İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar çıkan fal haberim var bu aralar baya falcı gezdik ama Gökçe'nin özel yaşamla alakalı dedikleri çıktı bu ara favorim ilk olarak bias Cafe deki Gökçe sonrasında benim cafedeki kuzey
Yarında Çiğdem'e baktırcam bakalım ne dicek uzun zamandır baktırmamıştım ona da yorumları yazarım bilginize

Kizlar sùper bir falci yakaladim senelerdir fal baktirmadigim yer kalmadi ama bòylesini hic gòrmedim ....mutlaka deneyin gòrun derim! Instagram adresini yaziyorum ; .....pişman olmiyacaksiniz!

Gökçeye yüzyüze mi baktirmistiniz

RAŞOBEY valla düzmece mi bilmem.. benim gözümün önünde oldu herşey kendisi kağıtları ne görebilecek mesafe de ne de kağıtları elliyor.. tabiki işe biraz show katacaktır.. en nihayetinde bizim yapamadığımız birşeyi yapabiliyorr. Dedikleri çıkarsa anlayabiliriz iyi bir falcı mı diye.. eski üyeyim bazılarınız yumurtaya kıkı derken ben fal baktırıyordum bu falcı ilgimi çekti paylaştım sadece burayı okuyup fal deneyimini paylaşmayan bir sürü insan var.. sonra kendinizi yırtıyosunuz niye kimse iyi buldukları falcıları burada paylaşmıyor diye... alın işte beğenen gitsin beğenmeyen yatağını ayrı sersin

kafe bilindik bir yerde değil zaten adamın bilinmeye de ihtiyacı yok bu şovu ben olsam 150 den aşağı yapmam ama o 50 lira alıyor ve yine gel demiyor.. söylediklerim çıksa bile 3 ay bana uğrama diyor.. ve en nihayetinde herkesin falı herkese uymuyo bunu öğrenmiş olmanız lazımdı şimdiye

bende gittim ve ilk gittigimde mearl kuafore yerini sormustum hemen soylediler zaten hemen arkasi ama yesil yolun dedigi gibi herkesin cok bildigini sanmiyorum. randevu ile calisiyorlar ve telefonlari elbette var. ama begenen de var begenmeyen de. ve bu hep olacak. ben duzmece hic birsey gormedim. anneme bakarkende ben hep paravanin arkasindan olayi izledim. kesinlikle el cabuklugu vs. asla yok. ama bir kafesin arkasinda oturmasi beni rahatsiz etmedi degil.

Biran günah çıkarıyorum sandım :)

Bugün telve cafe gülşah a gittim yani değişim geldi.cok spesifik bilmiyor gibiydi bakalim gelecek ne olur gelecekle ilgili aşırı spesifik konuştu an ve geçmişe göre

Gizli kamera olma ihtimali var mı?

Raşobey hakkında daha detaylı bilgi verir misiniz mesela kaç yaşlarında tarzı konuşması nasıl uslubu ki falcı da üsluba çok dikkat eden biriyim... kaç dk bakıyor vs. diğer özeliklerinide yazar mısınız gidenler
birde bu cafe nerede?

Size zahmet bir ricada bulunacam. Bu cafenin numarasini ve ulashim bilgilerini ozelden yazar misiniz

Lahey hanım teşekkür ederim bende oraya gidip çok uzun bir süre baktırmayacagım.
hey

Telefonunu yada adresini bana da atar mısın falcı fikriye teyzenin?

Gokcenin numarasini verir misiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…