Gökçeye yüzyüze mi baktirmistinizKızlar çıkan fal haberim var bu aralar baya falcı gezdik ama Gökçe'nin özel yaşamla alakalı dedikleri çıktı bu ara favorim ilk olarak bias Cafe deki Gökçe sonrasında benim cafedeki kuzey
Yarında Çiğdem'e baktırcam bakalım ne dicek uzun zamandır baktırmamıştım ona da yorumları yazarım bilginize
Ben telefonda baktirdim ne dediğini unuttum hattaGökçeye yüzyüze mi baktirmistiniz
bende gittim ve ilk gittigimde mearl kuafore yerini sormustum hemen soylediler zaten hemen arkasi ama yesil yolun dedigi gibi herkesin cok bildigini sanmiyorum. randevu ile calisiyorlar ve telefonlari elbette var. ama begenen de var begenmeyen de. ve bu hep olacak. ben duzmece hic birsey gormedim. anneme bakarkende ben hep paravanin arkasindan olayi izledim. kesinlikle el cabuklugu vs. asla yok. ama bir kafesin arkasinda oturmasi beni rahatsiz etmedi degil.
RAŞOBEY valla düzmece mi bilmem.. benim gözümün önünde oldu herşey kendisi kağıtları ne görebilecek mesafe de ne de kağıtları elliyor.. tabiki işe biraz show katacaktır.. en nihayetinde bizim yapamadığımız birşeyi yapabiliyorr. Dedikleri çıkarsa anlayabiliriz iyi bir falcı mı diye.. eski üyeyim bazılarınız yumurtaya kıkı derken ben fal baktırıyordum bu falcı ilgimi çekti paylaştım sadece burayı okuyup fal deneyimini paylaşmayan bir sürü insan var.. sonra kendinizi yırtıyosunuz niye kimse iyi buldukları falcıları burada paylaşmıyor diye... alın işte beğenen gitsin beğenmeyen yatağını ayrı sersin
kafe bilindik bir yerde değil zaten adamın bilinmeye de ihtiyacı yok bu şovu ben olsam 150 den aşağı yapmam ama o 50 lira alıyor ve yine gel demiyor.. söylediklerim çıksa bile 3 ay bana uğrama diyor.. ve en nihayetinde herkesin falı herkese uymuyo bunu öğrenmiş olmanız lazımdı şimdiye
Size zahmet bir ricada bulunacam. Bu cafenin numarasini ve ulashim bilgilerini ozelden yazar misinizRAŞOBEY valla düzmece mi bilmem.. benim gözümün önünde oldu herşey kendisi kağıtları ne görebilecek mesafe de ne de kağıtları elliyor.. tabiki işe biraz show katacaktır.. en nihayetinde bizim yapamadığımız birşeyi yapabiliyorr. Dedikleri çıkarsa anlayabiliriz iyi bir falcı mı diye.. eski üyeyim bazılarınız yumurtaya kıkı derken ben fal baktırıyordum bu falcı ilgimi çekti paylaştım sadece burayı okuyup fal deneyimini paylaşmayan bir sürü insan var.. sonra kendinizi yırtıyosunuz niye kimse iyi buldukları falcıları burada paylaşmıyor diye... alın işte beğenen gitsin beğenmeyen yatağını ayrı sersin
kafe bilindik bir yerde değil zaten adamın bilinmeye de ihtiyacı yok bu şovu ben olsam 150 den aşağı yapmam ama o 50 lira alıyor ve yine gel demiyor.. söylediklerim çıksa bile 3 ay bana uğrama diyor.. ve en nihayetinde herkesin falı herkese uymuyo bunu öğrenmiş olmanız lazımdı şimdiye
heyevet niyet cafeden bahsetmistim. ben arkadaslarim annem giitik. hepimiz memnun kakdik. forumdan bir kisi begenmedi. ve o da cok normal cunku bu bir enerji isidir. herkese hersey uyumayabilir. ben cumartesi gunu kardesimi goturecektim ama bakan 13.30 a kadar evlere ozel bakima gittigi icin yokmus banada sonrasi uyumadigi icin gidemedik.ama gercekten cok ilginc bir deneyim ve yer.
Telefonunu yada adresini bana da atar mısın falcı fikriye teyzenin?Valla bana bekledigin adam sana donmez, evlilik yolunda kapali 3 seneden once bisi yok ama burak adinda biri olucak diyince zaten tadim bayagi kacti!forumda adi gecen tum falcilarin aksine melegin dedigi cikar adam bana donmez, ben de hala 3 sene sonra burda falci muhabbeti yapiyor olursam kadin biliyor demektir:))
Kızlar çıkan fal haberim var bu aralar baya falcı gezdik ama Gökçe'nin özel yaşamla alakalı dedikleri çıktı bu ara favorim ilk olarak bias Cafe deki Gökçe sonrasında benim cafedeki kuzey
Yarında Çiğdem'e baktırcam bakalım ne dicek uzun zamandır baktırmamıştım ona da yorumları yazarım bilginize
kızlar ben gökçeyi aradım. süper karakter analizi yaptı. şu an ki durumumu iyi bir şekilde anlattı tevsiye verdi ben olsam böyle yaparım şöyle yaparım diye. tatli bir enerji aldım ondan uslubu da hoştu. ben onu bir daha arayabilirim ya da yanına gidebilirim istanbul a gidince. memnun kaldım diyebilirim. sorularımı yanıtladı. ama ben gelecekle ilgili sormadım. şu an ile ilgili sordum. şu kişinin niyeti ne bu kişinin niyeti ne bu benim hakkımda ne düşünür bu ne düşünür diye. bir de karakterini anlattı. tutturdu hep. gelecekle ilgili bu yaz taşınmayı düşünüyordum gökçe de bu yaz taşınacaksın dedi. ama şimdi taşınmaktan vazgeçtimbakalım nasıl olacak.
Gokcenin numarasini verir misiniz :)kızlar ben gökçeyi aradım. süper karakter analizi yaptı. şu an ki durumumu iyi bir şekilde anlattı tevsiye verdi ben olsam böyle yaparım şöyle yaparım diye. tatli bir enerji aldım ondan uslubu da hoştu. ben onu bir daha arayabilirim ya da yanına gidebilirim istanbul a gidince. memnun kaldım diyebilirim. sorularımı yanıtladı. ama ben gelecekle ilgili sormadım. şu an ile ilgili sordum. şu kişinin niyeti ne bu kişinin niyeti ne bu benim hakkımda ne düşünür bu ne düşünür diye. bir de karakterini anlattı. tutturdu hep. gelecekle ilgili bu yaz taşınmayı düşünüyordum gökçe de bu yaz taşınacaksın dedi. ama şimdi taşınmaktan vazgeçtimbakalım nasıl olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?