben onu bir daha arayabilirim ya da yanına gidebilirim istanbul a gidince. memnun kaldım diyebilirim. sorularımı yanıtladı. ama ben gelecekle ilgili sormadım. şu an ile ilgili sordum. şu kişinin niyeti ne bu kişinin niyeti ne bu benim hakkımda ne düşünür bu ne düşünür diye. bir de karakterini anlattı. tutturdu hep. gelecekle ilgili bu yaz taşınmayı düşünüyordum gökçe de bu yaz taşınacaksın dedi. ama şimdi taşınmaktan vazgeçtim bakalım nasıl olacak.

yok farkinda degilim sizin yazinizim.ve benim etrafimda gidenlerden bir kisi sadece olumsuz konustu diye yaziyorum. benim arkadaslarim bana soylemisti telveyi ve siz tarif edip ben kacirmissam pardon dilerim.

Gokce bana gorede iyi geldi aslinda. Anlik analizlerde tutku Ve kuzeyi severim. Onlarin soyledigi cumlenin aynisini gokcede soyledi. Bana oyle gardrop degisikligi felan demedi . Tam aksine, hislerimin Ve zekamin cok kuvvetli oldugunu soyledi. Bu ozelliklerini Cok iyi kullanirsam marsa cikabilcemi felan ifade etti. Cok gariptirki, cfo muz Buyuk bir is projesi verdi Ve dedimki, Ben bunun altindan tek basima kalkamam. Bana soyledigi cumle soyleydi, Sen Cok zeki Ve pratik bir kizsin, Bu projeyi bitirir rakiplerimizide gerimizde birakirsin. Aynen gokcenin ifade ettigi cumleyi duydum acikcasi. O nedenle kotu diyemem. Fal meselesi tamami ile enerji isiymis demekki.

Merhaba niyet kafeden mi bahsediyorsunuz ?

çok ilginç aynı olayı bende yaşadım sebaya fal baktırmışım o dediki eski sevgşlin seni arayacak mayıs ayında bi sizin bi karmanız var aynı cümleleri muzo da kurdu bana şok oldum hatta burdan zeynolojiyle paylaşmıştım bu durumu,sonuç olarak ne sebanın nede muzonun dediği gibi oldu mayıs ayında eski sevgilim aramadı fal patladı ,

Merhaba niyet kafeden mi bahsediyorsunuz ?
evet niyet cafeden bahsetmistim. ben arkadaslarim annem giitik. hepimiz memnun kakdik. forumdan bir kisi begenmedi. ve o da cok normal cunku bu bir enerji isidir. herkese hersey uyumayabilir. ben cumartesi gunu kardesimi goturecektim ama bakan 13.30 a kadar evlere ozel bakima gittigi icin yokmus banada sonrasi uyumadigi icin gidemedik.ama gercekten cok ilginc bir deneyim ve yer.

kızlar merhaba. çok uzun sayfalar olduğu için açıkçası kimlerin övüldüğünü bulamadım. kadıköy-taksim-beşiktaş civarlarında önerebileceğiniz, isim yapmış kimler var?

telve cafeye giitim bu aksam.of bayagi iyidi. gulsahhanim cok kuvvetli hisslere sahip inanilmaz bildi ama gelecek ile ilgili seyleri beklemem gerekecek. biraz vakit var ve ben uzulebilirmisim. buna cok uzuldum ama gercekten de icimdeki ses bana uzulebilecegimi soyluyor.

Bu soylediginiz kimdir peki? Ne falina bakiyor? Nerededir? Bilgi verebilir misin?

