Toprak bana da çıkmadi mehmet cafe bias takı mi ben de merak ediyordum onu randevu mi alıp gittinizArkadaşlar ben uzun zamandır forumu takip ediyorum gitmediğim falcı kalmadı benimde saymak istiyorum tecrübelerimi ilk olarak taksimle başlıktayım asmin cafe de zaza,Eray,kaya,,bez,Serkan bunların falı çıkmadı sadece durum tahminleri iyidi yanındaki vadede tasula kızı ve imam yine yalan dolan symbolde toprak tahminleri doğruydu tarih çıkmadı Majestik vadede duygu iyidi Allah var bilgi bazı şeyleri cafe bias Gökçe cooook negatif kadın falı henüz beklemede Mehmet bana dediği şeyler çıktı. Bide özelden birini buldum arkadaşımın arkadaşı dışarıda bakıyor o kız ne dediyse çıktı bi ona verdiğim paraya yanmadım daha yazmadıklarımdavar laf Çiğdem Halil sonra toprak mandal cafe bir yıl gittim hiçbiri çıkmadı
Arkadaşlar ben uzun zamandır forumu takip ediyorum gitmediğim falcı kalmadı benimde saymak istiyorum tecrübelerimi ilk olarak taksimle başlıktayım asmin cafe de zaza,Eray,kaya,,bez,Serkan bunların falı çıkmadı sadece durum tahminleri iyidi yanındaki vadede tasula kızı ve imam yine yalan dolan symbolde toprak tahminleri doğruydu tarih çıkmadı Majestik vadede duygu iyidi Allah var bilgi bazı şeyleri cafe bias Gökçe cooook negatif kadın falı henüz beklemede Mehmet bana dediği şeyler çıktı. Bide özelden birini buldum arkadaşımın arkadaşı dışarıda bakıyor o kız ne dediyse çıktı bi ona verdiğim paraya yanmadım daha yazmadıklarımdavar laf Çiğdem Halil sonra toprak mandal cafe bir yıl gittim hiçbiri çıkmadı
Mandal toprak çıkmadı daha doğrusuToprak bana da çıkmadi mehmet cafe bias takı mi ben de merak ediyordum onu randevu mi alıp gittiniz
Mandal cafe toprak banada cikmayanlar arasinda cikanini da gormedim birazcik ucundan tutturan oldu gelecekle ilgili soylenen tarihler tarih oldu hala birsey yok faldan umudum yok artikMandal toprak çıkmadı daha doğrusu
Mandal toprak ayten murat,angels cafe burcu,istanbul cafe ahmet hatırladıklarım telefonda gökçe tutku artık kim ne dedi unutuyorumMandal cafe toprak banada cikmayanlar arasinda cikanini da gormedim birazcik ucundan tutturan oldu gelecekle ilgili soylenen tarihler tarih oldu hala birsey yok faldan umudum yok artik
Merhaba bu niyet kafenin adresi yeri tam olarak nerdedir?ve benim fal baktirma zamanim gelmis.yilda bir en fazla iki. kucukyalida bir cafe acilmis adi niyet cafeymis.turk telekomun ilerisindeymis.hic duyan varmi. ben gittigim kurstan duydum.oradan gidenler olmus.bir adam bakiyormus ama kahve fali degil. niyet ve dileklerini yaziyormussun. baska bir kac kagit ritueli daha varmis.kagitlari bir kutuya atip sonra kül haline getiriyormussun.sonra suya atiliyormus sonra adam sudaki kullerden sana niyetlerini soyluyormus. ve uc aydan oncede bakmiyormus. ucreti de gonlunden kopan mis.kurstakiler kagitta ne yazili ise onu soyluyormus.giden duyan varmi. sadece kurstakilerin soylemesi ile gitmek istemiyorum.birde bostancida gulsah diye biri varmis o da kahve fali bakiyormus ataturk ilk ogretimin ilerisinde bir yerdeymis o da iyi diye duydum.ikisi hakkinda bilen duyan birileriniz varsa bilgi paylasirmisiniz.
hanımlar eski kocam bana sürekli büyüler yaptı bende bu sebepten falcı falcı geziyorum su sıralarda türkiyede gitmediğim medyum kapısı falcı kapısı kalmadı neyse en son boluda bir hoca buldum ama ne hoca kallavi herseyi takır takır yüzüne okuyor taksimde damlalar kafede saadet diye bir falcıya gitmiştim ilginç ki hoca ile saadetin falı aynı çıktı sonra işin aslı astarı da ortaya cıktı meğer kocamın annesiymiş asıl ugrasan benimle taksimde tuğba dahil saydıgınız tüm falcılara gittim hepsi hede höde hikaye yazdı ama saadet adındaki falcı nokta nokta atıslar yaptı basta onu da diğerleri gibi hikaye yazdı zannettim fakat gördümki kadın doğru söylemis kesinlikle gitmenizi öneririm cok baska bir enerjiCanım ben bu ara baya falcıya gittim
Tuba damlalar cafe
Yeter pen cafe
Asiye asmin cafe
Hande mi cafe
Laf çiğdem
Göker
Asmin zaza
Yani bana yakın tarihler verdi hepsi tarihe takılmasakta ben önemsiyorum şu anda tubanın ve handenin tarıhı kaldı ama hepsi aynı cümleleri kullandılar tuba favorım zaten yeterde iyi ama ikisinede gitmissin asminde asiye var taksimde deneye bilirsin bide semnolde nihale gitcem yarın bakalım o ne dicek gidecek falcı kalmadı ya bunlar bana göre iyi bilenler var mı kızlar yeni iyi falcı???
Neslihana baktırdım yine telde . İlk falı iyiydi diye ikinci falı tam bir patlama evlilik olcak görüşme var diyor adam evlendi diyorum hayır evlenme yok onda seninle evlilik var diyor baya bi saçmaladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?