İstanbul'da Fal - Falcılar

Toprak bana da çıkmadi mehmet cafe bias takı mi ben de merak ediyordum onu randevu mi alıp gittiniz

Taksim symbol toprak sana da mı çıktı ben 1bucuk yıl önce baktırdım bana tarif ettiği tanışcağım kişiyle tanıştım dediği yerde... sonucu dediği gibi çıkar mı sence?

Mandal cafe toprak banada cikmayanlar arasinda cikanini da gormedim birazcik ucundan tutturan oldu gelecekle ilgili soylenen tarihler tarih oldu hala birsey yok faldan umudum yok artik
Mandal toprak ayten murat,angels cafe burcu,istanbul cafe ahmet hatırladıklarım telefonda gökçe tutku artık kim ne dedi unutuyorum

Merhaba bu niyet kafenin adresi yeri tam olarak nerdedir?

hanımlar eski kocam bana sürekli büyüler yaptı bende bu sebepten falcı falcı geziyorum su sıralarda türkiyede gitmediğim medyum kapısı falcı kapısı kalmadı neyse en son boluda bir hoca buldum ama ne hoca kallavi herseyi takır takır yüzüne okuyor taksimde damlalar kafede saadet diye bir falcıya gitmiştim ilginç ki hoca ile saadetin falı aynı çıktı sonra işin aslı astarı da ortaya cıktı meğer kocamın annesiymiş asıl ugrasan benimle taksimde tuğba dahil saydıgınız tüm falcılara gittim hepsi hede höde hikaye yazdı ama saadet adındaki falcı nokta nokta atıslar yaptı basta onu da diğerleri gibi hikaye yazdı zannettim fakat gördümki kadın doğru söylemis kesinlikle gitmenizi öneririm cok baska bir enerji

fal baktırmaktaki amacınız hikaye dinlemek değil gerçekleri duymaksa TAKSİM-DAMLALAR-Falcı Saadet diyorum bi de sembolde cem var ama onun enerjisi her zaman aynı performansı vermeyebiliyo kızlar

sedanın fal dünyası bayaa iyi bi bakın faceden bayanlar yumuşak sesli hoş bir bayan

bakırköyden nalan ve neslihan hala duruyor mu? bir de zodiac kafede levent hala orda mı?

Narçıl cafe zerrin ı merak ediyorum bir arkadaşıma çıktı da memnun olan da olmayan da var sanırım eskilere baktim da

saadet'e ben de gittim. o an için dedikleri genelde doğru oluyor ama gelecek için olumlu konuşamam açıkçası. gelecek hakkında on şey söylediyse ikisi tuttu diyebilirim. tavsiye eder miyim? eh..

Neslihana baktırdım yine telde . İlk falı iyiydi diye ikinci falı tam bir patlama evlilik olcak görüşme var diyor adam evlendi diyorum hayır evlenme yok onda seninle evlilik var diyor baya bi saçmaladı.

Gökçeye baktırcam kötü yorumlar nedeniyle bi geri durmuştum ama sın zamanlarda iyi yorumlar olunca bi baktırayım diyorum yazarım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…