Ben de gitmeyi düşünüyordum randevu alıp mi gittiniz saat kaça kadar orda oluyor calistigim yer de bostanciya yakın

NİYET KAFE RAŞOBEY BURADA DUYDUKTAN SONRA AKŞAM GİTTİM. HAYATIMDAKİ EN ENTERASAN FALDI. size iki ayrı kağıda merak ettiğin soruları yazdırıyor ama kendisi bunu görmüyor siz yazarken. iki kağıdı da bir metal kutu da yaktırıyor size.. küllerinide kendiniz bir kavanoz suya atıyosuunz ve götürüp adama veriyorsunuz. Sizin hiçbir şey sormanıza gerek yok.. sıra sıra bütün sorularınızın cevabını veriyor.. oraya yazdığım 6 soruya da karışık sıra da cevap verdi.. mesela ev alabilecek miyim diye yazdım (öyle bir niyetim vardı) direk dediki bir evin olacak ama sen almayacaksın evleneceğin adam vasıtasıyla olacak dedi ben şokk
ve enteresan ki para kazanmak gibi bir derdi yok adamın 3 aydan evvel gelme bana dedi.. aldığı para 50 lira

Son düzenleme:
Telve cafeye ben de gitmistim. Gülşah hanımın enerjisi çok güzel. İciniz ferahlıyor faldan sonra. Gelecekle ilgili 1-2 genel şey söyledi bekleyeceğim ve göreceğim. Onun dışında soru- cevap tarzında ilerlemişti. Evli misin? Çalısıyor musun? Vs vs. Denenebilir yine de. Uzun bakıyor, falın sonunda ne kadar sorunuz varsa sorabiliyorsunuz. Ben randevusuz gitmiştim. Çok beklememiştim.

Symbol cafe Metin : Adınızı, burcunuzu, yaşınızı soruyor. Eğlenceli bir tarzı var. ''An'' da bildigi bazı şeyler oldu ama fal kapatma sebebimle alakası yoktu. Gelecekle ilgili iş dışında bir şey söylemedi. Ona da daha çok var. Faldan çok nasihatlarla doluydu.

Symbol cafe Serkan : Buradan ve dışarıdan duydugum icin gitmiştim ama dinledigim en tuhaf faldı. O kadar odaklanmıs ki gelen herkesin harf duymak ve birini sormak icin geldigine. Mrehabadan sonra basliyor a ya da e var mı? S ya da Ş var mı? M ya da N var mı ? Siz daha bu harfler var mı diye düsünürken fal bitiyor zaten. Sorun var mı diyor. Ee ne dedin ki ne sorayım diyorsunuz icinizden.

Symbol Cafe Nihal: Kahve falı icin gitmistim ama sadece tarot bakabiliriz cok yogunuz Nihal hanim bosta dediler olsun dedim. yaşınızı ve burcunuzu soruyor başlıyor kartlari yorumlamaya. Cafe o kadar gürültülüydü ki ben odaklanamadım o nasil odaklansin. Forumda begeneni de cok ama benim dinledigim sey 2017 yilı burc yorumumdu. Intrenetten burcumla ilgili okuduğum şeyleri sesli olarak dinlemiş oldum.

Sonuç olarak Symbol cafeye verdiğim bütün paralara üzülerek kalktım masadan. Gerçi Metin beye haksızlık etmeyeyim. Enerjisi güzeldi eğlenmiştım.

Nerede Niyet Cafe acaba. Sanırım en sonunda İstanbul'a getirtecekler beni :) Hep telefondan halletmeye çalıştım işimi ama.

Tarif edilen yere gittim ben çevrede hiçkimse bilmiyor.Telefonu var mı?

Tarif edilen yere gittim ben çevrede hiçkimse bilmiyor.Telefonu var mı?
Bana biraz sacma geliyor neden kağıda yazıyoruz madem o kadar iyi biliyor yazmadan bilsin o işte bir oyun ilizyon hilesi var kesinlikle Adanada aynı tarzda bakan bir bayanın el çabukluğuyla kağıtları değiştirip içeriden başka birine sms ile yazdırdıgı oyuna gelmişliğim var zamanında bununda kutuda muhakkak birşey var yoksa madem bilecek soruyu neden yazalım değil mi mantıksız geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…