İstanbul'da Fal - Falcılar

İşte bende bunu merak ediyordum vazgeçeceğini de göremiyorlar mı bu falcılar
yani sana denildiği gibi falcı kendini haklı çıkartmak için bence sen Neden olmadı? diye gittiğinde "işte böyle düşünmüş vazgeçmiş" deyip kafa sıyırtabiliyorlar haksız mıyım böyle olmuyor mu?

cumartesi bias gökçeye gittim geçmişle ilgili çok şey bildi ama geleceği çok kısa tuttu öğleden sonra gittim yorgunluğundan bahsetti sürekli size tavsiyem sabah saatlerinde baktırın istiyorsanız.ben çok memnun kalmadım açıkçası.

yıl 2012 yazmışım buraya falcı, gittim diye yıl 2017 ben hala falcı arıyorum, ay gitmediğim kalmadı valla iyi diye birtane tutturamadım, şu maltepeli serpilide bulamıyorum, kızlar bukadar sayfa okumam mümkün değil, bakırköy cafe laf da çiğdem varmış (adaşmışıs belki bu bilir), giden varmı, evim çok uzak, iyi değilse o kadar yol gitmeyeyim, pazar günü gitmeyi planlıyorum.

ÇİĞDEM'E GİTMENİZE HİÇ HİÇ HİÇ DEĞMEZ.ANDAÇ ÇOK DAHA İYİ

Valla bende birine gitmek istiyorum ama damlalr tuğba ve bias gökçe arasında gidip geliyorum yaa.

Bias Gökçe için yarın ariycam, burada Cok methedilmis 35 TL birşey değil bu hafta gitmeye calisicam, ama Tuğba için bir 100 TL gördüm burada hayatta vermem :) gokceye gidebilirsen yazarım kızlar, öneri bekliyorum :)

kızlar instagramda bi hesap var diye resmen manyamıs kadın her boku biliyor ben cok etkilendim mutlaka baktırııın

Son düzenleyen: Moderatör:
İzmir'deki Yiğit'mi? Ben geçen gün baktırdım ona parayı yatırdım 3 dk sonra ara dedi aradım baktı. Yapmaz öyle şey normalde o çocuk ama alla alla
Merhaba .yiğit benim arkadaşımdır yani yıllardır tanırım artık arkadaş olduk.parayı alıp bakmamazlık yapmaz.bana eskiden cok güzel bakardı ama artık bilemiyor .size Nasıl baktı ,cıktı mı dedikleri ??

kadıköyde nevin varmış. ben yeni gittim sayılır ama burada giden varsa ne düşündüğünü öğrenebilir miyim?
ayrıca damlalar'daki saadet'e gideli 4-5 ay oldu, işle ilgili dediği şeyleri %50 tutturdu diyebilirim. o sırada çalıştığım yerle ilgili burada çok kalmayacaksın dedi, hiç bir sorunum olmadığı için ihtimal vermedim ama bir ay sonra ayrılmak zorunda kaldım. başka iş yorumları ise tutmadı. ilişki ile ilgili tutturdu mu tutturmadı mı anlamış değilim. benim kendi saçmalamalarım olduğu için karıştı biraz

Kizlar Ben bugun gokceye 1 Sefer daha baktirdim, tabi Bu Sefer telefonda . Once suphelerim vardi acaba telefondada iyi bakiyormu diye?
Ilk fali ile hic celismedi ve nokta atislari yapti yine. Cok detayli bir sekilde anlatti Ve tum sorularimi cevapladi.
Yine zamanlar verdi tabikide zamanlara takilmiyorum Ben. Ama gercekten kuzeyde gokcede enerjimin tuttugu iki insan. Cunku tum olaylar ikisinin anlattigi sekilde gelisiyor.
Ve gokceyi bana tavsiye eden Narkissos arkadasimiza Cok tesekkur ederim.

Bahsettiğiniz Gökçe cafe bias gökçe mi? pofu nun dediği "herkese aynı şeyi söyleyen" gökçe mi inanın karıştırdım:) yoksa bende telde baktırmayı daha çok seviyorum
peki bu telde bakan gökçe isim harf vs tarif edip anda nasıldı?

Benim nerdeyse 7 yıldır gitmediğim falcı kalmadı duydugum tüm falcılara medyumlara defalarca baktırdım hep faldan sonra böle bi modum düşüyordu gökçeden çıktıktan sonra nedense hiç öle olmadı geçen hafta gittim çok etkilendim ondan nedense belki de enerji meselesi . Asıl konu için 3 hafta bekle dedi bekliycem başka bakım yaptırmadan. (imkansız bir durum aslında)Tarihlere takılmazdım ama nedense bu sefer farklı gibi. Merak ediyorum gelecekle alakalı dediği şeyler çıkıyormu.Tarih çıkan oldu mu gökçe falında ?

Gökçeye bir ara kötü yorum yapmıstim forumda sonra bir şans daha vermeye karar verdim o gün Kuzeye fal baktırdiktan sonra yine gittim Gökçeye bu sefer iyiydi. Daha onceki fali kisa sürmüştu bu sefer daha farkliydi. Kuzeyden sonraki favorim Gökçe. Bu arada erene baktırdım o gün kesinlikle çok kötüydü bir daha asla gitmem haberiniz olsun kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…