Symbol fulya yi biri daha bana övdü özelden şenay fincan cafe mibakıköy kuzey şenay ,symbol cafe fulya bana cıkanlar
Tatlım cok guzel ve ıcten yazmıssın tesekkurler bende tarıhlere cok takılmam ama ıkı sene gecınce ınsanda umut etmeyude bırakıyor ama gıttıgım onlarca falcı bu olacak dedı bukadar zaman gecınce tekrar gıttıgımde bu olmayacak yok dusunmus o ara sonra vazgecmus deyınce bende ıyıce fılm koptu gercegis gorduklerını ıdda eden ınsanlar olacak dıyıp olmayınca ama ozaman dusunmus sonra vazgecmıs der mı dusunup vazgeçecegınıde bılır ıclerınde bır tek zeynep her baktırdıgımda bu olmayacak demıstı en az on kere baktırmısımdır ama hıc olacak demedı zeynebı hep tek gecıyorum ama bana cıkmayanların dıger arkadaslarıma cıktıgına cok sahıt oldum sanırım enerjı nakıl hatlarımda bır sorun var yada elektrık kaçırıyorum bılemedım
canım symbol fulya hangi symbol şubesinde ?bakıköy kuzey şenay ,symbol cafe fulya bana cıkanlar
ÇİĞDEM'E GİTMENİZE HİÇ HİÇ HİÇ DEĞMEZ.ANDAÇ ÇOK DAHA İYİyıl 2012 yazmışım buraya falcı, gittim diye yıl 2017 ben hala falcı arıyorum, ay gitmediğim kalmadı valla iyi diye birtane tutturamadım, şu maltepeli serpilide bulamıyorum, kızlar bukadar sayfa okumam mümkün değil, bakırköy cafe laf da çiğdem varmış (adaşmışıs belki bu bilir), giden varmı, evim çok uzak, iyi değilse o kadar yol gitmeyeyim, pazar günü gitmeyi planlıyorum.
Valla bende birine gitmek istiyorum ama damlalr tuğba ve bias gökçe arasında gidip geliyorum yaa.
Bias Gökçe için yarın ariycam, burada Cok methedilmis 35 TL birşey değil bu hafta gitmeye calisicam, ama Tuğba için bir 100 TL gördüm burada hayatta vermem :) gokceye gidebilirsen yazarım kızlar, öneri bekliyorum :)
aa ölemi yav he he :))))))kızlar instagramda bi hesap var diye resmen manyamıs kadın her boku biliyor ben cok etkilendim mutlaka baktırııın
Ama Bu Sefer sok olmamislar, sadece kadin manyamisaa ölemi yav he he :))))))
Merhaba .yiğit benim arkadaşımdır yani yıllardır tanırım artık arkadaş olduk.parayı alıp bakmamazlık yapmaz.bana eskiden cok güzel bakardı ama artık bilemiyor .size Nasıl baktı ,cıktı mı dedikleri ??İzmir'deki Yiğit'mi? Ben geçen gün baktırdım ona parayı yatırdım 3 dk sonra ara dedi aradım baktı. Yapmaz öyle şey normalde o çocuk ama alla alla
Merhaba.özelden Gökçe'nin telini atar mısınız?Kızlar cafe dede bakıyor ama bence rica edin dışarda baksın uzakta olanlar için tlf bakıyor karşı tarafın anne ismini bilmiyorsanız Havvadan açıyor
Kizlar Ben bugun gokceye 1 Sefer daha baktirdim, tabi Bu Sefer telefonda . Once suphelerim vardi acaba telefondada iyi bakiyormu diye?
Ilk fali ile hic celismedi ve nokta atislari yapti yine. Cok detayli bir sekilde anlatti Ve tum sorularimi cevapladi.
Yine zamanlar verdi tabikide zamanlara takilmiyorum Ben. Ama gercekten kuzeyde gokcede enerjimin tuttugu iki insan. Cunku tum olaylar ikisinin anlattigi sekilde gelisiyor.
Ve gokceyi bana tavsiye eden Narkissos arkadasimiza Cok tesekkur ederim.
Benim nerdeyse 7 yıldır gitmediğim falcı kalmadı duydugum tüm falcılara medyumlara defalarca baktırdım hep faldan sonra böle bi modum düşüyordu gökçeden çıktıktan sonra nedense hiç öle olmadı geçen hafta gittim çok etkilendim ondan nedense belki de enerji meselesi . Asıl konu için 3 hafta bekle dedi bekliycem başka bakım yaptırmadan. (imkansız bir durum aslında)Tarihlere takılmazdım ama nedense bu sefer farklı gibi. Merak ediyorum gelecekle alakalı dediği şeyler çıkıyormu.Tarih çıkan oldu mu gökçe falında ?Kizlar Ben bugun gokceye 1 Sefer daha baktirdim, tabi Bu Sefer telefonda . Once suphelerim vardi acaba telefondada iyi bakiyormu diye?
Ilk fali ile hic celismedi ve nokta atislari yapti yine. Cok detayli bir sekilde anlatti Ve tum sorularimi cevapladi.
Yine zamanlar verdi tabikide zamanlara takilmiyorum Ben. Ama gercekten kuzeyde gokcede enerjimin tuttugu iki insan. Cunku tum olaylar ikisinin anlattigi sekilde gelisiyor.
Ve gokceyi bana tavsiye eden Narkissos arkadasimiza Cok tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?